Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
A fejvadász KaDiPE5
A fejvadász KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
A fejvadász

Go down 
Utolsó Poszt Pént. Júl. 16, 2021 1:02 pm
Karakter neve
Beregisztrált
Play by
Richard Harmon
Kora
25
Faja
Ember
Kasztja (opcionális)
Fejvadász
Még Deedra keresése közben találkoztam össze veled az utamon, mit ne mondjak: nem voltál egy kellemes meglepetés számomra. Jó harcos vagy, sunyi, belevaló, és mint kiderült szörnyekre vadászol. Olyanokra, mint én, vivernekre, és minden nem humanoid lényre.
Szerencsére nem jöttél rá, hogy én is egy olyan vagyok akire felbéreltek téged, mivel mióta megtudtam, hogy Jégfúvó vagyok azóta igyekszem eltitkolni mindenki előtt a mivoltomat.
Szerencsére ahogy Dee-ről, rólad is tudtam szerezni információt miután utunk nem keresztezte többé egymásét. Megtudtam, hogy az árnylovagok céhébe tartozol, felbérelnek téged mások meggyilkolására. Jól harcolsz, habár a közelharcban van még mit tanulnod. Nem nagyon ismersz kegyelmet, jóindulatod alig van.
Vajon a sok gyilkolás ölt ki belőled majdnem mindent ami emberi? Miért ezt az utat választottad? Élhetnél békés életet is emberként, együtt élhetnél a lényekkel, nem mindenki gonosz, de te inkább a csúnya rosszfiú szerepét választottad? Miért? Vajon ha tudnád, hogy én mi vagyok, akkor is életben hagytál volna? Hagytál volna tovább menni?
Biztos neked is van gyengepontod, vagy a múltadban egy olyan kis szeglet ami emlékeztetne még téged arra, hogy milyen boldognak és emberinek lenni.
Szeretem a kihívásokat és te az vagy számomra, Deedra után meg akarlak keresni és minél többet megtudni rólad, de mostmár tőled.
Vendég
Vendég
Anonymous
A fejvadász Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Elkelt keresettek-
Ugrás: