Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Dokkok - Page 2 KaDiPE5
Dokkok - Page 2 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Dokkok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
Utolsó Poszt Szer. Márc. 16, 2022 12:46 am

Dokkok - Page 2 ZZxEEsu


Csak képzelődöm
« @Calypso •  Zene • 211 »
Dühösen trappolok végig az utcán és mielőtt belendíteném a taverna ajtaját fordulok csak vissza a pillanat erejéig. – Kösz, hogy majdnem a cellában végeztem miattad – köpöm felé a szavakat, aztán eltűnök az ajtó mögött.
A sörrel teli kupával játszadozom, amikor a halcsaj lehuppan mellém, én pedig ennek hatására megforgatom a szemem. Mégis mit akar még tőlem? Elhoztam egy melegedőbe, tud inni, enni vagy korallt rágcsálni, vagy mi a faszomat esznek ezek, nem is érdekel. Miért liheg még mindig a nyakamban? Ha már megdugni nem engedi magát, akkor további beszélgetésnek nincs helye köztünk.
Meg amúgy sem. Elég bátor, hogy utánam jött. Ez a hely az ilyen szépségeknek való, a húgom is csak azért hoztam el ide magammal, mert tudom, hogy előbb végezné a pacák elvágott torokkal, mintsem szét tudja feszíteni a lábait. De halcsajról nem úgy tűnik, mint aki túlélne egy ilyet. – Most jársz először Nulportban? – nevetek fel halkan a számhoz emelt kupám mögül, amibe végül beleiszom. Kezdek kijózanodni, és ez nem jó. Rögtön kérek egy újabbat a csapostól mielőtt elfogyna ez is, így ezután mindkét kezemre jut egy-egy korsó, amiket úgy markolok, mintha az életem múlna rajtuk. – Kérdezd meg azt az úriembert inkább rólam – bökök a fejemmel a csapos felé, akinek erre foghíjas, kéjes vigyor kúszik az arcára, amikor Cate-re emeli szemeit. - Érzed ezt a szagot? - hajolok kicsit közelebb a halcsajhoz. - Belőle jön - nevetek fel a korsóim mögül megint.Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
400
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Márc. 15, 2022 8:40 pm
Nem, ez a valóság 
Őszintén azt hittem, hogy segítem őt a kis színészkedésemmel, de hála helyett inkább csak laharapja a fejem. Meglepetten pislogok rá. Mégis mi a franc baja van ennek? Az őrök már messze járnak innét. Nem kell a szemét halom közepén gubbasztania, míg arra vár, hogy vajon eltűnnek vagy sem.
-Inkább megköszönnöd kellene, nem gondolod?-Háborodom fel én is a viselkedésén. Gondoltam, ha már kérek tőle segítséget az a minimum, ha viszonzom azt. De most már tudom, hogy inkább hagynom kellett volna, hogy elvigyék azok a katonák. Talán ha elkiáltom magam még meghallhatják.
Viszont nem ráz le engem olyan könnyen. Inni fog még és nem akarom, hogy eleredjen a nyelve velem kapcsolatban, nah meg nagyon is bízom, hogy ő kifizetett már egy szobát, ahol én is nyugovóra térhetek.
-Ti emberek érthetetlenek vagytok a számomra.-Forgatom meg a szemeimet, hogy letelepedem mellé, majd jó magam is kérek egy korsó sört, de bármennyire is éhes vagyok most az ételt hanyagolom. Már volt alkalmam megízlelni az itteni kosztot, nos inkább kihagynám most azt.
-Mégis mi a francot műveltél, amiért ennyire félsz azoktól a katonáktól?-Teszem fel a kérdésem szinte érdeklődéssel, bár úgy vélem értelmes választ nem igazán fogok kapni tőle. Eddig nem egy szimpatikus fickó, de most hazudnék, ha azt mondanám nem jönne jól a segítsége. Van egy kis pénzem, de nem biztos, hogy elegendő lenne az most nekem.
Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
800
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 4:24 pm
Dokkok - Page 2 ZZxEEsu


Csak képzelődöm
« @Calypso •  Zene • 273 »
Miközben magamnak dúdolgatok és esetlenül emelem lábaimat, hogy azok vigyenek vissza az élet forrását jelentő söröscsapokhoz, fél füllel hallom a kérdést a hátam mögött. – Nem lenne elég ez az éjszaka, hogy mindent felsoroljak – horkanok fel, ami egy erős büfögéssé alakul át. A saját, sörlepte szájszagomat nem bírom elviselni, a gyomrom pördül egyet a tartalmával együtt.
Már bőven az utcában járunk amikor feltűnnek a katonák, és teszek, amit tennem kell, hogy ne vegyenek észre. Direkt felszólítom a halcsajt, hogy kussoljon, és így menthetem a bőrömet, de nem sokáig marad mellettem, hanem egyenest visszaugrik az utcára épp mielőtt az őrök a vonalunkba érnének. Felocsúdni sincs időm, nemhogy utána kapni, így ahogyan bírok, egyre jobban olvasztom bele magam a sötétségbe, miközben mindennek elmondom a nőszemélyt és erősen kívánom neki, hogy egyszer a korall fulladjon a torkára.
Összeszorított szemekkel hallgatózom és várom, hogy melyik pillanatban ragadnak karon a barmok és cipelnek el a cellájukba, de ez nem történik meg, ehelyett valami oknál fogva hallgatnak a nőre és eltűnnek a sarkon. Mereven pislogok magam elé, aztán kimászom a szemét mögül. Ekkor hallom meg a csaj hangját, aki épp megköszöntetné velem a tettét. – Baszki, te normális vagy? Mire volt jó ez? – tátva marad a szám a döbbenettől és a frusztráltságtól. – Miért nem hagytad őket egyszerűen csak… mittudomén elmenni? – a hangom egy leheletnyit emelkedik a sokktól, de rögtön visszaszorítom a legalacsonyabbra. – Faszomat már – káromkodok bele az éjszakai sötétbe, és faképnél hagyva a nőt tovább indulok a taverna felé. Most már egészen biztos, hogy szükségem van italra, de gyorsan.
Egy kezemmel lököm be az ajtót és tántorgok a pulthoz, amelyre visszavágom az eddig üresen szorongatott kupát. – Nagyon gyorsan kérek még egyet.

Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
400
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 07, 2022 9:27 pm
Nem, ez a valóság 
Csak megrázom a fejem őt figyelve. Utam során jópár alkalommal volt lehetőségem nekem is inni ezekből az italokból, de egyszersem jutottam el odáig, hogy ilyen állapotba kerüljek. Láttam, hogy az emberek hogyan viselkednek tőle, ami cseppet sem tetszett, tetszik. Figyelem őt, de nem kapok utána, mikor majdnem elesik.
-Miért jó ez neked? Mit akarsz elfelejteni?-Nézek rá érdeklődve. Csak a kíváncsiságom szeretném kielégíteni. Mert azt sose sikerült megértenem, hogy miért jó addig inni ezekből az italokból, míg végül oda jutsz, hogy nem tudod megkülönböztetni az ágyadat a malac oltól.
Követem őt és mikor megpillantom nem is olyan messze a fogadót meg sem lepődőm rajta. Az utcák ismerősek a számomra, ahogyan az épületek is, vagy a fogadó táblája. Nem egyszer jártam már erre. De nem igen hiányzott a számomra.
Gondolataimból viszont egy rántás zökkent ki. Meglepődve pislogok rá, ahogy felfogom, hogy mi is történt. Csendre int engem, én meg automatikusan nézek körbe és csak akkor veszem észre az őröket. Ha elenged engem és nem kap utánam felállok, hogy végül a katonákhoz sétáljak. Majd most kiderül mennyire megy nekem az a színészkedés.
-Uraim! Végre, hogy itt vannak! Csak nem azt a gazfickót keresik? Az előbb láttam őt. Arra szaladt, amint meglátta magukat. Kérem kapják el! Annyira félek tőle!-Egy kicsit hezitálnak, de végül megindulnak a mutatott irányba. Várok egy keveset, majd amint eltűnnek szem előtt a katonák vissza fordulok hozzá egy apró mosollyal a képemen.
-Szívesen.-Nem az én dolgom, hogy miért kell bujdosnia, nem is igazán érdekel. Biztosan valami olyat tett, amit a törvényeik tiltanak.
Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
800
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 19, 2022 8:19 pm
Dokkok - Page 2 ZZxEEsu


Csak képzelődöm
« @Calypso •  Zene • 265 »
Már rég háttal vagyok neki, amikor a nevét kiáltja, és válaszul nem kap mást tőlem, mint egy fennhéjas horkantást. Persze, most már mutatkozzunk csak be egymásnak, senkit se érdekel az előbbi torkon szurkálás lehetősége. A majom, akit hülyének lehet nézni, általában a ketrecében pihen, nem a homokból próbál kijutni egy újabb kupa serért. Nagy nehezen kikászálódok a homokból és mikor újra a házak között találom magam fordulok csak vissza a halcsaj felé.
- Volt már ennél rosszabb is – szólalok meg minek követően egy hatalmas büfögés hagyja el a számat. Ez a sör visszafele is jóízű. Erőtlenül imbolygok az utcán, néha meg kell állnom, hogy visszaszerezzem az egyensúlyomat mielőtt nekicsapódnék valami hordónak az út mentén. Szorosan markolom a kezemben a kupát, mert úgy tűnik, ez az egyetlen örömforrásom a mai estén. A látásom már kezd kitisztulni, amit rossz ómennek érzek. Ha eltűnik az alkohol hatása, megint csak egy nyomoronc üldözötté válok. Gyorsított léptekkel fordulok be vissza a fogadó utcájába, hogy minél előbb a söntés elé érhessek. Nem messze járhatok a bejárattól, amikor felnézek egy épp homályos bambulásból az utcakövekre, s végre feltűnnek nekem is a katonák, akik pontosan felénk menetelnek. Elnyílnak az ajkaim a csodálkozástól, aztán egy rögtönzött mozdulattal vágódom be a mellettem lévő ház tövében szétszórt kacatok közé. Nem láthatnak meg, nem megyek vissza a cellájukba.
Megvárom míg a halcsaj mellém ér, az épp nem a kupámat tartó kezemmel rámarkolok a csuklójára, s ha annyira meglepem őt ezzel, hogy hagyja, berántom magam mellé. Ujjamat a számra helyezem, utalva, hogy maradjon csendben, én pedig behunyt szemekkel folyok bele a lim-lomok közé, hogy teljesen észrevétlenné válhassak bennük.


Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
400
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 05, 2022 8:05 pm
Nem, ez a valóság 
Nem azért jöttem vissza, hogy jópofizzak valaki idegennel a parton. Igaz talán túl erősen is indítottam, de ha ismerné a múltamat talán megértené miért is vagyok ennyire bizalmatlan a fajtájával szemben.
Egyelőre nem engedek a tekintetem keménységéből. A szavai cseppet sem hatnak meg. Sőt a kardomat sem engedem el, mert pont kimondta azt, amire harapok.
-Újra elmondom. Ha bárkinek is elmondod, hogy láttad azt az uszonyt a kardom a húsodba vájom.-Szóval jobban jár azzal, ha tejesen elfelejti a dolgot. A szemöldököm felszökik, majd megforgatom a szemeimet a szavaira. Milyen érzékeny a lelkem.
-Nem éppen úgy tűnt, mint akinek bármi baja is lenne azon kívül, hogy túl sokat ivott.-Nézek végig rajta megint. Nem látok rajta vérfoltokat, csak koszt, meg ott talán le is itta magát, vagy az kaja maradék? Mindegy is.
-Cate!-Vágom oda neki válaszul. Próbálok kicsit enyhíteni a tartásomon, a hangom keménységén, de továbbra is éberen figyelem őt. Mondjuk attól nem tartok, hogy megtámadna. A részeg alakoknál inkább arra kell odafigyelni, hogy el ne járjon a nyelvük.
Egy ideig még figyelem őt, majd kellő távolságot tartva tőle indulok meg utána.
-Talán már nem kellene többet innod. Így is alig bírsz megállni a lábadon.-Nem, cseppet sem aggódom érte, csak egyszerűen nem értem minek akar még több alkoholt a szervezetébe juttatni mikor már így sem teljesen tiszta a feje.
Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
800
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Feb. 04, 2022 7:37 pm

Dokkok - Page 2 ZZxEEsu


Csak képzelődöm
« @Calypso •  Zene • 275 »
Úgy tűnik, a küzdelem a nadrágom ellen a végéhez közelít és sajnos nem én fogok nyerni benne. Ide-oda rángatom a csatot, de az ülő helyzetem megnehezíti annak engedelmes szabadulását. Dühöngő morgolódás hagyja el a számat az elbukás miatt, és csak ekkor pislantok fel a nőre, aki most már teljes pompájában felkelt a kövekről. Elkerekedett szemekkel mérem végig formás alakját, és bár a mellei lehetnének nagyobbak, nem akadályoz meg abban, hogy az éppen kifolyt nyálamat egy mozdulattal eltöröljem az ajkaim sarkából.  Illene bemutatkoznom neki, fut át az első gondolat rögtön azok után, hogy elképzeltem mennyi mindent tudnék tenni azzal a kerek fenékkel, és négykézláb, de valahogy felküzdöm magam álló pozícióba. Nehéz, nagyon lomha léptekkel közelítem meg a lányt, az arcomon kelletlenül is kimutatkozik a vágy iránta.
- Hellóka, én – mutatkoznék be neki illedelmesen, de azonnal belém fagynak a szavak, amikor a felém fordulásával a nyakamhoz szegezi a kardjának végét. Micsoda tűzről pattant kisasszony. Egy ideig csak pislogok rá, aztán elvigyorodom. – Én csak egy nagyon kívánatos nőt láttam, akinek nemrég még… uszonya volt? – sokkolódom le újból elszörnyedve, mire bevillannak az emlékek az imént történtekről. – De igen, én meg Cailen vagyok nagyon örülök neked is – fintorodom el. Kellemes bemutatkozás kaptam tőle annyi szent. – És igen, amúgy jól vagyok, köszönöm, hogy megkérdezted – horkanok fel és sarkon fordulva az ellenkező irányba indítom meg a lábaimat botladozva. Visszamegyek a fekvésem utolsó helyéhez, és ugyan térdre esve a behajolástól, de felmarkolom az üres kupámat. Fejjel lefele rázva konstatálom, hogy ebbe bizony már az utolsó cseppet is kiszippantottam. – Innom kell még – motyogom az orrom alatt, és imbolyogva, de felállok a homokban, majd megindulok vissza a házak felé intve neki, hogy kövessen, ha akar.

Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
400
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Jan. 30, 2022 8:15 pm
Nem, ez a valóság 
Összegyűjtve erőmet moccanok meg a földön. Először csak kinyitom a szemeimet, majd felnyomom magam ülő helyzetbe. A tengert figyelem, majd a csillagokat, de amint meghallok egy hangot magam mögött felpattanok és abba az irányba fordulok, így teljesen megmutatva magam neki. Összeráncolt homlokkal figyelem a fickót, ki a földön ül és fogalmam sincs, hogy mit csinál… De azt érzékelem rajta, hogy elég sok alkoholt ihatott az este folyamán. Most túl sok időm nincs vele foglalkozni, és megtanultam már, hogy nem illő mások előtt mezítelenül mutatkozni. Az okát nem tudom, de elfogadom a dolgot, így hát nem mondok neki semmit, csak elindulok az egyik közeli bokorhoz, hogy megkeressem a ruháimat. Gyorsan felöltözöm, kezembe veszem a kardom, majd visszasétálok a fickóhoz, ha az még mindig ott lenne.
-Ha bárkinek el mered mondani, hogy mit láttál nem éled meg a holnap estét.-Nyújtom ki a kardot úgy, hogy majdnem hozzáérek vele. A hangom határozott. Nem viccelek, bár a tekintetét látva úgy hiszem hiába próbálkozom vele. Lehet másnapra már magától elfelejti ezt az egészet.
-Van szobád a fogadóban? Kell egy hely estére.-Ha úgy látom nem akar megtámadni, vagy ostobaságot csinálni elteszem a kardom.
Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
800
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 29, 2022 8:08 pm

Dokkok - Page 2 ZZxEEsu


Csak képzelődöm
« @Calypso •  Zene • 255 »
A földön fekve, a kezemmel gesztikulálva a bendzsót zenélgetek a hasamon.
~ Ne ácsorogj a vízben
hol a najád hangja száll
A tengerek gyermeke
félrevezet s… s… kinyír ám
~ nem tudom, hogy van a vége, így az első gondolatommal fejezem be és saját magamon nevetni kezdek. Mégis ki az a barom, aki ilyen mesebeli lényekről dalolászik. Évek óta a vízen élek, és még eggyel sem találkoztam. Hiszem, ha látom. Ez az elvem szinte mindenre, az isteneket szintúgy belevéve. Majd, ha valamelyik lejön ide, és kérdőre von, na majd akkor hinni fogok ilyen szarságokban. Addig viszont hagyjanak ezzel, és ezekkel a najádoknak nevezett valamikkel is. A kezemben lévő kupával játszom hajósat. Ide oda ringatom a levegőben, és néha saját magamat szórakoztatva nevetem el magam. Tényleg be vagyok baszva.

A csendet a víz zúgolódása töri meg, én pedig kigúvadt szemekkel ülök fel a pillanat tizedrésze alatt, amibe kissé bele is szédülök. Tátott szájjal nézem végig, ahogy a nő melynek először uszonyai voltak a lábai helyén, fájdalommal eltelve változik át előttem.
- Mi a büdös… - szalad ki a számon suttogva. – Beszarok. Egy félig hal csaj – pislogok rá, kezemből kiesik a kupa is. Jobban szétterpesztem a lábaimat, mintha az bármennyivel is kényelmesebbé tenné az ülést, és a sokkot, amely most eluralkodik rajtam. Egy ideig még meredten őt bámulom, aztán felhorkantok és vállat vonok. – Egye fene, jó lesz – mondom ki hangosan a gondolataim és babrálni kezdek az övem csatjával. Voltam már mindenféle nővel, de olyannal, akinek előbb a micsodája helyén uszony volt, még sosem. Jó első élményre számítok.

Krónikás Kedvelte

Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
400
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Jan. 28, 2022 8:57 pm
Nem, ez a valóság 
Nem tudom egyszerűen magam mögött hagyni a szárazföldet. Azt hittem, ha hazaviszem Ariadnét, ha megtalálom őt, akkor utána többé már nem mozdulok el otthonról. Viszont azzal nem igazán számoltam, mikor neki kezdtem anno a kutatásnak, hogy a vége cseppet sem lesz vidám. Persze féltem tőle, hogy nem lelem meg őt, vagy nem fog már élni, de mindig is bennem volt a remény, hogy csak én aggódom túl a dolgokat.
Viszont a bosszúmat megkapták. Azoktól a mocskoktól a családomnak már nem kell félnie többé, de úgy tudom sajnos többen is vannak, kik nem adták fel a Najád vadászatot. Én viszont nem fogom hagyni nekik, hogy még többünkkel végezzenek.
Hosszú időre tértem haza, de most mégis Nulport felé vezet uszonyom. Ismerem a várost annyira, hogy tudjam hol biztonságos feljönnöm a víz felszínére, ahol elrejtettem magamnak egy adag ruhát, pénzt, fegyvert, amit remélek nem találtak meg.
Az eget a csillagok lepik már be. Előbb csak a fejemet emelem ki a sós vízből. Felpillantok a gyönyörű fénypontokra, majd a part felé vetem tekintetem. Nem látok mozgást, így bátran indulok meg felé. Ahogy a parthoz érek már kezeim segítségével vonszolom ki magam a vízből. Amint lábam is száraz földet ér el is kezdődik az átalakulásom, aminek fájdalmát még mindig nem vagyok képes elfojtani magamban.
Amint véget ér a folyamat nem állok fel. Még fekszem a köveken, hogy összegyűjtsem az erőmet.

Thora Haleye Kedvelte

Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
800
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 27, 2022 8:33 pm


Csak képzelődöm
« @Calypso •  Zene • 279 »
Tengericsillag-pózban fekszem a parton. Forog velem a világ, a kezemben még mindig tartom az üres kupát, amit sikeresen elcsentem a tavernából. Mondjuk ki, úgy be vagyok rúgva, hogy tényleg nem tudom, hogyan kerültem ide. A csillagokat bámulom, valami oknál fogva köpködöm a homokot a számból és próbálok visszaemlékezni.
A mai reggel tudtuk meg Corine-nal, hogy Blakemoore hajója elhagyta a kikötőt a hajnali órákban. Itt hagytak minket, feladták a keresésünket, így csak egy hétig kellett teljes bujdosásban élnünk. Remek, most már csak az őrökkel kell elbánni. Hogy hogyan, még magam sem tudom, de örülök, hogy eggyel kevesebb gondunk akadt. Persze ez nem állított meg minket abban, hogy este ne ünnepelhessünk. Ahhoz képest, hogy indult az egész, ahogy a húgom rákezdett a tekerőlanton, én pedig becsatlakoztam hozzá a bendzsóval, és az ottaniakat szórakoztattuk a párosunkkal, az lett a vége, hogy folyamatosan hívtak meg minket a körökre és… itt vagyok.
Fenomenális az éjszaka, még rémlik az is, hogy egy nagyon csinos kis bögyös hölgyeményt kaptam szemvégre a taverna túlsó felén, s természetesen nem hagyhattam magányosan. Corine teljesen kész lett a kitudja hányadik kör után, és elköszönt tőlem, én pedig úgy gondoltam, ideje megismerkedni azzal a leányzóval ott a sarokban. Valami rosszul sülhetett el a lehengerlő beszédemben, mert kaptam egy irdatlan nagy pofont és kiviharzott a helyről. Persze az önbecsülésem és a hiúságom ezt nem hagyhatta, így utána eredtem. Tegyük hozzá botladozva, folyamatos csuklás közben. Aztán valahol szem elől téveszthettem, mert teljesen elkeveredtem a kis utcákban. Nem is tudom mennyi ideig sétáltam, amikor a lábam hirtelen homokot ért, s vele együtt egy kis sziklát, amiben sikeresen megbotlottam, és átestem, egyenest a homokba. Arccal.
Az elméletem, melyre jutok végül, erre a történetre enged következtetni.

Nasir Al-Qasim Kedvelte

Zsivány vagyok
Cailen Sephiran

Life's pretty good, and why wouldn’t it be? I'm a pirate, after all.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
400
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Márc. 16, 2021 4:18 pm

Szabad a játéktér

❖❖❖

Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Dokkok - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport-
Ugrás: