Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Moments - Page 2 KaDiPE5
Moments - Page 2 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Moments

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Utolsó Poszt Vas. Május 01, 2022 12:33 am

Az ivászat reggele
« to;  @Folrandír Ceilteach  @Ian Gray • Szószám; ide »
Fogalmam sincs, mennyi idő telt el, annyi biztos, hogy erőm több van, mint volt, így pihentem. Aztán ennek is vége, a plafont bámultam, ahol jó esetben az égnek kellene lenni, ha ott lennék, ahol eddig szoktam lenni. Azonban ez még mindig a szép szoba, a rózsaillattal és a mellettem hempergő alvóval. Nem hiszem, hogy mostanság lesz ereje bármi másra, így nem is szólok semmit neki, hagyom, mert akkor megint morcos lesz és kiabál. Akkor lehet, hogy már nem fogom tudni úgy kezelni, mint korábban. Valamit mond, de nem értem, így ráhagyom. Láttam már álmukban beszélő, kiabáló embereket, ki épp miért. Van, aki fél alvás közben, mert olyat lát, van, aki meg csak csinálja, mert épp így alszik. Vagy vicces, vagy semmit sem érő szavak.
Felülök végül és kinyújtóztatom a tagjaim. Iszom kicsit, kibámulok az ablakon, majd vissza, ismét a könyvvel foglalatoskodva, pontosabban a térképekkel. Azt hiszem, megfejtettem hol vagyok. Már csak abból, hogy a partnak, amit rajzoltak, olyan érdekes alakja van ott, ahol én ezt láttam és kimásztam. Lehet tévedek, azonban nekem, mint olyannak, akinek újdonság egy szét térkép, tökéletes időtöltés. Valami puffan nekem, Fol az, aki éppen el akar bújni a világ elől. Kicsit helyezkedem, hogy ne legyen már ismét kényelmetlen és lapozok egy másmilyen térképre. Ezen több a jel, meg az írás, mást is mutat, tengert nem. Ezen már nem tudok kiigazodni, így lapozok még egyet. Az sem könnyebb. Most nekem lenne kedvem a sarokba vágni a könyvet, végül csak visszahajtom az oldalt oda, amit előre legalább annyira értek, hogy ne legyek ideges.
- Ööö… - emelem fel a fejem, amikor megszólal és az ablak felé nézek. Ujjam a papíron, azzal követem merre „haladok” a fejtegetésben, amiben most megakadok. - Épp besüt, még nem olyan magasan, de egészen fenn. A nap feléhez indul, az biztos – mint minden egyes nap, nagyszerűen fejtem ezt ki. Elég magasan ahhoz, hogy már nem alvással kell tölteni az időt. Becsukom a könyvet és az ágyra dobom, és ismét kinyújtóztatom magam. Ez a sok ücsörgés sem nekem való és időm se sok van rá, lassan nekem is itt az ideje felöltözni és elindulni valamerre. Elvégre csak azt mondtam, elkísérem, aztán itt is ragadtam.
- Nehéz meghalni attól – ülök fel teljesen, talpaim pedig földet érnek. Megkeresem szemmel a táskát, majd odasétálok hozzá. Felvéve túrok bele, keresek, nem is nézve, mik akadnak még ott. Fehér üvegcse, bár pont nem az akad elsőre a kezembe, végül meglelem. Ujjaimmal óvatosan fogok rá és inkább nem kockáztatok, hogy összetörve mi van benne és mennyire égeti a bőröm. A kezébe adom, adnám, amikor kopognak az ajtón. Épp leülök az ágy szélére, az ajtó felé pillantva figyelem, ki sétál be. Nekem mindegyik ismeretlen, nem is tudom, mitől van ennyire kiakadva Fol, mert akárhogy nézem, amikor ismét rátekintek, teljesen máshogy viselkedik. Mintha mezítelen lenne ismét, pedig nem, elbújik és zavart. Felé nyújtom az üveget.
- Mit kell megmagyarázni? És ki ezt? - engem nem zavar semmi, ha átadtam az üveget, még talpra is állok és úgy figyelem, ki lép be.


Folrandír Ceilteach and Ian Gray Kedvelték

Barbár vagyok
Arnav

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
310
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Moments - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 30, 2022 7:13 pm


moments
« taggeld;   @Arnav &  @Ian Gray  •  Zene; The golden one  »
Úgy hengeredtem végig az ágyon, mint egy macska, aki a hasára érkező napsugarak alatt lustán ébredezik. Egyelőre képtelen voltam gondolkodni vagy kinyitni a szememet, pedig a tudatom szép lassan a helyére billent. Valami rémlett az éjszakai… sőt hajnali iszogatásból is, aminek a következménye éppen az ágy másik végén feküdt – talán nem aludt, nem tudtam, hiszen még az álom csukva tartotta a pilláim függönyét. Így hát csak a sós illatot éreztem, amit nem mosott le a tegnap esti tisztálkodás sem.
– Miért nem álmodtalak… – dünnyögtem félálomban. Talán még homályos volt a tudatom a másnaposság okozta kiszáradtság miatt. Ezért sem pattantam ki az ágyból azonnal, ahogy felfogtam, hogy lényegében egy vadidegen van mellettem… egy vadidegen, aki végig nézte, amint megmosdok és bebújok a hálóruhámba. Túl korán volt ahhoz, hogy ezt megértsem.
Fordultam még egyet az ágyon, úgy hogy az arcom valahol éppen belé ütközött. Nem nagyon érdekelt egyelőre ez, csak próbáltam befúrni magam alá, mintha csak egy párna volna, ami eltakarja a nap egyre erősebbnek ható fényét. Nem akartam magamhoz térni, aludni akartam, hogy a lüktető fejfájásról még csak tudomást se kelljen vennem. Nem kellett, de nagyon is éreztem, hogy ott lüktet és a hányinger is oly’ lelkesen követte. Ezúttal viszont már nem volt mit kiadni magamból, így inkább csak valamiféle inger volt.
Valamit dünnyögtem magamban, mintha csak félálomban lennék. Valójában olyasmi akartam mondani, hogy „vidd innen a napot,” de nem volt igazán hallható egyetlen szavam sem, így ha Ari képességeinek része is lenne, hogy elvigye a napot az égről, nem érthette volna. Nyöszörögve emeletem fel végül a fejem, de még mindig nem volt nyitva a szemem.
– Mennyire jár magasan a nap…? – dünnyögtem rekedten. Reggelente általában találkoztam Iannel, hogy legalább megvitassuk a napunkra vonatkozó terveket vagy tudja, hol keressen, ha éppen egyedül veszem nyakamba a várost.
Sóhajtottam egyet és kinyitottam végül a szemem, ám annyira bántotta a fény, hogy egyelőre csak résnyire sikerült. A tekintetemmel Ari arcát kerestem, még mindig nem érezve, milyen kínos az egész helyzet. Aztán kiszáradt torokkal odasúgtam neki: – Van egy táska valahol a földön, benne egy kis fehérítő sziruppal… azt add ide, mielőtt belehalok a másnaposságba… – próbáltam végig mondani, de ahogy szép lassan felfogtam, hogy egyágyban vagyok vele. Valahogy éjjel annyival könnyebb volt erőszakosnak lenni. Valahogy akkor nem tűnt ennyire vészesnek a helyzet, most azonban szépen elpirultam.
Épp tátva maradt a szám egy pillanatra, mikor matatást hallottam az ajtó felől. Azonnal felültem és magam elé rángattam a takarót. Nem is láttam, hogy kilép be rajta. Persze sokan nem lehettek, Ian vagy a kocsmáros… nem, mintha kulcsra zártam volna az ajtót. Mindenesetre jobbnak láttam eltakarni magam annak ellenére is, hogy hálóruhában voltam - Arival ellentétben, akin nem sokat takart a tenyérnyi ruhadarab.
– Meg tudom magyarázni! – visítottam, de ettől a fejem csak még inkább lüktetni kezdett. Két ujjam a halántékomra szorítottam és a fájdalomtól a szemeimet is erősebben hunytam le.
Ian Gray and Arnav Kedvelték

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Moments - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 30, 2022 7:12 pm
***
Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Moments - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Moments - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Lonely moments of the viper

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Egyéb síkok :: Múlt :: Lezárt múlt-
Ugrás: