Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
bármelyik várost, települést, vidéket meg lehet jelölni, nem szükséges játszható területnek lennie.
Születési idő
943 január első pirkadatán
Családi állapot
hajadon
Családom
Silvergaze, édesapám Zoran vadász és bőrműves, édesanyám Irina szakács. Családom az XY város szélén él tisztességes körülmények között.
Foglalkozás
vadász, szakács
Klánom
-------
Elf
kezdő
Druida
PB alany
Enola Silvergaze
Karakterem képessége
A család első (és egyenlőre) egyetlen gyermekeként nagy gondot fordítottak szüleim a képzésemre. Már gyermekként is édesanyám mellett sürögtem a konyhában és nyaggattam édesapám fülét, hogy mehessek vele vadászni. Az évek alatt megtanultam a főzés csínját-binját, valamint a vadászat fortélyait. Tudom mely növény ehető, melyik mérgező, melyikből lehet finom ételt csinálni és melyikkel lehet állatokat csalogatni. A nyomolvasásban is kellően jó vagyok, az állatok nyomait könnyen megtalálom és azonosítom. El kellett sajátítanom a lopakodás és megbújás mesterségét a vadászathoz. Az utómunkálatokban gyakran kellett segédkeznem, így a késsel jól bánok, főleg ha nyúzásról vagy állatok szétszedéséről van szó.
Annak ellenére, hogy vadásszuk az állatokat, mindig hálát adunk az ételért és nagyon szeretjük őket (természetesen nem csak megenni). Édesanyám tanításai a főzés és gyógynövények mellett a természet mágiájára is kiterjedt, ezáltal mint Druida képes vagyok kezdő mágiát használni.
Nagyon kíváncsi természet vagyok, azonban sok mindent nem tudok a külvilágról. A városon és erdőn kívül nem jártam még máshol, történeteket is csak vendégektől vagy könyvekből ismerek. Bár kezeim ügyesek, nem vagyok valami erős. Szeretem az állatokat és ők is szeretnek engem, alacsony termetem miatt néha könnyen el is veszek köztük. A jelenlegi 160 centimmel alacsonynak számítok, DE még növésben vagyok, nem szeretem ha ezzel piszkának.
Karakterem felszerelése
Kötelező kitölteni, akkor is, ha nincs felszerelése a karakternek! Az alábbi fő kategóriákon belül egyet lehet választani mindenből.
❖ Elsődleges fegyver:egy darab ide az alábbiak közül - Ütő- és hasítófegyverek: tőr, dísztőr, buzogány, fokos, csatabárd, kalapács - Szálfegyverek: lándzsa, pika, dárda, szigony - Távolsági fegyverek: parittya, dobócsillag, bumeráng, egyszerű íj, hosszú íj, számszeríj - Kardok: rövidkard, hosszúkard, hullámos kard, szablya, hajlított kard, díszkard, pallos
❖ Másodlagos fegyver:egy darab ide az alábbiak közül - Ugyanaz, mint az elsődleges fegyvernél.
❖ Vért:egy darab ide az alábbiak közül - Egyszerű vért: bőrvért - Könnyűvértek: brigantin, sodronying, láncing - Nehézvértek: pikkelyvért, lamellás vért, lemezvért, lovagi páncél
❖ Védekezés:egy darab ide az alábbiak közül - Egyszerű alkarvédő, egyszerű pajzs, egyszerű sisakok
❖ Egyebek:egy darab ide az alábbiak közül - Ostor, fabot
Mindenkinek van egy története
Kérünk, itt fejtsd ki a karaktered történetét, eddigi életútját, vagy csupán az életének egy kis szeletkéjét. A minimum szószám 350 szó! Lehet játékos példa, egyszerű, kronológikus leírás vagy egy fontosabb esemény körülhatárolása. El lehet engedni a fantáziát a formáját tekintve (akár naplószerű is lehet), ám kérünk, törekedj az igényességre! Kérünk, itt fejtsd ki a karaktered történetét, eddigi életútját, vagy csupán az életének egy kis szeletkéjét. A minimum szószám 350 szó! Lehet játékos példa, egyszerű, kronológikus leírás vagy egy fontosabb esemény körülhatárolása. El lehet engedni a fantáziát a formáját tekintve (akár naplószerű is lehet), ám kérünk, törekedj az igényességre! Kérünk, itt fejtsd ki a karaktered történetét, eddigi életútját, vagy csupán az életének egy kis szeletkéjét. A minimum szószám 350 szó! Lehet játékos példa, egyszerű, kronológikus leírás vagy egy fontosabb esemény körülhatárolása. El lehet engedni a fantáziát a formáját tekintve (akár naplószerű is lehet), ám kérünk, törekedj az igényességre!