Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Rév és környéke - Page 19 KaDiPE5
Rév és környéke - Page 19 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Rév és környéke

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22  Next
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 20, 2021 1:29 am

Ethuil ünnep
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
- Definiáld a malac fogalmát, Deedra – nevetek fel az ócska viccemen, mielőtt még leorrolna a Csalogányom a sárkányokkal és vivernekkel kapcsolatban. Ó, te drága lélek, bár elmondhatnék neked mindent, ám számtalan esküm és szabály köti a nyelvemet. Bűnbánóan pillantok hát rá, igaz, a környezetünkben felhördülők végett nem kezdek hangos szabadkozásokba. Veszélyes terep, amelyre lépett, és őszintén szólva nem örvendek, hogy egymaga tervez tovább állni.
- Drága Csalogányom, ne legyen harag a szívedben az irányomba. Pusztán egy részeges oktalan szavai voltak – sutyorgom a kezét simítva, mihelyst mellém lép, s bár az asztalra hullajtott érmék végett visszakoznék, de addigra a fürge elf leány már tovább is állt. S nem ő az egyetlen, ki távozóra fogja.
- Örülök, amiért bearanyozta az esténket a társaságával, kisasszony. A remény kölcsönös – mosolygok rá magabiztossággal, nem tévesztve szem elől az éppen, hogy csak kitartott mustráját. Ami engem illet, csakugyan rajta tartom még a szememet, megnézve magamnak a hátán kacskaringózó kígyókat. Amennyiben hinnék a sorsban, azt feltételezhetném, jelet küldött felém.
Ezüstke öklendezős mutatványára kapom vissza a fejemet a hátramaradóakra, majd szörnyülködve figyelem az újabb trükköt, avagy a részegen nem töröm ki a nyakamat az asztalon táncolva előadást.
- Az egekre, Ezüstke, eredj le az asztalról, mert két pillantás és ránk fogsz esniiii!!!! - kiáltok fel, mihelyst a figyelmeztetésemmel párhuzamosan be is következik a katasztrófa. Sok év ösztönét kamatoztatva lapítom magamat az asztalnak, hogy legfeljebb a hátamnak koccanva gördülhessen tovább a földre, és nekem ne kelljen miatta a nyakamat roppantanom. - Élsz még? - pislogok rá hátra a számat húzva. - Elég lesz neked mára a mókából. Deedra kedves, legyél szíves segíteni – sóhajtok felkelve a lócáról, s amennyiben segítségemre van a leány, felnyaláboljuk a földről Folrandírt.
- A bájos hölgy, aki az étket és az italokat intézte, felajánlotta a szabad sátrukat, ha valamelyikünk nem maradna meg két lábon. Ott a sétány túloldalán – bökök az állammal az irányába, s ha nem érkezik ellenvetés, elsétálunk hozzá a lerészegedett elffel. Kedvességéért cserébe megjutalmazom a Tindómieltől kapott érmékkel, majd betuszkoljuk Deedrával az öccsét a puritán sátorba.
- Viseld jól magad, Ezüstke. Semmi táncikolás, hanem alvás – fedem meg, akár egy szigorú apa, aztán egy mély sóhajjal a szabad nép gyermekébe karolok. - Sétáljunk egyet a vízparton, kicsit távolabb a tömegtől.

Deedra Gindrian and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1178
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 20, 2021 1:04 am
Ethuilünnepe

Mindenki & Edellyn
Az utolsó pár körben már nem ittam, ám nem is volt baj. Még egy pár pohárka és meglehet, nem távoztam volna kétlábon.
- Mitagadás, nekem már táncoltak – jegyeztem meg a tünde fiú kijelentésére reflektálva.
Végül magam is felegyenesedtem az asztal mellől. Úgy éreztem, elég volt ennyi az estéből, és még úgyis volt egy kevés elintézni valóm.
- Hagyok neked egy kocsit, Deedra, ám én attól tartok távozom – mondtam a lánynak, rápillantva. És azután a még jelenlévő többiekhez fordultam.
- Örvendtem, igazán izgalmas játék volt – biccentettem feléjük a formális félmosollyal. – Remélem, még lesz szerencsénk – sétáltam el Deedra mögött, valamivel tovább, ám nem feltűnően a bárdon hagyva a pillantásom. Végül megsimítva szoknyám ráncait eltűntem az emberek forgatagában, és megkerestem a rám váró kocsit. Valóban igen érdekes este volt. Hallatlanul érdekes.
Ahronit, Deedra Gindrian and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
960
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 20, 2021 12:59 am
 
Party time
Mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment; radírparty• Szószám; pontannyi • Zene; Paint it, black »
« "i pretend to look around, but i'm actually looking for you"»
– És magad is nyúznád meg a bőréért? – Csuklottam a hölgykisasszony válaszára nővérem felvetésével kapcsolatban. Már önmagában is lenyűgőző látványt nyújtott volna, hogy sárkányra vadászik. Az érdeklődésem így hát az övé lett ma este.
Szerencsejáték. Csendesen húztam el rá az ajkaimat, visszafojtva egy újabb csuklást. Nos, ezt már volt szerencsém kipróbálni, hiszen belerángattak a kockázásba Nulportban, de nem. Pénzt nem vesztettem rajta, így hát nem ittam újabb adag sört. Talán meg is ártott volna… igen, még ennél is jobban. Testvérem ölelésébe finoman belebújtam és csak halkan suttogtam oda egy „legyen szép éjszakád”-at. Ennyire futotta tőlem abban a bódult állapotban
– Pogácsa… – próbáltam utánozni Csip-csip lelkesedését az étel iránt, de amint felkaptam az ételt és az ajkaimhoz emeltem, az első harapástól öklendeznem kellett. – Ez nem jó… ez nagyon nem jó Csip-csip… – Sóhajtottam, ahogy visszanyeltem mindent, ami ki akart törni belőlem. Az alkohol ott kavargott bennem, igyekeztem legyűrni a pogácsát, de nem igazán sikerült jól. A megrágcsált ételt visszatettem oda, ahonnan elvettem.
Valószínűleg bárdom kijelentése volt az a pont, ami végképp megindította a fantáziámat. Asztalon táncolni. Én akartam asztalon táncolni… meg úgy egyáltalán táncolni. S így, hogy lelöktem magamról a köpenyt s láthatóvá vált a vézna testem, hát képes is lettem volna rá terhek nélkül. Inni nem ittam, ahogy Darla megjegyzésére sem.
Közben a háttérben hangosan csendült egy számomra ismeretlen, de ritmusos, már-már népies tengerészdal. Az asztalontáncolás képe nem akart távozni a gondolataim közül. Hirtelen felpattantam az asztalra, hogy táncolni kezdjek, ügyesen kerülgetve még most is a tányérokat.
– Én még sohasem táncoltam másoknak! – Emeltem meg a korsómat a többiek felé és forgás közben húztam le a magam részét, majd billentem is meg, hogy a többiek felé zuhanjak.Ahronit, Deedra Gindrian and Edellyn Arienthe Kedvelték

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 20, 2021 12:55 am
Ethuil mulatozás

Kezdem úgy érezni fejembe száll az alkohol. Ami nem lenne jó, főleg, hogy ki kell keverednem a városból, hogy szállást tudjak keríteni magamnak. De lehet a híd alatt is jó lesz.
-Végre valamire nem kell innom. - szusszanok egy nagyot, hiszen úg erzem "Itassuk le Tin-t" estet csaptak a többiek.
Lyn kijelentését először nem értem, majd végül ami melett döntött arra sem kell innom. Viszont úgy érzem keud sajogni az oldalam. Talán csak elért az a dög?
-Nem érdekel. Inkább lincseltetem meg magam a tömmeggel, minthogy ártsak nekik. Inkabb segítem a viverneket megszöktetni. - nézek rá komolyan, némi rosszallással. Mintha megvehető lennék vagyonnal. Érzem ahogy bizsereg az oldalam, így a következő pár körből kihagyom magam, evessel álcázva, majd felfogván, hogy ez nem fog elmúlni lépnem kell.
Figyelem és nevetek ahogy kistestvérem az ételt méregeti, majd nem kell ketszer bíztatnia Cinegémnek, magamhoz veszek pár falatot, majd megölelem kistestvérem és felállok.
-Legyen további csodás éjszakátok és jó mulatást! Ideje nyugovóra térnem.
Mikor pedig távozom még Cinege mellé állok és leteszek elé annyi ulront amennyit eddig az öcsém és én fogyasztottunk.
-További jó szórakozást! - indulok meg a tömegben, kezem a fájó oldalamon tartva és reménykedem benne, hogy elvegyülve senki fontosnak nem leszek feltünő.Jegyzet:Köszönöm a játékot Rév és környéke - Page 19 854324872

Zene: Zenecím


Ahronit, Deedra Gindrian, Folrandír Ceilteach and Edellyn Arienthe Kedvelték

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
487
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 20, 2021 12:48 am
Ethuilmulatozás

Mindenki && Deedra


Ismét a vörös szépség következett, aki feltette a saját állítását. Nem ittam erre, és figyeltem a többieket, hogy miképpen reagálnak. Miért akarná bántani a sárkányokat? Olyan szépek lehetnek. Csukásba kezdett az elf fiú, pedig tán nem is ivott annyit. Ő következett, és éreztem, hogy nem sokára nekem is el kell gondolkodnom.
Nem ittam erre a felvetésre, nem is tudtam elképzelni ez, hogyan is lehet. Ez az ünnep három napos, nem lehetek rosszul az első napom. Lyn bizonyosan jól bírja az alkoholt.
Kijelentésére felhorkantok. Hát valóban, valahogyan én is hasonlóan érzek. És ismét csak horkantottam. Vicces, vicces is tud lenni. Még nem volt szerencsém a szerencsejátékhoz, így nem ittam. Vártam, hogy kedvenc bárdom majd mit fog majd állítani. . Ételre azonnal markolok. Pogácsát veszem magamhoz. Állítására természetesen innom kellett.
- Én még sohasem keltem malacok között. – Mosolyodom és kortyolok egyet .
Ahronit, Folrandír Ceilteach and Edellyn Arienthe Kedvelték

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 20, 2021 12:45 am

Ethuil ünnep
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
Deedrának is kijár egy kacsintás a megjegyzése okán, habár az együtt töltött idő végett remélem tudja, olyan ő nekem inkább, mint egy drága kishúg. Avagy manapság már nem szédíteném heccből sem a kebleit célzó költeményekkel.
Közben a játék gördül tova, és a hátramaradt józanságom legnagyobb fellélegzésére ezúttal csupán kétszer kell az idő közben megérkező korsómat kortyra emelnem. A kocsmai bunyók olykor elkerülhetetlenek, éppúgy az érzelem teljes táncok. Noha van abban valami, amit az úri kisasszony felvet a téma okán, óhatatlan fel is horkantok rá. Ami azonban látszólag jobban megragadja a figyelmemet, az a sárkányok és a vivernek levadászására adott felelete.
- Én magam kötve hiszem, képes volnék ilyesmire, s egyébiránt is tiszteletben tartom az Árnylovagok nézeteit, bár hasonlóakat hallottam. Mindamellett, hogy bőséggel őriznek kincseket is a barlangjaikban – suttogom oda cinkosan, noha ki tudnék fordulni a bőrömből az ízléstelen színjátékom végett. Mégis szükségesnek ítélem a jelen momentumban, de hamarost tova is szökkenek rajta.
A szerencsejáték nem az én asztalom, így annak kapcsán megpihenhetek. Cserébe az asztalra pakolt tálra pillantok, majd Folrandírra.
- Olyasmi, melyet az állapotodban tanácsos elfogyasztani – rándulnak vigyorra az ajkaim. - Valamiféle sültek, zöldségek, tengeri csemegék és ha jól látom, ó! Pogácsa – gyermeki örömmel ragadok egyet magamhoz, jóízűen harapva bele a puha szerzeményembe. - Egyél te is, Csalogányom, a végén megárt neked is az ital – tolom az irányukba a tálat a virágok között, mielőtt folytatnám a sort a magam kijelentésével.
- Szóval. Én még sohasem táncoltam az asztalon részegen – bököm ki, széles mosollyal fordítva a tekintetemet Deedrára.

Folrandír Ceilteach and Edellyn Arienthe Kedvelték

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1178
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 20, 2021 12:18 am
Ethuilünnepe

Mindenki & EdellynA férfi kacsintására csak féloldalasan, visszafogottan, ám pont eléggé rejtélyesen elmosolyodtam. Majd azután ittam a kijelentésére. Ahogy Dee mondatára is. Ah, a jó kis régi balhék Aikenékkel. Hány éve is már…
Csalogány körében azonban a poharam az asztalon maradt.
- Egyszer szívesen vadásznék sárkányra – morfondíroztam el. – Állítólag a bőrük vagyonokat ér.
Folrandír viselkedésén önkéntelenül is szórakozottan ráztam meg a fejem. Ki gondolta volna, hogy a tündék ennyire nem bírják az italt? Miután újabbat kortyoltam a kupámból magamhoz vettem a szót.
- Micsoda szentimentalítás – jegyeztem meg az ezüstön kocogva a körmeimmel. – Én még soha nem bújtam össze táncolva senkivel – forgattam ki a szavait, hogy kellően kétértelműek legyenek. – Ámbár, attól tartok ez hazugság, mivel valami már-már táncnak tekinthető – döntöttem enyhén oldalra a fejem.
- Nos, én még soha nem nyertem nagyobb összeget szerencsejátékban – mondtam ki végül.Ahronit and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
960
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 20, 2021 12:01 am
 
Party time
Mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment; radírparty• Szószám; pontannyi • Zene; Paint it, black »
« "i pretend to look around, but i'm actually looking for you"»
– Azt hiszem, a szerelem nem nekem való – válaszoltam és megemertem a korsó söröm a hölgykisasszony felé. Ezután én is kortyoltam egyet, inkább csak az ő egészségére, amiért „tünde uramnak” nevezett, meg azért mert mostanra már tényleg kezdett unalmas lenni a dolog, hogy nekem aztán semmiből nem jut ki. Főleg nem a mókából. Nem bántam mondjuk, hogy nem volt még házas, ahhoz aztán tényleg túl fiatal voltam… és mégis kit vennék el? Valami tündelányt, akit apám elég jónak tart hozzám.
Hümmögtem egyet, majd inkább arra ittam, hogy nem iszok, ezúttal egy jó nagy kortyot, annyit hogy talán még egyszer annyi maradt a korsóban. Hát újabb csuklás tört rám ezúttal egy kisebb rohamban.
– És a finom Ezüstke ajkak… – dörmögtem a megjegyzésre, hiszen az én korsóm is aljára ért. Kellett bőven az utánpótlás, na nem azért, mert vesztésre állnék a játékban. Egyszeráen csak élveztem az alkoholt, mintha én csupán inni jöttem volna. Azért is, meg az érdekes társaságért.
Csip-csip végre olyat mondott, amire innom kellett. Ahogy említettem korábban, volt a sütemény lopás, de akadtak más apróságok is. Gyerekként el kellett szórakoztatnom magamat a felnőttek unalmas világában. Ezúttal hát a bár felé emeltem az újonnan érkező italomat. S lehúztam annak a negyedét egyetlen alkalommal. Ettől már komolyan megborult a világ velem, de azért hozzátettem: – Na végre, Csip-csipem.
Darla kijelentésére megint csak nem ittam. Nem verekedtem soha, igazából elhittem, hogy túl gyenge vagyok hozzá… ezt nevelték belém. A nőcske tekintetét elkaptam és felvontam a szemöldökömet. Nővérkém szavaira pedig megint nem ittam.
– Én még… hikk – csuklottam egyet hangosan. Gyorsan ittam egy kortyot. – Én még… hikk… sohasem táncoltam összebújva senkivel. – Túl könnyű volt. Nagyjából minden, ami érdekelt felsorolható volt, hiszen eddig életem jó részét odahaza vagy aranykalitkába zárva töltöttem. – Ezt meg mi a…? – Bökdöstem meg a mutatóujjammal közben valami számomra ismeretlen ételt abból, amit kihoztak nekünk.Ahronit Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 11:57 pm
Ethuil mulatozás

Kistestvérem felvetésére játékosan belütök vállába.
- Gonosz vagyol... - mosolyodom el, majd iszom. Mi lesz velem te szent Hold úrnő?
Edellyn kijelentésén egy picit vacilalok majd iszom. Csupán jegyesek voltunk, nem többek sajnos. A szerelemről való értekezés során pedig behunyom szemem. Ha elveszíted biztosan a legrosszabb érzés ami csak lehet.
Figyelem ahogy Cinege kissé hezitál, majd tovatűnik. Mindenkinek van egy szomorú sorsa. Vagy a sorsának könyvében megannyi szomorú sor. Mikor pedig visszatér, kortyolom korsóm tartalmát, hiszen ez is igaz rám. Úgy tűnik most engem kell majd felsegíteniük a többieknek.
Deedra kijelentése érdekes. Rengeteget törtem már be. Talán sajnos, talán nem.
-Sosem vadásztam sárkányra és vivernre. - nem is fogok, ha a fene fenét is eszik.
Jegyzet:Jegyzet helye

Zene: Zenecím


Edellyn Arienthe Kedvelte

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
487
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 11:52 pm
Ethuilmulatozás

Mindenki && Deedra


Érdekes volt mások reakcióját figyelni, ahogyan szállingóztak a kérdések, és a kortyok. Tin válaszolta, hogy még nem volt börtönben, ahogyan a kis fiú is.
Újabb kérdés következett, és én figyelmesen hallgattam. Tin kérdésére elgondolkodtam, majd ittam egy kortyot. Figyeltem a többieket is, ők hogyan reagálnak. Kis fiú nem ivott, ez érdekes. Majd következett az ő kérdése, megvontam a vállam, és bele ittam a poharamban. Soha nem voltam szerelmes még, nem is tudom milyen érzés lehet. Mindig figyeltem a korombelieket, ahogyan élvezik az életet, nekem csak egy rossz férfi, egy rossz éjszaka jutott, semmi szerelemmel.
Lyn kijelentésén felvontam a szemöldököm, majd finoman elpirultam. Ő következett.
- Na, én is megtudok rólad valamit. – Mondom. Bizonyosan a kalandok híve, ám érdekes, hogy még nem volt. Ril előtt gondolkodóba estem.
- Micsoda Uri ember. – Mosolyodom el, tetszett, ahogyan incselkedtek. Majd az ételre felcsillant a szemem. Végre nem főzőben kell ennem.
Ittam arra, amit Ril mondott. Hiszen megloptam apámat, mikor elszöktem otthonról.
- Én még soha… - gondolkodom el.
- Nem vertem be valaki orrát- Mondtam, miközben enyhén rá pillantottam a kisfiúra. Ma elég közel állt hozzá, hogy rá vessem magam.

Ahronit and Edellyn Arienthe Kedvelték

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 11:46 pm

Ethuil ünnep
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
Leplezett érdeklődéssel figyelem a reakciókat, s bár némely kérdés egészen meglep a feltevőik ajkairól lecsordulva, az ivással vagy annak elhagyásával megadott válaszaikon már nem illetődök meg olyannyira. Két dologról hull le csupán a lepel a számomra; az egyik, hogy Deedra bájos társaságával igen sok közös akad bennünk – merthogy a férfiakat és az ártatlanságot, hát még a szerelmet vagy a házasságot illetően egyformán emeljük vagy tartjuk az asztalon a korsónkat –, és hogy Folrandír még egyszer sem volt szerelmes. Habár fiatalságának tekintetében igazán nem kellene ennek meglepnie.
A magam részéről bőszen kortyolok a serből, mert a férfiakat sem vetem meg, éppúgy a szerelmet – még ha zömével hamis –, és bizony a szűziesség fogalmától is messze leledzem, az asztaltársaságunk ifjaival ellentétben. Egyedül a házasság kérdéskörében hagyok pihenőt a torkomnak és a gyomromnak.
- Ha megbocsájtotok egy pillanatra, intézem az utánpótlást, hisz szörnyen bánnám, ha a finom női ajkak szomjazva maradnának – kacsintok Edellynre, s amennyiben megvárnak a játékkal, sietősen felpattanok, hogy némi ügyeskedéssel és flörttel elintézzem az újabb korsók, illetőleg egy nagy fatálnyi étel felszolgálását. Elkél az étek, hacsak nem kívánjuk egyhamar megszemlélni, miként fest alulról az asztal.
Percek kérdése csupán, s vissza is csüccsenek a többiekhez.
- Menten felszolgálják az italokat, s bátorkodtam némi harapnivalót is intézni – mosolygok rájuk megnyerő ábrázattal, előre megemelve az utolsó korty italomat magában foglaló korsómat. - A kijelentésem, hogy én még sohasem csentem el semmit – szégyen szemre ezúttal is kénytelen vagyok inni, bár kötve hiszem, apróbb-cseprőbb dolgokat ne tulajdonított volna már el mindenki az életben.

Deedra Gindrian, Folrandír Ceilteach and Edellyn Arienthe Kedvelték

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1178
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 11:27 pm
Ethuilünnepe

Mindenki & Edellyn
A nyulas kijelentésre elmosolyodtam a kupám mögött. Ám csak ezután jöttek a jobb kijelentések…
„Én még soha nem bújtam ágyba egy férfinél többel.” – mondta Dee, és én azon kívül, hogy nem lepődtem meg, ismételten kortyoltam.
„Én még sohasem osztottam meg a derékaljam mással.” – ha így halad a játék hamar elfogy a jó borom.
Már harmadjára kortyoltam zsinórban, és a pohár kiürült. És miután meghallottam az ezüsthajú kijelentését, kénytelen voltam újratölteni.
- Hm, majd még leszel drágám – fűztem hozzá. – A szerelem a legkétarcúbb érzés, amit az ember ki tud csikarni magából. Egyszerre szép és fájdalmas. Ám általában az utóbbi jobban. Én nem ajánlom mellesleg – jegyeztem meg halkan felnevetve. – Viszont az egynél több férfit kétségkívül. Már ha elfogadsz egy tanácsot Dee drágám – cukkoltam finoman a lányt.
- Nos, én jövök – igazítottam meg ébenfekete hajkoronám. – Én még soha nem voltam házas – jelentettem ki, csak, hogy a többiek is igyanak. – Sajnos nem az én világom – sóhajtottam fel egy dáma színpadiasságával.Ahronit, Deedra Gindrian and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
960
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Rév és környéke - Page 19 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
19 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22  Next
 Similar topics
-
» Színpad és környéke
» Pult és környéke
» Színpad és környéke
» Színpad és környéke
» Dhela folyó és környéke

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport-
Ugrás: