Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
you bastard! KaDiPE5
you bastard! KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
you bastard!

Go down 
Utolsó Poszt Vas. Márc. 07, 2021 7:51 pm
Jagger 'Jag' Fenton
Beregisztrált
Play by
Johnny Depp
Kora
36-38 év
Faja
ember
Kasztja (opcionális)
zsivány(?)
A borsó meg a héja.

Egy éve rostokolsz a Fekete Démon fedélzetén, és tűröd rajta Drest kapitányt - átmenetileg, amíg újra a magad ura leszel, mint korábbi életedben.

Nem vagy tősgyökeres nulporti, egyszerűen erre fújt a szél. Messze innen, egy neves bordélyház tulaja voltál, emellett zs-kategóriás feketepiaci kereskedelmet is folytattál, ami jóformán lekövethetetlen volt a makulátlan főtevékenységed végett. De aztán, egy napon arra eszméltél, hogy utánad nyúlnak, ha nem mented a bőrödet. Azt a nyerészkedős irhádat. Pedig olyan szépen futó hálózatot építhettél volna a sötét piacod köré, tele kapcsolatokkal, csak hát megesik, hogy az ember rossz lóra tesz, amit egy kétes buki javasol. És még a lányok is oda!

Senkit se ismertél, téged se ismertek, de hamar beilleszkedtél a legénységbe. Bármikor kérdezték, neked már kész kamu történeted volt. Ugyan ki gyanakodna a kicsit talán kettyós, de rendes fickóra? (Ebből csak a rendest kellett megerőltetned.)
Naná, csak így szaglászhattál, feszt azt keresve, hogyan juthatsz minél előbb kezdő tőkéhez, vagyis olyan plusz pénzhez a zsákmányokon túl, innen-onnan, ami szinte észrevétlenül mászik át a te zsebedbe, mások zsebéből. Akárhogy is, csak gyűljön össze a kikúrt, második nekifutásodhoz.

Néhány hónap alatt sikerült kiszaglásznod, hogy Ivy Reaves bizony nem olyan csóró, mint itt sokan, ezért addig legyeskedtél körülötte, míg az ágyában ébredtél. Többször is, bár hiába kutattál az ilyen alkalmakat követően, a pénzt nem találtad, arról pedig fogalmad sincs, hogy Reaves az 'örökségét' rejtegeti, amit még a családi csőd előtt tett félre magának.
Pár napja csörrentek össze alattatok a huncut kis érmék, a matrac belsejében. Nyilván egyikőtök sem hallott semmi különöset.

Most lelépnél. Tervezgeted a rablást, a felszívódást, és közben rágod a körmöd, ugyanis tartasz a vörösöd szemfülességétől. Ötleted sincs, hogyan magyaráznád ki magad az éj leple alatt, ha neked szegezné a tőrt.

Kár értetek, olyanok voltatok, mint a borsó meg a héja.


|| Nos, én tényleg botrányt meg drámát jósolok, de karakterhalált nem, nyugi. Azt mondanám, ahogy esik, úgy puffan, viszont szeretem a frappáns megoldásokat és megalkotókat! Várlak!  you bastard! 3138061344

u.i.: avatar és gif  
Vendég
Vendég
Anonymous
you bastard! Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Isilmë kegyeltjei :: Várva várt kalandorok :: Keresettek :: Elkelt keresettek-
Ugrás: