Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Rév és környéke - Page 3 KaDiPE5
Rév és környéke - Page 3 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Rév és környéke

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 11:29 pm
Ethuil ünnep

« Mindenki •  Zene; Ostara • credit; »
Gyengéd mosollyal hagyom, hogy Neriyra kiemelje a kezemből az elbűvölt tollat, majd kelletlenül az elfnek szentelem a figyelmemet, aki az elfogyasztott italokkal egészen képtelen mértékűre duzzasztotta magában a szemérmetlenséget. Átkarolja a nyakamat, amit legfeljebb a döbbenetem röpke pillanatáig tarthat ki, ugyanis sebtében eltolom magamtól.
- Örülök, hogy tetszésedet leled benne, ugyanis tartós a változás – osztom meg vele a csekély információt, finoman lecsapva a kezét, miként a szakállamat támad kedve meghúzni, mint egy csintalan gyermek. De hát nem is több, hiszen. Az egyetlen probléma, hogy belátó felnőttnek képzeli magát, farkasnak a bárányok között, miközben ő sem több gyámolatlan jószágnál. Az élet nálam komolyabb leckékkel fogja megkínálni, efelől szemernyi kétségem sem adódik.
Idő közben a megnyerő kiállású Fenton sietve távozik, mi pedig útnak indulunk a sátrak felé. Megsimítom a kacarászó Thora vállát menet közben.
- Gyere, ifjú tanítványom, még lemaradsz az est fő attrakciójáról – mosolygok rá, noha lépteimben megakaszt holmi dörrenés a távolból. Összevont szemöldökökkel követem a kissé lemaradt Edellyn tekintetét a város felé, de nem tulajdonítok különösebb jelentőséget az esetnek, látván, a kérészéltű megilletődöttségen kívül mindenki folytatja tovább a mulatozást. Igaz, valaminek történnie kellett, ám a helyi problémákba a legkevésbé ártanám magamat. Nulport nem a békéjéről ismert.
- Sajnálatos. Legyen szép estéje, Arienthe kisasszony – búcsúzom el én is, majd némi töprengést követően megvonom a vállaimat, és terelgetve a társaság maradékát, El' Alora ékesen hímzett sátrába sétálok velük, ahol mágikus, lebegő gömbök szolgáltatnak narancsos-lilás fényt. Már is otthonosabban érzem magamat, s leemelek egyet a kimért puncsot tartalmazó poharak közül. - Igyunk erre a meglepő fordulatokkal teli estére – emelem a poharamat, majd némi fenntartással a hatást illetően, határozottan megdöntöm a kupámat.
Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 11:09 pm


Ethuil ünnepe
« taggeld; mindenki •  Zene; ide  »

Az emberek jönnek, mennek, s van, hogy egészen idegenek maradnak. Főleg itt, Nulportban.
A tünde felkiáltása kapcsán akaratlanul is egyet kell értenem Thorával.
- Nem, valóban nem kéne többet innia - mormogom, miközben eleget téve Ezaras invitiálásának a sátor felé indulok.
- Viszont Nasir puncsa továbbra is páratlan, a társaság többi tagjának erősen kétlem, hogy megártana.
A lantok, fuvolák zenéjét ágyú dörrenése töri meg. A város felé kapom a tekintetem, mindegy kiábrándulva a puncs gondolatából.
Mivel egészen biztos vagyok benne, hogy a vendégeim is hallották, akaratlanul peregnek az ajkaimról a szavak.
A tömegből is vannak, akik megdermednek.
- A városi őrség minden bizonnyal szintúgy többet ivott a kelleténél, akár a tünde fiúcska - jegyzem meg szárazon.
Ám alig tehetek meg pár lépést, egy férfi kúszik a látóterembe. Hevesen verekedi át magát a tömegen, felém tart. Határozottan felém, fittyet hányva mindenki másra. Áttapos a virágkoszorúkon, felrúg pár üveget, félrelök pár táncolót.
- Arianthe kisasszony - alig jut levegőhöz, ahogy megáll, mégis meghajol.
Enyhén felvonom a szemöldököm.
- Remélem nyomos oka van egy ilyen estén...
Lesütött szemekkel hajol közelebb hozzám, a fülembe suttog. Érzem, ahogy kifut az arcomból minden pír, ám ezen kívül aligha tükröződik rajta más.
Csak biccentek, mire elsiet.
A társasághoz fordulok, elsősorban Ezarashoz.
- Sajnálatos módon napolnunk kell azt a drága italt, ám nem feledem. További kellemes estét kívánok - ajkamra formális mosolyt, hangomba nyugalmat erőltetek, biccentek Thora felé is majd a lehető legkevesebb feltűnéssel a katona után sietek. Lám, lám, Ned Hawke. Üdv Nulportban.


Folrandír Ceilteach and Ezaras Azildor Kedvelték

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
960
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 10:53 pm


Ethuil ünnepe
MINDENKI • Festival of Ethuil • credit;
Már csak ide-oda kapom a fejemet a történésekre. Amit egyre jobban leművel Folrandír nem, hogy csak Ezarassal, de a fura figurával, muszáj megkapaszkodnom a kerítésben, hogy ne essek össze. Amikor Fol felordít valamit a nem létező melleivel kapcsolatban, akkor és ott tudom már, hogy engem elvesztettek. Fuldokolva fordulok kifelé az ellenkező irányba, a könnyeimet törölgetem.
Miután lenyugtatom sípoló tüdőmet és légszomjamat a friss levegőre, megdörzsölöm az arcomat, hogy eltűnjön a vöröslő pír, mely a sok nevetéstől ült ki az arcomra időközben. Megköszörülöm a torkomat, és visszalépek a többiekhez komor arccal, de ez tart körülbelül olyan öt másodpercig, és a komorságot rögvest felváltja a teli vigyor. Minden erőmmel küzdök, hogy ne kapjon el rögvest újra a röhögőgörcs Folrandírra pillantással.
- Drága Fol, szerintem is engedjük el a további alkoholizálást, mert a végén én leszek az első feljegyzett elhunyt, aki nevetésben halálozott el. Könyörgök, ne igyál többet – csuklani kezdek az elfojtott nevetés miatt, mély levegőt veszek, majd kifújom, hogy magamhoz térjek, amit egyáltalán nem segíti Ezaras varázslata a fiú köpenyével. Ezt nekem is meg kell tanulnom, az biztos.

Ezaras Azildor Kedvelte

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
953
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 10:52 pm
Ethuil ünnepének ünnepélyes megünneplése

»
 
Jagger megpödörte a bajszát a bájos hölgy felé.
– Ez csak természetes, kisasszony. Kegyed nagyon szerencsés, mivel egy talpig lovaggal hozta össze a sors. Mindent elkövetek, hogy becses kedvében járhassak. S ne aggódjon, a szememben kegyed egy igazi győztes.

Ezután Jag végighallgatta a mágust, ám annak olyan kacifántos szavajárása volt, hogy akaratlanul is összevonta szemöldökét egy enyhe grimasz kíséretében. Vagyis nagyon együgyűen nézhetett rá. De végül is nem derült ki, hogy a puncsban van-e szesz?

Gondolatmenetét két igen testes ember közeledte zavarta meg, akik kiszúrták Jaggert a tömegben. Szó mi szó, akart a közelmúltban némi összetűzésük.

– Sajnos eszembe jutott, hogy halaszthatatlan dolgom akadt – Jag megfogta Neriyna kezét, hogy egy kézcsókkal elbúcsúzhasson, a többiek felé pedig enyhén meghajolt, majd még mielőtt bárki szólhatott volna ugyanolyan gyorsan távozott, mint amilyen hirtelen megjelent. Pont az ellenkező irányba, mint amerről a veszélyes alakok közeledtek.

Thora Haleye and Ezaras Azildor Kedvelték

Zsivány vagyok
Jagger Fenton

...mert nyakas, gaz fajtánk, bitóra vár...!


❖ Történetem : ❖ Ulron :
70
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 10:33 pm
 
ethuil
mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment;  Rév és környéke - Page 3 3138061344 • Szószám; - • Zene; -»
« "some people are pure magic. that's all."»
A győzelem már-már mámorosan hatott rám. Még azt is elfelejtettem, hogy a koszos kezű izét magamhoz vontam az előbb, hogy lenyugodjon már végre és ne higgyen nőnek. Nem mellesleg ez volt életem első mellkas fogdosása, amit még csak nem is egy vonzó személytől kaptam… a vonzó személy alatt például Rilriont értem… bár lehet, hogy egy év alatt ronda lett, mert mondjuk, amikor malacokat ölelgetett azok megrágták az arcát. Állítólag mindent bezabálnak, ha éhesek.
– Ki gondolta volna… – jegyeztem meg a puncsos megjegyzésére Jacknek. – Dehogynem, megérdemlek egy jó puncsot. Épp most nyertem– pislogtam Arienthe kisasszonyra. Aztán persze már ott volt Azizi mester is, hogy lereagálja hátsón találást. Ahogy a ruhám rózsaszínre változott, még pördültem is egyet. Ez az öltözék sokkal, de sokkal jobban illet Ethuil színekben gazdag ünnepéhez. De hogy ne csak nekem legyen ekkora „szerencsém” a ma estével, odasiettem a mesterhez és átkarolva a nyakát megöleltem. Tudtam, hogy utálja minden pillanatát és ez remek elégtétel volt.
– Köszönöm, Azizi, azt hiszem tökéletesen illik a hajamhoz. – Vigyorogtam rá, ahogy elhúzódtam. Jutalomként még a szakállát is meghúzgáltam… és ezen a ponton biztos is volt, hogy megártott a bor. – Nos, akkor puncsolunk végre?Ezaras Azildor Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 10:31 pm
Ethuili mulatozás

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit;   Új válasz küldése 1f338     »
 
Elfünk felháborodik, magam viszont már nem bírom és kiengedem a nevetést.
- Úgy hiszem eleget ittál. – Vetem oda a csöcsök hallatán. Viselkedni azért még lehetne. Úgy érzem, a nagy asszony engem levegőnek néz, így én sem teszek máshogyan.
Dobásommal nem tudom mi történt, de hamar rájövök, hogy nem győztem, amikor is fel kiállt.
- Isteneket. – Mondom halkan.
Jag azonnal felhajtotta a maradékot, amire számítottam. Többet nem költök borra.
- Nos, akkor ebben az esetben meghívhat egy italra. – Mondom a férfinek, ha már megitta a borom.
- Oh jaj.. – Törnek elő az emlékek. Nem tudom, hogy akarom én ezt-e.
Micsoda varázsol, és én láthatom: Megtisztelő számomra, főleg a vicc is ami igazán méltó volt hozzá.
b Nevetek fel. Bár tudna nekem segíteni. Ő lenne az egyetlen reményem az átok levételéről, ám abban az esetben halott is lennék, hiszen megtudja hazugsággal élek ott.
- Oh!- Megdöbbenve elfogadom.  Milyen kedves, érdekes. Velem nem szoktak kedvesek, lenni.
- Oh kérem vigyázzanak rám, főleg Ön Fenton Úr. – Mosolyodom el.Ezaras Azildor Kedvelte

Boszorkány vagyok
Reinaakviin

dovahro hil ag fiercely, orin ko luft do vokul.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
129
❖ Tartózkodási hely :
₪ El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 10:24 pm
Ethuil ünnep

« Mindenki •  Zene; Ostara • credit; »
A szabadmágusok ékének dobása az enyémhez hasonlóan bábut dönt, noha arckifejezését látva ő ennek a jelentésében nem teljesen bizonyos.
- Tökéletes dobás volt, s tekintve Ceilteach nagyobb élvezetet lel mások dobálásában, úgy vélem, ketten osztozunk a döntetlenen – vetek egy szúrós pillantást az említettre. - Tanácsolom, dobjunk újat, eldöntve a végeredményt – ajánlom fel, de mielőtt még a poharamat félretéve egy utolsó dobáshoz készülődhetnék, erőteljes puffanást érzek a hátsómon, melynek oka felől nem szükséges sokat töprengenem s nyomoznom. Hirtelen fellobbanó elégedetlenségemet újabb korttyal csitítom, és meglehet, az elfogyasztott bor, vagy a gyermeteg hangulat végett, ám felháborodás helyett egészen más megközelítést alkalmazok az eset feldolgozására.
- Hogy milyen puncs, Ceilteach? Olykor egészen sűrűn folyó, máskor lágyan fodrozódó, és temérdek alkalommal éppen olyan vadító színben pompázik, mint a köpenyed – billentem oldalra a fejemet, majd halk igét mormolva engedem szabadjára a mágiámat, mely rákapaszkodva az elf ruhájára, szorgosan változtatja meg élénk rózsaszínné a textília fakóságát. Elégedett hümmentéssel bólintok, nyugtázva szavaimat. - Pontosan ilyen – teszem hozzá, majd megejtem a dobásomat, ami egy üveget billent fel. Ellenben Neriyra már nem ilyen szerencsés. Elnéző mosollyal fordulok felé.
- Remek játék volt, és hogy az élmény kegyednek se legyen karcsú, fogadd el tőlem a nyereményt – nyújtom felé a szerencsetollat, melyet ajándékul kínált a játék felügyelője öt ulron mellett. Közben úgy hallom, mindenki egyetért a puncs megpróbálásával kapcsolatban, s Fenton sem marad válasz nélkül Edellyn jóvoltából.
- Ha volna szíves minket elkísérni a sátorhoz, Arienthe kisasszony, enyém lenne a megtiszteltetés arra a koccintásra.

// #varázslat: Színvarázs //
Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 10:07 pm


Ethuil ünnepe
« taggeld; mindenki •  Zene; ide  »

A puncs említésére halvány mosolya görbül a szám. Nem, valóban nem próbáltam, pusztán azt, amiből készült.
- Nos, amennyiben megtisztel egy koccintással, drága Ezaras, látok rá esélyt - válaszolom illemmel, és már ki is szemelnék egy asztalt, amelyen a tál áll, viszont ekkor a tünde már megint alakít.
Oh, hogy az a.
Csak nézem, ahogy valóban megtörténik. Ahogy visszapattan. Hallom, ahogy hangot ad.
Átfut az agyamon, mi lehet a legértékesebb testrésze. A lába, vagy a keze, esetleg mindkettő. A többit üthetik.
A kibontakozó félben lévő konfliktusba nem szólok bele, kíváncsi vagyok, meddig tart Ezaras birka türelme.
Ellenben a puncs említésére a többiek felé fordulok.
- Tünde uram, magának semmilyen - szögezem le egyből, majd folytatom. - A puncs, egyenesen El' Alorából érkezett, pazar készítmény, új a különlegességek között. Amolyan ínyencség, meglepődnének, mennyi minden rejlik az egyszerű látszat mögött.


Ezaras Azildor Kedvelte

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
960
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 9:55 pm
Ethuil ünnepének ünnepélyes megünneplése

»
 
Jag csak kapkodta a fejét. Úgy tűnt egyre inkább szaporodik a társaság. Micsoda élet! Mennyi ulron!
Amikor a fiú megfogta a kezét és a mellkasára tette hagyta, és utólag nagyon örült, hogy nem máshova pakolgatta, bizonygatva valós nemét. Jag pedig szakértő módjára tapogatta át azt a mellkast – ulron után. S ha talált, hát észrevétlenül igyekszik kabátujjába rejteni.

Eztán fintorogva húzta vissza kezét. Ez a fiú még nála is félkegyelműbb, gondolta. Vagy csak ilyen rosszul hat rá az alkohol? Mindegy is. Az ilyenekből szokott ő jó hasznot húzni.

Aztán Neriyra a kezébe nyomta a kezében tartott borosüveget. Úgy tűnt, ő nem volt ellenére egy kalóz – akarom mondani idegenvezető – társaságának. Kecskére káposztát, mosolygott Jag, s gondolkodás nélkül húzta meg a meggondolatlanul ráhagyott szeszt.

– Puncs? Én oda vagyok a puncsért – szólalt meg Jag, holott a kérdés egyáltalán nem hozzá szólt - De abban ügye van szesz, ügye? – kérdezte, mert hát nem volt benne teljesen biztos. Az amolyan úri pia volt, amivel ő ritkán találkozott.

Ezaras Azildor Kedvelte

Zsivány vagyok
Jagger Fenton

...mert nyakas, gaz fajtánk, bitóra vár...!


❖ Történetem : ❖ Ulron :
70
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 9:37 pm
 
ethuil
mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment;  Rév és környéke - Page 3 3138061344 • Szószám; - • Zene; -»
« "some people are pure magic. that's all."»
– Nőszemély? – Háborodtam fel egy pillanatra, aztán megfogtam a kezét és a mellkasomra húztam, még a dobás előtt. Persze csak azért, mert megfeledkeztem róla, milyen mocskos volt. – Nincsenek csöcsök. Érted?! – Oké, lehet tényleg túl sokat ittam. Ideje koncentrálni, a lényegre. Azizi. Fenék. Labda. Szerencsére azt a Jacket amúgy is lefoglalta az N-betűs nevű nő.
– Nyugi, kisasszony, tudom, mit csinálok. Csak félrement, nagy itt a szél. – Magyarazártam az Arienthe nőnek, akinek valami furcsa módon megjegyeztem a nevét, miután másodjára is bemutatkoztunk egymásnak a közös kis ügyünk kapcsán.
Nem. Nem ronthatta el a kedvemet az első sikertelenség. Éreztem, hogy meg kell próbálnom megint, habár mostanra biztosan figyelt, hogy kimozduljon a labda elől. Csak egyszer hadd találjam el Isilmë… kérlek! Erősen koncentrálva szorongattam hát meg az utolsó labdát. Ezúttal a csavar sikerült és olyan szépen csapódott Azizi hátsójának, hogy annak még bizony hangja is volt. Örömömben ugrálni kezdtem, mint egy kisgyerek: – NYERTEM! – Majd hirtelen megköszörültem a torkomat és lazán végig túrtam a hajamat. – Milyen puncs?Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 9:34 pm
Ethuili mulatozás

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit;   Új válasz küldése 1f338     »
 
Moss kezet? Hol járt a keze, hogy erre szükség van? Szemeim elkerekednek ezen hallatán. Ám ekkor értem meg igazán, hogy valami nem kerek közöttük.
Ismét arcom megrándul, amikor feltesz egy kérdést az Elf fiúnak. Elmosolyodtam. Bele kellett harapnom a számba, hogy egy erősebb kacaj ne hagyja el azt.
Tekintete finoman simogat. Végre egy férfi, aki értékeli, ami előtte van.
- Amint megnyertem, benne vagyok.  – Mosolyodom a férfire majd dobáshoz készülök, és remélem így lesz. Ám soha nem voltam szerencsés a szerencsejátékokban. Igyekeztem azokat el is kerülni, hiszen könnyen rá lehet kapni.
- Jaj csak puncsot ne. – Nevetek fel ismét jó ízűen. Azt hiszem a bor igen is hat. Visszaveszem az üvegem a dobás előtt, és már félre hajítom az etikettet, és az úri hölgy mi voltom – már ha létezett olyanom- és üvegbe iszom. Már csak kevés van, így Jag, remélem, ez a neve kezébe adom. Ha megfogja, dobáshoz készülök.
Dobok. És most jót dobtam? Kérdő pillantásaim ide-oda járnak. Vajon most mi van?


Boszorkány vagyok
Reinaakviin

dovahro hil ag fiercely, orin ko luft do vokul.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
129
❖ Tartózkodási hely :
₪ El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 9:31 pm
Ethuil ünnep

« Mindenki •  Zene; Ostara • credit; »
Az orrom alatt mosolyogva hallgatom Neriyra megjegyzéseit a társaságunk legújabb tagja irányába, majd a fejemet megcsóválva figyelem dobását, ami az enyémhez hasonlóan cél nélkül marad. Az elfen a sor, aki viszont nem csekély megilletődésemre Fenton arcának löttyinti az üveg maradékát a próbálkozása előtt. Valahonnét Thora éles kacaját hallom felcsendülni, amely nem tagadom, alaposan megkísérti a nevetőizmokat, de moderálom a vonásaimat, amíg konstatálom; ezen az ezüst fürtös gyermeken még Árë sem segíthetne. Ekkor érzem meg a labdát elsuhanni a hátsómat súrolván.
- Ceilteach, kísérted a sorsod... – pillantok rá összeszűkült szemhéjakkal, néhány kitartott momentumig farkas szemezve vele, aztán kisebb sóhajjal engedem el gyermeteg vonásainak súlyát. Ellenben az áldásból csakugyan megkínált férfinek fordítom az érdeklődésemet, akiről messzire süt; szavai akár a csalfa költemények, közük nem sok a valósághoz. Meglehet, holmi bárdféle, s ha nem is az, Neriyrát érintő szédítésében bőven meghasonul velük. Végül úgy döntök, nem szakítom meg évődésüket, hanem a nemes kisasszony szavainak kínálom koncentrációmat.
- Valahogy úgy. Kivéve a túlzottan ittas ifjúság társaságában – horkantok fel, készülve az utolsó dobásomhoz, amely kisebb büszkeségemre újfent bábút ér. - Ha az emlékezetem nem csal, a puncs bűvét legutóbb kihagyta. Ha a célzás nem is szórakoztatja kegyed, talán abban nagyobb kihívást talál – jegyzem meg, visszaemelve magamhoz a kupámat, kortyolva egyet karcsúsodó tartalmából.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Rév és környéke - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
3 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Színpad és környéke
» Színpad és környéke
» Színpad és környéke
» Pult és környéke
» Gindra folyó és környéke

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport-
Ugrás: