Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
Mivel hétvégétől felszabadulok végre, egy játékot még bevállalnék. Viszonylag gyors írásra is képes vagyok, akár naponta 2-3 alkalommal is, ha olyan a játék és van egy jó ritmusunk. Nagyjából bármi szóba jöhet, bárhol is (a teleport kristály csodái), de jobban örülnék olyan játékostársnak, akivel több, egymás utáni játék is szóba jöhet és hosszútávon tervezhetünk.
Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet:
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Május 28, 2022 10:16 pm
Hellohallo!
Friss árú vagyok a piacon, lenne kedved kipróbálni?
Igen? Akkor nincs más hátra, mint rám írni üzenetben. Szívesen veszek mindenféle szerzetet. Oh igen, ha esetleg van ötleted, akkor írj rám bátran és megbeszéljük. Ellenben ha nincs, akkor beleshetsz a Kapcsolatkeresőbe némi játékötletért/ihletadóért.
Utolsó Poszt ∞ Vas. Ápr. 17, 2022 8:18 pm
Hello, hello népek!
Szívesen vinnék még egy-két kalandot a karakterem életébe. Jelenleg El' Alora környékén mozgok, azonban lehet múlt is, sokszor, sok helyen megfordultam már Szeretek ivókban mulatni, a harcot se vetem meg, így ha erről van szó, biztos odadugtam már a képem. Lényegében bármit bevállalok a halpörköltön kívül
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Ápr. 09, 2022 8:54 pm
Sziasztok!
Úgy tűnik, kicsit szellősebben vagyok, így felajánlom magam egy játékra. Jelen pillanatban a bármire vevő kategóriában létezek, nyitott vagyok bármilyen ötletelére, de azért az italt kerülném, nehogy Ian apámra a frászt hozzam. Jelenleg Nulportban tartózkodom, de a teleport kristályoknak hála némileg rugalmasabban is tudok mozogni, ha úgy alakul.
Utolsó Poszt ∞ Csüt. Jan. 20, 2022 2:08 pm
Üdv!
Eladó a testem játékra/kokra ami jól esik. Röviden amit érdemes tudni rólam:
- Szetem a kebleket, meg más testrészét a nőknek a nejem ne érdekeljen senkit, otthon van - szeretem a sert, és enni... de inkább a sert - mókás vagyok.. vagy is remélem
Itt a lehetőség, hogy lecsapjanak hölgyeim, és uraim egy felejthetetlen törpére
"Csodálatos szépség, bár a modorán van mit csiszolni. Olyan a szíve akárcsak az enyém. Tűzről pattant, koránt sem nőies, előbb üt aztán kérdez típus. Heves természete, de annál nagyobb szíve van."
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgató)
Utolsó Poszt ∞ Kedd Jan. 11, 2022 2:27 am
Szép estét!
A fogadósném nagyon szellős mostanság, így felajánlom kecses kacsóit egy játékosnak, aki játékba vinné szerény személyét. Ylore-ban tevékenykedik, így csak itt lehet őt megtalálni. Ha valakinek megtetszik, a postaládája nyitva áll a friss és ropogós - csak mint a sütijei - levelek előtt
Utolsó Poszt ∞ Vas. Jan. 02, 2022 8:05 pm
Halihó! Megint bevállalnék egy játékot, amennyiben valakinek lenne kedve kicsit elszórakozni valamilyen... khöm bármilyen módon. (A bármilyent bármilyenként értelmezve inkább férfikarik jelenetkezését várom, de amúgy tényleg bevállalok akármit.) Legyen szó kalandról, iszogatásról, múltbéli eseményről vagy egyébről, küldj egy galambot és megvitatjuk!
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Nov. 27, 2021 11:03 am
Hejhó!
Bedobom elfem kicsiny testét, hátha esetleg lát fantáziát benne. Kissé pimasz, nyíla azonban ritkán téveszt célt, a kardot is úgy forgatja, mint juhász a pásztorbotot. A tolvajlásról van még, mit tanulnia, de ha vagy elég bátor, hogy gyakoroljon rajtad- melyből, aztán bármi kikerekedhet- csak kiáltanod kell. Ezen felül, hacsak unatkik hősöd vagy az alvilágnak van elrendezetlen ügye vele, te akarsz kapcsolatba kerülni a kárpit mögött megbúvókkal, küldj egy gyors reptű galambot.
ui: Ezektől eltekintve is bármilyen játékötletre vevő vagyok. ^^
Vendég
Vendég
Utolsó Poszt ∞ Szer. Nov. 17, 2021 12:42 am
Ahnok pah! Először megpróbálom és bedobom friss és ropogós Vivern testem, egy méregfúvó elnyomó átokkal. ^^
• Barát? Kevés barátom akad. Lehetsz érdek barát, vagy szövetséges valamiben, amihez boszorkány kellene. Akár lehet igaz barát is, már ha Vivern a fajod. Ha, ha. Nem közösködöm a söpredékkel.
• Ellenség? Jó pár lett az évek alatt. Bujkálásom alatt bármit megtettem. Loptam, csaltam hazudtam, és még öltem is információért és a túlélésért.
Remélem valaki talán lát bennem fantáziát, de ha nem majd jól megzaklatlak titeket.
Utolsó Poszt ∞ Kedd Nov. 02, 2021 11:07 am
Szép napot, kevés esőt! Igyekszem magamhoz térni ebből a furcsa inaktív állapotból, kicsit megújítottam a karaktert is. Összeségében egy olyan játékot keresek, ami hosszútávon hatással lehet a karakteremre és nem áll meg egy kör után. Szóval ha elviselsz egy gyerekes, enyhén hisztis elfsrácot, aki a varázslásban sem olyan rossz, küldj egy tubit.