Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Rév és környéke - Page 6 KaDiPE5
Rév és környéke - Page 6 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Rév és környéke

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Next
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 4:39 pm
Ethuil ünnep

« Mindenki •  Zene; Ostara • credit; »
Apró horkantással fogadom Thora heves ellenérzéseit a punccsal kapcsolatosan, habár minden kényelmetlensége ellenére úgy vélem, mindannyiunknak maradandó élményeket okozott a bűve. Kinek kellemesebbeket, kinek kevésbé kellemesebbeket. Neriyra közben a védelmemre kel, ám apró, hálás intéssel jelzem a számára, hogy igazán szükségtelen.
- Köszönöm a szavaidat, Neriyra, azonban ha önmagától nem lobban valakiben a tisztelet érzete a másik iránt, úgy nem tehető egyedül felelőssé érte. Oda-vissza működik, hiszen – magyarázom töretlen nyugalommal, elengedve a füleim mellett az elf sértettségből fogant megjegyzéseit. Igaz el kell ismernem, némiképp meglep a felajánlott borral, amit a jó szándék jeléül fogadok el tőle, immáron két poharat egyensúlyozva a kezeim között. Nem vagyok benne bizonyos, okos ötlet-e vegyíteni a két italt.
- Üdítő a figyelmességed. A történteket pedig sajnálom, bár kész talány, Nulportban miért nem leltetek gyógyítóra. A templom papjai és papnői bizton a segítségedre lehetnének – osztom meg vele észrevételeimet őszinte együttérzéssel, még azelőtt, hogy Thora beavatna találkozásuk rejtelmeibe. Hmm, így már sok minden világos. Vajon miféle képet festett rólam Ceilteach?
- Szerencse, hogy ilyen gondoskodó kezekre talált. Mikor esett ez a találkozás? - kíváncsiskodok, bár nem túlzóan, éppen csak, mintha az időjárás szépségéről kérném ki véleményüket. S ha már szépség, jól ismert, fülsimogató orgánum társul a kis csapatunk zöngéséhez. Moderált mosollyal fordulok Kóboromhoz, leplezve szívem dobbanását és ragaszkodó elégedettségét, amiért reményeim és optimizmusom révbe ért.
- Így lett teljes a tündöklés – felelem kedveskedő megjegyzésére, s amennyiben kezet fogott az elffel, átnyújtom számára az érintetlen gyöngyöző bort. - Ha Ceilteach sem bánja, továbbítom az ajándékát. Ha jól láttam, zetvyni gyöngyöző – magyarázom, még mielőtt Thorához fordulnék. - Talán itt a legjobb alkalom arra, hogy a tanítványaim megismerjék egymást – mosolyodok el újfent.

Folrandír Ceilteach and Thora Haleye Kedvelték

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 4:15 pm
Ethuil
 
Szembesülni kellett egy kellemetlen ténnyel, miként Káosz megelégelve jótékonyságát, macskához illő nemes egyszerűséggel telepedett lényemre, ezzel Alora falai közé zárva, míg Ezaras nulporti kiruccanásra indult, bízva abban, hogy állapotom netalán változni fog. Cseppet se nehezteltem rá, amiért elkívánkozott a falak közül, noha optimizmusát megmosolyogtam, amint kikészítette számomra az utazó tintát. Jó magam beletörődve szunnyadtam a Professzor belsőjében, mikor ki tudja milyen indíttatásból, hagyott fel gonoszságával s szenderedett el.
Lassú léptekkel indultam meg a sokasággal, magamba szívva a frissen nyírt fű illatát, mely jótékonyan keveredett a hűs tengeri levegővel, mely mégis más volt, mint amit a Mágustornyok felé fújt a szél. Az emberek s aprónépek, szépen és kevésbé szépen öltözöttek izgatottan vagy éppen fojtott kíváncsiskodással vették szemügyre a portékákat a standoknál vagy vártak a jól megérdemelt kési ebédjükre a felállított pultoknál. Legboldogabbak kétségtelenül a gyermekek voltak, kik szertelen lelkesedéssel rótták a köröket papírsárkányt fektetve a tiszta égboltra. Halvány mosoly kunkorodott az arcomra látva őket, s gondtalanságuk okán irigység fogott el. Valójában ismerős arcot keresek, s elengedve az aranyhajú gyermek felhőtlen kacagását, s látványát nemhogy egyet, de azonnal hármat is megpillantok. Vagy talán négyet? Halvány dereng a negyedik ábrázata is, kicsi is, satnya is, és ahogy akkor Káosz, most magam sem tudom eldönteni mit is akartak faragni belőle az istenek kezei.
- Micsoda meglepetés, úgy fest Alora gyöngyei, minden ünnepségen fellehetők, s minden alkalommal szikrázásukkal elvakítják az embert – csöndes szavakkal üdvözlöm az összegyűlteket, halvány mosolyt eresztve meg feléjük apró főhajtás kíséretében. – Ámbár azt hiszem önnel még nem találkoztam. Rhysand – fordulok a vélhetően ifjú felé, látva gömbölyded formák hiányát, barátságos mosollyal arcomon felé nyújtva kezem.  
Vendég
Vendég
Anonymous
Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 3:53 pm


Ethuil ünnepe
MINDENKI • Festival of Ethuil • credit;
Az Amanar ünnepéről esik szó, nekem pedig rögtön végigfut az eszem az egészen. Sok szép emlék, és vele együtt rossz is, mint a beszélt puncs. - Soha többet azt – rázom meg a fejemet meglepően gyorsan és vadul. Bőven elég volt a múltkori történet belőle, még egyszer biztos nem iszok belőle, egy életre megtanultam.
- Tudod mit, Fol? Talán mégis kérek egy pohárkával a borodból – fintorodom el és felkapok a pultról egy üres kis kupát, aztán kiszolgálom magamat az üvegből. Visszaadnám a fiúnak az egészet, de a jó kezében a borral teli pohár a másik meg törött, így karomnál fogva szorítom magamhoz, és tartom neki. Aztán a pohara átkerül Ezarashoz, így felszabadul a keze, én pedig rögtön odanyomom neki az üveget.
- Átkötöttem neki – fordulok Ezaras felé miután belekortyoltam a pohárba. Egész jó íze van. – Így találkoztunk.

Ezaras Azildor Kedvelte

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
953
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 3:47 pm
 
ethuil
mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment;  Rév és környéke - Page 6 3138061344 • Szószám; - • Zene; -»
« "some people are pure magic. that's all."»
– Kisfiú…? – Hálás voltam Thorának, hogy ezen a ponton megszakította a beszélgetésünket.
Ahogy meghallottam a sercegést, ahogy nyílt az üveg megköszörültem a torkomat. Thorára pillantottam Azizi helyett inkább őt néztem. Ahogy megtöltötte a poharat a nedűvel, azt nyújtottam a mester felé. Habár már nem kell mesterként hivatkoznom rá. Végül is, többé nem tartozok Alorához, így olyan módon mutatok tiszteletet vagy esem, ahogyan akarok. Ebben igaza volt Iannek. Szabad vagyok.
– Pont, hogy tisztelem. Azért becézem. Kedveskedés, ahogy a kölyökmacskákkal szokás. – Böktem az N-betűs nevű nő felé a választ. Inkább ezt, minthogy bevalljam, hogy szörnyű a névmemóriám.
– Fogadd el, Azizi az italod mellé kellemes kísérő lesz– billentettem oldalra a fejemet. Én amúgy is az üvegből terveztem inni, hiszen ma megtehettem. És akkor még örülhetett, hogy nem a célbadobáshoz használt labdákkal dobáltam meg, csak itallal kínáltam. – Sajnos a faluban nem volt sok maradásunk, így el kellett fogadnom a tényt, hogy majd magától meggyógyul. – Inkább nem mentem bele, hogy Ian megvédett egy gusztustalan alaktól, aki nos „olyan” megjegyzéseket tett rám. Ezért korán kellett távozni.
- De valóban ne keserítsük meg ezt a napot, hamár egyszer ihatok.Thora Haleye Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 3:44 pm
Ethuili mulatozás

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit;   Új válasz küldése 1f338     »
 
- Nem igen szokásom kisfiúkkal beszélgetni, csak abban az esetben, ha jó a technikájuk egyes helyeken. – Mosolyodom el kajánul. Vetem még oda mielőtt a némber oda tolná a képét. Jaj, mi is volt ennek a neve? Elfelejtettem, csupán a fájdalma kesernyés íz maradt meg bennem, ami után a mutatványát végezte. Majdnem lebukatott, örülhet annak, hogy nem rágtam le a fejét.
Gyerekes visszavágás, de legalább valami. Arcom rezzenéstelen, pislogás nélkül, ridegen kortyolok inkább és abba fojtom el minden szavam.
- Azizi. – Hökkenek meg, s pillantok rá a fiúra, s kapom a mellkasomhoz.
- Egy jelentős személy előtt állsz fiú, és tiszteletlen vagy? – Kérdeztem ám rájövök, hogy nincs jogom ilyenekbe belefolyni, hiszen a Mester joga ez. Ám még is, a tiszteletlenség számomra azért fájó. Féltem az életem is, s ezért játszom meg magam, ám valóban tisztelem is a tudást, aminek a birtokában van.
- Igazán kedves. – Felelem a Mesternek.
b Kuncogok felpironkodva.
Thora Haleye and Ezaras Azildor Kedvelték

Boszorkány vagyok
Reinaakviin

dovahro hil ag fiercely, orin ko luft do vokul.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
129
❖ Tartózkodási hely :
₪ El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 3:39 pm
Ethuil ünnep

« Mindenki •  Zene; Ostara • credit; »
- Részemről is az öröm. És ugyan, ami a puncs hatása alatt történt, az a puncs hatása alatt is maradt – mosolyodok el szelíden, fél szemmel nyomon követve, miként pillant Thora Ceilteachra, majd bontja meg számára az üveg bort. Újabb dolog, mely nem fakaszt megilletődésre. - Úgy hallottam, az egyik sátorban ismét ki lehet próbálni bűvös hatását. Noha meglehet, tanácsosabb ezt későbbre halasztani – emelem meg feléjük a kupámat, jelezvén, egyelőre mindannyian el vagyunk látva itallal, már aki élt a lehetőséggel. Eztán fordítom csak teljes egészében a figyelmemet az ifjú elfnek, kinél tanítványom pusztán egy árnyalattal fedi jobban ellenérzéseit a jelenlétemmel kapcsolatosan.
- A faluban kellett volna akadnia hozzáértő gyógyítónak – húzom össze a szemhéjaimat, vetve egy pillantást a csuklójára, melynek állapota felett értetlenül állok. - Úgy látom, változatlanok az ellenérzéseid a történtekkel kapcsolatosan, ám a gyarapodás lehetősége még mindig nyitva áll – jegyzem meg újabb, fakó mosollyal, elvégre, hogy szavaimat miként értelmezte, kizárólag rajta áll. Persze a tényről, miszerint hivatalosan nincs kitiltva, nem tájékoztatom, akaratának próbatétele ez, hiszen.
- De talán az új remények és esélyek áldása alatt nem lenne szabad savanyúan ünnepelnünk – billentem oldalra a fejemet leheletnyire.

Folrandír Ceilteach and Thora Haleye Kedvelték

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 3:26 pm


Ethuil ünnepe
MINDENKI • Festival of Ethuil • credit;
Érzékelem a nőt, miként a legnagyobb nem örömére láthat, bár kettőnk közül emlékeim szerint nekem kéne így felhúznom magam a másik látványára. Egy halvány félmosoly kúszik az arcomra. – Hát maga is itt van, nem? – emelkedik meg leheletnyit a szemöldököm.
Bólintva elveszem Folrandírtól közben az üveget, és nekiveselkedek a kinyitásának. A hátam mögött, majd mellettem felbukkanó hang tulajdonosára viszont megmerevednek az izmaim, és rögtön Folrandír tekintetét keresem. Összepréselt ajkakkal, úgymond telepatikusan próbálok neki valamiféle bátorító energiákat küldeni, elvégre tudom Ezaras hogyan bánt vele. Bele se merek gondolni mik futhatnak át szegény fején. Pár másodperc és már sercegett is az ital az üveg szájában, amit odanyújtok Folnak direkt döntve, hogy teli töltsem a poharát. Egy kézzel amúgy sem tudja véghez vinni ezt. – Én viszont nem kérek, köszönöm – utasítom el kedvesen az ajánlatát, a tekintetébe fúrva továbbra is a sajátomat. Ne aggódj. Ezután fordulok csak Ezaras felé. - Üdv Ethuil ünnepén, mester - mosolygok erőltetetten aztán elfordulok.
Szóval Neiyra a neve. Most már nem muszáj átkozott nőszemélynek neveznem, bár személyiségileg is jobban illik rá a fizikai mellett is.

Folrandír Ceilteach and Ezaras Azildor Kedvelték

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
953
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 3:15 pm
 
ethuil
mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment;  Rév és környéke - Page 6 3138061344 • Szószám; - • Zene; -»
« "some people are pure magic. that's all."»
Míg megszólítottam azt a furcsa nőt, és megpróbáltam nem zavarba jönni a ténytől, hogy NŐ, megpróbáltam kibontani az italomat. A sérült kezemmel magamhoz szorítottam az üveget, a másikkal megpróbáltam leszenvedni róla dugót.
– Ö… ki másnak? – néztem körbe. A környékünkön ugyan megfordult pár ember, na meg egyenesen rá néztem.
Összerezzentem, ahogy valaki a karomat érintette. S ahogy megfordultam Thora arca tűnt fel. A nő kérdését meg sem hallottam igazából. Azonnal a lány felé nyújtottam a bort: – Ha már itt vagy… kinyitnád? – Böktem az állammal az üvegre. A karom miatt nem tudtam megtenni és hát Thoránál jobban ezt ki is tudta volna. – Cserébe felajánlok egy kortyot.
Már majdnem jól éreztem magam… majdnem, mikor megjelent az a savanyú Azizi.
– Részemről kevésbé öröm, Azizi. – Közökltem nyersen. – Megkínálnálak borziéval, de sajnos nem tudom kinyitni. – Emeltem fel úgy a törött csuklómat, hogy tökéletesen lássa, azóta sem gyógyult meg. A világban nehezebb olyan jó gyógyítókat találni, mint Alorában.
Thora Haleye Kedvelte

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 3:11 pm
Ethuili mulatozás

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit;   Új válasz küldése 1f338     »
 
Mögöttem egy hangot hallok, s oda fordulok.
- Nekem beszél? – Kérdeztem a fehérhajút, akinek a fülét meg is csodáltam, amint a szellő segítségemre volt, hogy bele túrjon a hajába. Ám alig volt időm, hiszen egy nem kívánt ember közeledik. Alig tőröztetem magam, hogy ne villanjanak fel Vivern szemeim a dühtől, amit ez a némber eszembe jutatott. Ám, igyekszem kedves lenni.
- Ide bárkit beengednek? – Forgattam meg a szemem, - nem sikerült - majd már szerzett poharamba öntött frissen vásárolt boromba kortyolok. Kellene valaki, aki ezt cipelni nekem, bár látom, a fiúnál is van.
- Mester.- Csillan fel a szemem, s kerül egy mosoly az arcomra.
- Öröm magát látni, és kérem, remélem már elfelejtettük azt a csúnya puncsos balesetet. – Játszom el a megszeppent kisleányt. Egész jól.Thora Haleye and Ezaras Azildor Kedvelték

Boszorkány vagyok
Reinaakviin

dovahro hil ag fiercely, orin ko luft do vokul.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
129
❖ Tartózkodási hely :
₪ El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Szabadmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 3:04 pm
Ethuil ünnep

« Mindenki •  Zene; Ostara • credit; »
- Egészen biztos vagyok benne, hogy ez hamisítvány – állapítom meg összevont szemöldökökkel, dacára a kofa elkomorodó ábrázatának, az ujjaim között forgatva az egyik standnál egy kristályos gyűrűt. - Az üres kristályokon opálosan törik a fény. Viszont a szépsége megkérdőjelezhetetlen – mosolyodok el aztán, leszámolva a pultra tizennyolc ulront, mielőtt azonban még figyelmeztethetne, sebtében az egyik állványon függő medalionra bökök. - Azt is kérném – teszem hozzá, s mihelyt a bordó köpenyem rejtekébe süppesztettem szerzeményeimet, felkapom a korábban az asztalra félretett boros kupámat. Újabbat kortyolva a vörös nedűből, sétálok tovább a forgatagban, engedve a tudatomat elsimulni a könnyed zene, az emberek zsivaja, csakúgy a virágok aromája közé keveredett sültek illata okán. Jobb szívlelem a csöndet, mégis jól esik végre kiszakadni az elmúlt hetek monoton sötétségéből. El is hessegetem a gondolatokat, habár különösebb erőlködésre ennek érdekében nincsen szükségem, mivel a hátam mögül ismerős orgánumok kúsznak a füleimbe. Momentumnyi megakadás után fordulok hátra, ahol legújabb tanítványom társaságában legnagyobb megilletődésemre Ceilteachot és a szabadmágus veszedelmet találom. Alapvetően nem zavarnám őket, hagyva, hogy élvezzék az ünnep kínálta felszabadultságot, ám ha valamivel, úgy a kíváncsiságommal nehezen tudok dacolni – odalépdelek hát hozzájuk.
- Micsoda meglepő ábrázatokba futni. Kedves tanítványom, Neriyra kisasszony és Ceilteach. Öröm látni, hogy épségben leledzel – pillantok az elfre, kinek túlélése felől nem voltak különösebb kétségeim, elvégre afféle, aki ártalmatlanságot mímelve él meg a jég hátán is.

// #vásárlás: Kristálygyűrű (sötétkék), Harmónia medalion: 18 ulron //

Folrandír Ceilteach and Thora Haleye Kedvelték

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 2:35 pm


Ethuil ünnepe
MINDENKI • Festival of Ethuil • credit;
Már rég vissza kellett volna térnem El’Alorába. Viszont az indulás előtti pár napban teleplakátolták Nulportot a közeledő Ethuil ünnepével, és úgy voltam vele, még egy kis időt ki tudok húzni, hogy beleférjen az este. Minden előkészítettem úgy, hogy másnap csak felszállhassak a tornyokhoz tartó hajóra, így a mai napra nem marad más, csak a mulatság. Már ha tudok még ilyet.
Miután átéltem a Follal történteket már nem minden maradt a régiben, legalábbis bennem. Magam is észrevettem, hogy sokkal komorabb lettem, előbb kötök bele valakibe, mint eddig bármikor, és ha nem jó kedvemben találnak, könnyen vita és faképnél hagyás lesz a vége. Jerrolddal is még az ismeretségünk elején sokat veszekedtünk, utána nagyon jóba lettünk, de most… Mindegy, nem is érdekel.
Az emberek szép lassan szállingóznak a területre, én pedig a nyakamat nyújtózva keresek bármilyen ismerős arcot. Ekkor pillantom meg Folrandírt és… csak őt ne. Sebes léptekkel indulok meg feléjük. Folrandír már épp elég bajba került, ne húzza magára az átkozott nőszemélyt is. Kíváncsi leszek, most hogyan fog reagálni rám a nő. Először megfélemlített, most már valószínűleg le fog peregni rólam minden egyes szava. Ha viszont sikerül megszereznem a könyvet Alorában, meg is fogom tudni, mit rejteget oly erősen.
Fol háta mögött bukkanok fel és fogom meg hirtelen a karját. – Micsoda meglepetés, azt hittem tovább mentetek a barátoddal – próbálok valami természetes mosolyt erőltetni az arcomra, de minden bizonnyal csak egy annak tűnő grimasz lesz a vége. -  Jó újra látni és… - villan a szemem a nőre, de hangom fanyarrá és közömbössé válik. – magát is.

Folrandír Ceilteach and Ezaras Azildor Kedvelték

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
953
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 12, 2022 2:24 pm
 
ethuil
mindenki & Folrandír
──────────────── ─────────────────
« Comment;  Rév és környéke - Page 6 3138061344 • Szószám; - • Zene; Heart of courage »
« "some people are pure magic. that's all."»
Pontosan egy éve volt annak, hogy ugyanezen az ünnepen itt jártam Nulportban. Persze akkor még nem egyedül voltam… mármint talán egyedül érkeztem… de… ki emlékszik már arra! Csak csöcsök maradtak meg… mármint mellek… az istenekre Fol! Össze kellett szednem magam, mielőtt megint olyan szinten kiütöm magam, mint legutóbb. Most, törött csuklóval nem lenne jó lebukfencezni egy asztalról. A lényeg az volt, hogy most sem Csip-csip sem a nővérem nem lesz itt, ami eleve teljesen furcsa volt egy majdnem ugyanolyan szituációban. Végül a standok felé vettem az irányt, hogy valami italt szerezzek. Ian azt mondta, hogy ünnepek alkalmával ihatok, mert az kivétel.
Valami nőféle állt az egyiknél és mámbort kért. Bor. Benne van, hogy bor, rossz nem lehet, így szorosan mögé érkeztem és odaböktem az eladónak: – Ugyanaz lesz… – Aztán, le sem szakadva a nőszemélyről, szorosan követtem és figyeltem a virágos függőt a kezében. Na olyan nekem is kell, de elég béna lenne, ha magamnak beállnék venni egyet. A múltkor is nőnek nézett egy kalmár, mikor ékszert akartam magamnak vásárolni.
– Nagyon szép függő.. – jegyeztem meg.

// #vásárlás: Mámbor 15 ulron//Thora Haleye and Ezaras Azildor Kedvelték

Varázsló vagyok
Folrandír Ceilteach

we only obsess over relationships that feel unfinished


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1827
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Éjmágia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Rév és környéke - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
6 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Színpad és környéke
» Pult és környéke
» Színpad és környéke
» Színpad és környéke
» Dhela folyó és környéke

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom :: Nulport-
Ugrás: