Egy fiatal, ambiciózus őrtiszt vagy Nulport városában. Itt születtél, itt is nevelkedtél. A becsület számodra csodával határos módon mindennél előre valóbb még ebben a koszfészekben is, mégis a munkádnak köszönhetően óvatlanul is belefolysz a korrupt városi ügyekbe, és ha a parancsnok nem lenne ekkora barom, és nem várna el tőled olyan dolgok elkövetésére, amiket alapjáraton az elveid nem engednék meg, lehet teljesen máshogy alakult volna az életed. De mégis itt vagy, nap, mint nap felveszed az álarcodat a köznéppel szemben, küzdesz magaddal, a megélhetéseddel, a szüleid eltartásának kötelezettségével, és nem tehetsz ellene semmit, különben nagyon gyorsan felfalna a város. Az embereket rossz érzésekkel táplálod saját személyed iránt, leginkább természetesen azért, hogy a város alvilága ne tudjon bekebelezni, és emiatt nagyon is sok ellenséget szereztél magadnak az évek során, bár főképp bűnözők és kalózok képében. A legtöbb szerint te is ugyanolyan vagy, mint a többi társad, de a családod tudja rólad, hogy a kemény, tiszteletet elváró kisugárzásod mögött egy igazságos, becsületes szív dobog... és persze azt is, hogy ők nem a biológiai szüleid. Édesanyád még csecsemőkorodban eldobott magától, de ezt a titkot ők mélyen lakat alatt tartják és remélik, hogy sosem derül ki. A kapcsolatunk valószínűleg nem lesz az elején valami felhőtlen, elvégre neked a rangod miatt kifele mást kell mutatni, és ez a tetteidnél sincs másképp. Gondolok itt a nép előtti megalázásokra, a napi veretésekre, az állandó balhék a kalózokkal, a titkos üzletekre amiket neked osztottak ki lebonyolításra, s sok másra amik miatt belülről marcangolod magad, de a színészkedésed páratlan. Senki előtt se tűnhetsz gyengének, és ha kiderülne, hogy mégis van gyengepontod, seperc alatt felhasználhatnák ellened, és nemhogy a családoddal szemben buksz el, de a saját életed is elillanhat. Viszont van egy rossz tulajdonságod. A kíváncsiság…
Nem kívánom megkötni a kezed, nyugodtan landalírozhatsz össze-vissza, szórhatod a káromkodásokat, balhékat, ez már mind rád van bízva. Tényleg azt csinálsz vele, amit jónak látsz, én csak egyet kérek, a szíved ne add másnak Elsősorban őt néztem ki play-by-nak, de van még másik kettő is aki illene hozzá. Viszont, ha van egy jobb ötleted, és megtudsz róla győzni, akkor beszélhetünk róla. A hogyan és mi alapján már csak megbeszélés kérdése, és ha esetleg hozzászeretnél még tenni vagy esetleg más ötleted is van a jelleméhez, illetve történetéhez, lelkesen, kompromisszum-készen hallgatlak pm formájában.
Edellyn: Ahol az Alvilág, ott vagyok én is. Mindkét életemben ismersz, de csak külön-külön. Nem tudod, hogy ugyanaz a személy áll két titulus mögött, s így maradok előtted Edellyn a Nulporti nemesnő, kinek tekintélye az őrségben is helyet foglal, illetve a Maszkos Lady, akinek kihágásait, titkos ügyleteit muszáj elnézned, és rád rótt feladatait a parancsnokod által kapod közvetetten. Természetesen, ha tovább ellenkezel, ő maga fog felkeresni, és abban nem lesz köszönet.