Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
Ha kocsmában jársz, ott biztos találkozunk. De vigyázz, mert ha mérges kedvemben találsz - és általában abban találsz -, akkor töröm-zúzom a poharakat vagy magamban morgolódok, amiért mások hangoskodnak mellettem. Ha érdekel a történelem, - én annak professzora vagyok - akkor az Akadémián találsz meg, de ne merészelj egynél többször kopogni az irodám ajtaján, mert nem leszek kedves az ajtó túlsó végén. Egyébként Ylore bármelyik részén összefuthatsz velem. Én leszek az, aki zsémbes arccal baktat a Fogadó és az Akadémia közötti rövid úton. Nagy ritkán az Evirani-hegységben is megfordulok. Nem szívesen megyek arra - rossz emlékek -, de a legtöbb helyre nem szívesen megyek.
Galambot küldj, ha üzenni akarsz. Ha nem küldöm vissza, megettem.
A mai délután nem jött össze, de a reményeim töretlenek! Szóval továbbra is keresnék/várnék játékosokat, akik egy rövid reagos, egy délutánra/estére szóló RT-ben benne lennének *-*
A kezdő reagot bízzátok ide, a jelszó pedig továbbra is "Ethuil alapozó ismerkedős est"
Három-négy játékossal már valószínűleg számolhatunk, de ahogy mondják; minél többen annál jobb! Akit érdekel, megköszönöm, ha küld felém egy galambot, azonban enélkül is örömmel várunk Mindenkit *-*
Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet:
Utolsó Poszt ∞ Vas. Feb. 14, 2021 11:21 am
Kedves Mindenki!
A mai délutánra keresnék néhány vállalkozó szellemű egyént, akik egy rövid reagos, egy délutánra/estére szóló RT-ben benne lennének a nulporti Korall Vendégházban A kezdő reagot vállalom, a jelszó pedig "Ethuil alapozó ismerkedős est"
Akit érdekel, megköszönöm, ha megdob egy pm-mel csak hogy tudjam, kire számíthatok *-*
Utolsó Poszt ∞ Hétf. Feb. 08, 2021 11:06 pm
Sziasztok!
1-2 játékostársat és kört keresnék jómagam is, hogy minél előbb bevethessem magam a világba! Bármire és bármikor vehető vagyok, azonban talán akkor találhatnánk meg legjobban a közös hangot és plotot, ha: - esetleg te is zsoldos vagy és/vagy bármilyen közöd van a harcosokhoz, hogy útjaink keresztezhetik egymást, - régi ismerős vagy a békés gyermeki időkből, amik már akkor sem voltak teljesen békések vagy vidámak, - szereted eltölteni az idődet azzal, hogy szavakat próbálsz kipréselni egy hallgatag idegenből, - illetve munkát tudnál adni valakinek, aki a pénzre úgy igazán nagyon rá van szorulva és már majdnem megtenne mindent érte.
Ha magadra ismertél vagy valami ötleted van amit kijátszanál, de eddig nem találtad meg rá a társat, esetleg felkeltette az érdeklődésed a lapom, akkor dobj meg egy üzenettel!
Játékostársam keresem, ha már ilyen gyorsan elkészültem a lapommal. Téged kereslek, ha : - Kicsit már unod az örökös ló szagot, és a saját verejtéked illatát, - Szaglásznál valami finomat, - Fogalmad sincs mi az az illóolaj, de rátennéd a bőrödre akár nappalra, akár éjjelre egy kis hancúrozáshoz.. ( ) - Kellemes társaságra vágysz, - Vennél is valamit, nem csak beszélgetnél, - Csak MIATTAM és csodálatos lényem miatt regisztráltál az oldalra, és csak az a remény éltet, hogy játszani fogok veled .
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, dobj egy pm-et és mindent megbeszélünk
Nem vagyok gyors. sőt! elképesztően lassú tudok lenni, ellenben tök lelkes vagyok és ha jól viselkedsz, akkor megmutatom a hajóm is. *kacsintkacsint*
Szóval játékot keresek (még egy-kettő belefér)! Kell neked egy vérszomjas kalóz? el akarod kapni a hírhedt Drest kapitányt? vagy csupán szeretnéd az asztal alá inni? jelentkeznél a legénységbe? vagy mondjuk halálvágyad van? ezek mind elég átlagos ötletek, ennél jóval többre is nyitott vagyok! ; ))
a galambok megtalálnak, de amúgy is elég nehéz eltéveszteni azt a szépséget ott a kikötőben. Fekete Démonnak hívják!
Szervusztok Nemes Hölgyek, Boszorkák s Harcos Urak!
Egy rendhagyó bejegyzéssel lépnék be a közös út terébe, Megkötésem nincsen, ki kedvet kap menjen csak a dolgoknak elébe! S csatlakozzon a Nullporti Dokkok förgetegébe.
Az induló reagot itt találjátok, ha bárki érez affinitást, kreativitást vagy szimplán kedvet, hát csak bátran lepjetek meg!
(Ez egy nyílt játék, bárki beírhatja magát, gondoltam tegyünk egy próbát egy ilyennel, mint a régi szép időkben! )
"Csodálatos szépség, bár a modorán van mit csiszolni. Olyan a szíve akárcsak az enyém. Tűzről pattant, koránt sem nőies, előbb üt aztán kérdez típus. Heves természete, de annál nagyobb szíve van."
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgató)
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Jan. 09, 2021 10:34 pm
Bemelegítő játékra keresek játszó pajtit magamnak. Csak egy pm az ára és nyugalom, nem vagyok vérmes
Utolsó Poszt ∞ Pént. Okt. 23, 2020 10:00 pm
E lfogadtuk az előtörténetedet, de azt sem tudod, hogyan vágj bele a játékba és kivel? Neked találták ki ezt a topikot! Amennyiben játékos társat keresel, csapj ide egy bejegyzést az esetleges elképzeléseidről és arról, hogy milyen játékokat preferálsz. Kérünk, ha elkeltél, a hirdetésed szövegét szerkeszd és húzd át! Arra is megkérnénk mindenkit, hogy mielőtt ebbe a topikba posztol, nézzen körbe az addigi bejegyzések között, és írjon rá bátran a várakozókra!