Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
1015. Leerya Shani & Corine KaDiPE5
1015. Leerya Shani & Corine KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
1015. Leerya Shani & Corine

Go down 
Utolsó Poszt Vas. Júl. 17, 2022 6:28 pm
catfight vol 1.
«  @Shani Masrani •  Zene • credit;  »
-Te csak tudod!-Morgok vissza rá. Mi a francért kell őtmindenhová elráncigálnunk. Igazán kiszemelhetett volna magának egy másik nőszemélyt az idióta bátyám... De nem, neki ebbe a rémségbe kellett belezúgnia. Milyen könnyű a férfiakat elvakítani. Nem látja, hogy egy igazi pokolbéli lény ez a nő... Mégis mit kedvel bennne annyira a lába közén kívül, amit más nőktől is megkaphatna?
Miután elfogadom a segítséget folytatjuk az utunkat, de én szépen mögötte maradok. Nem igazán örülök annak, ha nemláthatom. Ki tudja mire képes ez a nő. Szerintem őt jobban izgat egy rubint, mint egy ember élete. Oké persze mi is elraboljuk másoktól azt amilyük van, de én mindig is azon voltam, hogy ne kelljen vért ontenunk miatta. Hisz szegény szolgálók mit tehetnek arról, hogy egy barom az uruk?
Mikor hirtelen eltűnik előttem a nő döbbenten állok meg és óvatosan sétálok közelebb a lyukhoz. Nem tudom elfolytani a nevetésemet, ahogy megpillantom őt odalent. Ez igazán kellemes emlék lesz a számomra.
Őszintén szólva legszívesebben most magára hagynám őt. Kapják el az őrök. Megérdemelné az egyszer biztos! De végül a lelkiismeretem nem hagy nyugodni.
-A francba!-Mormogok az orrom alatt, majd belekapaszkodva a gerendákban eresztem le magam és ugrom le mellé.
-Remélem jó tervet eszeltél ki.-Morgok rá kissé mérgesen, majd csak figyelek. Ismét elmosolyodom a próbálkozásán, de azonnal eltűnik amint rám kiabál.
-Most mégis mi a fészkes fenéért kiabálasz velem!? Ne rám légy mérges, amiért még erre sem vagy képes.-Morranok fel, majd oda körbe nézek az istállóban. Jól ismerem a lovakat a múltamnak köszönhetően. Végül megakad a szemem egy pálcán. Kezembe veszem azt, majd az egyik ló mellé sétálok tisztes távolságot tartva a hátsó lábaitól és a pálcával egy határozott mozdulattal csapok a fenekére és ordítom el magam. Nem is kell több neki. Azonnal ágaskodva felnyerít és megindul. Ha a többi társa nem követné velük is megcsinálom ugyanezt, de talán csak nem olyan ostoba az összes.

Harcos vagyok
Corine Sephiran

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
185
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

1015. Leerya Shani & Corine Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Jún. 07, 2022 7:01 pm
Meglehet, kissé könnyelműen végeztem a felderítő munkát, mert a vén kecske pont olyan lassúnak és ostobának tűnt, mint amilyen zsugori is volt. Hiába volt tele pénzzel az erszénye, a legolcsóbb sörrel akarta kiszúrni a szemem. Pedig gondolhatta volna, hogy nem épp önzetlen okokból áll vele szóba egy magamfajta nő. Fújjj!

Csak a szemem forgatom és grimaszolva tátogok Corival együtt, mikor leszúr. Attól, hogy igaza van, még nem kell rögtön lebaszni, na! Mégis mit képzel már magáról? Nem ő főnök, és nem is az anyám, úgyhogy le lehet pattanni a számonkérősdiről. De ennek egyáltalán nem most van itt az ideje.
- Te meg nehogy megcsússz pont az ugrás előtt... - morgom neki az orrom alatt, de biztos vagyok benne, hogy már nem hallja, tekintve, hogy jól lebuktatott minket. Lehet megint az életünkért futni. Hurrá!

Szerencsére a sors nem mindig akkora ribanc, mint azt egyesek képzelni szeretik, és a kiscsaj fellengzős szövegelése után szinte pillanatokkal már elégtételt is vehetek. Ha nem akar a katonák ölébe pottyanni, kénytelen elfogadni a segítő kezet, amit most egy gúnyos kis mosollyal nyújtok neki. - Fordítva még ennyire sem számítanék, szóval ne puffogjál, inkább futás! -

Már messziről az orromba fújja a szél a lovak és egyéb jószágok bűzét, úgyhogy igazából le sem kellene néznem. Arra számolok, hogy az istállók magasabb tetőin át feljuthatunk a belső falra, de persze miért is menne minden a tervek szerint?
Ahogy elrugaszkodnék az egyik szalmatetőről, az egyszerűen csak beszakad alattam, én pedig egy kibaszott szarkupac mellett érek földet, körülöttem idegesen nyihogó lovakkal. - Gyere le! Van egy ötletem. - kiáltok fel Corinak, miután rájövök, hogy nincs itt más csak én és az állatok. Elkezdem kinyitogatni a karámajtókat, de a lovak nem nagyon akarnak mozdulni. - Mi van már? A szabadságot kínálom nektek, idióták! Fussatok, bolondok! - Meg-megcsapkodom egyik-másik paci oldalát, de hiába. Ha Cori a közelben van, akkor tanácstalanul nézek rá. - Csinálj már valamit baszki! - De éppen az is lehet, hogy már rég elinalt a kis ribi, és akkor egyedül kell megoldanom a helyzetet.
Zsivány vagyok
Shani Masrani

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
175
❖ Tartózkodási hely :
Veszett Szuka
❖ Keresem :
a lelkiismeretemet égre -földre, de nyoma sincs..
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

1015. Leerya Shani & Corine Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Május 15, 2022 10:51 pm
catfight vol 1.
«  @Shani Masrani •  Zene • credit;  »
Élveztem mikor a bátyámmal kettesben voltunk. Ismerjük egymást, tudjuk mikor hazudik a másik, mikor titkolja el a valódi érzéseit. De neki bele kellett zúgnia ebbe a hárpiába. Persze nekem ehhez meg jó pofát kellene vágnom… A nagy francokat. Már az elején jeleztem felé, hogy nem támogatom ezt a triót.
-Talán ha rendesen végezted volna a munkád tudtunk volna azokról a dögökről. Neked kellett volna információt gyűjtened a helyről.-Puffogom neki kicsit sem vidáman. Egy feladat volt rá bízva és azt is elcseszte. Legközelebb Cailennel fog menni, és majd én vidáman várom őket a kapuban.
-Nos akkor igyekezz pontosan ugrani.-Rántom meg a vállam felé Mondjuk engem nem zavarna, hogy eltévesztené az ugrást, de azt hiszem ezt nem kell neki bővebben kifejtenem.
Nem vagyok rest mások életét kioltani, de ha van másik megoldás inkább azt választom. Most is így teszek, de Shani csak rátesz egy lapáttal. Nem foglalkozom vele, elég időnk lesz majd a búvóhelyünkön vitatkozni erről. Ha egyáltalán eljutunk odáig.
A magasságot kicsit elmérem, így az ugrásom félre sikerül, de ahogy ismét felpillantok, hogy újra próbálkozzam már feém is magasodik az a szuka. Egy fintort villantok a keze felé, majd elfogadva a segítségnyújtást, fel is mászom a tetőre.
-Nyugi nem is gondoltam azt, hogy az én életemet féltenéd annyira.-De nem pazarolok több szót rá. Erre most rohadtul nincs időnk. Még messze vagyunk a kaputól. Mikor új útvonalat ajánl körbe nézek. Nem tetszik az ötlet, de úgy látom valóban nincs más választásunk, így kényelen vagyok elfogadni az ötletét.


Shani Masrani Kedvelte

Harcos vagyok
Corine Sephiran

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
185
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

1015. Leerya Shani & Corine Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 07, 2022 2:17 am
A picsába! Már megint csak a futás maradt! Francért nem lehet végre egyszer csak úgy nyugisan kifosztogatni egy burzsuj faszverőt, és elsétálni, mint aki jól végezte dolgát? Jahogy! Hát hiszen nem is végeztük jól a dolgunkat! Csak magamban puffogok össze-vissza, és gondolok szépet is, csúnyát is - oké, főleg csúnyákat - bűn- és bajtársamról, a mellettem loholó Coriról. úgy ugrálom át az elébem guruló-boruló akadályokat, mintha valami szábjacseszett atléta lennék, és már kezdek büszke lenni magamra, mikor Cori beránt valami lepra kis házikóba, amiből olyan szagok áradnak, mintha már meghalt volna ott valaki. Lihegve csúszom le mellé, a falnak támasztva a hátam, és rosszalló pillantást vetek rá. - Rögtönözni kellett, vagy ott döglünk meg. Ki a tököm gondolta, hogy az öregnek akkora kutyái vannak, mint egy baszom szamár? -
csak morcosan rázogatom a fejem, és ezt akkor sem hagyom abba, mikor Corine benyögi a B-terv szöveget.  - Peersze, törjük csak ki a nyakunkat! A városfal alatt csupa szikla minden! És ha 10 centivel elvéted... - ahh nem is tudom, mikor lettem ekkora rinyagép. Elkussolok inkább, főleg, hogy már abból tudom, hogy lebuktunk, ahogy Cori visszarántja a fejét. Felpattanok, és én is előkapom a fegyverem, amit egyesek túlméretes levélkésnek, mások pedig  kurta karodcskának néznek. Én speciel úgy vagyok vele, hogy pont letojom, minek nézik, amíg jól lehet vele beleket ontani. És ezzel bizony jól lehet. Persze nem vagyok épp egy véresszájú ámokfutó, úgyhogy hagyom Corit kibontakozni, ha már miatta kell megint inalni. Én már csak annyit teszek hozzá, hogy futtomban egy isteneset rúgok a katona bucijába, hogy tuti ne legyen kedve utánunk rohanni.
Követem Corit, ahogy csak tudom, de látom, hogy amit ő nézett ki dobbantónak, az kurvára kétesélyes. Nekem legalábbis egész biztosan. Én balfelé veszem az irányt, ahol egy kordéról könnyedén felkapaszkodom a szomszéd ház tetejére, és ha úgy alakul, hogy Corinak gondja akad, egy nagy ugrással át is vetődöm hozzá, és nagy kegyesen kezet nyújtok neki. - Nálad a csini nyakék, amit kinéztem, úgyhogy ugri hopp Nyuszicsillag! - Megrántom felfelé, és már készülök is a következő ugrásra.Innen már a szalmatetők felé vehetjük így az irányt; azok minket talán még elbírnak, de a vasmellényes pöcshuszárokat már aligha. Legalább szerezhetünk némi előnyt, mielőtt a kardjaikba futunk, mint a vaksi prosti az első munkanapján.   - A nyugati fal felé kerüljünk, az istállók irányába! - Szólok hátra a nőnek, már jónéhány tetővel arrébb, ha még bír követni.

Cailen Sephiran Kedvelte

Zsivány vagyok
Shani Masrani

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
175
❖ Tartózkodási hely :
Veszett Szuka
❖ Keresem :
a lelkiismeretemet égre -földre, de nyoma sincs..
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

1015. Leerya Shani & Corine Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 06, 2022 9:34 pm
catfight vol 1.
«  @Shani Masrani •  Zene • credit;  »
Az embereket kerülgetve futok a az őrök elől. Oldalra pillantok és látom, Shanit aki szintén próbálja kerülni az akadályokat. Minden a terv szerint haladt. Annyiszor átrágtuk a lehetséges nehézségeket, buktatókat, de egy sologra mégsem gondoltunk és most ennek köszönhető, hogy menekülnünk kell. Nem cseszhetjük el ezt a küldetést. Most Cailen vár ránk odakint. Ezt ketten Shanival kellett volna megoldanunk, még ha nem is röpdöstem az örömtől az ötlet hallatán, de valahol büszkeséggel töltene el, ha végre a btyám nélkül sikerülne valami. De ez úgy tűnik nem fog összejönni, bár eddig egyszer sem kaptak el minket, így nagyon is bízom abban, hogy nem is most fognak.
Megragadom a mellettem futó karját és berántom az egyik házba, ahol el tudunk bújni. Lihegve, egy rongy mögött elbújva hallgatom a kinti zajokat, hogy mikor haladnak el az őrök Viszont a helyett, hogy tovább haladnának megállnak és érdeklődnek a városiaktól, hogy nem láttak e minket.
-A francba... Legközelebb maradjunk az eredeti tervnél...-Morgom neki halkan, majd körbe nézek, hátha találok egy másik kijáratot a házból.
-Cailen a kapunál vár minket... De biztosan riasztották már az ottani őröket. Nem fogunk kijutni ott. A B terv lép életbe.-Bár azt sem tudom hogyan oldjuk meg, de muszáj kijutnunk innen. Kidugom a fejem, de ahogy ezt megteszem az egyik katona észre vesz engem és már rohan is felénk.
-Fenébe!-Azzal hátam a falnak támasztom, előrántom a kardom és várok, míg be nem lép az ajtón. Csak akkor rontok neki oldalról, majd ahogy ellököm őt már rohanok is ki újra az utcára, hogy megpróbájak minél előbb feljutni a tetőre, hogy ott folytassam a menekülést.

Harcos vagyok
Corine Sephiran

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
185
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

1015. Leerya Shani & Corine Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

1015. Leerya Shani & Corine Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sehonnai Shani
» Corine Sephiran

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Egyéb síkok :: Múlt-
Ugrás: