Mikor kicsi volt rengeteget álmodozott arról, hogy egy nap majd kalandor lesz. Olyan a szíve akárcsak az enyém. Tűzről pattant, koránt sem nőies, előbb üt aztán kérdez típus. Heves természete, de annál nagyobb szíve van. Éjjelente csatákról meséltem neki. Tulveron összes városát felsorolta lefekvés előtt. Soha nem akart fajához hűen bányászni, vagy kereskedni. Testvérei közül ő a legidősebb. Soha nem akadályozta meg az életben, hogy törpnek született. Ha pár fejjel nem lenne alacsonyabb egy átlagembernél, soha nem jönnél rá a fajára. Soha nem is hagyta, hogy ez befolyásolja őt. A legendák ellenére, hogy a törpe asszonyok nálunk szakálasak és rusnyák jócskán megdöntöd. Csodálatos szépség, bár a modorán van mit csiszolni. Büszke volt származására, ám arra nem volt, hogy milyen kevéssel érik be a törpék ebben a világban. Már egy esztendeje, hogy utánad indultam feleségem, az anyád unszolására, és azért is, hogy kalandokat találjak. Soha sem találak, mindig egy lépéssel előttem jársz. Talán nem akarod azt, hogy megleljelek.
"Csodálatos szépség, bár a modorán van mit csiszolni. Olyan a szíve akárcsak az enyém. Tűzről pattant, koránt sem nőies, előbb üt aztán kérdez típus. Heves természete, de annál nagyobb szíve van."
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgató)
Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet: