Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
A Gindra folyó északi szakasza, 1021. Gailoth hava - Page 3 KaDiPE5
A Gindra folyó északi szakasza, 1021. Gailoth hava - Page 3 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
A Gindra folyó északi szakasza, 1021. Gailoth hava

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 19, 2021 6:27 pm
@Calypso

Nem túl gyakori, hogy többnapos gyaloglásra szánjam el magam, ha nincs igazán hasznom belőle. Ha viszont van, gond nélkül odahagyom biztonságos menedékem, és akár napokon át kutyagolok egy-egy értékes növényért, vagy alapanyagért.
A Gindra folyó minden évben értékes füvekkel és gyógynövényekkel ajándékozza meg a népeket, és hála az összes isteneknek, akikben nem hiszek, nem kell senkivel sem megküzdenem értük.
A listámon Sulyom, békaszőlő, süllőhínár szerepel, és ha sikerül megtalálnom a gázlót, akkor még a mocsaras túlpartra is átmerészkedem, némi vokantin és sedendum reményében. Óvatosnak kell azonban lennem. Ezen a vidéken kevéssé tájékozódom jól, és azt sem igazán tudom, milyenek mostanság az erő és politikai viszonyok errefelé.

Ahogy attól tartottam az elején, kissé eltájoltam magam. Az eredeti célomtól kissé nyugatabbra bukkantam ki az erdőből, és még a folyóhoz érvén is egyértelmű, hogy a gázló nem errefelé található. Az eddig szedett növényeket, és az utazó felszerelésemet egy bokor aljába rejtem, és egy vékony alsóruhában, meg egy hátamon átvetett zsákkal gázolok a folyóba. Remek úszó vagyok, így meg merek kockáztatni egy átúszást itt, a folyó egyik keskenyebb szakaszán. A sodrás erős ugyan, de nekem most csak az a lényeg, hogy átérjek.
Bár érzem, hogy fáradnak a karjaim, azért még mindig bízom magamban, hiába nem látszik közeledni az a fránya túlpart. Talán a fáradtság miatt, de a figyelmem teljesen elkerüli az örvény, melynek botor módon a hatósugarába úsztam, s most ellenállhatatlan erővel vonz magához. Érzem, hiába küzdök, saját erőmből képtelen leszek kiúszni belőle. Hagyom hát, hogy magába szippantson, s levigyen a folyó aljára. Nagy levegőt veszek, mielőtt elnyel a víz, és erősen reménykedem, ez elég lesz ahhoz, hogy a fenékre érve megpróbáljak eltávolodni, majd messzebb a felszínre úszni.
A helyzet már épp elég kétségbeejtő így is, Egyre sötétebb a víz, én pedig egyre több buborékot eregetek, hiába is próbálom tartalékolni a levegőt. Kétségbeesetten próbálom ellökni magam a fenéktől, mikor végre leérek és sikerül kitalálnom, merre van az arra, de érzem, hogy ez nem fog menni. Úszom, ameddig bírok, de karcsapásaim egyre erőtlenebbek, ahogy a levegő utolsó, ványadt kis buborékai távoznak a tüdőmből, én pedig akaratlanul is belélegzem a tüzes vizet, ami felperzsel belülről. Hát ennyi lenne az életből a halálhoz vezető nagy út? Elsötétül minden és  egy folyami sellő átviszi a lelked a túlvilágra? Mily kiábrándító is a halál!
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

A Gindra folyó északi szakasza, 1021. Gailoth hava - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 19, 2021 6:24 pm

A Gindra folyó az Evirani mocsarat szegélyezi, és átkacskaringózik Mynzashba is, mielőtt a Fehér-tengerbe ömlene. Számos nomád település található a környékén, mivel úgy tartják, az édesvizek szelleme benne lakozik, és ha áldozatot mutatnak be neki, akkor bőséges esővel ajándékozza meg a vidéküket.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

A Gindra folyó északi szakasza, 1021. Gailoth hava - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Gindra folyó és környéke - 1021 Télközép hava - Aldrich & Calypso
» Gindra folyó és környéke
» Ylore; 1021, Árë hava
» 1021 Újrakezdés hava
» 1021. Újrakezdés hava

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Egyéb síkok :: Múlt :: Lezárt múlt-
Ugrás: