Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Kalmár - Page 4 KaDiPE5
Kalmár - Page 4 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Kalmár

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 08, 2021 6:29 pm
BETÖRÉS A  KALMÁRBA
Aiken && Deedra
Amikor biztonságban otthon vagy, vágysz egy kis kalandra. Kaland közben viszont gyakran szeretnél inkább otthon lenni, kényelemben és biztonságban.

Ahogyan a közelembe ér, és látom az arcán a megdöbbenést nem bírom ki, ismét egy mosoly kerül arcomra, s talán még el is pirulok. Kifizetődő volt a nomád élet azt hiszem, de a kondimat helyre kell majd tennem a következő napokban.
- Nem, csak egy almát láttak. – Nevetem el magam, és alig várom, hogy elmeséljem neki majd részletesebben is, miken mentem át, ha ennek vége. Szavai nagyon jól esnek, hiszen tán csak a maszkosnál szólt rólam csak elismerően, megismerkedésünk óta.
izgatott lettem vártam a következő feladatot, szemem csak úgy csillogót, és főzött a tett vágy.
Elvette a kulcsot, majd maradásra kért. Csalódottan nézek rá.
- De, de… rendben. – Mondom, majd levegőt vettem. Most ismét nem bízik benne, vagy más terve lenne?
Tudtam, hogy most szót kell fogadnom, eddig majdnem minden rendben megy. Nem ronthatom el gyermekes viselkedések, főleg akkor, ha változtatni akarok magamon. Így tettem, ahogyan kérte, elrejtőztem, és figyeltem. Figyeltem, ha valaki erre járna. figyeltem, ahogyan pár ember részegen szállingózik haza, és hallgattam a kacagásokat, amit nem igen tudtam hova tenni.
Az éjjel még tartott, a nap még koránt sem akart feljönni. A szél belekapott egy fürtömbe, amit a fülem mögé tűrtem. Ez a várakozás a legrosszabb. Kezdtem aggódni. Mi van, ha baja lesz? Mi van, ha meglátják, hogy sérült? Lehet nem kellett volna be engednem? Áh, badarság. Mint megtudhattam elég jól ért ezekhez a zsivány dolgokhoz, így jobban aggódhatott azon, hogy én ne szúrjam el.

Aiken Hackney Kedvelte

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 08, 2021 5:24 pm
Betörés a Kalmárba

 Credit:
 
Bár leplezni próbálta, jól látszott Deedrán a sikerélmény, és a lelkesedés. Magam is megkönnyebbültem, hogy sértetlenül, és remélhetőleg észrevétlenül kijutott. Már vártam volna az információkat, hogy mennyire sikerült jól a felderítése, amikor is felmutatta a kulcscsomót. Egy pillanatig nem találtam szavakat... Meg is szerezte, hihetetlen!
- Azta... - hebegtem. - Deedra, fantasztikus vagy! Lenyűgöző, ugye nem vettek észre? - kérdeztem. - Nem számít, ezzel nagyon sok időt nyertél nekünk. Innen azt hiszem, már rám bízhatod - vettem át a kulcsot. - Elterelem az őrök figyelmét, és csak simán besétálok. Sőt, örömmel be is fognak engedni, meglásd - mosolyodtam el sejtelmesen. - Rejtőzz el valahol, és figyelj. Azért a kinti őröket nem bánom, ha szemmel tartod még - majd el is indultam vissza.
A lányok a sarkon vártak rám, ahogy kértem, ám egyre türelmetlenebbül. Intettem nekik, hogy jöjjenek, majd ahogy ismét körém gyűltek, már valamivel látványosabban sétáltam ki a sikátorból, újra magamra öltve vidámabb, könnyedebb arcvonásaimat. Hátamat kihúztam, úriasabb léptekre váltottam, hasonlóakra, mint amikor Lynt kísértem, ám kevésbé karótnyelten. Kívülről valami szórakozott köznemes benyomását kelthettem. Lassabban, ráérősebben közelítettem meg velük a Kalmárt, hogy az alabárdjára támaszkodó unott őr már messziről jól lássa. A kurtizánok csak hangosan nevetgéltek, csacsogtak az oldalamon.
- Állj! - húzta ki magát az őr kissé zavartan, ahogy közelebb értünk, majd dobbantott egyet a bárd nyelével.
- Szép estét! - köszöntem rá lazán, kihámozva magam a lányok karjai közül. Az álcám alatt azonban remegtem, és izzadtam...
- Mi járatban? - vágott a szavamba, mielőtt bármit is mondhattam volna. Igyekezett nagyon határozottnak tűnni, pedig állítom, hogy teljesen józan sem volt már.
- Arienthe kisasszony nevében jöttem - válaszoltam.
- He?
- A kisasszony igazán nagyra értékeli munkátokat, és jól tudja, milyen pocsék lehet még Ethuil estéjén is őrszolgálatban lenni, miközben aki teheti, a folyóparton mulat...
- Az biztos - horkant fel. Odabentről kisebb csörömpölés, majd hangos kacaj hangzott ki. Kicsit felvontam a szemöldökömet.
- Hálája és megbecsülése jeleként pedig egy kis ajándékot küld nektek, hogy a Kalmárban se teljen unalmasan az ünnepi este - sandítottam mosolyogva a lányokra, mire az őr szeme is felcsillant. Szája hamarosan fülig érő vigyorra húzódott, és az arca is kipirult kissé. Alig észrevehetően megsimítottam a jobbomon álló szőke szépség csípőjét, egyfajta jelzésként, aki előre is lépett, és kacérkodva a férfihez simult, apró csókot nyomva a homlokára. Rövid zavara után még magára erőltetett egy kis komolyságot és ismét kihúzta magát.
- A fiúk nevében is... köszönöm aa... közbenjárást - habogta. - Innentől átveszem, bekísérem őket.
- Persze, érezzétek csak jól magatokat! - tártam ki a karjaimat. - Ám ha nem bánjátok, itt maradnék valahol a környéken, Arienthe kisasszony a lelkemre kötötte, hogy még pirkadat előtt kísérjem vissza a lányokat a madámjukhoz, és számoljak el. Szóval valahol leteszem magam a parkban - sandítottam a fák felé. - Ha elbóbiskolnék, kérlek költsetek fel.
- Ha gondolod lepihenhetsz az előcsarnokban is, vagy a depóban, épp most ürítettük ki.
- Ezer hálám! Hosszú egy napom volt, mit mondjak - majd követtem is, be az épületbe. Az őr már nem is figyelt rám, szemei majd' kiestek a helyükről, ahogy végigmérte a lenge öltözetű hölgyeket.
Ahogy beléptünk a főbejárat faragott ajtaján, illedelmesen félrevonultam, majd helyet foglaltam egy üres láda tetején. A lányok harsányan kacarászva követték az őrt, aki egyenesen a terem másik vége felé tartott, ahol két összetolt asztalnál kártyáztak és iszogattak a társai.
- Hé fiúk, hoztam egy kis társaságot, mielőtt egymásra cuppannátok itt - szólt oda. - De ismerve a te ízlésedet Arthur, tudom, hogy te előbb hágnál meg egy kecskét, szóval akár le is válthatsz kint a főbejáratnál.
- Baszd meg, Brad, azt aztán lesheted - szólt vissza az említett, majd egy hátratolt székláb csikorgását hallottam.
Nem kellett sokat várni, az asztalnál szerencsejátékozó férfiak vidáman szétrebbentek egy-egy lány társaságában. Pár pillanattal később felálltam a ládámról, majd jobbra vettem az irányt, az alagsorba vezető lépcső felé.
  

Deedra Gindrian and Edellyn Arienthe Kedvelték

Túlvilág lakója
Aiken Hackney

I'm just an honest pirate making his way in a dishonest world


❖ Történetem : ❖ Ulron :
457
❖ Tartózkodási hely :
Nulport, vagy amerre a szél visz
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 08, 2021 2:23 pm
BETÖRÉS A  KALMÁRBA
Aiken && Deedra
Amikor biztonságban otthon vagy, vágysz egy kis kalandra. Kaland közben viszont gyakran szeretnél inkább otthon lenni, kényelemben és biztonságban.

Reméltem fenekemre esését Aiken nem láttam. Sajnálom, hogy benn tanúsított helytállásomat se tudta végig nézni. Azért úgy érzem találékony voltam. Ez a kis almás trükk igazán ötletes volt, ha szabad dicsérnem magam.  Hihetetlen izgalmat éreztem, ami át járta a testem. Félelemnek nyoma sem volt, csupán az izgalom, és a tett vágy volt gondolataimban. Vajon Aiken mit eszelt ki? Remélem, nem nekem kell az őröket elcsábítanom, vagy hasonló. Én még egyszer nem húzok fűzőt.
Miután leporoltam magam, és fájlaltam kicsit az alfelem, hátra fordultam.
És ott jött ő. Nagy mosollyal fogadtam, és izgatottam mutattam a kulcscsomót, amíg gondosan össze fogtam, hogy véletlen se zörrenjenek meg. El is felejtettem, hogy komoly akartam maradni. Arcát megpillantva rögtön az jutott eszembe, hogy sikerült.
Ha oda ér hozzám viszont megfékezem magam, és komolyabb arcot veszek fel. Változtatni akarok, nem szeretem már, hogy folyton naivnak neveznek, hiába igaz is.
Ha oda ér megszólítom.
- Azt hiszem megoldottam, na és te mit találtál ki? – Kérdeztem, majd oda akarom adni neki a kulcscsomót.


Edellyn Arienthe Kedvelte

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Ápr. 08, 2021 9:55 am
Betörés a Kalmárba

 Credit:
 
Megérkeztünk a Kalmárhoz, ám még vártam a közeli sikátorban, mielőtt akcióba lendítettem volna a lányokat. Meg kellene keresnem Deedrát, feltéve, ha kijutott, és sikerült egyáltalán bármit is megtudnia odabent...
- Drágáim, várjatok itt, rögtön visszajövök. Ígérem - mondtam halkan a lányoknak.
- Itt hagysz minket? - nyavajgott magas, túljátszott hangon egy szőke.
- Te valami szélhámosságra készülsz itt, engem nem csapsz ám be - mosolyodott el egy másik. - Mindig kiszúrom a szélhámos férfiakat.
- Lebuktam - néztem rá ártatlan szemekkel. - De mit szólnátok, ha segítenétek nekem ebben a szélhámosságban? Nagyon-nagyon hálás lennék nektek utána...
- Igazán? - kérdezett vissza cinkos mosollyal.
- Bizony. És nektek, nem a madamotoknak. Megérdemlitek, hisz ma este is csak dolgoztok, mikor mindenki a révnél ünnepel még - mondtam. - Annyit kellene tennetek, hogy hozzájárultok a kis színjátékomhoz, aztán elszórakoztatjátok szépen a Kalmárban mulatozó őröket, míg én besettenkedek. - A fekete hajú lány komoly pillantást vetett rám, majd felsóhajtott.
- Legyen, segítünk. Igaz, lányok? - nézett végig társain.
- Azt hallottam, a Kalmárban gyémántok vannak és igazgyöngyök - folytatta lelkesen a szőke. - Hozol nekem belőle?
- Nem fogok ékszert lopni a Kalmárból, ám ha ezt megcsináljuk, annyi ulront kapsz drágám, amiből olyan igazgyöngyöt vehetsz magadnak, amilyet csak szeretnél! - győzködtem, majd tekintetem komolyra váltott, és mégegyszer végigmértem őket. - Akkor legyetek szívesek várjatok itt egy percet. Addig igazítsátok meg a hajatokat, kicsit szétfújta a szél - majd meg sem várva a válaszukat, elsiettem, és Deedra keresésére indultam.
A kerítés egy oszlopának az árnyékában várakoztam, míg az egyre unottabbnak tűnő fegyveres őr elsétált az ablakok mellett. Már a pikáját is letámasztotta valahova. Miután befordult a sarkon, lehajolva, néma léptekkel siettem legutóbbi rejtekhelyünkre, ahol Deedrát magára hagytam.

Deedra Gindrian and Edellyn Arienthe Kedvelték

Túlvilág lakója
Aiken Hackney

I'm just an honest pirate making his way in a dishonest world


❖ Történetem : ❖ Ulron :
457
❖ Tartózkodási hely :
Nulport, vagy amerre a szél visz
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 07, 2021 9:48 pm
BETÖRÉS A  KALMÁRBA
Aiken && Deedra
Amikor biztonságban otthon vagy, vágysz egy kis kalandra. Kaland közben viszont gyakran szeretnél inkább otthon lenni, kényelemben és biztonságban.

Mikor megláttam, hogy csak egy őr van, az is éppen az sörét kortyolgatja a közeli hordóhoz osontam. Leguggoltam ott, és figyeltem a férfit, kinek a jobb oldalán lógott a kulcs. Hatalmasat böffentet, majd hallottam, ahogyan a kupája csattan a földön, a szívem kiugrott a helyéről.
Nem kellett neki sok, és a ser megtette hatását, horkolni kezdett. Kipillantottam, s láttam, hogy a széken elnyúlva alszik. Megráztam a fejem, majd elmosolyodtam. Idióta.
Lassú apró léptekkel haladtam felé. Vér nem folyhat, nem is áll szándékomban bántani senkit, de még is a késem biztos helyen van. Majdnem ott vagyok, csak egy kicsi kell. Felhorkant, mire megtorpanok.
Lassan kifújtam a levegőt, nyugtatom magam. Jobb kezemmel a kulcsért nyúlok óvatosan, lassan, amikor is a férfi szemeit nyitja és rám mered. Az életem is lepörgött, mikor az őr barna szemében találtam magam.
- Csitt te kis gyermek aludj el, Ide lép, oda lép, hejhó! Evirani Hegyen át, vízen át … - Kezdtem bele egy altatóba halkan, ami hatásos volt. Szemei ismét záródtak, a kulcsot pedig elvettem.
Szorosan fogtam a kulcscsomót, hogy mg véletlen se zörrenjen meg. Nem hinném, hogy a többi őrrel is ekkora szerencsém lenne.

Ugyan úgy haladtam vissza fele, a már megtett úton. Lassan, megfontolt léptekkel, szorosan a fal mellett.
Már csak pár lépcsőfok van hátra. Mély levegő, semmi pánik. Majdnem ott vagyok, ahol az ablak volt.
Egyik őr, úgy gondolja vicces lesz a sarokba hugyoznia, így éppen hogy el tudtam jutni, hogy megbújjak.
- Te miért ide kellett? Miért nem mentél ki te szerencsétlen. – Csattan fel egy másik.
Felpillantok, és fogalmam sincs, hogy hogyan is leszek képes felhúzni magam innen az ablakra, hogy ne vegyenek észre.
Tovább kártyáznak, de tudom, hogy ha innen én most megmozdulok észre fognak venni. Nem messze tőlem egy almás zsák pihent. Elveszek egyet, és eldobom, hogy az másik oldalt csattanjon.
Amikor ez megtörténik, felállnak és elindulnak arra az irányba. Fel tudom magam húzni gyorsan, de minden csak másodpercek kérdése. Újra a növényen vagyok, amin felmásztam. Nagy levegő, egy alma semmit nem jelent.
- Hugyozol is, most meg dobálózol, hogy csalhass te állat?? Azt hitted ezt megúszhatod, a tetves almád majd eltereli a figyelmem?!!- Hallom, ahogyan azok benn egymásra mutogatnak. Hála az isteneknek! Már csak a lefelé mászás maradt, ami nehezebb lesz, mint gondoltam. Ha addig Aiken visszatér, már láthat is. Lefele megcsúszik néha, néha a lábam, főleg, hogy egyik kezemben a kulcs, így kevésbé megy a kapaszkodás.
Már majdnem lenn vagyok, amikor is leestem. Idegesen állok fel, nem volt nagy zuhanás alig volt vissza egy kevés. Leporoltam magam, és halkan káromkodtam egy sort.

Aiken Hackney and Edellyn Arienthe Kedvelték

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 07, 2021 8:45 pm
Betörés a Kalmárba

p.i.m.p. Credit:
 
Noha a legkelendőbb kurtizánok a révnél mulattatták az ünnepség résztvevőit, azért akadt pár egész szemrevaló hölgy itt is. Kiválasztottam négyet a legcsinosabbnak, legkedvesebbnek tűnő lányok közül, majd előre leszámoltam a kért árnál valamivel többet borravalóként, hogy ők és a madám is tartsák a szájukat. Mondjuk úgy, jól tudtam, hogy megy ez.
Kisétáltam a bordélyból a szemrevaló, és nemmelesleg tiszta és illatos hölgykoszorúval körbevéve magam. Lazán átkaroltam a két mellettem állót, így indultam vissza a Kalmár irányába, azért kissé gyorsítva a tempón, hisz tudtam, nincs sok időnk. Ők már út közben elkezdtek kacérkodni velem, feltételezvén, hogy én leszek a ma esti kuncsaftjuk. Elvégre elég sok pénzt kifizettem értük...
- Kedveseim - néztem végig rajtuk. Azért nem árt, ha tisztában vannak a dolgokkal.  - Bármennyire is kedvemre valóak vagytok, ma este nem engem fogtok szórakoztatni - A balomon álló fekete hajú szépség színpadias csalódottsággal szomorodott el, a másik oldalamon lévő pedig sokkal közelebb húzódott hozzám menet közben. Minden más esetben igazán élveztem volna a helyzet, most azonban csak a feladatunk elvégzésére bírtam koncentrálni...
Ahogy végigsimított az oldalamon, összerezzenve szisszentem fel... Egy pillanatra meg is torpantam. Egyre kevésbé éreztem a fájdalomcsillapító biztosította tompaságot. A lány egyszerre kérdő és aggódó pillantással mért végig, ám mikor látta, hogy nem méltatom válaszra, csak némán követett. Befordultunk az utca sarkon, és a piactér túloldalán újra megpillantottam a Kalmár épületét... Vajon Deedrának sikerült véghez vinnie a feladatot? Talán nem lett volna szabad magára hagynom a mély vízben.

Deedra Gindrian Kedvelte

Túlvilág lakója
Aiken Hackney

I'm just an honest pirate making his way in a dishonest world


❖ Történetem : ❖ Ulron :
457
❖ Tartózkodási hely :
Nulport, vagy amerre a szél visz
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Ápr. 07, 2021 8:58 am
BETÖRÉS A  KALMÁRBA
Aiken && Deedra
Amikor biztonságban otthon vagy, vágysz egy kis kalandra. Kaland közben viszont gyakran szeretnél inkább otthon lenni, kényelemben és biztonságban.

Mondataim után megsimította vállam. Ez már jobban esett, mint az előző. Adott egy löketett számomra. A mászás koránt sem volt olyan egyszerű. Fullasztó volt, főleg azért, mert kijöttem a gyakorlatból. Mostanában az időmet tejben, vajban fürödve töltöttem és sok finom, különleges étellel.
Miután sikerült bejutnom elrejtőztem egy hordó mögött. Szívem kalapált, de valahogyan nem éreztem, hogy félnék. Inkább éreztem hatalmas vágyat arra, hogy vége legyen, és a maszkos büszkén fogadjon be minket. Már komolyan ezt akarom? Igen, ezt.
Túlságosan lefoglalja az embereket az ünnep utolsó napja. Ami nekünk jó, hiszen a serben úszó férfiak könnyebben átverhetőek.
Lassan kikukkantottam a hordó felett, éppen hogy takarásban volt, arra fele láttam rá, ahol múlatták az időt kártyázással. Mikor úgy ítéltem, hogy talán nem figyelnek, elosontam. Falnak vetettem hátam, s mély levegőt vettem, valamiért el is mosolyodtam. Miért tetszik ez nekem ennyire?
Ha jól sejtem rossz emeleten vagyok. Meg kell keresnem a lépcsőt. Próbáltam nesztelenül lépkedni, és sietve. Nem tudom mennyi időm van, és azt sem, hogy Aiken mikor dobja be azt az ötletét, amire időt kért.
Megvan! Pillantom meg a lépcsőt, és a falnál haladok lefele. Fáklyák világítják nedves, rideg utamat.
Lépcső végére leérve, mint egy gyermek, ki csak bújócskázik, kukkantok ki, és nézem, hogy merre is lehet az őr a kulcsokkal.  

Edellyn Arienthe Kedvelte

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 06, 2021 11:01 pm
Betörés a Kalmárba

Credit:
 
Elkomolyodva biccentettem Deedrának, ismét megsimítva bíztatóan a vállát. Aztán mászni kezdett. Meg akartam várni, míg biztonságban felér, közben magamban visszaszámoltam, hogy tudjam, mikor fordul be a sarkon a strázsáló fegyveres. A lány gond nélkül felért, majd eltűnt az ablakban, én pedig kissé fellélegezve hagytam magam mögött a Kalmárt, alig pár pillanattal az őr érkezése előtt.
Tudtam, hogy egyre csak fogy az időnk, és talán túl sokáig húztuk a felderítést és a megfigyelést, ezért igyekeztem minél sietősebbre venni a tempót. Az oldalam azonban elkezdett tompán sajogni... Éreztem, ahogy múlni kezdett a máktej hatása. Nem engedhettem meg magamnak, hogy megvizsgáljam, vagy leálljak, haladtam tovább. Figyelemelterelésre lesz szükség, és mi is lenne jobb néhány mulatozó őr számára, mint a hölgyek.
Alig pár utcányira a Kalmártól ismertem egy kevésbé népszerű, de aránylag igényes bordélyházat. Csak remélni mertem, hogy még mindig működik, és nem zártak be ez alatt a két év alatt.
Nem mondom, fellélegeztem, mikor a következő utcán befordulva megláttam, hogy fények égnek odabent, és közelebb érve halk zeneszót hallottam odabentről. Ahogy benyitottam, mintha minden a régi lett volna. Csak mégkevésbé forgalmas... Bár felteszem, a város nagyja az ünnepségen van a révnél.
- Szép estét az úrnak, miben állhatunk szolgálatára? - kérdezte egy idősebb, elegánsan öltözött hölgy a pultnál.
- Csodálatos szép jó estét! - hajoltam meg úriasan. - Akad még lányuk ma estére, aki nem az ünnepségen van?
- Hogyisne, drága fiam... - biccentett, majd intett, hogy kövessem. 

Deedra Gindrian and Edellyn Arienthe Kedvelték

Túlvilág lakója
Aiken Hackney

I'm just an honest pirate making his way in a dishonest world


❖ Történetem : ❖ Ulron :
457
❖ Tartózkodási hely :
Nulport, vagy amerre a szél visz
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 06, 2021 6:35 pm
BETÖRÉS A  KALMÁRBA
Aiken && Deedra
Amikor biztonságban otthon vagy, vágysz egy kis kalandra. Kaland közben viszont gyakran szeretnél inkább otthon lenni, kényelemben és biztonságban.

Az ablak alatt állva, Aiken tekintete cikázik. Nem is értem, hogy gondolja, hogy majd ő fog felmászni. Tudtam már, amikor mondta, hogy ablakon át kell bejutnunk, hogy ez nekem köszönhetően fog csak megvalósulni.
- Ezért jöttem. – Vetek rá egy gyors pillantást. Már nem is taglalom gondolataimban megbúvó szemrehányásom, hogy hogyan is képzelte ezt el. Rám teszi a kezét, amire rápillantok. Akárcsak, ha egy haver volnék. Tudom nem ez a megfélő idő, hogy eszembe jusson a táncunk, ám még is nem tudok parancsolni az agyamnak.
- Mindent megteszek, ne aggódj. – Mondom, majd mászásra készülök. Hála az istenek, hogy gondoltam a kényelemre, így semmi nem akadályoz meg abban, hogy felhúzzam magam. Erőnlétem a helyén van, aminek köszönhetően fel tudom magam húzni, és úgy mászok fel fele. A közepénél már fáradok el, látszik, hogy rég futottam, és foglalkoztam ezzel, de a végén sikerül az ablakhoz eljutnom. Magasságtól való félelmem soha nem volt, kisebb koromban imádtam mindenhova mászni.
Mielőtt bemásztam volna előtte fel néztem, hogy tiszta e a terep.
Nem láttam senkit, ám a hangokat továbbra is élesen hallom. Bizonyosan a folyosó viszi tovább, ám ügyelnem kell.
Utolsó pillantást vetettem a férfire, ezzel nyugtáztam, hogy sikeresen felértem, majd vékonyka kis testemnek köszönhetően éppen hogy be is fértem.
Lassan ereszkedtem le, nem akartam, hogy a bokám pont most lássa kárát. Oké Deedra, semmi pánik! Nyugtatom magam.

 

Edellyn Arienthe Kedvelte

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 06, 2021 5:24 pm
Betörés a Kalmárba

Credit:
 
Megvártam még, hogy párszor elhaladjon az őr a búvóhelyünk előtt, próbáltam felmérni mind ap recizitásukat, mind magát a helyet. A nyitott ablakon olykor hangos röhögés, és egyéb ricsajozás hallatszott ki. Csak remélni mertem, hogy ez azt jelenti, amit gondolok. Ha valóban ennyire lankadt az őrök figyelme, talán megúszhatjuk ép bőrrel...
Ahogy azt az ablakot figyeltem, próbáltam biztos utat, kapaszkodókat keresni a szememmel. Valamiféle kúszónövény indái futottak fel a falon, elég vastagon. Az talán segítségünkre lehet, ám kizárt, hogy ilyen állapotban fel tudjak mászni. Csoda, ha még nem szakadt fel a sebem egyáltalán. Nem a legjobban őrzött helynek tűnt, ám mégsem lehetünk meggondolatlanok.
- Ez így nem fog menni - suttogtam a fejemet csóválva. - Kétlem, hogy be tudnék mászni, ezért a segítségedre lesz szükségem - néztem Deedrára. - Én más módon fogok bejutni, ehhez viszont idő kell. Ha beválik az ötletem, teljesen eltereljük a benti őrök figyelmét. Ehhez időre lesz szükségem, addig viszont ki kell derítenünk, mi bent a helyzet. Ha jól emlékszem, az alagsorban van a kincstár. Gondolom valamelyik őrnél lesz kulcs hozzá. Míg visszaérek, próbálj bejutni, és felmérni a terepet! Ne vállalj be semmi kockázatosat, ha túl rizikós, inkább lépj le! Meg tudod csinálni? - tettem a karjára a kezemet.  

Deedra Gindrian and Edellyn Arienthe Kedvelték

Túlvilág lakója
Aiken Hackney

I'm just an honest pirate making his way in a dishonest world


❖ Történetem : ❖ Ulron :
457
❖ Tartózkodási hely :
Nulport, vagy amerre a szél visz
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 06, 2021 3:52 pm
BETÖRÉS A  KALMÁRBA
Aiken && Deedra
Amikor biztonságban otthon vagy, vágysz egy kis kalandra. Kaland közben viszont gyakran szeretnél inkább otthon lenni, kényelemben és biztonságban.

Maszkos szavai keringtek a fejemben. Örültem, hogy ő nem azt választotta, hogy elküld engem, hanem talán esélyt is adott. Majd jött a próba. Loptunk kell, talán nem nehéz, és minek legjobban örültem az, az volt, hogy nem ölhetünk. Tartottam tőle, hogy ez lesz. Nem áll szándékomban oylat bántani, ki nem vétkezett ellenem, vagy tört az életemre. Gazdag embertől lopni, pedig, talán meg sem érzi majd.
Csendbe burkolózó piactér jobban megrémített. Tudtam, hogy nem lesz könnyű, hiszen kérdéseket vett fel jelenlétünk.
Aiken hozzám intézte a szavait, amire rá pillantottam, majd bólintottam. Fogalmam sincs mit tudok segíteni, Aiken szakértelme kell ide. Soha nem volt ilyennel dolgom, még ablakot is csak itt láttam Nulportban.
Követtem őt, és nagyon féltem, hogy egy rossz mozdulata, és sebei felszakadnak, vagy valami olyan történik vele, ami veszélybe sodorja.
Hirtelen fel, és lebukásából arra tudtam következtetni, hogy nem sokon múlt, hogy meglássák.
- És most? – Kérdezem csendben, komoly hangon. Valahogyan a komolyság, a ridegség még mindig hatalmába kerített. Nem éreztem, hogy félnék, csupán az izgalmat éreztem, ami át járta a testem. Felemelő érzés volt, meglepő.
 

Edellyn Arienthe Kedvelte

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 06, 2021 12:23 pm
Betörés a Kalmárba

Credit:
 
A piactér üres volt, és csaknem teljesen néma. Ugyan senki nem mozgolódott, de a szél az Ethuil esti mulatozás hangját hozta a folyópart felől. Aki tehette, kiélvezte az ünnep utolsó napját. Egy sikátorban álltunk, tisztes távolságban a Kalmár épületétől, ám jól ráláthattunk az őrjáratokra. Kötelező jelleggel, kissé hanyagul strázsált egy-egy fegyveres őr az épület körül, a főbejáratnál pedig ketten álltak. Az ablakokon át látszott, hogy odabent égtek a lámpások.
- Fel kellene mérnünk a lehetőségeinket. Közelebbről - mondtam halkan Deedrának, hátamat egy lakóház falának vetve. Sietős tempóban érkeztem ide, már amennyire az állapotom engedte. Talán túlságosan is megerőltettem magam... - Találhatunk egy ablakot, ahol bemászhatnánk, vagy valami.
Kipillantottam a fal mögül, megvártam, míg az őr eltűnt a sarkon, majd kiléptem a sikátorból. Próbáltam észrevétlenül, azért távolságot tartva megközelíteni az épületet, közben egy másik fedezéket keresve, még mielőtt a másik strázsáló őr újra elérte volna a Kalmár ezen oldalát.
A kerítés mentén lévő fák és bokrok között talán elrejtőzhetünk. A sötétben nem fognak észrevenni. Gyors léptekkel, lehajolva beoldalaztam új búvóhelyünkre, közben hátrapillantva, nehogy Deedra lemaradjon. Épp, hogy lehúztam a fejem, befordult a sarkon az őr, aki unottan fütyörészve, tétova léptekkel sétált végig az épület mentén, pikáját a vállának vetve. Kikukkantva végigmértem a Kalmár ezen oldalát. Az emeleti ablak nyitva volt... Azon talán bejuthat egyikünk.  

Deedra Gindrian and Edellyn Arienthe Kedvelték

Túlvilág lakója
Aiken Hackney

I'm just an honest pirate making his way in a dishonest world


❖ Történetem : ❖ Ulron :
457
❖ Tartózkodási hely :
Nulport, vagy amerre a szél visz
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Kalmár - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Helyszínigénylő

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport-
Ugrás: