Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
Idős elf vagy, olyan idős, hogy sokaknak eszébe sem jutna, hogy legifjabb gyermeked mindössze tizenkilenc évet látott a világból. Sőt, azt sem gondolnák, hogy ennek a gyermeknek inkább ijesztő és veszélyes lennél, semmint egy igazi példakép, akinek árnyékában öröm járni. Nem, mert te mindig határozott és erős voltál, senki sem ismerte azt az oldalat, amivel a családod iránt viseltettél, csak mi, a gyermekeid. A szerelmed az anyánkkal, Zireaellel mesébe illő volt. Természetes, szenvedély és gyönyörű, ami igazán illik az erdők népéhez. Egész korán született meg idősebb fiatok, Cerbin és lányotok, Aevon. A gyermekeidet harcosnak nevelted, a szörnyek elleni küzdelemre, hogy a képedre formáld őket. Anyánk pedig az erdei klán gyógyítója lett, hiszen ereiben mágia csörgedezett. Nem is reménykedtetek egészen Tindómiel születéséig, hogy újabb gyermeketek születik, hiszen addigra már háromszáz esztendős is bőven elmúltál. És hogy az újabb lány után egy ezüst hajú fiút is kapsz, engem, aki az anyja szakasztott mása, egyenesen elképzelhetetlen volt. A születésem után pár évvel anyánk meghalt és hamarosan első szülött gyermekedet, Cerbint is elveszítetted. A haláluk megviselt, bár sebzettséget nem mutattál. Mindig igyekeztél erősnek tűnni... és ez sikerült is. Engem elutasítottál, mert fájdalmas volt anyám mását látnod egy csepp gyermekben, a mágiát nem tudtad kezelni. Viszont Tindómielt, akinek erejét korán felismerted, magad mellé vetted, hogy olyan legyen, mint te. Harcos. Szörnyvadász. Míg engem mások neveltek, ti a világot jártátok s harcoltatok. Legalábbis én így láttam kívülről az Árnylovagok közé tartozókat. Ahogy nőttem, mind jobban bizonyítani akartam neked. Te pedig azt mondtad az én utam El'Alorába vezet. Mágusnak kell lennem, mert nem vagyok harcosnak való. Ígyhát elmentem... és kidobtak. Azóta nem is óhajtok a szemed elé kerülni.
/A karakter leírása Tindómiel ötletének alapos átdolgozásával készült. A karakterrel kapcsolatban bármilyen ötletelésre nyitott vagyok./
Folrandír Ceilteach
Varázsló vagyok
we only obsess over relationships that feel unfinished