Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
Átalakultak picit a dolgok, szóval felszabadult 1 játékra a hely, akinek lenne kedve egy jégfúvóval játszani, az nyugodtan dobjon meg egy galambbal.
Vendég
Vendég
Utolsó Poszt ∞ Vas. Júl. 11, 2021 9:32 pm
Sziasztok!
Frissen, ropogósan, de leginkább szárazon jelentkezem játékra. Nincs semmi megkötésem, bármelyik faj tagja lehetsz. Vándorként igazából bárhol előfordulhatok, de leginkább a tenger közeli városokban.
Várom a bátor jelentkezőket. Ígérem nem kerültök a vacsora asztalra
Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet:
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Júl. 03, 2021 9:17 am
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem mégis csak bemerek vállalni még egy játékot. Elsősorban valami kalandosabb vonalban lennék benne - erre akad is pár ötletem -, de akár egy sima ismerkedős kör is lehet, a múltban vagy a jelenben. (Egyelőre Nulport környéke, esetleg némileg előre vetítve El'Alora és környéke jöhet szóba. Múltnál természetesen szinte bármi.)
Utolsó Poszt ∞ Szer. Jún. 23, 2021 8:38 pm
Adjanak az égiek! Egy kártya? Kocka? Szívesen várok mindenkit, akinek lenne kedve egy kicsit játszani, és úgy érzi, nincs mit veszítenie. Mivel arra megyek, amerre az északi szél fúj, a játék helyszíne nem okoz problémát. Csinos hölgyek előnyben
Elkészült pikkelyes testem, így szívesen játszanék. Még egy játékom kiadó ^^ Várom a bátor jelentkezőket. Amit tudni kell a karakterről:
• Hiába 150 fölötti léte, még soha nem járt emberek között, erre is rá kényszerült. Így igen mókás történet születhet szinte bármiből, hiszen nem ismer semmit se, amivel még nem találkozott a vízben. Pl: Ló, Ruha, nem halászokból készült ételek .stb. • Nem képes beszélni, így eleinte hihetik, hogy néma, de később, mivel intelligens faj, elfogja sajátítani a közös nyelvet. • Najádként eljuthat sok felé, így nem okoz problémát mindegyik játszható város sem.
"Csodálatos szépség, bár a modorán van mit csiszolni. Olyan a szíve akárcsak az enyém. Tűzről pattant, koránt sem nőies, előbb üt aztán kérdez típus. Heves természete, de annál nagyobb szíve van."
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgató)
Utolsó Poszt ∞ Csüt. Május 06, 2021 9:02 am
Végre IRL rendeződtek a dolgaim, úgyhogy visszatérnék én is. A játékaim viszont eléggé belassultak, szóval bedobom magam egy körre. Bármilyen plotra vevő vagyok, szóval dobj meg egy galambbal és kitalálunk valami jót
"Csodálatos szépség, bár a modorán van mit csiszolni. Olyan a szíve akárcsak az enyém. Tűzről pattant, koránt sem nőies, előbb üt aztán kérdez típus. Heves természete, de annál nagyobb szíve van."
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgató)
Utolsó Poszt ∞ Csüt. Ápr. 08, 2021 9:04 pm
Üdv itt megint!
Az előző hirdetésem majd' minden pontja elkelt, viszont újra vállalnék egy kicsit akciódúsabb játékot, kalandosabb jellegűt. Konkrét ötletem még nincsen, de nagyon szívesen ötletelek bárkivel, bármilyen mélységekben. Szóval keress galamb útján!
Utolsó Poszt ∞ Vas. Feb. 21, 2021 9:29 pm
Közhírré tétetik:
Felajánlom szolgálataimat:
₪ annak, akinek a hagyományos orvoslás és gyógyítás már nem segít de az életben maradásához jogszerűen ragaszkodik ₪ annak, aki falvakban vándor egy néhány fogadóban is megtér hogy kipihennie fáradalmait ₪ annak, aki jó ténykedésében a sós vízen indul tiltott halászatra ₪ annak, aki jobb híján rossz pillanatban rossz helyre kerül és végül annak is, akit csupán Najádok ismeretlenségének felkutatása hajtja.
Csak úgy bejelentkezem ide is, hogy megérkeztem és nagyon szeretnék játszani. Persze túlvállalni sem szeretném magamat, szóval 1, maximum 2 játékot vállalnék be most - tesón felül természetesen. Rövid reagos, gyorsabb játékos vagyok, de megvárlak akkor is, ha te esetleg lassabban írnál.
Íme az ötleteim, amikhez nem ragaszkodom:
- egy veszélyes fickó belerángat valamibe, ami kellően veszélyes, hogy hosszútávon kihasson az életemre; akár egy kocsmai verekedés is lehet stb. Fol nagyon felnéz az erős alakokra, mert hát ő is olyan szeretne lenni. Garantáltan nem vakarod le magadról. veszélyesnek nem mondanám, de megvan
-egy iszogatós, ismerkedős beszélgetős valami itt a témát nagyjából bárminek el tudnám képzelni, amiről csak kedved tartja. Fol nagyon kíváncsi, érdeklődő elf, akit lenyűgöz a világ, hiszen egész életét egy erdőben töltötte
- bármi, ami eszedbe jut - konkrétan most nem tudok olyan témakört, amire nem lennék vevő. szóval bármivel keress bátran