Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Rév és környéke - Page 5 KaDiPE5
Rév és környéke - Page 5 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Rév és környéke

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 7:07 pm
Ethuil ünnep

« Mindenki •  Zene; Ostara • credit; »
Örülök, amiért van mivel lefoglalni a számat és az érzékeimet a vörös nedű képében, habár így megnő annak az esélye, hogy a torkomon akadjon az ital némely feleleteket hallva. Vetek egy röpke pillantást Neriyra és Rhysand ábrázatára, majd Ceilteachéra, aki nem avatja be Kóboromat a történtekbe, ugyanakkor korábbi pillantásának tükrében ezen nem is csodálkozom. Szinte bizton veszem, van elképzelése szívem megmelengetőjének az elf kilétéről.
Koncentrációm végül Thorára terelődik, s csöndes megfigyelőjévé válok beszélgetésüknek csakugyan. Végtére felkínáltam a leánynak az igazság egy szeletkéjét, több szót meglehet, nem is ildomos megengednem feléjük. Bár elnézve Rhysandnak sem ad sok időt. Éppen szólnék, hogy társuljon hát mellénk a játékhoz, azonban kedvét másban lelné. A lelkem ragaszkodása húz utána, mégis hagyom, egyedül is meglelje örömét a forgatagban és kedvére szabadulhasson fel az utóbbi hetek terhe alól.
- Az elf után, hát – biccentek a szabadmágusok ékének, mivel a sors fintoraként újra ketten maradtunk. Út közben újabb poharat szerzek az egyik standnál, szemérmetlenül élvezve a tudatom elsimításának érzetét. Lelkes nézelődésem közepette kortyolgatom, mielőtt a játék helyszínére érnénk.
- Olybá tűnik hárman vagyunk – nézek körbe, de egyelőre nem vélem felfedezni Thorát. Igaz, a játék felügyelője nem is hagy erre időt, lármásan közli, épp megfelelő számban vagyunk, és a szabályokat elmondva már a kezembe is nyomja az egyik labdát. Megvont szemöldökökkel méricskélem egy ideig, majd félresimítva a poharamat, minden koncentrációmat összeszedve hajítom el jobb szélső célom felé, amely kisebb meglepetésemre megadással dől el a találat oltárán. Képtelen vagyok elnyomni a vonásaimra kapaszkodó, gyermeteg mosolyomat.
- Elnézést, amiért megelőztem a hölgyet. Legyen övé a következő lehetőség – biccentek Neriyrának, odébb lépve az útból.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 6:45 pm


Ethuil ünnepe
« taggeld; mindenki •  Zene; ide  »

Már éppen a következő úriemberhez fordultam volna, amikor egy ismerős hang szólított meg. A vékony, a naiv, a gyermeteg. Nem gondoltam volna, hogy itt futunk össze, főleg, mivel elvileg neki a tanulmányi kötik le minden idejét a Tornyokban.
- Thora - pillantok a lányra enyhe meglepettséggel az arcomon, és próbálok mosolyt varázsolni rá - ugyan drágám, nem bánt senki senkit, ezt hívják üzletnek - felé fordulok, és az oldalán sétálok, kerülgetve az embereket, a virágkoszorúkat. Még mindig szörnyűek. Thora mosolyát látva elmerengek, hogy végtére is, ünnep van. Másoknak bizonyosan.
- Arra a gyermeteg célbadobósra gondolsz? Milyen lelkes vagy - mérem végig - Miféle többiekkel? A mágia fellegvárában sikerült barátokra szert tenned? Azt tanácsolnám, ezzel csak óvatosan. Egyéb iránt - sóhajtok fel színpadiasan - legközelebb igazán üzenhetnél, ha a városba jössz.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
960
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 6:40 pm
Ethuil
 
A szűkszavú válaszba belenyugodva nem firtatom tovább a történteket, nyilván kellemetlen emlékek kötődnek hozzá. Bár azt még nem tudom ugyan, hogy az ezüsthajú vajon a mágusok gyarapítója e vagy csupán egy zsoldos, akit szintén a zene, tánc s láthatólag a bor vonzott ide. Merthogy úgy szorítja magához azt az üveget, mint haldokló az utolsó pillanatot. Neiyra szavai s pajkosan csillanó szemei, megannyi mindent ígérnek. - Sosem tudni, mit hoz a jövő – felelem kurtán, noha jobbomon kitől hevesebben dobban a szívem, míg balomon, kinek jelentléte ugyanúgy simogatja lelkem. Hetek teltek el mióta nem láttam Thorát, s ennek nem csupán Lidércem az oka, a történtek az valósálomban, a velejáró sérülések, majd távozásom Alorából sem tették lehetővé, hogy felkeresem. Noha, nem tudhatom, hogy a kikötői találkozásunk óta, hagyott e hátra nekem üzenetet, mellyel társaságom után epekedett volna. De úgy tűnik a sors lehetőséget ad, az elvesztegetett idő pótlására. Akadt idő mikor elgondolkodtam, mit is fogok számára mondani, mikor eljön ez az idő, bár nem gondoltam, hogy ily hamar lesz. S csalfa a sors ideje, hisz most sem hagy utat a feltörekvő kérdéseknek, s így a válaszoknak sem. Úgy tűnik, mindenki örömét kívánja lelni a célba dobálásban. Viszont jó magam inkább járnám körbe a vásár minden zegzugát, mielőtt több gurulna le a torkomon, mint ami ildomos lenne. Így mindenkitől elnézést kérve, helyezem az asztalra az ajándékba kapott italt, s vetem magam bele a forgatagba, hisz minden alkalmat ki szeretnék használni, melyet két lábbal a talajon és a Mágustorony falain kívül tölthettek.

Vendég
Vendég
Anonymous
Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 6:12 pm


Ethuil ünnepe
MINDENKI • Festival of Ethuil • credit;
Már napját sem tudom mikor láttam utoljára Rhysandot, bár én sem voltam eleresztve sok szabadidővel, a legtöbbet inkább a szobám négy fala közt töltöttem a könyvekkel és folyamatos gyakorlással. - Én is örvendek az újra találkozásnak és nem, egyáltalán nem – rázom meg a fejem lágyan. – Bízom a mesterben, hogy van annyi türelme és felosztott ideje, hogy mindkettőnket tud tanítani a hozzánk megfelelőbb dolgokban – bólintok végül mosolyt erőltetve. Fejben még mindig azon kattogok, hogy ezt miért csak most kell megtudnom, amikor is látható, hogy Rhysand meg sem lepődött a dolgon, tehát ő is tudott róla. Mielőtt túlságosan feltűnővé válna, hogy tekintetem a mágus és tanonca között cikázik, elfordulok mindenkitől, hátha újabb arcok léptek a környékre. S lám, a távolban Edellyn arca bukkan fel egy fekete selyemkendő mögül. Már megint veszekszik már csak a testtartásából is látva. Állandóan veszekszik szegény kereskedőkkel. – Elnézést kérek, mindjárt csatlakozom utólag – szólok oda a többieknek, majd nekiállok átfurakodni a tömegen, hogy az utolsó pillanatban, mielőtt elfordulna és lelépne, elkapjam a nő vállát.
- Edellyn, hát te? – kérdezem őszinte meglepődéssel. – Miért bántod szegény kereskedőt, már megint mi nem tetszik neked a portékájában? – teszem fel a kérdést mímelt szomorúsággal az arcomon. – Na hagyd békén, és gyere. Van valami verseny a túloldalt, ott találkozunk a többiekkel.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
953
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 6:09 pm
 
ethuil
mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment;  Rév és környéke - Page 5 3138061344 • Szószám; - • Zene; -»
« "some people are pure magic. that's all."»
A számhoz emeltem az üveget, hogy egy nagyobb kortyot vegyek magamhoz. Talán mostanra egy pohárnyit sikerült megiszogatnom így, szóval még bőven kevés volt, hogy becsípjek. Csak a hangulatom lett egy fokkal kevésbé feszült, így nem zavart, hogy látszólag rajtam kívül mindenki eléggé ismeri egymást.
– Csak egy kis harci sérülés. – Túrtam végig az ezüst tincseket, ahogy az üveget a sérült karommal szorítottam a testemhez. A beszélgetésük erről a mesteres dologról nem izgatott, nekem amúgy sem volt már és Azizi soha nem is volt az, legfeljebb átmenetileg az utazásunk alatt.
– Egyetértek. Ránk férne a szórakozás is végre… – Emeltem fel az üvegnyi borom aztán, majd meghúztam és elindultam előre, hogy legalább azt a célbadobós játékot szemügyre vegyem. Ha más nem, tényleg megdobálom Azizit, mielőtt távozok a színről és más társaságot keressek magamnak.Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 6:06 pm
Ethuili mulatozás

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit;   Új válasz küldése 1f338     »
 
Mester szavaimat mosollyal jutalmazza. Talán egyetért velem, sőt biztos vagyok benne. Talán csak fiatal még az Elf, s nem érti mi a tisztelet. Ám sajnálom, hiszen nekem a szüleim elsőként tanították ezt meg. Hiába a mágia tiszteletét ekkor még nem birtokoltam, de tanítóim iránt mindig helyesen viselkedtem.
Szenvedése azzal a borral felébb mulatatott. Mint, aki az élet nedűért imádkozna az istenekhez. Ám a kislányka megsegítette.
- Hmm.. egy helyen lakunk, keress meg. – Kacsintok a kisfiúra. Osztozás? Hm, egyre érdekesebb az ünneplés.
- Nos akkor vagyunk egy páran már, hogy talán meglátogassuk a programokat. – Magam sem hittem, hogy ennek örülni fogok. Ám Azilador is ezeket a szavakat formálja.
- Én mindenképpen benne vagyok, bár remélem kegyesebben hozzám ma az istenek. – Mondom, s kacagok egyet.


Ezaras Azildor Kedvelte

Boszorkány vagyok
Reinaakviin

dovahro hil ag fiercely, orin ko luft do vokul.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
129
❖ Tartózkodási hely :
₪ El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 6:01 pm
Ethuil ünnep

« Mindenki •  Zene; Ostara • credit; »
Neriyra szavait gyengéd mosollyal fogadom, azonban én már letettem arról, hogy árral szemben ússzak, s ezzel a magam dolgát nehezítsem - nem lehetek hatással mindenre és mindenkire. Felvetését halovány biccentéssel fogadom, és egy öblös korttyal a boromból. Fény derül arra is, mikor ismerkedett meg legújabb tanítványom a legutóbbi balsikeremmel, amit apró hümmentéssel fogadok, ugyanis nyilvánvaló, ennél többet ők sem kívánnak megosztani velem. S idő közben megjelenik Rhysand, ki soha nem fakuló ragyogásával egyhamar magához parancsolja a társaság töretlen figyelmét. Leplezett kíváncsisággal követem nyomon a reakcióikat, hallgatva szóváltásaikat, míg apránként elkortyolgatom az italomat. Léhán simítom le az üres kupát az egyik félreeső asztalra, mielőtt még a velem kapcsolatos tanulmányokban érintett felek számára egyértelműsíteném a helyzetünket. Kóborom szavainak kísérete gyanánt egyetértéssel bólintok, ujjaimat egymásba kulcsolva a hasam magasságában. Gyengéd türelmetlenséggel kucorodik köpenyem belsejében a tenyerem alatt az ajándékként vásárolt ék.
- Való igaz, a varázslás tudománya az irányzatoktól függetlenül azonos alapokon nyugszik, hisz egykoron nem is volt közöttük különbség. Másrészt vettem a bátorságot gyarapítani a tudásomat, sosem lehet eleget tanulni – mosolygok rájuk fátyolosan, még azelőtt, hogy pillantásomat és figyelmemet magához ragadná egy éles csörömpölés. Vajmiféle verseny, játék kellékét ítéltette sanyarú sorsra egy a szükségesnél lelkesebb résztvevő.
- Mit gondolnak a kedves egybegyűltek? Eleget süppesztettük itt a földet, talán élhetünk a szórakozásnak még azelőtt, hogy… meghanyatlanának koncentrációs képességeink – futtatom végig a szemeimet az üvegnyi borokon.

Folrandír Ceilteach and Thora Haleye Kedvelték

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 5:44 pm


Ethuil ünnepe
« taggeld; mindenki •  Zene; ide  »

Van, hogy a világban különös szelek fújnak. Valami egyszerre változik, s egyszerre marad ugyanaz. Meg kell találnunk az egyensúlyt, máskülönben mi magunk némaságban maradunk
Ilyesmi szélként nyúlt egyre közelebb Ethuil estélye, amelyen - sikerként elkönyvelhetőn - Nasir különleges puncsa is terítékre került, természetesen az én jóvoltamból. Annak ellenére, hogy továbbra se állhattam még a zsongást, az emberek tekintetét, leereszkedtem az ünneplők közé. Hiszen jobb, ha személyesen veszem szemügyre, mint is forog a népek nyelvén. Talán egy-két üzlet magvát is sikerül elhinteni majd.
A gróf mindig is kedvelte a felhajtást, ilyenkor rázta a rongyot, és olyan érdemekkel dicsekedett, amelyek valójában nem is az övéi voltak. Bár, a napvilág előtt bizonyosan.
Jó üzlet Nulportnak, annyi bizonyos. A Kalmárban már napokkal ezelőtt halmokban álltak a vám-papírok, ami egyet jelentet a kereskedelem aranyestéjével.
A part felől sétáltam közelebb az ünneplőkhöz. Még egy pillantást vetettem az alkonyi fényben hömpölygő tengerre, lesütöttem a szemem.
Ezután megfordulva, egyenes háttal álltam a formális mosolyok, és társalgások elé, amiken ilyenkor akarva-akaratlanul is túl kellett esni. A virágok, a színkavalkád bántotta a szemem, s reméltem, minél előbb beesteledik. A sötét, aranyszegélyes viselet, amely kilógott a cifra szoknyás forgatag közül számomra megnyugvást nyújtott.
Borral kínáltak, amit pusztán a megszokás vitt kezembe a nemes urak, kereskedők társaságában. Igazság szerint Nykon látogatása óta nem bírtam megemelni a poharat. Mégis, a formalitás, az formalitás.
- Igen, a puncs nyugatról érkezett - bólintok az egyik kereskedőm kérdésére. - Kiváló portéka.
- Asszonyom, valóban az, és bízom benne több is van belőle. Az íze ígéretes.
- Ulron zamatú? - teszem fel a nyílt kérdést. - Hogyne. Meglátom még, Desmond úr, vihet-e belőle északra.
- A kereskedőkaravánjaim évek óta megbízható utakon mennek, látok esélyt némi kedvezményre is az első út alatt.
Az ajkamra szarkasztikus mosoly kúszott. A döntés illúziója; mintha ő mondaná meg, mire ad kedvezményt. Édes.

Folrandír Ceilteach and Thora Haleye Kedvelték

Varázslónő vagyok
Edellyn Arienthe

A véres alkony tiszta hajnalt hoz


❖ Történetem : ❖ Ulron :
960
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Elementáris mágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 5:41 pm
Ethuil
 
Mosolyom oly halovány, mint a hajnali napfényderengés, ahogy Ezarasról előbb az elfre siklik tekintetem, s határozott szorítással fogadom bemutatkozását. – Örülök, hogy megismerhetlek – maliciózus mosoly hordaléka ül meg szám szegletében, noha csak halvány sejtésem van, arról kivel is állhatok szemben. – Köszönöm – veszem át Azildortól a poharat s mivel közvetve Foltitól származik a nedű így, hát felé is küldök egy apró biccentést. Noha reményeim szerint, előbb töltött a pohárból, és csak utána nedvesítette ajkával az üveg száját. – Baleset ért tán? – intek kezemben a pohárral bekötözött karja láttán, még mielőtt a fekete szépségre siklik tekintetem, kinek ugyan sugárzó szépsége nem lep meg, annál inkább látszólagos öröme irányomban. Amanar ünnepén úgy tűnt gyöngyként peregnek le bőréről szavaim. – Hasonló öröm számomra is újra látni Neiyra – szélesedik ki mosolyom. – Több ünnepet kellett volna ajándékozni számunkra az isteneknek, hisz eddig csak ilyen alkalmakkor láthatlak – emelem meg felé a poharam, s kortyolok bele. Majd ismét Ezarasra pillantok, ahogy újból magához ragadja a szót, s elrebegi ajkaival azt, amit már én tudok. Megvallva akkor a tény meglepett, s némiképpen megfacsart. – A Napból megannyi sugár fakad, ám az centruma mégis maga az égitest. Minden irányzatnak ugyanaz az alapja – szelíd tekintetem simítom a leányra, akinek kellemes emlékeket köszönhetek, s melyek egyike sem fakult azóta sem. – Örülök, hogy újra találkoztunk. Remélem, hogy nem bánod, hogy osztoznod kell velem.


Vendég
Vendég
Anonymous
Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 5:00 pm


Ethuil ünnepe
MINDENKI • Festival of Ethuil • credit;
Csendben hallgatom az egybegyűltek közötti társalgást, én pedig egyszerűen kortyolgatok a borból. – Lassan egy hete, azt hiszem – felelem Ezarasnak, bár az időérzékem az utóbbi időben összekavarodott. Annyit tudok, hogy vissza kell térnem Alorába Ezarashoz, aki viszont most éppen velem van, így úgy gondolom, ráérek még bőven.
Rhysand hangjára felkapom a fejem a borból és elmosolyodom. Mi történik itt? Ez valami titkon Nulportba szervezett mágustalálkozó? Aztán Ezaras köszönti, nekem pedig résnyire elnyílik a szám a döbbenettől. Most tényleg azt mondta, hogy a tanítványaim? Amikor rákérdeztem Ezarasnál, nem emlékszem, hogy ezt egyáltalán mondta volna. Sőt, azt mondta, hogy más irányzatban tanul. Akkor mégis mit keres Ezaras szárnyai alatt? Meglepődésemet bár nem tudom elrejteni és a szemöldököm meg is emelkedik tőle, egy elismerő mosollyal szólalok meg végül. – Nem tudtam, hogy egy fénymágusnak más irányultságú tanítványai is lehetnek – mondom miközben egy vállrándítással jelzem, hogy amúgy nem is fontos. A lényeg, hogy Ezaras ezt elhallgatta előttem akkor, és nem tudom az okát, hogy miért csak most árulja el, mikor mindhárman egy légtérben vagyunk.

Folrandír Ceilteach Kedvelte

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
953
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 4:47 pm
 
ethuil
mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment;  Rév és környéke - Page 5 3138061344 • Szószám; - • Zene; -»
« "some people are pure magic. that's all."»
– Köszi, hogy kinyitottad. – Súgtam oda Thorának az elmaradt hálálkodást. Aztán átvettem tőle az üveget, hogy egy nagy kortyot húzzak belőle. Aztán csak bólogattam lelkesen, hogy honnan is ismerjük egymást… és megint bor. Jó sokat kell innom, ha ezt az estét ki akarom bírni. Egyelőre nem tűnt olyan viccesnek, mint a tavalyi, biztosan azért, mert még egy nőnek sem esett ki a melle a ruhájából.
– Nem olyan régen. – Megköszörülve a torkomat válaszoltam. A többit nem reagáltam le, nem… mert a jószándék jeleként inkább csendben maradtam. Tényleg kár lett volna elrontani az estét.
Mielőtt még sóhajtva körbe nézhettem volna, hogy van-e bármi érdekesebb, újabb ember jelent meg, aki valami negédes választ váltott ki Aizziből… hát ő tudja. Valami Rhysa… vagy Rizsa… vagy ki volt az illető. A felém nyújtott kezét megfogtam a nem bekötözött kezemmel, és a legszebb mosolyommal bemutatkoztam: – Folrandír. – Végül is, attól mert ismeri Azizit, nem kell feltétlenül idegesítőnek is lennie – hiszen Thora is imádnivaló volt –  és amúgyis, ha valamit megtanultam Csip-csiptől, akkor az az udvariasság… ami néha-néha eszembe is jut. – Ó, részemről az öröm, ha elfogadod a borizét. – Tettem hozzá és tartottam a kellemes mosolyt, habár Azizi arckifejezésétől a hidegrázás futkosott a hátamon.Thora Haleye and Ezaras Azildor Kedvelték

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 4:45 pm
Ethuili mulatozás

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit;   Új válasz küldése 1f338     »
 
Megfogtattam a szemem a tiszteletlensége magyarázatára, és nem akartam jobban bele menni. Tartanom kell magam, és a viselkedésemet is. Ám a mester szavaira felfigyeltem.
- Magam is így hiszem, és illendő az Önhöz hasonlóaknak megadni azt. Én nagy becsben tartom, hogy tanulhatok, és élhetek ott. – Mondom a végét a fiúnak címezve.
- Valamiben egyetértünk. – Vetem oda a kicsi lánykának. Tudatlan, ostoba és idegesítő, hmm.. nem jó kombináció. Beszélgetésükbe nem folyok bele, nem tudom és nem is akarom tudni miről, van szó.
- Nos, akkor talán később kipróbálhatjuk a programokat is. – Vetem fel, mint ötletet.

Nem sokára felcsillan a szemem, hiszen erre jár a csini fiúcska a bálról. Ajkamba harapva mérem fel.
- Hmmm.. Hát te is itt, micsoda öröm. – Mondom, s reménykedem, benne végre megadja magát a vágyaimnak. Azóta kerestem be kell, hogy valljam, és nagyon sajnáltam azt is, hogy az ágyamban reggel ne ő ébredt mellettem. Bár Nasirt is szerettem volna elcsábítani, s reménykedtem benne sikerül, ám egy röpke pillanatban kicsusszant a kezemből. Vágyaim ezeken a rendezvényeken – bár nem, mint ha sokan lettem volna -  nem engednek kielégülni.


Folrandír Ceilteach and Thora Haleye Kedvelték

Boszorkány vagyok
Reinaakviin

dovahro hil ag fiercely, orin ko luft do vokul.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
129
❖ Tartózkodási hely :
₪ El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Rév és környéke - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
5 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Színpad és környéke
» Pult és környéke
» Színpad és környéke
» Színpad és környéke
» Dhela folyó és környéke

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport-
Ugrás: