Üdvözlünk dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad | Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra! |
| | |
| |
---|
| |
Utolsó Poszt ∞ Kedd Jún. 21, 2022 11:29 am huppsz majd' elfelejtettem... szóval itt végeztünk köszönjük  | Varázsló vagyok
we only obsess over relationships that feel unfinished ❖ Történetem : ❖ Ulron : 1827
❖ Tartózkodási hely : Qerilyan Birodalom területe
❖ Keresem : ❖ Szintem : Haladó (Éjmágia)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Szer. Jún. 15, 2022 10:39 pm Egy zárást kérnék IDE  | Varázslónő vagyok
Skill and confidence are an unconquered army" ❖ Történetem : ❖ Ulron : 953
❖ Tartózkodási hely : El'Alora
❖ Szintem : Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Hétf. Jún. 13, 2022 9:48 pm Kérnénk ide egy zárást! Köszi  | Lovag vagyok
Until I was forged into a sword sharp enough to cut my own destiny ❖ Történetem : ❖ Ulron : 680
❖ Tartózkodási hely : Eviran
❖ Szintem : Haladó (Fegyverforgatás)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Május 07, 2022 11:30 pm Zárást kérnénk ide. Köszönjük! | Fejvadász vagyok
If she's hunting you, you might as well be dead already. ❖ Történetem : ❖ Ulron : 70
❖ Tartózkodási hely : Eviran
❖ Keresem : ❖ Szintem : Haladó (Fegyverforgatás); Kezdő (Alkímia)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Csüt. Május 05, 2022 11:04 pm Nnno, befutott az én végszavam is, kérünk egy zárást ide, az előcsarnokraköszi  | Barbár vagyok
Great stories happen to those who can tell them ❖ Történetem : ❖ Ulron : 310
❖ Szintem : Kezdő (Fegyverforgatás)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Vas. Május 01, 2022 7:25 am Szeretnénk kérni egy lezárást IDE.Köszönjük.  | Varázsló vagyok
we only obsess over relationships that feel unfinished ❖ Történetem : ❖ Ulron : 1827
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Ápr. 23, 2022 4:15 pm Sziasztok! Akkor, hogy ne unatkozzatok, én is kérnék egy zárást Ide . Köszönöm ^^ |
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Ápr. 23, 2022 10:04 am IDE kérnénk egy zárást. Köszönjük.  | Varázsló vagyok
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Ápr. 16, 2022 2:12 pm Sziasztok! Ide kérnék egy zárást. Köszönöm |
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Kedd Ápr. 12, 2022 1:32 am Ide kérnénk szépen egy zárást  | Varázsló vagyok
Power is a pyramid - thinnest at the top ❖ Történetem : ❖ Ulron : 25
❖ Tartózkodási hely : El'Alora
❖ Szintem : Haladó (Elementáris mágia); Tanonc (Fegyverforgatás)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Vas. Ápr. 10, 2022 7:20 pm ITT végeztünk. Szeretnénk zárást kérni!  | Varázsló vagyok
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ Pént. Ápr. 08, 2022 12:29 am Mielőtt még elfelejtem, IDEszeretnénk egy zárást!  | Harcos vagyok
Behind every great man there is a powerful woman ❖ Történetem : ❖ Ulron : 420
❖ Tartózkodási hely : Nulport
❖ Szintem : Haladó (Fegyverforgatás)
 |
|  | | | |
Utolsó Poszt ∞ |
 |
|  | | |
| Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |