Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában! Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei. Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését. Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt. Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
Pénzkereső elfoglaltságaim végett a következő 1-2 hétben még kicsit ritkásabban leszek fellelhető az oldalon, ami az utóbbi időben talán már érezhető is volt. Igyekszem írni, amikor tudok, viszont a tempóm az határozottan ki fogja érdemelni a siralmas billogot. Akinek jövök játékkal, kezdővel, reaggal vagy egyébbel, ne aggódjon, nem feledem!
Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet:
Utolsó Poszt ∞ Csüt. Ápr. 22, 2021 8:05 pm
Ahoy, ahoy! Meglehet, már korábban meg kellett volna ejtenem ezt, viszont most már igazán nem tudok mit tenni. Mindenkitől, akivel játékom van, vagy akivel lett volna, türelmet és elnézést kérek, egy-két hét múlva ismételten csúcsformában térek vissza. Ám most annyira összejöttek a dolgok, hogy nem tudok aktív lenni, akármennyire is szerettem volna. Köszönöm a megértést
Utolsó Poszt ∞ Hétf. Ápr. 12, 2021 7:27 am
Sziasztok!
Talán néhányatoknak feltűnt, hogy 2-3 hete némileg visszafogottabban vagyok jelen az oldalon. Ennek több oka is volt, bár azt hittem, hogy a szakdolgozatom leadása után vissza tudok normálisan térni közétek. Egyelőre azonban mégis úgy tűnik, hogy nem. A feladatok mellé némi ihlethiány is beköszönt , ami eléggé zavaró. Mindenesetre a futó játékaimra igyekszem hetente, kéthetente legalább válaszolni. Talán a félév végén a lendületem és az életkedvem is visszatér.
Utolsó Poszt ∞ Csüt. Ápr. 08, 2021 8:37 am
Akikkel van játékom, azoknak már biztosan feltűnt, hogy mostanában nem voltam valami aktív. A húsvét nagyon forgalmas volt, a következő két hetemben pedig összegyűlt annyi zh és prezentáció meg beadandó, mint még soha, eközben persze a munkahelyem tréningre küld, úgyhogy abban az itthon töltött néhány órámban csak tanulnom szabad. Elnézést mindenkitől, akivel játékom van, max 2 hét és jövök reagokkal, de tényleg. Meglehet, hogy előbb is.
az utóbbi jópár napban is mérsékelten voltam jelen, de most ezt még úgy tűnik megfejelem, mert engem is utolért valamilyen kórság (persze, lehet, hogy ez a királyi fejékes dolog, de még nem biztos)... és eléggé ledöntött a lábamról. a lényeg, hogy nem tudom meddig leszek ilyen tompa, de igyekszem visszatérni, bocsi mindenkitől! :"(((
(amúgy úgyis felbukkanok itt közben, csak nem hiszem, hogy bármi értelmeset tudok írni.)
Utolsó Poszt ∞ Pént. Okt. 23, 2020 10:01 pm
K özbeszólt az élet, és hosszabb távon nem tudsz jelen lenni az oldalon? Bárkivel megesik, de kérjük, a játékostársaidat megtisztelvén jelezd ebben a topikban, hogy körülbelül mennyi ideig ne számítsanak a jelenlétedre és a reagjaidra.