Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath

Családom KaDiPE5
Családom KaDiPE5

Családom

Go down 
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 09, 2021 9:43 pm
Aroloth Ceilteach
Beregisztrált
Play by
Választható
Kora
150 év
Faja
Elf
Kasztja (opcionális)
Harcos/Vándor
Ez a korosodó elf férfi, Tindómiel édesapja és oktatója. Az ő apródja, ha úgy tetszik. Elképzelésem szerint egy odaadó, szerethető férfi, akit megviselt kedvese és fia elvesztése. Családcentrikus a végletekig. Az ET-mben olvashatsz róla, elég nagy és meghatározó karakter Tindómiel életében.

Folrandír: Mindig erős, határozott férfiként tekintettem rá. Igazi példaképként, akinek a nyomába akartam járni, mégis úgy éreztem, hogy mikor a mágia megmutatkozott nálam, te elfordultál tőlem és inkább a nővéremet nevelted arra, amire engem is kellett volna. Ő vált azzá, akivé nekem kellett volna. Sokszor úgy tűnt, észre sem veszed, mennyire szeretném, hogy megdicsérj, hogy ott legyél melletem. Nem. Te idegeneknek adtál... és még is, még most is csak azt szeretném, hogy büszke legyél rám.

Hogy milyen posztot/rangot tölt be az Árnylovagok céhben azt a kijátszóra bízom.
Ha előkerülsz kérlek dobj egy PM-et és ha vannak kérdéseid megválaszolom Very Happy

Folrandír Ceilteach
Foglalt
Play by
Választható
Kora
19 év
Faja
Elf
Kasztja (opcionális)
Varázsló
Szegény Öcsikém!
Neked volt talán a legnehezebb, mikor anya elment. Neked nagyobb szükséged lett volna rá és én nem tudtam kellően a helyébe lépni, ahogy nővérünk és a dadák egyike sem. A kettőnk közti kapcsolat pedig talán pont ez teszi olyan erőssé, még annak ellenére is, hogy neked a mágia útja jutott. Tudod jól, hogy apa büszke rád is és mestered nem hiába szívja a véred és tanít, tágítja fejed. De tudod jól, hogy akármikor felkereshetsz, legyen bármennyi dolgom, te és a család vagytok az elsők.

Ha előkerülsz kérlek dobj egy PM-et és ha vannak kérdéseid megválaszolom Very Happy
Vendég
Vendég
Anonymous

Családom Empty
Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Elkelt keresettek-
Ugrás: