Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
"Csodálatos szépség, bár a modorán van mit csiszolni. Olyan a szíve akárcsak az enyém. Tűzről pattant, koránt sem nőies, előbb üt aztán kérdez típus. Heves természete, de annál nagyobb szíve van."
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgató)
Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet:
Utolsó Poszt ∞ Kedd Ápr. 20, 2021 7:12 pm
Ha a “tulveroniak” időt utaznának.
#kihívás2 (hopsz, ez lemaradt, pedig emiatt posztoltam)
A tegnapi chatelés és egy mai filmnézésem összeérő margójára eszembe jutott: valaki nem akarna James McAvoyjal kalózt hirdetni? Lenne min derülni. (A képes magyarázat spoilerben.)
Mekk Tumnus Elek:
Ahronit, Deedra Gindrian and Aiken Hackney Kedvelték
Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet:
Utolsó Poszt ∞ Hétf. Ápr. 12, 2021 11:22 pm
- Úgy legyen, Deedra Gindrian - léptem a lányhoz, és két, véres ujjammal egy csíkot húztam a homlokára. - S úgy legyen, Aiken Hackney - újból merítve Aikennel tettem ugyanezt. - A homály a kegyeibe fogadott benneteket.