Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Rév és környéke - Page 21 KaDiPE5
Rév és környéke - Page 21 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Rév és környéke

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 9:37 pm
Ethuilmulatozás

Mindenki && Deedra


Én ezt a gyerekem magatartást már nem bírom épp ésszel. Könyörögtem az isteneknek, hogy most azonnal sújtsanak le, öljenek meg. Még mindig nem sikerült egy rendes szót sem váltanom Rillel, és félő hamarosan megjön a partnerem. Ez után már csak félve beszélnék vele, nehogy azt higgyék valamire készülök.
Nem csak attól féltem, hanem attól is, hogy mi lenne, ha meg jönne a kapitány? Csak én rettegek ettől? Miért nem indulunk el tovább. Célom Calden lenne megtalálni még az élő rokonaim, és képezni magam, de nem tudom ez mennyire fog megvalósulni.
- Áh.. unalmas vagy. – Mondom, majd megrázom a fejem. Ekkor egy gyengéd érintést éreztem a vállamon, majd egy csilingelő hangot. Megmentőm.
Rá pillantok, most is gyönyörű volt. Megint csak a kissebség érzést adta, hogy mellette álltam. És tudom, hogy a ruha alatt is mi van.
- Sajnálom. – Felállok, és bemutatnám, de nem tudom, hogy szabad e a nevét említenem, így elnyelem azt.
- Na végre, ser! – Mondom csapok a tenyerembe.
- Hölgyem, ma remélem készen áll, mert ma én mutatom meg milyen is az Evirani módi. – Még mindig nem merem a nevén nevezni.


Ahronit, Folrandír Ceilteach and Edellyn Arienthe Kedvelték

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 9:34 pm

Ethuil ünnep
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
Szeretem olykor elengedni a gyeplőt s figyelni, miként alakulnak, csordogálnak a dolgok a maguk medrében, azonban a kialakulóban leledző pajkos kis lángok váratlan alusznak ki Deedra önmérsékletével, majd a döntés súlyának Folrandír általi visszapasszolásával nekem. Nehéz lenne megvallanom, bánkódok-e vagy inkább örülök, amiért különösebb csetepaté nélkül végződött a kettejük összeszólalkozása, ám a döntésképtelenségem dacára apró sóhajjal teszem le a kezdetleges koszorúmat, majd hősies kiállásomról téve tanúbizonyságot, felkelek a lócáról.
- Fárasztóvá vált a szócsata, s úgy esteledett ránk, hogy végül semmit nem ittunk még. Nem választok, ellenben a tettek mezejére lépek – jelentem ki, éppen, mikor egy számomra ismeretlen hölgy társul mellénk, pontosabban Deedra háta mögé. Révén, bizalmassággal simítja tenyereit a vállára, s rögvest neki intézi a szavait, feltételezem valamely újdonsült ismerőse ő a leánynak. Kérdés pusztán, miként tett szert efféle jómódúnak ható, merész ruhakölteményekbe bújó társaságra.
- Kedves hölgyem, szívesen látjuk magunk között Deedra ismerőseit. Rilrion volnék, utazóbárd – mutatkozok be kissé kapkodón. - Éppen italért terveztem menni, hozhatok Kegyednek is valamit? - pillantok rá kíváncsian s igyekezve türelmet mímelni.

Deedra Gindrian and Edellyn Arienthe Kedvelték

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1178
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 9:09 pm
Ethuilünnepe

Mindenki & EdellynMár felszállóban volt az ezüst fényű hold sarlója, amikor a folyópart közelébe érkeztem. Dee már elindult, nem bírt magával, Aiken pedig még nem csatlakozott hozzánk. Elintézni valója akadt…
Így hát, mint minden évben, ekkor is a gróffal indítottam az estém. A lenge, fehér hímzett blúzom, amely hátul is, és elől is könnyen kivágott volt, a tavaszi estében egészen hűvösnek hathatott. Hosszú, fekete, ám ügyesen felsliccelt szoknyám némán suhogott minden lépésnél, amit a köpcös gróf mellett tettem.
- Az e havi szállítmány is gyümölcsöző volt – folytattam, borospohárral a kezemben, miközben a lámpások, díszes sátrak és a nép között kanyarogtunk. Nyilván őrséggel a hátunk mögött.
- Akkor ezek szerint…?
- Így van drága uram, nem marad el a honoráció – zártam le a pénzügyekről szóló beszélgetést, és megigazítottam feltűzött, fonott hajkoronám. – Megbízhat bennem, maga is tudja.
- Hogyisne, Edellyn kisasszony – bólintott mellettem a férfi. – A vámokról majd később szeretnék tárgyalni.
- Fogunk – mondtam, majd szinte megszokásból végigjárattam tekintetem a mulatozó tömegen. Muzsika zengett, nevetés, káromkodás és beszéd zsongása. Részegek énekeltek, lányok táncoltak, gyerekek futkorásztak. Puszta véletlenségből szúrtam ki nem is olyan messzi Deedra ismerős fejét.
A gróf eközben nyilván folyamatosan beszélt, ám nem igazán figyeltem rá.
- Jó uram – fordultam felé a formális mosolyommal. – Attól tartok, búcsút veszek az estére, várnak rám mások is.
- Megtisztelt, Edellyn kisasszony – csókolta meg aranykarperecekkel díszített kezemet, majd ő maga is tovább állt kíséretével együtt.
Tavaszi este ellenére egyáltalán nem éreztem a hideget. Tüzek égtek körülöttünk, és bő kézzel mérték az alkoholt. Sajna a minőség gyatra volt, olyasmi, ami olcsó és gyorsan be lehet tőle rúgni.
Ám megígértem Aikennek, hogy figyelek Deedrára, úgyhogy épp ideje volt megtalálnom. Nehogy megint olyan Drest félék közelébe keveredjen.
Határozott, mégis könnyed léptekkel közelítettem meg az asztalt, és hátul megállva Dee vállára tettem az egyik kezem.
- Téged se könnyű megtalálni, kedves – néztem le rá elsőként.


Ahronit, Deedra Gindrian and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
960
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 8:00 pm
 
Party time
Mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment; radírparty• Szószám; pontannyi • Zene; Paint it, black »
« "i pretend to look around, but i'm actually looking for you"»
Ujjaim finoman piszkálták a virágokat. Nem is tudom, nem vártam sokat az estétől. A megfelelő társaság megvolt, még ha Csip-csipről biztosnak is vettem, hogy nem élvezi annyira a jelenlétem, mint én az övét. Nem. Én csak elvoltam a magam kis világában, a magam jójával, a cseppet sem ízléses zenével a háttérből, ami kicsit felcsavarta szívem ritmusát. Szerettem Nulportot, még akkor is, ha nem tartozik éppen a legelőkelőbb helyek közé. El’ Alorához képest itt minden maga volt a csoda… legalábbis nekem.
– Elfoglalt is vagyok – mondtam és megemeltem a virágos alkotásom kezdetleges mivoltát. – De egy italért most épp hajlandó vagyok egy kis mókára áldozni mindezt. – Tettem hozzá bárd barátomnak címezve. Így fűztem tovább a koszorú, a halványrózsaszín virágok közé az előző kamilla mellé még egyet húztam, s így vártam az ítéletet, hogy kiütik-e a fogaimat vagy legalábbis bevágnak-e a lótrágyába. Nem voltam naiv, láttam már nálam erősebb nőket, így hát nem próbáltam nemi alapon túl egoistának tűnni.  
– Várni? Azt meg minek. A várakozás unalmas… – Sóhajtottam már-már gondterhelt hangon és egy ötödik virágot is odahúztam, hogy finoman fonjam bele a koszorúba, vagy valamibe, amit éppen alkotni készültem. – Csip-csip, kénytelen leszel te kérni valamit az italomért cserébe. – Tettem hozzá, hátha nekem kedvezően alakul a dolog. Ha nem, hát akkor kénytelen voltam bizony felállni és magamnak szerezni egy kellemes korsó sört.Ahronit and Deedra Gindrian Kedvelték

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 7:46 pm
Ethuilmulatozás

Mindenki && Deedra


Elgondolkodtam, hogy felállok, és ténylegesen már, hozok magamnak, de inkább valami gőzölgő friss teát, amit a képébe boríthatok. Nagyon kellett már a ser, de nem akartam itt hagyni ezzel a félnótással a barátom. Én barátomnak tartom, a család barátja. Remélem, apám nem fogja fel keresni, hogy majd ő cipeljen vissza.
- Tudok várni, kedves. – Mosolyodom rá inkább, mint sem idegeljen engem. Ril mondatán csak ajkamba harapok, hogy befogjam a szám. Pedig már alig bírom magamban tartani az Evirani vérem. Vér ismét a fejembe zúdul, amikor a nevemet sikeresen megint csak nem jegyezte meg. Ez csak egy név, ám borzasztóan gyerekes viselkedése, amit igyekszem inkább figyelem kívül hagyni.
Elmosolyodom, ahogyan látom, hogyan piszkálja azokat a virágokat. Minden nő megirigyelné azokat a finom kis ujjakat.  Hallom Ril is csipkedi, ám szegénynek tán le sem esik a visszautasítás keserű bűze.
Talán jó magam is gyerekesen viselkedem, ám nem tudtam ezt szó nélkül hagyni. Végül is, én ezeket csak gondolatban gondolom. Pedig milyen kedvesen indítottam aznap, mikor megismertem. Végig mérem, vajon mennyi lehet? Olyan kis fiatalnak tűnik, mint akinek a tojás még a seggin ül.


Ahronit and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 7:38 pm

Ethuil ünnep
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
Őszintén szólva még sosem volt szerencsém Deedrához felpaprikázott hangulatában, hiszen nem töltöttem el olyan sok időt a nyár pirkadatán Eviranban, hogy minden oldalát megtapasztalhassam, azonban az atyját annál jobban ismerem, minthogy a leányát ártalmatlan virágszálnak billogozzam. Feltételezésemet erősíti az elkomoruló hangja is.
- Kellemetlen helyzet, hiszen a neki ígért fizetség fejében állnám az italokat. Olybá tűnik egyikünk sem szomjas igazán – jegyzem meg apró somollyal az orrom alatt, ráérősen bíbelődve a kis virágokkal, melyekből igyekszem mindenféle színt összeválogatni. Mindig is nehezemre esett egyetlen választás mellett elköteleződnöm.
S míg én a koszorúmmal bíbelődök – merthogy végül a koszorú mellett határoztam –, tovább gyarapszik a kettejük között éledező tűz. Deedra megjegyzésén kénytelen vagyok horkantani egyet, ám Folrandír válaszán is magasba ívelődnek a szemöldökeim.
- Ó, az elébb még úgy hallottam, rendkívüli az elfoglaltságod efféle játszmákhoz – vigyorodok el, vetve egy pillantást az ezüsthajú elfre, majd újfent a szabad nép gyermekének adózok az érdeklődésemmel, kíváncsian várva, lehiggad-e vagy a hegyes fülű szavai inkább olaj lesznek arra a bizonyos tűzre?

Deedra Gindrian and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1178
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 7:20 pm
 
Party time
Mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment; radírparty• Szószám; pontannyi • Zene; Paint it, black »
« "i pretend to look around, but i'm actually looking for you"»
Csip-csip ujjaira pillantottam, amik két virággal bajlódtak. Nem voltak olyan finom mozdulatai, mint a kisleányoknak, akik ezeket szokták készíteni, de azért meglepően megnyugtató momentum volt még ez is a fesztültséggel teli légkörben. Na nem azért, mert meg kellett volna nyugodnom, igazából élveztem a szócsatákat, mert ez pontosan olyasmi volt, amitől gyorsabban vert a szívem, ha arról volt szó.
– Sajnos én is éppen koszorút készítek, drága Csip-csip… szegény „hölgy” szomjan marad – mondtam megjátszott kétségbeeséssel, de a kék szemekbe nézve finoman megint elmosolytam, jelezve, hogy csak játszom.
A válaszra persze a nőcskéhez fordultam, nem mintha szerettem volna teljesíteni bármilyen kívánságát az italomért cserébe… de miért ne. Én is megfogtam két rózsaszínes virágot és a bárdot utánozva, finom mozdulatokkal összefűztem őket. Talán csináltam már hasonlót odahaza, egészen más indíttatásból, de beleveszett a gondolatok és emlékek sűrűjébe.
– Szarozás helyett javasolnám, drága Darla, hogy válassz valamit, amiért cserébe megkapdjuk, Csip-csip uraságtól az italunkat… ha már ilyen lovagiasan átengedte a lehetőséget. – Húztam ki magam, de nem néztem a nőre, csak a virágokkal bajlódtam, koszorúmba fűzve egy harmadik kamillát. - Mert, ha nem hát itt ülünk egész este száraz torokkal - tettem hozzá, majd kinyújtottam az asztal alatt a lábaimat, mintha teljesen el lennék lazulva. Könnyen erőltettem magamra hideg nyugalmat, ha az volt szükséges, ám most túl jó kedvem volt... egy bizonyos bárd látványától.Deedra Gindrian Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 7:14 pm
Ethuilmulatozás

Mindenki && Deedra


Tévedtem, de még mekkorát tévedtem. Ezerszer élném át a fürdést, ami tegnap volt, mint ezzel a kis fiúval beszélgessek. Érzem, hogy ennek nem lesz rossz vége. Nem tudom, miért akar pont belém kötni, de nem tartom mókásnak. Derűs arcom, ami mókára éhezett, már abszolút elsötétült, s ökölbe szorítottam a kezem. Miféle játék ez amit szerencsétlen bárddal művel. Nem tudom, és nem is akarom hova tenni a felé szóródott furcsa szavakat, s tetteket. Mély levegő, ám amikor már próbáltam volna lenyugodni, újra kinyitotta száját.
- Hogyan is mondtad? – Kérdeztem durvább hangom, ám nem kiáltva. Mióta Aikenről tudom, amit tudok, félek felhívni magamra a figyelmet. Nagyon remélem, hamarosan megérkezik Edellyn is, és lekezdhetek inni. Ehhez a félnótáshoz ital kell.
- Figyelj, fogalmam sincs, ki a szarnak hiszed magad, de ha nem akarod magad a lótrágyában találni, fogd vissza magad. – Mondom, megszívva a fogaimat.

Ahronit and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 7:02 pm

Ethuil ünnep
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
Érzem Deedra irányából a feszültséget, ami vélhetően inkább szól a beszélgetésünk megakasztásának, mint a kettejük kevésbé udvarias bemutatkozásának, ám azt sem lehet elvitatni, a névcsere még tetőzi a sűrűn pattanó szikrákat. S ahelyett, megkísérelném oldani a hangulatot további humoros, netán félig csipkelődő megjegyzéssel, tudatlan ábrázattal kezdek egymásba fonni két virágot, még magam sem tudva eldönteni, karkötő legyen-e belőle, vagy egy drámaibb koszorú a hajba?
- Hmm, meglehet, inkább Deedrának kellene kérnie valamit tőled, Folrandír, elvégre az ő becsülete és női mivolta lett itt megtiporva – jegyzem meg változatlan ártalmatlansággal, hol Ezüstkét, hol pedig a mellettem ücsörgő leányt figyelve. Bizton veszem, Nykon gyermeke az Istenek magaslatából tesz az illemszabályokra, azonban meglehetősen szomorú volna, ha a fajtámat holmi légből kapott pletykák alapján neveznék a káosz szülötteinek.
- Óh, én? Előbb befejezném ezt a kedves kis koszorút – mosolyodok el gyengéden, szakértő ábrázattal folytatva a fonogatást, leheletnyire még a nyelvemet is kidugva mellé.

Deedra Gindrian and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1178
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 6:38 pm
 
Party time
Mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment; radírparty• Szószám; pontannyi • Zene; Paint it, black »
« "i pretend to look around, but i'm actually looking for you"»
Az örvendekre csak biccentettem felé. Örültem, hogy nem nyújt kezet. Olyankor mégis mit kell csinálni? Megcsókolni talán? Túlzás lenne azt állítani, hogy farkasok neveltek, de az úriemberség nem tartozott azok közé, amit belém vertek. Csendre tanítottak, talán ezért is lettem hát ilyen hangos társaság, mikor végre önállóvá váltam.
– Neked Ezüstke. – Pillantottam a bárdra és még szélesebbre húztam a korább vigyort. – Legalább láttál valami érdekeset is azon a bizonyos estén. – Ha rám nézett úgy rá is kacsintottam, figyelve a mozdulatot, amivel leengedi a virágot tartó kezét. Bájos kis jelenet is lehetett volna.
A virágok illata egyelőre megtöltötte az orromat, talán éppen azért, mert egy kupa ital, annyi sem volt a közelembe. Azonban a felvetés ellenére sem feltétlenül vártam volna Csip-csiptől, hogy tényleg italt szerezzen nekem, inkább csak játékos felvetés volt, amire minimum a szokásos csipkelődést vártam volna. S meg is kaptam, bizony olyan formában, amiben a leginkább számítottam is rá.
– Ó, szóval most te kérsz cserébe valamit? – kérdeztem vissza s az asztal alatt keresztbe tettem a lábamat. A vállamról letoltam szépen a köpenyt, hogy hétköznapian fessek inkább, semmint mágusos. Egyszerű fekete öltözékem megint kivillant, pontosan úgy, mint azon a bizonyos estén. Azonban holdforma medálom most nem volt az anyag alá rejtve, így annak szépséges fénye megcsillant a többieknek. Aztán a lányra pillantottam: – Talán neked hoz egy italt magától is, ha már „hölgy” vagy.
Ahronit and Deedra Gindrian Kedvelték

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 6:33 pm
Ethuilmulatozás

Mindenki && Deedra


Felvontam szemöldököm. Ril jól mondta, az Elfek ritka furcsa teremtmények.
- Sajnálom, hogy nem tettem rád nagyobb benyomást. – Húzom félre a szám, és Rilre pillantok.
- Nos, örvendek. – Mondom, és most nem követem el a hibámat, hogy kezem nyújtom.
Ismét hajamba túrok feszülten, hiszen el akartam volna neki mondani valamit, amit úgy tűnik nem fogok tudni. Pedig nem tudom, mikor jöhetnek meg a többiek, és akkor egy percem se lesz, hogy ne figyelnének. Eleget hallottam, s láttam ahhoz, hogy az nekik rossz legyen, ha én bármit kikotyogok. Pedig nem állt szándékomban. Rilben megbízom, valakinek beszélnem kell erről. Soha sem árulnám el Aikent, és mivel a nő láthatólag fontos neki, őt sem.
Gondolataimból nyavalyás csipogása rángatott vissza. Mágussal, óh. Még soha nem találkoztam mágussal, bár mindenre ezt mondom már lassan.
- Hát, jól esne egy ital. – Pislogok én is az ezüst kisfiúra.  
Ahronit and Folrandír Ceilteach Kedvelték

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 19, 2021 6:24 pm

Ethuil ünnep
Mindenki & Rilrion
Spring is nature's way of saying, 'Let's Party!"
Felhőtlen örömöm egyhamar elbizonytalanodásba és aggodalomba csap át, ahogyan Deedra rövidre szabott elbeszélését hallgatom. Viszont minden sürgető érzésem dacára csupán egy bólintásra futja a jövőbeli beszélgetésünk záloga gyanánt, mielőtt társaságunkul szegődne Ezüstke, kinek mit adnak az Istenek, akad rendes neve is. Kaján mosolyra húzom a számat, noha változatlan Deedrát figyelem, várva, miként alakítja a riposztját a pimasz kölyke mímelt töprengésére.
- Tényleg bemutatkozott, Folrandír – pillantok vissza az elfre ártalmatlan képpel, kiélvezve a számból idegenként csengő nevének próbálgatását. - Persze a később elfogyasztott italok tekintetében nem csoda, ha bármelyikünket megkörnyékezte az amnézia. Főleg azokét, akik vetkőzősre itták magukat – horkantok fel, leengedve a kezemből a virágot, ugyanis nagy szerencsétlenségére ez a momentum nem kopott ki az emlékezetemből.
Közben meghívja magát az asztalunkhoz, s mintha csak a legelső találkozásunk pillanatát kívánná szerény színészi tudásában rekonstruálni, ezúttal ő kér tőlem italt.
- Látod, Deedra, ezért ne barátkozz soha mágusokkal. Magasan hordják az orrukat, és az utolsó ulront is a fogukhoz verik ahelyett, hogy a társaságul választott hölgynek - esetünkben neked - maguk hoznának italt – csóválom meg a fejemet. - S képzeld, mikor legelső találkozásunkkor erre kértem, bizony elutasított. Szóval mondd csak, Folrandír, a Fecske gyermeke, mit tudsz felmutatni cserébe? - billentem oldalra a fejemet kíváncsian, cinkosan megütve a kézhátammal Deedra combját az asztal alatt, remélve, becsatlakozik a mókába.

Deedra Gindrian, Folrandír Ceilteach and Edellyn Arienthe Kedvelték

Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1178
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Rév és környéke - Page 21 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
21 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next
 Similar topics
-
» Színpad és környéke
» Színpad és környéke
» Színpad és környéke
» Pult és környéke
» Gindra folyó és környéke

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport-
Ugrás: