Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Rév és környéke - Page 4 KaDiPE5
Rév és környéke - Page 4 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Rév és környéke

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 9:22 pm


Ethuil ünnepe
« taggeld; mindenki •  Zene; ide  »

- Az egyszerűség gyönyörködtet, miért is ne - összegzem Ezaras szavait, és látok bennük némi igazságot. Már éppen Thorához fordultam volna, amikor az ezüst tündének úgy tetszik, megártott a délvidéki bor. Az eltévedt labdáról már ne is beszéljünk. Pusztán enyhén megvonom a szemöldököm.
- Tünde uram, talán jobb lenne, ha a bort vízre cserélné - jegyzem meg, miközben a labdákkal szemezek, majd az üvegekkel. - Illetve mielőtt sikerülne idő előtt megveretnie magát - teszem hozzá, valamivel halkabban, hiszen ha valaminek, hát az üzletnek nem tesz jót a műsora. És bár az idegent, kit telibe öntött nem ismerem, a legjobb lenne, ha a fiúcskát se ismerné senki.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
960
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 9:10 pm
Ethuil ünnepének ünnepélyes megünneplése

»
 
A mágusféle kezet nyújtott, s Jag nem volt rest, nagy lendülettel megrázta a felé kinyúló kezet.

A fehér hajú elf fiú viszont nem volt túl szívélyes, mert leöntötte a modortalan kalózt, aki vágott egy meglepett grimaszt.
– Dacos, akár egy fehérnép – törölgette arcát és ruháját Jag, aztán mintha egy pillanatra megakadt volna a mozdulatsor, s újfent az elfre tekintett – Csak nem nőszemély vagy?
A férfi tekintete vizsgálóan szűkült ismét össze. Mostanában sokszor megesik vele, hogy ily’ fontos dolgok nem tűnnek fel neki szinte rögtön. Ezért nem árt tisztázni a dolgokat, akár nyílt kérdések formájában. Ám nem sértette meg ez a kis közjáték. Túl sok minden elfért az arcán.

– Labdaszedőhöz? Ó, dehogyis – intett Azildor felé eztán – Én inkább nevezném magam amolyan… helyi idegenvezetőnek, ha úgy tetszik – hajolt meg egy kissé Jag, karjaival újfent kalimpálva, majd mit adnak az istenek megint a hölgynél állt meg a tekintete, melynek most már neve is van – Neriyra.

– Kegyedre csak nem ráférne egy ilyen körbevezetés? - vigyorgott Jag.

Ezaras Azildor Kedvelte

Zsivány vagyok
Jagger Fenton

...mert nyakas, gaz fajtánk, bitóra vár...!


❖ Történetem : ❖ Ulron :
70
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 8:50 pm


Ethuil ünnepe
MINDENKI • Festival of Ethuil • credit;
Miután megkönnyebbülök, hogy senki sem reagál a felhívásra, nyugodt lélekkel lépek félre és figyelem a versenyt. Az emberek nevetgélnek, szórakoznak én pedig végre a kezemben ezidáig szorongatott pohár bort egy húzással megiszom. Hiába várják el, hogy egy ilyen ünnepségen mindenki önfeledten szórakozzon, de csak emlékezzünk a legutóbbi hasonló eseményre, ami ugyanilyen nyílt terepen történt. Nyugtató hatással van rám a kard, mely a derekamon piheng, én pedig bőven megittam a napi mértéket. Körbenézek az embereken magam körül, és csak most veszem észre, hogy Rhysand eltűnt a köreikből. Vajon merre mehetett?
Aztán loccsan az alkohol, én pedig odakapom a fejem. Egy kis ideig megilletődve nézem, miként Folrandírnak volt bátorsága a férfi arcába önteni az üvegének tartalmát, aztán hangosan felnevetek. Ilyen nincs, és mégis van. És hogy még fokozza a dolgot, a következő dobása kicsit sem a céltáblák felé irányul, hanem egyenest a mester felé. Hogy mit akart pontosan eltalálni ott, valószínűleg soha nem fogom megtudni, de nekem muszáj félrelépnem a kerítéshez, hogy ne röhögjek még jobban fel.

Folrandír Ceilteach and Ezaras Azildor Kedvelték

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
953
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 8:45 pm
 
ethuil
mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment;  Rév és környéke - Page 4 3138061344 • Szószám; - • Zene; -»
« "some people are pure magic. that's all."»
Már majdnem megörültem a lehetőségnek, hogy hátsón dobhatom Azizit is most már, hogy megvan az első találat… aztán megjelent valami bohóc.
– Jól van, Jack, örülök. Moss kezet… – ütöttem félre a kezét, de kivette a kezemből az üveget. Szerencse, hogy még volt annyi benne, hogy időben vissza tudjam venni. – Na állj… ez az enyém. – Közöltem dacosan és már azon agyaltam, hogy mégis őt kéne fejbe dobnom inkább, semmint Azizit hátsón. Nehéz döntés. Végül egy mozdulattal a bohóc arcába fröcsköltem a szeszt, ami még maradt az üvegben. Ez is kellő elégtétel volt, aztán inkább a dobásra koncentráltam. Az volt ugyanis életem egyik legfontosabb pillanata. Nem érdekelt sem köszöntés, sem semmi más. Csak a cél.
Természetesen úgy tettem, mintha a felállított bábukat vagy üvegeket, vagy miket céloznám meg. Gyorsan ittam egy erősítő kortyot a borból, majd letettem, hogy kimérjem a dobás helyét. Csak egyetlen gyors mozdulattal hajítottam Azizi felé, mintha véletlen volna az eltérő röpte a labdának… a golyó az elsuhant a hátsója mellett, éppen csak súrolva a felületet. Elszomorodva pislogtam Azizire, ha esetleg rám nézett: – A fenébe…Ezaras Azildor Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 8:43 pm
Ethuili mulatozás

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit;   Új válasz küldése 1f338     »
 
Mormogva, de elvette a boromat. Szerencséje, ne is ellenkezzék velem. Dobott, és a kedvem alább hagyott kijelentésén. Őszintén nem figyeltem, amikor karattyoltak a szabályokról. Nem szeretem azokat.
Ám ekkor megjelenik egy felettébb furcsa férfi, ám ezeknél a vén trottynál, és a kisfiúnál már minden jobb.
- Miért ön talán jobban lenyűgözne? – Harapok ajkamba, és mérem végig. Bemutatkozik, ám bizonyosan nem jegyzem meg. Nem a neve kellene, ha úgy döntenék, kellene. Figyelem kívül hagyja a Mestert, ám ő ennek ellenére bemutatkozik. Helyes!
- Minden ünnepet szeretek kellően megünnepelni. – Vonom fel szemöldököm, majd mosolyodom el bájosan.
- Neriyra. – Mondom az áll nevem a férfinak. Nem messze pedig meghallom a nőt, akit ismét nem akartam. Miféle nőt, kislányt. Mosolyom alább hagyott.
- Nos, csatlakozzon a hölgyekhez, ha óhajt. Ám nem felejtse el, hogy én itt várom. – Mosolyodom el. Bár nem bánom, ha körbe rajong. Óh, ismét itt van a nagyasszony.
Dobok. Azt hiszem ez már nem jó. Elszomorodom egy kicsit.

Boszorkány vagyok
Reinaakviin

dovahro hil ag fiercely, orin ko luft do vokul.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
129
❖ Tartózkodási hely :
₪ El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 8:37 pm
Ethuil ünnep

« Mindenki •  Zene; Ostara • credit; »
Magam sem hittem volna, hogy kiszakadni a tornyokból és ellátogatni egy ünnepségre efféle változást, megkönnyebbedést fog jelenteni, mégis azon kapom magamat, hogy egy gyermeteg játékban versengve szórakozok önfeledten a problémáimon való őrlődés helyett. Egyedül Kóbor lelkemet hiányolom az oldalamról, ám nem hiszem, hogy ne egyengetne minket vissza egymáshoz az este fonala.
- Határozottan, Neriyra kisasszony – mosolyodok el, nyomon követve szemeimmel a dobását, ami csakugyan célba talál. Ceilteachoz fordulok aztán, hogy előzékenységet gyakorolva elemeljem tőle az üvegeket, s amennyiben engedi, a pultra simítom őket a kupám mellé. Igaz, különös ábrázata, amivel méreget, nem kerüli el a figyelmemet, de miként ő maga is célt ér a dobásával, már nem különösebben évődök vonásainak csalfaságán. Főleg, mert társaságunk egy váratlan, bár nem kevésbé egyedi jelenséggel bővül a maga kihúzott szemeivel, laza testtartásával és közvetlen modorával. Kénytelen vagyok elmosolyodni megjegyzésein, miközben magamhoz veszem a következő labdát, és amíg bemutatkoznak egymásnak, újabb próbát ejtek a fennmaradó bábuk eltalálására. Ezúttal légies könnyedséggel repül át közöttük a golyó.
- Neriyra, tiéd a porond, s majd a harmadik után kiderül, nyertél-e vagy sem – lépek ismét odébb egy halovány mosoly kíséretében, átadva a terepet a nőnek, majd kortyolva egyet a kupámból, amit ugyanúgy az asztalra helyezek vissza, a jövevényhez fordulok.
- Jagger Fenton, ha jól értettem? Ezaras Azildor – nyújtom a kezemet bemutatkozóra, ha már volt szíves maga is felfedni a nevét. - Feltételezem, nem egy labdaszakértőhöz van szerencsénk? - kíváncsiskodok, arcomra engedve egy kisebb félmosolyt. Noha figyelmemmel nem adózhatok sokáig a számára, mivel ismerős hangon hallom a nevemet csendülni.
- Arienthe kisasszony, micsoda meglepetés – üdvözlöm szívéjjel, engedve szellememet az ünnepség felszabadultságán szárnyalni. - Úgy vélem, mindenben meglelhetjük a szórakozásunkat, amennyiben rigolyáinkat s kényszeredett elvárásainkat aláadjuk. Ki kellene próbálnia kegyednek is, felemelő olykor a szerénységnek is adózni – mosolygom, mentesen bárminemű célzó értéktől.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 8:25 pm


Ethuil ünnepe
« taggeld; mindenki •  Zene; ide  »

Istenek. El is felejtettem, mennyire tud pörögni ez a lány. Ahogy behúz a tömegbe, kényelmetlenül érzem magam ugyan, de utána megyek, hogy legalább halljam, amit mond.
- Nasir, igen, őszintén sajnálom, hogy nem tette tiszteletét - reflektálok, de már hadarja is a következőt.
- Reggeli? Szívesen látlak, természetesen, reméltem, hogy bővebben is beszámolsz az ott töltött időről.
Amikor ő egyszerűen átugorja a kerítést, én megtorpanok. Nincs az a pénz. Körbemegyek, kényelmesen sétálva, útközben kilöttyentve egy cölöp sarkába a kupám tartalmát.
Thora szavainak a végét hallom.
Reménytelen, én mégis inkább tartózkodom tőle.
Körbepillantok a díszes társaságon, akik már javában dobálóznak. Ismerős, és kevésbé ismerős arcok. Az ezüst hajú tündén meg se lepődöm, pusztán abban reménykedem, elég jó állapotban lesz ahhoz, hogy teljesítse a megbízását később.
Ezaras arca viszont kifejezetten meglep a tömegben, és a nő, akinek bár rémlenek a vonásai, képtelen vagyok felidézni őket, valószínűleg Amanaron láttam. Meglehet, elsiklottam felette, jelentéktelennek ítélve.
- Ezaras mester - húzódik mosolyra az ajkam - üdv Nulportban. Úgy látom, talált kedvére való szórakozást még ezen szerény ünnepség keretein belül is - pillantok a céltáblák felé.

Ezaras Azildor Kedvelte

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
960
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 8:07 pm


Ethuil ünnepe
MINDENKI • Festival of Ethuil • credit;
Rápillantok a kereskedő rémült arcára, akinek ide-oda cikázik közöttem és Edellyn között a tekintete. – Félelmetes üzlet lehet – horkanok fel, aztán felkacagok. Na, ki gondolta volna, hogy pont ez fog nevetésre bírni. – Dehogy vagyok, csak ha már mindenki ott van, nem akarok lemaradni semmiről – vonok vállat. – Bezony, és nem fogod elhinni, de mindenki is itt van. Kivéve Nasirt. Azt mondta sok dolga van a tornyoknál, így nem tud eljönni – húzom félre a számat a tényre. – De persze a puncsjával lélekben velünk van – vigyorodom el végül. Aztán elkomorodok. Szomorú, hogy azt hiszi, kihagytam volna a találkozást vele mielőtt visszatérek a tornyokhoz. – Holnap reggel indulok vissza, és előtte reggelire szerettem volna beugrani hozzád – felelek bűntudattal telve. Ha engedi, ráfonom az ujjaimat a csuklójára és húzni kezdem közben a céldobáló felé. – Vigyázok, vigyázok. Mint mindig – húzódik félmosolyra az ajkam, aztán beleveszünk a tömegbe.
Nem sokkal később a céldobáló kerítésénél bukkanunk fel, a csapat már ott áll és játszik. Elengedem Edellyn kezét, és lendülettel átugrom a kerítésen. – Gyorsabb így, de ha szeretnél és nem mered, körbe is mehetsz – vigyorodom el gúnyosan, de megvárom miképp cselekszik. Így, vagy úgy, de becsatlakozunk a többiekhez. – Még egy ember csatlakozhat a mi körünkhöz! – szólalok meg hirtelen, és rámutatok Edellynre a hátam mögött – Ketten vagyunk, ki akar megverni két nőt a versenyben? – kínálom fel az alkalmat. A legtöbb férfi amúgy is nemet fog mondani már elvből is, de biztos lesz olyan, akit ezek az elvek nem zaklatják fel, és szívesen fitogtatja az erejét a többiek előtt.  

Ezaras Azildor Kedvelte

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
953
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 8:02 pm
Ethuil ünnepének ünnepélyes megünneplése

»
 
Nagy nap volt a mai. A tavaszi mulatság és az, hogy Jagger Fentonnál éppen volt egy kis pénz pont egy időre esett. Ezt az istenek akarták így.
Nem is habozott hát tovább. Merthogy nem csak szórakozni jött a mulatságba. Jó lett volna azért némi pénzt hajtani a nagy forgatagból, de legalábbis ingyen hozzájutni valami kis innivalóhoz. Mivel azzal Jag is tisztában volt, hogy közel s távol senki sincs, aki meghívhatná egy jó kis sörre vagy egyébre.

Megállt egy pillanatra, hogy szétnézzen, miközben felsőteste ide-oda ingott tovább. Kifestett szemei összeszűkültek, s úgy tűnt, nagyon kutatnak valamit. Nem sokáig pásztázta a teret, a tömegből hamar kitűnt neki egy nyüzüge elf, egy igazán dekoratív hölgy és egy amolyan mágusféle társaságában. Labdáztak, de ez a része érdekelte a legkevésbé Jaggert. Mindegyik kezében egy kupa virított, ami pedig annál inkább izgatta a fantáziáját, s igencsak díszes társaságnak tűntek. Talán néhány ulron is lapul a zsebükben.

Odacsámpázott a trióhoz a forgatagon keresztül.
– Micsoda borzalmas labdafogás! – szólt az elfhez méltatlankodva mindenféle köszönés nélkül – Bizonyára nem a dobásoddal akarod lenyűgözni a hölgyet – biccentett Jag mosolyogva a barna nő felé.
– Na de hova tettem a modorom! Jagger. Jagger Fenton – nyújtotta maszatos kezét az elf felé.

Ha az viszonozná az üdvözlést, akkor Jagger nem rest megragadni az alkalmat arra, hogy lecsapjon az elf másik kezében lévő kupára, aminek tartalmát még azelőtt a gyomrába öntené, hogy bármit is reagálhatnának a tisztelt egybegyűltek.

– Csak nem kegyed is Ethuil ünnepét… ünnepli? – Jagger tekintete akaratlanul is a hölgyön ragadt, megfeledkezve a harmadikként ott ácsorgó mágusról.

Folrandír Ceilteach and Ezaras Azildor Kedvelték

Zsivány vagyok
Jagger Fenton

...mert nyakas, gaz fajtánk, bitóra vár...!


❖ Történetem : ❖ Ulron :
70
❖ Szintem :
Haladó (Tolvajlás); Tanonc (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 7:20 pm
 
ethuil
mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment;  Rév és környéke - Page 4 3138061344 • Szószám; - • Zene; -»
« "some people are pure magic. that's all."»
Reménykedtem benne, hogy a játékok és a kellő mennyiségű alkohol segít még jobban ellazulni. Mindenesetre még odaértünk a labdázás helyszínére, két-három nagyobb kortyot lehúztam. Most ihatok, most jól fogom érezni magam és kész. Csak egyszer pillantottam a hátam mögé, kiszúrva Arienthe úrhölgy… izé… akárkit, aki éppen Thorával tartott az irányunkban. Ha itt lett volna Csip-csip, akkor bizonyára most olyan érzésem lett volna, hogy a történelem megismétli önmagát, de történetesen nem érdekelt, ha ezúttal bárkivel is távozik a társaságból a bozótosba. Azért ittam rá egyet, hogy legalább elviselni tudjam a dolgot ezúttal.
Hármasban maradtam a fura nővel, meg Azizivel. Nem hittem, hogy ennek jó vége lehet, főleg, mikor labdák is előkerültek. Gonosz gondolataim voltak, hiszen máris a mesterre pillantottam, hogy milyen szívesen dobnám tomporon az egyikkel.
– Hát hogyne… – morogtam és próbátlam két üveggel egyensúlyozni sérült csuklóval. Inkább arra koncentráltam, milyen érzés lenne izmosat dobni Azizi felé… de nem, ehelyett a felállított vackokat céloztam meg, mikor rám került a sor. Nem céloztam komolyabban, csak úgy oda hajítottam. Meglepő módon talált, amire elégedetten elvigyorodtam. Pontosan tudtam, hogy a következő hova megy… oda bizony – néztem meg magamnak Azizi cseppet sem vonzó hátsóját.
- Ó nem, én fogok nyerni. - Vigyorodtam el még jobban.Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 7:16 pm
Ethuili mulatozás

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit;   Új válasz küldése 1f338     »
 
Az Elfen látom a nagy ivás vágyat, azt hittem a törpék azok, akik igen nagy szeretettel isznak.
Harci sérülés. Néha néha elkapom a fonalat, és hallom meg a közös nyelvünkön amit beszélnek. Ugyan olyan anyanyelven beszélem ezt is, mint a sajátomat, ám mindig is az lesz közelebb a szívemhez.
Kislányka elillant, szememmel követtem, amikor megláttam a „nagyasszonyt” aki olyan kellemesen kóstolgatott a múltkor, és elvette az orgazmusra a lehetőségemet, hiszen elvonta Nasir figyelmét. Áh, ez is itt van. Halvány fintor jelent meg arcomon, amit igyekszem újabb korttyal elrejteni. Ez az új módszerem. Valóban mindenkit ide engednek. Nem hallom mi folyik ott, inkább a társaságra figyelek, akik együtt maradtak.
Ám úgy tűnik a kedves kisfiúcska is elveszi a mai esélyeim, s távozik.
Kezd laposodni ez a hely, bár mit is várok a parasztok között, már csak stemény evő verseny hiányzik a falu napjáról. Áh, Reina igyál tovább. Mondjuk az ingyen van, eddig 15 Ulronomomat jelentette.
b Kérdeztem bárkitől, aki válaszolna.
- Legjobbak. – Kacsintok, bár a kisfiúra nem gondoltam, de csak szemléltetés képpen hagyom őt is ebben a hitben, és nem javítok.
- Egyéként mik a programok? – Kérdeztem meg tőlük. Csak ne pite evő verseny legyen. Ám nem is kell válasz már is látom. Nos, igen parasztok közé tévedtem. Még egy korty és élvezni is fogom. Úgy is teszek, lehúzom, majd az Elfnek adom a drága borom.
- Mint a szemedre, és ne igyál bele. – Mondom.  
- Fél már a dobásaimtól? – Kérdeztem kuncogva. Dobok. Hatos dobtam. Fel csillant a szemem.
- Nos, nyertem? – Kérdezem.


Folrandír Ceilteach Kedvelte

Boszorkány vagyok
Reinaakviin

dovahro hil ag fiercely, orin ko luft do vokul.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
129
❖ Tartózkodási hely :
₪ El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 7:09 pm
Ethuil ünnepe

Keresztbe tett és kinyújtott lábakkal, háta egy asztalnak vetve, figyelte a népet. Egy nap, amikor el van felejtve minden bú és bánat, lopott csókok, elkapott pillantások, és talán néhány fattyú is meg fogan még a mai éjszaka. A lányos apák legnagyobb örömére.
- Ezek az árak, rémesek.- elgondolkozott azon, hogy vesz pár apróságot, de amikor meglátta az árakat, egy pillanatra azt hitte, hogy királyoktól származó csecsebecséket árulnak. De nem, csak az igazi, kapzsi, ulronbaszó kofák. Kész szerencse, hogy becsempészet magával némi italt is. Egy tömlőnyi bort és még egy kevés töményt is mellé. Rajta nem fognak meg gazdagondi.
~ Azért remélem annyira nem fog bebaszni Folrika. Nincs kedvem a vízből kihalászni. Bááááár… egy kis fürdés talán kijózanítaná.- tudja, hogy itt van valamerre az elf is. Nem olyannak tűnt, aki kihagyna bármilyen mulatságot is. Csak nehogy túl sokat járjon a szája.

Folrandír Ceilteach and Ezaras Azildor Kedvelték

Harcos vagyok
Ian Gray

You need the three W in life; Wine, Women, Wealth


❖ Történetem : ❖ Ulron :
535
❖ Tartózkodási hely :
Ahol az urlon, ott vagyok én is
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Rév és környéke - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
4 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Színpad és környéke
» Színpad és környéke
» Színpad és környéke
» Pult és környéke
» Gindra folyó és környéke

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport-
Ugrás: