Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
"Ők már út közben elkezdtek kacérkodni velem, feltételezvén, hogy én leszek a ma esti kuncsaftjuk. Elvégre elég sok pénzt kifizettem értük... - Kedveseim - néztem végig rajtuk menet közben. Azért nem árt, ha tisztában vannak a dolgokkal. - Bármennyire is kedvemre valóak vagytok, ma este nem engem fogtok szórakoztatni - A balomon álló fekete hajú szépség színpadias csalódottsággal szomorodott el, a másik oldalamon lévő pedig sokkal közelebb húzódott hozzám menet közben. Minden más esetben igazán élveztem volna a helyzet, most azonban csak a feladatunk elvégzésére bírtam koncentrálni..." - @Aiken Hackney (Persze ezzel a zenével tálalta : LINK)
Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet:
Utolsó Poszt ∞ Vas. Ápr. 04, 2021 6:18 pm
@Ivy Reaves nehéz volt választani, igazából az egész játékunkat be lehetne ide másolni
"- Pff... Addig imádkozunk, míg megunja valami odalent és lerágja a picsába. Más kell. Például akármi, bármi, ami eszükbe ötlik, próbál sugallni Aikennek, kattogtassa tovább az agyát, mert az nem lehet, hogy ilyen piti kutyaszorítóból képtelenek együtt kijönni, azzal semmissé tennék a szabadulóművész múltjukat, amúgy is, akad még itt banális dolog, mielőtt utolsó megoldásos fejszéről, meg végtagra gerjedő rákokról kelljen fantáziálni a hasadék tövében, vége van, ha felkavarodik a fejében a rum, azt nem engedheti. De hé, mi ez a magyarázat nélküli elslisszolás! - Ne, ne citálj ide senkit se, hallod? Vagy várj, Aiken... tudod mit, hozz bálnazsírt!"
Utolsó Poszt ∞ Szer. Márc. 31, 2021 9:29 am
Folrandír Ceilteach írta:
– Ha a vén szeszkazán tudná, mekkora veszélyben van a címe. – Kacsintottam a nővérkémre, ahogy Grohiik került szóba. Folrandír, a szeszkazán. Milyen szép becenév is volna, bár valószínűleg kevésbé volna találó, mint mondjuk a „szerencsétlen” vagy a „fura fiú.”
"- Tetoválás? Akkor valami rosszfiú lehet? Talán azért jöttetek Nulportba, mert ő innen származik? - kérdezősködtem. Nem gondolom, hogy tetoválása csak bűnös előéletű fickóknak lehet, de a legénység nagy része rendelkezik eggyel és hát egyikük sem egy ma született bárány." - @Karesilla Reitan
Amikor a tünde fiúcska hisztizik: "– Inkább leráztak, mert nincs egy pár formás mellem… – motyogtam és megráztam a fejemet." " – Nem utállak. Csak. Hát érted… – Nem, marhára nem érthette(...)" "...de csak Csip-csipet meg a hölgykisasszonyt láttam közeledni. A gonosz hölgykisasszonyt" - by.: @Folrandír Ceilteach
Zseniális megszólalások :"D imádtam őket egytől egyig.
Utolsó Poszt ∞ Pént. Márc. 19, 2021 9:28 am
A védelmező nővérke:
"-Nekem mindegy kivel, mivel osztod meg a szíved és az ágyad. - nézek rá komolyan, ám mégis mosollyal az arcomon. -Csak ne titkold, hogy picsán tudjam rúgni, ha összetöri a szíved. - iszom egy kortyot a kulacsból, mielőtt újra neki nyújtom. Igen, az én kisöcsémet csak ne használja lábtörlőnek senki és semmi. Én így szeretem őt ahogy van." - @Tindómiel Ceilteach
Utolsó Poszt ∞ Csüt. Márc. 18, 2021 9:07 am
Amikor a törpét nem hagyják inni:
"Visszatottyantam a székemre és nekiláttam a második korsónak, közben szúrósan oldalra néztem és rágrimaszoltam azokra, akik a mellettünk lévő asztalnál azt gondolják, hogy túl hangosak vagyunk. Nem szóltak egy szót sem ugyan, de fintorogva bámultak rám. - Talán azt hiszitek, könyvtárban vagytok? - morogtam." - @Rognus
Plusz egy, mert nem tudtam dönteni:
Spoiler:
'Bárki is hordta a hatalmas, aranyozott szélű kádba a vizet, csaknem teletöltötte azt, így mikor beleléptem, és kissé ügyetlenül belehuppantam, elég sok vizet sikerült kiszorítanom... Nincs mit szépíteni, úszott a márványozott padlójú fürdőszoba. Kissé haboztam, hogy ezzel kellene-e kezdenem valamit, ám úgy döntöttem, nem foglalkozok vele, inkább élvezni próbáltam a forró, habos fürdőt.' - @Aiken Hackney
Utolsó Poszt ∞ Kedd Márc. 16, 2021 3:43 pm
Valaki vicceset írt a chaten? Netán az egyik karakter reagjában nyerte meg az ízlésedet egy részlet? Itt gyűjtetik mindennemű humoros vagy szimplán tetszetős idézete Tulveron népének!