Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Rév és környéke - Page 20 KaDiPE5
Rév és környéke - Page 20 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Rév és környéke

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22  Next
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 11:11 pm
 
Party time
Mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment; radírparty• Szószám; pontannyi • Zene; Paint it, black »
« "i pretend to look around, but i'm actually looking for you"»
– Kicsi elf… – ismételtem meg a bárd szavait, ki sem hallva mondandója lényegét. A „tünde uram” megnevezésre viszont finoman kihúztam magamat, mintha tényleg úrnak érezném magamat. A vigyort alig tudtam levakarni a képemről az alkohol hatására, de azért próbáltam úgy tenni, mint aki éppen nagyon figyel a szimpatikus hölgyre… kisasszonyra… ilyesmi. E… valami E betűs neve volt, de nem jutott eszembe. Jobb ötlet volt hát hölgynek szólítani.
– Világos, azt hiszem… – Bólintottam, de ennek ellenére én is máris belekortyoltam az italomba, mert hát, ha már nem ettem rendesen, hát szomjasnak szomjas voltam igenis. Azért még maradt némi ital a kupámban így is. Csak a csuklás nem akart abba maradni, idegesítően rázta meg újra és újra a testemet.
– Egyszer egy fa tövébe ültettek be büntetésül… mert megettem egy tál aprósüteményt, míg nem figyeltek. – Sóhajtva ráztam meg a fejemet. – Ez volt a legközelebbi élményem a börtönhöz… – Magam sem értettem, minek dumálok ennyit, ráadásul tök feleslegesen. Mindenesetre annak ellenére is ittam egy kortyot, hogy amúgy nem voltam soron. Az viszont, megint csak lenyűgözött Csip-csippel kapcsolatban, hogy ő valóban elkövette a dolgot és azért ivott. Érdekes. Érdekes.
Hát az ő felvetésére is száraz maradt a torkom. Semmire sem vadásztam még… de tényleg semmire. Unottan dugtam bele mutatóujjamat a korsómba, hogy egy cseppet Madárka felé pöcköljek. Darla szavai sem találtak el hozzám, egészen úgy tűnt, hogy ebben a játékban nem én iszom magamat betegre majd. Leszámítva, hogy játékon kívül, amúgy is vedeltem, így hát ittam egy jó nagy kortyot csak úgy magamnak. Nővérkém szavaira megint csak nem ittam egy kortyot sem.
– Én még sohasem voltam szerelmes. – Emeltem meg a kupámat a többiek felé, ám én magam nem ittam, és tudtam, hogy ez a társaság jórészének elég ütős lesz. Jóformán biztos volt, hogy én leszek az egyetlen, aki ebben a körben nem iszik... hiszen mindenki idősebb és tapasztaltabb volt nálam.Ahronit, Deedra Gindrian and Edellyn Arienthe Kedvelték

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 11:07 pm
Ethuil mulatozás

Ahogy a figyelmességem dícsérik kicsit gyengébb lesz mosolyom ahogy sörömbe pillantok.
- Maradjunk annyiban, hogy a Fecske szívét örököltem. - hunyom be szemem és próbálom szélesebbre húzni a mosolyom. Őszintébbre, amit talán csak Cinege tudna megmondani, hazug, mint minden ezen a világon.
A játekot jól ismertem, a szeszkazán Grohiik és a többiek is ezt űzték szabad idejükben. Talán apánk volt az egyedüli józan akarat.
Az első kérdést az idegen nő tette fel, mire nagy sóhajjal beleiszom kupámba. Szégyen vagy sem, ez van.
- Nem mindenki szereti a szörnyvadászokat. - vonom meg vállam, majd Cinege kijelentésére behunyom szemem és újra kortyolok. A jó módszer remélhetőleg működik, hogy csak leöntöm.
Szerencsémre Deedra megkegyelmezett rajtam. Viszont így elúszott az ötletem... vagy mégsem?
- Én még sohasem osztottam meg a derékaljam mással. - ennél szebben se fogalmaztam meg a pásztorórát. Két kezemmel közrefogom a kupám, s várok.Jegyzet:Jegyzet helye

Zene: Zenecím


Ahronit, Deedra Gindrian, Folrandír Ceilteach and Edellyn Arienthe Kedvelték

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
487
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 11:04 pm
Ethuilmulatozás

Mindenki && Deedra


Tin megérintett lágyan, kellemes érzés volt, ő legalább nem néz rám más szemmel, és nem nevezz Darlának. Alig vártam a játékot, már készültem a habzó serre.
- Azért előtte ihatok csak úgy? Csak próbából? – kérdezem nevetve, már szomjas voltam. Kellett az alkohol már a szöszike után. Érdekelne, hogy Lyn annak idején mulatta-e az időt ilyenekkel.
Bár egyre jobban azt érzem máshogy ismertem meg, mint amilyen.
Mivel nem érkezett válaszom, gyorsan bele ittam az italba.
Tünde uram, nem bírtam ki, hogy ne nevessem el magam ennek a mondatnak a hallatán. Lyn nagyon illedelmes, és türelmes nő, én már rég elveszettem azt, illetve, mint megtudtam nő se vagyok.
- Óh, istenek! – Emelem meg poharam, s kortyolok. Ő is kortyol, meglepve pislogok rá. Hmm, érdekes. Ril következett, felvontam a szemöldököm, majd ittam egyet.
- Én még soha nem bújtam ágyba egy férfinél többel. – Emelem poharam, és figyelem a reakciókat. Béna, de más nem jutott eszembe hirtelen.


Ahronit and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 11:00 pm

Ethuil ünnep
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
- Eredendően egy saját költeményt követeltél tőlem, mintha az bármelyik bokron megnőne, kicsi elf – csóválom meg a fejemet Ezüstke szemforgatással megspékelt kijelentésére, utána azonban én sem restellek belekortyolni a jólesően hűvös italba. Megeshet, nincs túlzottan meleg még, főleg itt Nulport környékén, ám a köröttünk égő tüzek s az egyre gyarapodó sokaság szinte minimalizálja a friss légáramlatok átjutását hozzánk.
- Mondd, hogy vicceltél, Tindómiel kedvesem. Képtelenség, hogy az ordas farkas efféle idilli dolgokkal foglalná le magát – vigyorodok el a képtelen felvetésre, meg is feledkezve a magam koszorújáról. Akad még két nap az ünnepből, s pusztán az utolsón szükséges tűzre vetni az alkotásainkat. Megengedhető némi pihenés az iszogatás oltárán, melyhez ismét játékot ajánlok. A társaságunk legkiemelkedőbb tagja – legalábbis feltételezhető vagyonát és ruhaválasztását illetően – elsorolja helyettem a tudnivalókat a szabályokról, s végül meg is kezdi a kört. Nos… Volna értelme tagadni az igazságot?
- Akkor egészség – mosolyodok el, kortyolva egy újabbat az italból. - Ha bárkit érdekel, aljas rágalom, nem más okán kerültem zárkába – húzom ki magamat a padon, aztán látványosan töprengve én is megteszem a kijelentésemet. - Én még sohasem vadásztam nyúlra – jelentem ki önelégült vigyorral az ábrázatomon. Ebben a körben legyen csak a főszerep az ivásé.

Deedra Gindrian, Folrandír Ceilteach and Edellyn Arienthe Kedvelték

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1178
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 10:46 pm
Ethuilünnepe

Mindenki & Edellyn
- Kisasszony – jegyeztem meg Rilion költői kérdésére válaszolva, majd finoman az asztalra könyököltem. Próbáltam memorizálni a tünde-lányka nevét a boros poharamat forgatva.
- Nos, nem is hangzik rosszul – mosolyodtam el féloldalasan a játék említésére. – Bár már rég nem volt szerencsém játszani.
- Igazán nem bonyolult, tünde uram – pillantottam az ezüsthajú férfira. – És felettébb szórakoztató. Nos, mondanod kell egy állítást, egy cselekvést, tettet, nyilván olyat, amit még nem követtél el. Ám ha valaki ezt megtette a jelenlévők közül, az iszik – emeltem meg enyhén a kupám, mire a karomon lévő aranyperceket halkan csilingeltek.
- Kezdem én, már ha nincs ellenetekre – morfondíroztam el. – Én még soha nem ültem börtönben – jelentettem ki. Bár, egyszer már majdnem, ám ezt inkább nem tettem hozzá.Ahronit and Deedra Gindrian Kedvelték

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
960
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 10:29 pm
 
Party time
Mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment; radírparty• Szószám; pontannyi • Zene; Paint it, black »
« "i pretend to look around, but i'm actually looking for you"»
Egy pillanat erejéig figyeltem csak a Darlához érkező nőt. Aztán máris lefoglalt a nővérkém érkezése, vörös tincseinek barátságos látványa. Nem bírtam hát ki, hogy ne öleljem át egyetlen rövidke másodpercre. Bár apa és a nővérünk élt, számomra Tindómiel volt a család.
– Nem kell engem okítani, Csip-csip. Hisz tudod, hogy milyen figyelmesen tudok italt ajánlani másoknak… kellő szórakozás fejében. – Forgattam meg a szemeimet és vállammal kicsit megböktem a nővérkémet. – De tényleg figyelmes vagy, szinte helyettem is.
Újabb kortyot ittam hát a sörből válasz helyett – persze, hogy nem fásultam be az aranykalitkába, miután vissza sem mentem. Engedtem, hogy az alkohol marja kicsit az üres gyomromat. Aztán újabb kellemes szédelgéssel vigyort csalt az arcomra, hogy egy csuklás is kiszakadjon belőlem. Igen, határozottan kezdett túl jó hangulatom lenni. Az újabb játékötletre felvontam a szemöldökömet. Még sosem játszottam hasonlót, de biztos voltam benne, ebben is elég szerencsétlen vagyok.
– És azt hogyan kell játszani? – kérdeztem pislogva. Csip-csip és Tindómiel tudták, hogy nem sokat éltem a világból, az életem nagyrészét odahaza, idősebbek társaságában töltöttem, majd El’Alorában. Igazság szerint csak az elmúlt napok s hetek jelentettek újdonságot, felfedezni valót, ismerkedést a világgal.Ahronit and Deedra Gindrian Kedvelték

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 10:24 pm
Ethuil mulatozás

Üdvözlesként megérintem Deedra vállát, miutan felszabadult egyik kezem, majd libbenek is tovább.
- Majd ahogy a kedve és a természete szeretné. Lehet ő lesz az én kiegészítésem aki a pillantásával tudna ölni. - kacsintok kistestvéremre, mint mikor valami rosszaságba keveredtünk.
Még megengedek magamnak egy kihívó mosolyt és kacsintást Cinege felé, ugyanis még hátra van egy alkunk. Talán ez bátorította ölelésre, mibe beletemetkezem egy tiszavirág életéig, magamhoz szorítva, amolyan medve ölelesre, mégis finoman, borda törést elkerülve. Miután lehuppantam testvérem mellé magam is megölelem.
- Jó azt látni, hogy nem fásulsz be az aranykalitkádba. -  próbálom megtartani az alkohol immunitást még nem kifejlesztett testvérem, majd kacagom ahogy csuklik.-Csalogány a családnevünk után, de Tindómiel-ként is szólítanak. - mutatkozom be, majd a virágokra terelődik figyelmem. Most nem akarom kihagyni a párválasztós dolgot így magam is elkezdem ügyködni.
-Hmm... Bleid biztosan örülne ennek a játéknak, így az ő tiszteletére, miért is ne! - nézek rá mosolyogva, miközben ujjaim közt gyorsan veszem át a növények szárait.


Jegyzet:Jegyzet helye

Zene: Zenecím


Ahronit, Deedra Gindrian, Folrandír Ceilteach and Edellyn Arienthe Kedvelték

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
487
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 10:20 pm
Ethuilmulatozás

Mindenki && Deedra


Ril jó ízűen horkantott fel mondandómon.
Leültem Lyn mellé, és figyeltem. A végén csak bemutatkozott így nekem nem kellet.
Mér nem figyeltem a szöszire, csak arra tudtam gondolni, hogy megint ihatok valami normális italt, amit nem kell szagolni, ízlelgetni, csak ledöntöm és már is jobban vagyok.
- Oh, bocsáss meg, szóval ott tartottunk, hogy pia? – Kérdezem nagy mosollyal. Ril finom bókján halványan elmosolyodom. Talán megenne ez a nő téged reggelire Ril barátom.  Időközben megérkezett Tin is.
- Tin. – Mosolyodom el érkezésén. Nagyon örültem, hogy a végén nem a verekedés határozza meg az esténk. Micsoda öröm, hogy újra együtt vagyunk, már csak Aiken hiányzik, de kétlem, hogy ma benéz hozzánk. Azt hiszem, ennek a játéknak én leszek a nyertese.
- Remek. – Mondom ismét elmosolyodva, alig vártam miféle kérdések lesznek, és rögtön elkezdtem a sajátjaimon gondolkodni.


Ahronit and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 10:14 pm

Ethuil ünnep
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
Deedra megjegyzésén kénytelen vagyok felhorkantani, ugyanis nem volt még olyan messze a nyár, hogy elfeledhetném a tivornyázásának módját és hosszát. Ha afféle tempót fog ezúttal is diktálni, egy órácskát sem jósolnék a kidőléséig. Ezüstke bemutatkozásán is elmosolyodok, mit mondhatnék, örömmel hallom fantáziám dicsőítését, mielőtt azonban még szavakba önthetném büszkeségem mértékét, újabb ismerős üstök bukkan fel szerény kompániánk társaságában.
Kétségtelenül üdítő gondolat, hogy nem szükséges italokért loholnom, ám csicsergő hangja s látványa inkább sarkall örömre, mint a kezei között egyensúlyozott korsó-hadsereg. A köszöntésével mégis várok, hisz a vér elsőbbséget élvez. A csinos úrinő felé fordulok hát.
- Én is örvendek, Edellyn kedves. Egyetértünk, egészen alaptalan öregíteni egy ilyen csinos, kifinomult teremtést – pillantok a szabad nép gyermekére mímelt rosszallással, majd derűs mosollyal visszatérek Tindómiel köszöntéséhez, akit, ha még nem foglalt helyet, magam is elkapok egy sietős ölelésre.
- Örülök, hogy ismét látlak, Csalogányom. Köszönjük az italokat, most is, mint mindég a figyelmességed irigylésre méltó. Okíthatnád drága öcsédet – kacsintok kettejükre, aztán visszahelyezkedem a hátsómra, élvezve az idő közben a fülnek kedvezőbb ritmust és dallamot felvevő nótákat a környezetünkben.
- Amondó vagyok, ha Edellyn kisasszony… vagy asszony? - tekintek fel rá érdeklődően, megakadva egy momentumra a gondolatfonalamban. Amennyiben válaszolt, folytatom. - Tehát amennyiben megörvendeztet minket a társaságával, tanácsolom, ezúttal is lendítsük fel ezt az ünnepet és ivást. A kockát most feledjük, mit szólna a társaság a játékhoz, melynek becses neve; én még sohasem? - vigyorodok el.

Deedra Gindrian, Folrandír Ceilteach and Edellyn Arienthe Kedvelték

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1178
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 9:57 pm
Ethuilünnepe

Mindenki & EdellynMicsoda népes társaság lett itt hirtelen, gondoltam magamba, míg Deedra mellett helyet foglalva körbepillantottam a frissen érkező, és már tivornyázó népségen.
Színes, színes bagázs. Tündék, emberek és… Hm, a bárdon egy pillanatra megállapodott a tekintetem.
- Edellyn vagyok – mutatkoztam be, felvéve a formális mosolyom. – Örvendek – néztem körbe ezúttal mindenkin.
- Deedra drágám ugyan – reflektáltam a lány megjegyzésére. – Tudok mulatni is, tán csak másképp, mint hinnéd. És ne magázódjunk, öregítesz, meg kell hogy mondjam, alaptalanul.Ahronit, Deedra Gindrian and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
960
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 9:51 pm
 
Party time
Mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment; radírparty• Szószám; pontannyi • Zene; Paint it, black »
« "i pretend to look around, but i'm actually looking for you"»
Nem lepett meg végül, hogy Csip-csip beadta a derekát. Végül is legutóbb én fizettem neki egy italt, ha játszanunk is kellett érte. Úgy volt hát természetes, hogy ezúttal én jövök. Engem kell bizony meghívni.
– Unalmas, de legalább hasznossá teszi magát.– Vontam vállat és elégedetten bámultam meg Madárkát.
Szinte családias hangulatban teltek a pillanatok, még mindig alkohol nélkül, mikor megjelent egy újabb valaki, Darla vállán pihentetve meg a tenyerét. Valami megtalálást említett, ám a helyszínen kornyikáló népség, s a belőlük áradó tengerészdalok elnyomták félig-meddig a szavait. Azt láttam, ahogy a túlzottan is nagyszájú nőcske feláll, s Csip-csip is éppen Rilrionként mutatkozott be, na meg italt ajánlott neki. Így hát úgy tűnt tisztességesnek, ha legalább én is intek egyet a túlzottan is dekoltált nőcske felé.
– Szép estét vagy hasonló. Ezüstke vagyok, vagy Folrandír. De az előbbit jobban kedvelem… – Magyaráztam, ha egyáltalán bárkit is érdekelt, milyen megszólítást kedvelek. Bemutatkozásomat pedig éppen saját nővérem és egy jó adag sör szakította félbe.
– Az este valódi hőse megérkezett! Nővérkém! – Közelebb húzódtam hozzá, hogy amint megszabadult a korsóktól, hát magamhoz öleljem. Örültem, hogy ismét láthatom. A vigyor az arcán legalább olyan kedves volt a számomra, mint anyám mosolya, amit már csupán emlékeimben őriztem.
Szinte azonnal felkaptam a korsó sört, hogy nagyot kortyoljak belőle. Már-már meg is feledkeztem róla, milyen szörnyen rosszul bírom az italt, így a szédülés, ami követte váratlanul ért, akár csak a hirtelen jött csuklás is. Na igen, éhgyomorra nem éppen okos dolog az ivás.Ahronit and Deedra Gindrian Kedvelték

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 9:46 pm
Ethuil mulatozás


Fene esne bele az a dögrováson lévő dögbe. Nem hiszem el, hogy e miatt késtem, meg a jól megérdemelt fürdő miatt. Fene vinné el a női higéniát! Azonnal ismerős arcok után kutatok, majd megpillantva a csipetcsapatot kérek ki italokat. Amint megkapom őket melléjük lépek énekelve.
- Az én anyám azt mondta, egynap veszek majd gályát jó evezőkkel... -  közben leteszem az söröket Deedra, Cinege, Folrandír és az új hölgynek is nyújtok egyet. -Elhajózom a távoli partokra. Büszkén állok fel, bárkámat nemesként kormányzom, mindig kikötőig tartva, levágni sok ellent! - majd iszom saját kupámból.
-Jó újra egyben látni a csapatot! - vigyorgom lehuppanva öcsém mellé.


Jegyzet:Jegyzet helye

Zene: Zenecím


Ahronit and Deedra Gindrian Kedvelték

Vándor vagyok
Tindómiel Ceilteach

A sötétség azzá válik, amivé hordozója kívánja, aminek lennie kell


❖ Történetem : ❖ Ulron :
487
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol (is)
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Rév és környéke - Page 20 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
20 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22  Next
 Similar topics
-
» Színpad és környéke
» Színpad és környéke
» Színpad és környéke
» Pult és környéke
» Gindra folyó és környéke

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport-
Ugrás: