Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
we can try to hide it KaDiPE5
we can try to hide it KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
we can try to hide it

Go down 
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 07, 2022 6:14 pm

Lezárt múlt

❖❖❖

Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

we can try to hide it Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 05, 2021 1:27 am
we can try to hide it
Drest & Reaves
Did you ever want it?
Did you want it bad?
Oh my, it tears me apart.

Bosszantja, mennyire kiveszik a szél a vitorlájából, épp csak alig vonaglik meg az arcának keménysége, mellkasa mélységéből eddig sietősen emelkedő lélegzete döbbenetként reked benne - nem azért fájnak a szavak, mert azt mondja Drest, amit, hanem az, hogy éppen ő mondja, de el nem szakítaná tekintetét a hatalmaskodó vigyorról, mert a legkevésbé sem akar, még egy repedést sem az áttörhetetlen páncélján ejtetni, de az igazság lédúsnak bizonyul, az illesztések réseit keresi, ahol beszivároghat, megmarva a gyenge pontját, a rohadt életbe, hogyan is gyűlölhetné érte, ha a szavai, amik úgy feldühítik, akár a saját szájából is elhangozhattak volna?
- Mit számít, mióta erőszakolsz minket... túl késő, hogy megszabadítsalak tőle, mikor annyi felcsinált nő mulasztja el korábban megtenni - oldalra kell köpnie a felismeréstől, milyen élénken emlékszik még a bizsergésre a férfi teste alatt, olyan végtelenül közel, akár az érdes morranásokra a nyakának pihéinél, hiszen Drest nem kért színdarabot, hogy lejtsen neki, mint a visszataszító kuncsaftjainak, vele nem csattantak el teljesen hamis csókok, holott mégiscsak a tulajdona volt arra a légyottra, amíg birtokolta. Soha azelőtt nem volt annyira mámoros, és védtelen, ezt a hibát pedig nem bocsátja meg önmagának. Hogy ezért a szemétládáért gyerekkel kell bűnhődnie.
- Elintéztél, Drest! - hirtelen kapja kézhez a tőrét, úgy szegezi a férfi ádámcsutkájához, mert bizony ennyi volt a szép szó. - És most választani sem tudok, hogyan lenne kedvem befejezni.

Vendég
Vendég
Anonymous
we can try to hide it Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Feb. 24, 2021 2:42 pm
we can try to hide it
Reaves & Drest
──────────────── ────────────────
« @Ivy Reaves • Szószám: 222 • #kihívás2 »
Hellyel kínálja, hogyne tenné, elvégre megvillanó tekintetében csupán a „már megint mi a fasz van?!“ kérdés szikrája gyújt tüzet és mindezt megválaszolva magának arra az egyetlen logikus magyarázatra vezeti vissza a tombolást, hogy Reaves minden bizonnyal éppen nőiségének véres napjait kénytelen megélni. Eszébe sem jut, hogy pont ennek hiánya az ok...
- Túlzottan értékelik a teljesítményét ahhoz, hogy megszabadítsák tőle a világot! - elképesztően szemtelen a vigyor, ami szétterül az arcán. Hát természetes, hogy Reaves gyűlöletáradatának utolsó kis húzására válaszol, ám tény, hogy a többi is eljut tudatáig, amiről megvillanó tekintete árulkodik.
- Borzasztó, hogy erről nekem kell felvilágosítsalak, de képzeld, minden matróz ezt teszi... sőt, minden férfi! - felmordulva csóválja meg a fejét, amint a térképre tenyerelő kézre pillant.
Csupán egy ideges rándulás a szája sarkában. Ennyi árulkodik a tényről, hogy a harag mélyére látva olyasmi formálódik elméjének hátsó zugában, aminek akár még az igazsághoz is köze lehet.
- Mégis mióta érdekel téged ennyire a farkam és a szajhák viszonya? - hirtelen hajol előre, rákönyökölve az asztalra. Belemászik a nő arcába, összeszűkülő kékjei mintha egy pillanatig képesek lennének teljesen komolyan venni a tombolást. Sok mindent vágtak már a fejéhez, szavakat, tárgyakat egyaránt, mégsem fog senki a lelkébe tiporni azzal, hogy nimfománnak titulálják. A tény, hogy nem egy kapitányi fattyú kéregethet az utcákon sosem hatotta meg különösebben, hát Reaves ne legyen meglepve, ha nem most fog elkezdeni törődni.

Ahronit and Deedra Gindrian Kedvelték

Túlvilág lakója
Norvin Drest

nothing will stand between us and that gold


❖ Történetem : ❖ Ulron :
-353
❖ Tartózkodási hely :
jelenleg ismeretlen
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás) ; Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

we can try to hide it Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Feb. 08, 2021 3:52 am
we can try to hide it
Drest & Reaves
Did you ever want it?
Did you want it bad?
Oh my, it tears me apart.

Képes ráharapni a nyelvére, és a replikára, ízlelgetve forgatja a hegyén, van benne annyi, hogy végighallgassa a kimért mondandót, ami ugyanolyan kiszámítható számára, minthogy ma is felkel az izzó korong a horizont mögül. Csakis azért kapaszkodik pár idegszála az önuralmába, mert a kapitánya, sőt, inkább mert viselkedik még annyira kegyesen, hogy hagyja szóhoz jutni, érvényesülni ebben az általa tákolt, verbális pankrációban, de ahogy a trónusáról hellyel kínálja őt, baszd meg... egy másodpercre sem tűri a sértést, az asztallap felé vágja a másik gyertyatartót is, szarik rá, mi minden sodródik le róla, vagy hová pattan, hiszen az őrültek már csak ilyenek, Kapitány!
Felrúgja az üres széket, aztán telibe tenyereli az elnyűtt térképet, ha egyszer ilyen parkettet rögtönzött ide az asztal elé, és roppant kíváncsi, vajon megérett-e a válogatott kínzása ezzel a tereprendezéssel, tán boldog-boldogtalan helyett majd mindjárt őt tűzi ki Drest, így a farka után, a hajó ékességére!
- Röhej, hogy a nagy Drestnek fogalma sincs arról, mit csinál, amikor kiesik a tájoló a kezéből, és csak a lába köze marad - sziszegi a fogai közt, lesajnálóan, lejjebb halkítva hangját, majd behajol, úgy kutakodik a szempárban. Igazán pontos, gyomorszájra mért ütést kap a férfitól, amitől kinyögheti végre mások sekélyes életét, hát eleget is tesz, mert még nem, nem fájlalja eléggé. - Összeméregetni, betenni egy-két helyre, majd hugyozgatni vele a ház tövét, fene a jó dolgodat... Kár, hogy előttem nem nyeste még le szajha a farkadat, Drest!

Vendég
Vendég
Anonymous
we can try to hide it Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 06, 2021 8:38 pm
we can try to hide it
Reaves & Drest
──────────────── ────────────────
« @Ivy Reaves • Szószám: 208 »
Csupán kivételes reflexeinek - és annak a ténynek, hogy ma este még nem nyúlt italhoz - köszönheti, hogy idejében elhajol a gyertyatartó elől, ami így a nagy, karfás szék hátának koppan a feje mellett, hogy aztán lepattanva érjen a hajó padlójára. Nem figyelt fel a léptekre, az elhallgató legénységre sem. Akkor kapta fel a fejét, mikor az ajtó megnyikordulva engedett a háborgó nő haragjának.
Kék tekintetét meglepetten fordítja a magából kikelt Ivy felé, összeráncolt homlokkal próbálva kisilabizálni a szavak értelmét. A kezében szorongatott körzőt lecsapja a térképre, az asztalon szerteszét heverő megannyi papír közé, a tájolót arrébb söpri, majd fejét is megcsóválja.
- Őrült vagy - szögezi le megállapítva a tényt, amit már talán nemcsak ők ketten, de a legénység is régóta sejtett. - Fogalmam sincs, hogy most éppen milyen kurva nagy bajba kerültél - állítólag miattam, de leszel szíves kulturált ember módjára leülni és kinyögni, hogy mi a hasfájásod oka.
Sóhajt fel lemondóan, kékjeit Reaves szemeibe fúrva. Jobbjának ujjaival végigsimít a szakállán miközben azon agyal, hogy vajon az elkövetkezendő közepesen veszélyes beszélgetés mennyi rumot kíván? Mert abban egészen biztos, hogy az útitervet ma már semmiképpen nem fogja befejezni. Kezével a szemben levő székre int ő maga pedig kényelmesen hátradől, abban a reményben, hogy az őrjöngő vörös felhagy a dobálózással.
Ha tudná mekkorát téved.

Deedra Gindrian and Evelyn Gyffard Kedvelték

Túlvilág lakója
Norvin Drest

nothing will stand between us and that gold


❖ Történetem : ❖ Ulron :
-353
❖ Tartózkodási hely :
jelenleg ismeretlen
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás) ; Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

we can try to hide it Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 04, 2021 11:50 pm
we can try to hide it
Drest & Reaves
Did you ever want it?
Did you want it bad?
Oh my, it tears me apart.

Olyan erővel koppan a csizmájának sarka minden egyes lépésnél, mintha a pokolba vezető utat akarná kivájni. Hetek teltek el ahhoz, hogy meg tudja emészteni a fogantatás bizonyosságát, azért a gyenge húzásáért már elföldelné magát, csak előbb elintéznivalója van, tiszteletét teszi a férfinál, aki nem hagyott számára más választást, aki miatt kibaszottul befellegzett a jövője - pontosan azon a helyen, ahová a lüktető erei viszik, és épp most vágja ketté a békés legénység masszáját, hogy megrökönyödve sandítsanak valamennyien a sziluettje nyomán, amint a kapitányi kabin felé viharzik, mert szálljon csak híre annak, hogy parádéra szomjazik, ő bármi áron parádét fog szolgáltatni a Fekete Démon népének, de ezúttal korántsem olyan szenvedéllyel tépi fel, aztán csapja be a nyikorduló ajtót, mint amikor vágyaktól fűtve bezárkóztak ide, ittas állapotban: dühvel határos elégtételt érez, mert tökéletesen emlékszik rá, akkor is a lámpások gyér fénye fogadta, így ennek is meghitten kell végződnie, nem másként. Rögvest felkapja az első keze ügyébe akadó dolgot, egy különösen giccses gyertyatartót a komódról, és míg emlékezteti magát arra is, hogy a gyilkosok szintén visszatérnek a tett helyszínére, piszkosul Drest irányába hajítja.
- Kapd be Drest, pokolba azzal az ájtatos fajtáddal, ahol egy is akad belőled! - Köpi a szavakat, felmarkolja a másik háromágú gyertyatartót is, és bár pillanatok választják el attól, hogy ismét megküldje vele a férfit, hálás érte, hogy nem kell messzire nyúlnia a legféltettebb díszekért.
Ráborítja ezt a kócerájt.


Vendég
Vendég
Anonymous
we can try to hide it Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 04, 2021 10:40 pm
***
Vendég
Vendég
Anonymous
we can try to hide it Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

we can try to hide it Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Egyéb síkok :: Múlt :: Lezárt múlt-
Ugrás: