Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Utca - Page 4 KaDiPE5
Utca - Page 4 KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Deedra Gindrian
52 Hozzászólások - 20%
Kalandmester
45 Hozzászólások - 18%
Naken Forerion
37 Hozzászólások - 15%
Krónikás
32 Hozzászólások - 13%
Folrandír Ceilteach
31 Hozzászólások - 12%
Ezaras Azildor
26 Hozzászólások - 10%
Llyris Tiell
11 Hozzászólások - 4%
Raghat
8 Hozzászólások - 3%
Neqhiret
8 Hozzászólások - 3%
Vahriinvol
5 Hozzászólások - 2%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Esőzés havi Hőseink
Jutalmuk a próba függvényében
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
Posztolj számodra tetszőleges bejegyzést a Karakteraplók topikba!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Yesterday at 8:33 pm
• Utcák

Yesterday at 6:59 pm
• Szólánc

Vas. Nov. 27, 2022 7:33 pm
• Kockadobó

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Nincs

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
0
2
Ember
8
8
Ork
0
1
Törpe
0
1
Najád
2
0
Vivern
2
4
Keverék
1
2
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Utca

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
Utolsó Poszt Szer. Feb. 16, 2022 5:32 pm
It's always sunny in Nulport
@Folrandír Ceilteach


- Legyen így, egy vagy két sör ellen nincs kifogásom, de annyinál állj is meg.- egyszer elkapta egy beszélgetésnek a foszlányát, minél jobban tiltanak valamit egy gyerek számára, annál jobban akarja azt. Lehet ezt a módszert kell majd Folrikánál is alkalmaznia. Keveset fog engedni, de remélhetőleg az elf annyival is be fogja érni, de ha mégsem, hát akkor nem tehet mást Ian, erőskezűnek kell lennie és szigorúbban kell a neveléshez hozzáállnia.
- Nem tudom, hogy mennyire dekoltált, de ha téged ennyire zavar, akkor lehet eléggé mély az a bizonyos dekoltázs. Ha ő is, reméljük, hogy csak a mellkasát napoztatja, vagy nem lesz kirakva a lényeg. Rosszat jelenhetne az ulronok szempontjából.- de ha mégis jók azok a keblek és mutogatja is őket, abban reménykedhet Ian, hogy nyaktól felfelé már nem lesz olyan szép a látvány, és fogakból is annyi lesz, mint sötét égen a Hold.- Ari… hm… ismerős-ismerős, valami Ariankecske vagy ilyesmi.- elmélázott egy pillanatra.- Ha más nem, akkor majd becsukod a szemed.- vagy majd a fogadóban hagyja, és nem kell néznie azt a nőt. Még csak az hiányozna Ian nyakába, ha Folrika valami sértett, féltékeny női rohamot kapna. Férfiból volt, néha azért nem ártana, ha úgy is viselkedne. Nem pedig egy pufogó macskaként, akitől elvették a gombolyagot.
- Lehet a tartásod, meg egyszerűen a külsőd, fiatalnak nézel ki, alacsonyabb is vagy, meg azt se hagyjuk ki, elf. Máshogy vénültők, mint mi.- azt már nem teszi hozzá, hogy lehet, hogy az a pár év, amit a mágusok közt töltött el, nem volt olyan szigorú, kemény, hogy az nyomot is hagyjon a külsőjén.- Meg, persze, hogy meg. Gondold én így akartam menni?- tette felé kérdését egy széles vigyor társaságában.- Nekem se lehet éppen rózsás az illatom, egy fürdés rám is rám férne. Meg akkor már a ruhámat is megtisztítom és a többi és a többi. Na és persze a karoddal is kezdeni kell valamit. Nehogy ott nyafogni kezdj miatta. Ami meg a csábítást illeti, az a kettőtök dolga lesz. De ha te is jössz, és megérkezik az a nő is, egy szót se akarok hallani az egészről. Szépen lenyeled az összes mérged, és nem kezdesz bele semmilyen veszekedésbe vagy panaszkodásba. Azzal csak ártanál az üzletnek és rontanád az árunkat.- váltott komolyabb hangvételre. Az már biztos, hogy egy darabig Ian lesz az, aki tárgyalni fog a leendő munkaadókkal.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Harcos vagyok
Ian Gray

You need the three W in life; Wine, Women, Wealth


❖ Történetem : ❖ Ulron :
885
❖ Tartózkodási hely :
Ahol az urlon, ott vagyok én is
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utca - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Feb. 11, 2022 8:44 pm
 
it’s always sunny in Nulport
@Ian Gray & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment;  Utca - Page 4 3138061344 • Szószám; 608 • Zene; Heart of courage »
« "some people are pure magic. that's all."»
Kirázott a hideg a patakban fürdés gondolatától. Az hideg víz nem hiányzott az életemből, de a bűz még kevésbé. Hozzá voltam szokva a tisztasághoz. Az erdei népek, bár a természet közelében élnek, mindig volt hova menni. Egy-két melegvízű forrás akadt a szállásunk környékén, amit télen-nyáron lehetett látogatni… és bár esténként sokszor szerelmesek húzták meg ott magukat, mindenkinek volt lehetősége tisztálkodni.
- Ezért ígértem azt, hogy nem leszek részeg. - Vontam vállat. - Azt könnyebb betartani, minthogy egyáltalán nem iszom. - sóhajtottam fel, majd megsimogattam Szamóca nyakának az oldalát. Egyre jobban összenőttünk, jobb hátast nem is kívánhattam volna magamnak. Hálás voltam hát Iannek, amiért nem vette magát olyan komolyan, mint Azizi, hogy hagyjuk ott őket a faluban. Gyalog ez az út még hetekig is húzódhatott volna, ami sem a karomnak, sem a rajtam gyűlő koszrétegnek nem tett volna jót.
- Ugye nem arra a túl dekoltált nőre gondolsz? - kérdeztem, most már hangot adva a rosszat sejtésemnek. Valami úrhölgy, vagy úrnő vagy ki volt… haloványan emlékeztem rá a részegségem homályából, de azt tudtam, hogy Rilrionnal félrevonult, hogy egy bozótosból csemegézzenek. Szóval részemről elvi kérdés volt, hogy gyűlöltem. A gondolattól is elfelejtettem remegni, mint a nyárfalevél - ahogyan Ian fogalmazott -, helyette indulatosan kipirultam. - Csak ne az a nő legyen a helyi nagykutya… csak ne ő! Ari… valaki… Ari… úrnő… nem! Nem! Nem! Látni sem akarom. - Hát igen, talán túl hangosan mondtam ki ezeket a szavakat és az útra kiugró macska mellett, még én is összerezzentem egy pillanatra az idegtől. Természetes volt, hogy az állat az ilyesmit megérzi… és persze már érkezett is mellé egy dühös megjegyzést, mert hát nos… Szamóca farka arcon libbentett valakit.
- Miért hisz mindenki gyereknek… már felnőtt férfi vagyok. - Húztam ki magam. A hangom nem volt nyafogos, hiszen még mindig dühös voltam. Meg is igazítottam magamon a ruhát. - Remélem, megérted, de ilyen állapotban tényleg semmiféleképpen nem mehetek a bögyös nő elé. Egyszer már elcsábított valakit, aki… mindegy. Jól kell kinéznem. - Közöltem komoly hangon. Nem voltam oda a Korallért, bár a helyi fogadók közül talán a legnívósabb volt, mégis csak saját fürdőháza volt, ahol pillanatok alatt lecsutakolhattuk magunkat. Mégsem vágytam igazán oda a túl sok emlék miatt.Ian Gray Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2358
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utca - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Feb. 08, 2022 5:00 pm
It's always sunny in Nulport
@Folrandír Ceilteach

- Akkor rendesen élvezd ki. Mert a szakmánkban könnyen előfordulhat, hogy egy jó darabig nem fürdünk. Ha szerencsénk van, van egy patak a közelben és abban gyorsan megmossuk, amit meg kell.- jobb ha előre elmondja a hátrányokat, mintsem akkor csapja arcon Folrikát, amikor a fürdés hiányától a bőrét is levakarja magáról. Bár egy idő után meglehet szokni és már észre se lehet venni, de az elején rohadt idegesítő.
- Csak óvatosan az ígéretekkel. Csak akkor ígérj meg valamit, ha azt be is tudod tartani. Pont ezért nem szoktam ígérgetni. Nem szeretem, ha felhánytorgatják a szavaimat. És persze az se elhanyagolható, hogy utána kevésbé tartanak szavahihetőnek.- kíváncsi, hogy Folrika tényleg tartja magát a szavaihoz és nem fog lerészegedni. De ha mégis, nos, akkor lehet Ian szobafogságra fogja ítélni az elfet. Vagy lehet az ellenkezőjét fogja tenni, annyira leitatja, hogy az eszméletét is elveszítse, hogy olyan másnapja legyen, ami miatt egy életre megundorodik majd az alkoholtól.
- Olyan nincs, hogy túl sok.- szólt és elvigyorodott. Mindig van mire költeni, és mivel Folrika volt olyan rendes, hogy elszólta magát, így hát a saját költségeit magának fogja állni. Így a tisztességes.- A te esetedben… nehéz kérdés… mond azt, hogy mágusok ügyében jársz el. Vagy… a fene, nem jut eszembe annak a nőnek a neve.- erősen gondolkodik és közben megvakarta a tarkóját.- Majd megkérdezünk valakit, utána elég ha azt mondod, hogy annak a helyi nagykutyának dolgozol, szerintem akkor békén fognak hagyni. Csak ne remegj, mint a nyárfalevél.- egy jó hazugság nem csak a szavakon múlik, a testbeszéd is számít, és mondhat bármit Forlika, ha úgy néz ki, mint egy ijedt nyuszi, cseszheti.
- Korall Vendégház… még nem hallottam róla. Ahol én voltam az… mondjuk úgy, hogy nem a nézelődők elsődleges célpontja.- vigyorogva paskolta meg a hátasa nyakát. –Mivel jobbat nem tudok és szerintem te se, akkor arra megyünk…- alig fejezte be a szavait, valaki a lovak mögül panaszkodni kezdett. Felsóhajtott egy nagyon és az orra alatt káromkodott.
- Oh hogy a jó kurva anyád.- csupán néhány perce érkeztek, de már is történik valami.
- Azért mert az anyád éppen foglalt volt.- Ian arra se méltatta a férfit, hogy hátra nézzen.- Inkább sétálj tovább, olyan szép a mai nap, ne akard elbaszni.- igazán nem sok hangulata volt ahhoz, hogy valakivel kakaskodjon. Más egy városban, mint egy falu kocsmájában.
Harcos vagyok
Ian Gray

You need the three W in life; Wine, Women, Wealth


❖ Történetem : ❖ Ulron :
885
❖ Tartózkodási hely :
Ahol az urlon, ott vagyok én is
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utca - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 07, 2022 7:55 pm
 
it’s always sunny in Nulport
@Ian Gray & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment;  Utca - Page 4 3138061344 • Szószám; 608 • Zene; Heart of courage »
« "some people are pure magic. that's all."»
Hát elértük Nulport halszagtól bűzlő városát. Minden olyan volt, mint korábban: nyüzsgő és zajos. Valahogy nem éreztem semmi különöset, leszámítva, hogy nem a lábamon, hanem Szamóca hátán járom a macskaköves utcáka. A fülemben csengett a lópatkó ritmikus újabb és újabb becsapódása, ahogy haladtunk előre.
A tekintetemmel az ismerős utcát pásztáztam, mintha csak azt várnám, felbukkan a nővérem és a vörös tincsein megcsillan a sápadt napfény. Egy kicsit mást is vártam… pedig tudtam, hogy ő innen távolabb van. Egyszer fordult meg Aroloth… apa Nulportban, de nem volt módunk találkozni, pedig én magam is éppen itt időztem. Szinte vártam, hogy majd elővesz és megkérdezi, hogy mégis mi a fenét keresek a városban és iszogatok, ahelyett, hogy a mágusok között tanulnék. Hiányzott a hangja, a szigorúsága, annak ellenére is, hogy tudtam, nem szeret engem fiaként.
Ian megszólalt és felvázolta a tervet. Fogadó, fürdés, ruhamosás, evés, sörözés és kecsketejezés.
– Hát. Ebből a fürdés hangzott a legjobban. – Vágtam rá. Nem volt olyan jó az étvágyam mióta úton voltunk. Hiába korgott a gyomrom, semmit sem kívántam, ami előkerült a nyeregtáskából vagy éppen az erdőkből és mezőkről. Meglehet csak a történtek utóhatása volt, habár Ian előtt szándékosan nem mutattam érzéseket. Este eresztettem el egy-két könnycseppet, mikor a családi tetoválást néztem az alkaromon vagy anyám holdas medálát szorongattam, amit a nyakamban viseltem állandóan.
– Nem leszek részeg… ígérem! – Esküdöztem, pedig annyira hiányzott egy korsó jó hűvös sör. Leinni nem akartam magamat, féltem, hogy megint kellemetlen helyzetbe sodrom magam. A fejemre húztam a kapucnimat, hogy kellemetlen szellőtől kicsit óvjam a füleimet.
– Talán túl sok is… – bólintottam. Az elmúlt évben kerestem egy kevés ulront, annyit, hogy könnyedén életben tudtam volna maradni bármelyik városban. De tudtam: ez veszélyes. Megfogadva Ian tanácsát, csak biccentettem még egyet. Szükség volt az efféle trükkökre. – Mi lehet hihető? – kérdeztem, éppen elég rosszul hazudtam. Ezt persze Ian már nagyjából sejthette, habár a színészi tehetségemet még nem villogtattam meg előtte.
– Egyszer megszálltam a Korall Vendégházban. Valami fesztivál volt… – magyaráztam, de nem igazán óhajtottam odamenni. – Van egy fürdőházuk is.
Ahogy beszélgettünk Szamóca hirtelen megtántorodott, majd hátrálni kezdett. Megpillantottam egy ijedt macskát előttünk, a hátunk mögül pedig káromkodás hallatszott. – Figyelj a kölyködre, ember! Minek ülteted ekkora lóra, ha törpe? – Magyarázott a felháborodott városi, akit letarolt szamóca hátsó fele.Ian Gray Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2358
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utca - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 06, 2022 10:39 am
It's always sunny in Nulport
@Folrandír Ceilteach


Lassú léptekkel haladtak a lovak, a patkók halkan koppantak a macskakövön, nevető, sipákoló gyerekek tértek ki az útjukból. Gondtalanul játszottak, mintha nem lenne holnap, nem foglalkoztak azzal, hogy mi lesz később. A városiak siettek a dolgukra, van aki munkába, volt aki a kocsmába, és voltak akik maguk se tudhatták. Ez volt Nulport, a város, amit szeretett volna maga mögött tudni, hiába sokan voltak, kik a zsoldosra hasonlítottak, akkor se volt éppen a szíve csücske, de sajnos kénytelen volt visszatérni, oldalán a törött kezű Folrikával. Ha nem találnak valakit, aki rendesen el tudja látni a kezét, akkor elég jó esélye volt arra, hogy le kell vágni, de a minimum az volt, hogy használhatatlan lesz, csak úgy lóg majd az oldalán, semmire se jó és mindenben akadályozni fogja, beakad, vízbe lóg, értéktelen.
- Az első dolgunk, hogy keresünk egy fogadót, és nem kell mondanod, olyat, ahol még meg tudsz fürdeni, és a ruháidat is kimossák. Utána eszünk valamit, én sört iszok mellé, te pedig a kecsketejnél nem ihatsz erősebbet.- mondta a zsoldos és egy félmosoly jelent meg az ajkán.- Azután pedig megyek és felkeresem azt a nőt, hátha van valami munkája a számunkra. Addig neked szabad foglalkozás, de kerüld a kocsmákat, mert ha részegen talállak akkor bedoblak a disznok közzé.- és bár vigyorgott, de a szemeiben komolyság csillogott. Volt már bajuk abból, hogy berúgott az elf, nem szívesen ismételné meg a múltkorit.- Azt se felejtsük el, hogy neked új ruhákat is szereznünk kell és valakit, aki helyreteszi a karodat. Jut eszembe, van ulronod? Mert ha van, akkor a következőt csináld, vegyél ki belőle… nem is tudom, tízet, azt rakd a zsebedbe, a többit pedig egy olyan erszénybe, amit a nyakadba tudsz akasztani és dugd a ruhád alá, így legalább ha ki is zsebelnek, akkor nem teljesen kopasztanak meg.- lát rá esélyt, hogy ez megtörténhet, elég könnyű prédának látszik Folrika, jobb az óvatosság.- A nyelvedre pedig ügyelj, senkinek se kell meg tudnia, hogy mi történt veled, vagy éppen ki vagy. Hazudj, ha kell, de valami hihetőt.- semmi felesleges felhajtás, még a végén valaki olyat ígérne Folrinak, ami miatt ismét csak bajba kerülnek.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Harcos vagyok
Ian Gray

You need the three W in life; Wine, Women, Wealth


❖ Történetem : ❖ Ulron :
885
❖ Tartózkodási hely :
Ahol az urlon, ott vagyok én is
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utca - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 06, 2021 4:50 pm

Szabad a játéktér

❖❖❖

Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2894
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utca - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 25, 2021 7:05 pm
Csintalan zsiványlány
Ruffian && Deedra
──────────────── ────────────────
« taggeld;  @Ruffian  • Szószám; ide • Zene; ide »
Mindenre hatalmas szemekkel csodálkozom rá. Minden épület, s minden jó olyan egyedi, s újnak tűnik. Mi sátrakban a romok között éltünk. Nem tősödtünk efféle balgaságokkal. Reggel után úgy érzem feltöltöttem, persze nem azért mert olyan jól érezném magam az ivászat után, hanem mert Aiken megtörni látszik. Még ugyan nem mondta ki teljesen, de bízom benne.
Mivel fogom meggyőzni? Levakarhatatlan leszek. Azt akarom, hogy lássa, hogy elszánt vagyok. Tanulatlan vagyok, tényleg nem éri meg engem cipelni, de gyorsan tanulok, s erőm teljében vagyok. Már csak az a kérdés, hogy mi lesz, ha elfogy apámtól lopott ulronom.  Reméltem, hogy gyilkolás nem volt az asztala, de őt választottam, vagy talán az istenek választották nekem. Hiába minden reggeli szó, megbízom benne. Talán naivságom az oka, talán mert még nem láttam sok féle embert.
Minden olyan más. Elmerülök gondolataim tengerében, s akkor egy kellemes női hang szólít meg.
- Hello. – Pillantok a nőre, s fogalmam sincs, mit akarhat.
- Nem vásárolok semmit, ha ezért szólított le köszönöm. – Mondom határozottan.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○


You step into
the Road, and if you don’t keep your feet, there is no knowing where you might be swept off to
• • •
Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2049
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utca - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Feb. 21, 2021 8:47 pm
 
Csintalan Zsiványlány esete a Szabad nép gyermekével
Deedra & Ruffian
──────────────── ─────────────────
« Comment; ide • Szószám; ide • Zene; ide »
« "Ha a csintalanságra nem szakítassz időt, jobb ha nem veszel több levegőt!"»
Mit mondhatnék? Imádom a céh által biztosított életet. Az olykor megérdemelt nyugalmat, mikor tetethetem a helyieknek a jo kislanyt. Az artatlan baranykát, kinek szívében egy sárkány jégvihara tomból. Ez vagy én, talán... sose tudnam megmondani. Ezer meg ezer arcom van, mit kényem kedvem szerint váltogatok.
-Hő te! Láttalak már teged valahol, utolso csavargó! - miközben egy almaba harapnék megdöntve fejem nézek a másik szemeibe.
-Meglehet. Tegnap este a bordélynál? - villantok felé egy buja mosolyt. Ha! Hallatlan és buta egy népség! Nem akarjak bajba keverni magukat asszonyaik előtt, így az ilyen jellegű konfrontálódásnak hamar vége lesz.
-Bi... bizonyára összetévesztettem valakivel... - nyel nagyobbat a kufa, kit nem oly rég valóban megkoppasztottam. Nem ártana jobban figyelnem.
-Megesik. - zárom rövidre majd  megakad a tekintetem egy elveszettnek tűnő nőn. Nocsak? Mit fújt erre a keleti szél? Ecc pecc kimehetsz, vele meg mit tehetsz? Gondolkodom el majd latolgatom mit is tehetnék. Nincs szívem meglopni. Olyan kis... elveszettnek tűnt. Végül mellé lépve rajta függesztem szemeim.
-Üdvözöllek e kietlen világ nyomornegyedében és az istenek szégyenfoltján! Mi járatban erre?

Deedra Gindrian Kedvelte

Zsivány vagyok
Ruffian

Akkor loptam, hogy élhessek. Ma élek, hogy lophassak.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
686
❖ Tartózkodási hely :
Ahova éppen küldenek. (Mindig egy lépéssel Luna előtt)
❖ Szintem :
Kezdő (Tolvajlás)
Utca - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Feb. 03, 2021 7:05 pm
Csintalan zsiványlány
Ruffian && Deedra
──────────────── ────────────────
« taggeld;  @Ruffian  • Szószám; ide • Zene; ide »
Nulport városa. Mennyi szépet és jót hallhattam volna róla, ha apám nem tart kalickában engem. Inkább utazásom során csak rosszat hallottam. Hogy itt él a pornép, a lopós alávaló hitvány férgek, s alja nép. Nem tudom mik igazak, s mik nem. Minden esetre, amit eddig tapasztaltam, csupa jó. Vagy csak ifjú, s még tanulatlan szememnek tűnik annak. Hangos csacsogások, s kereskedő rikácsoló hangja. Tessék, csak tessék itt a legjobb, amott a legfinomabb. Bele fájdul a feje az embernek, főleg, ha még ivott is. Nap is csak úgy veri szemem.

Mit sem sejtve utcán sétálok, miután megismerkedtem egy pár alakkal. Talán rég ittam ennyit, s talán még a másnaposág befolyásolása alatt vagyok, hiába jól bírom azt meg, meg csapott. Hiszen mi mást csinálhatna egy magamfajta fruska egy nomád klánban, mint iszik. Rég ittam ilyen kellemes sert meg kell mondjam. Finom utóíze nem egy lótrágyájával volt egyenlő, hanem egy finom kellemes ízt hagyott maga után.
Minden különleges, minden más. Minden illat, minden zaj, s minden gesztus. Bár tanultam volna, hogyan kell viselkedni. Bár apám többet mesélt volna erről az ismeretlen helyről. Most nem tűnnék árva leánykának.
Aiken bele ment, hogy vele maradjak, s megint szem elöl vesztettem talán egy fél órája. Gondoltam kimerészkedek hát, s felfedezek.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○


You step into
the Road, and if you don’t keep your feet, there is no knowing where you might be swept off to
• • •
Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
2049
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utca - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Feb. 03, 2021 6:58 pm

A lakó negyed és a Korall vendégház fogja közre ezt az utcát. Innen már talán kihallatszik a mulatozás a Vörös szirén kocsmából is. Óvatosan haladj kedves utazó, nem kizárt, hogy könnyen zsebtolvajok keze ügyébe kerül becses vagyonod.
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2894
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utca - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Utca - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport-
Ugrás: