Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Gyilkos ösvények - Page 3 KaDiPE5
Gyilkos ösvények - Page 3 KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Deedra Gindrian
52 Hozzászólások - 20%
Kalandmester
45 Hozzászólások - 18%
Naken Forerion
37 Hozzászólások - 15%
Krónikás
32 Hozzászólások - 13%
Folrandír Ceilteach
31 Hozzászólások - 12%
Ezaras Azildor
26 Hozzászólások - 10%
Llyris Tiell
11 Hozzászólások - 4%
Raghat
8 Hozzászólások - 3%
Neqhiret
8 Hozzászólások - 3%
Ahronit
5 Hozzászólások - 2%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Esőzés havi Hőseink
Jutalmuk a próba függvényében
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
Posztolj számodra tetszőleges bejegyzést a Karakteraplók topikba!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Yesterday at 8:33 pm
• Utcák

Yesterday at 6:59 pm
• Szólánc

Vas. Nov. 27, 2022 7:33 pm
• Kockadobó

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Nincs

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
0
2
Ember
8
8
Ork
0
1
Törpe
0
1
Najád
2
0
Vivern
2
4
Keverék
1
2
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Gyilkos ösvények

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 02, 2021 12:03 am
Ezúttal síri csendben ül, és próbál úgy tenni, mint aki halálos nyugalommal várja a nő válaszát. Pontosabban, nem is igazán várja, csak számít rá, hogy végül is valamit fog reagálni, ha már végig hallgatta mindezt. Nem próbálja meg sürgetni, hagyja őt nyugodtan enni, és egy ponton tényleg elkezd foglalkoznia  tűzzel, ha másért nem, azért, hogy csináljon valamit.
Valahogy nem lepi meg, hogy a felkínált egérúttal él is Wyn. Az viszont talán mindkettőjüket, hogy reflexből a vállát érintő kézre paskol finoman, majd mintha mi sem történt volna jó éjt biccent a nőnek.

Sokáig ébren van. Talán nem is aludna, ha hajnalban Kevin nem ajánlaná fel, hogy leváltja pár órára. Nincs kedve vitatkozni vele, igaz azt nem sejti, hogy végül Kevin is szinte azonnal visszafekszik a sátrába. Egy pillanatnak hat csak, amíg ledől, és már hallja is Wynva hangját. Álmosan botorkál elő a sátorból, és olyat ásít, hogy szinte visszhangzik a hegyek közt.
-Jó reggelt neked is...
Leül a rönkre, ahova tegnap, és a szemeit dörzsölgetve próbál magához térni. Közben ásít még néhányat, majd Wyn felé fordul.
-Szóval...ma végre kiderül, mi az, amit be kell gyűjtenem neked? Alig várom...
Vendég
Vendég
Anonymous
Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Szept. 01, 2021 8:46 pm
Sóhajtok egyet a nevetését hallva, és vállvonogatva fosztogatom a húst a csontokról, amíg Hófehér feldolgozza, hogy azért nem lehet engem sem minden szóval zavarba hozni.
Az érintésre azonban értetlenül nézek rá, és csak hallgatom, amit mond. Brynáról, az ő anyjáról, és egyéb dolgokról. Közbe akarok vágni, és a tudtára adni, hogy nem vagyok elveszett. Hogy nem kell engem sajnálni, mert nem azért vagyok egyedül, mert ezt hozta a sors, hanem mert így döntöttem. El akarom mondani neki, hogy igazából ezekhez a dolgokhoz tényleg semmi köze, ahogy nekem sincs az ő dolgaihoz, de végül nem teszem. Nem szakítom félbe és nagyon igyekszem lenyelni a büszkeségemet. Aztán az utolsó mondatai el is feledtetik velem az előzőeket, és a sértett büszkeségemet is. Fogalmam sincs, mit kellene erre mondanom. Általában gondolkodás nélkül az igazat mondom, még akkor is, ha az nem a legelőnyösebb számomra, de most nem tudom, mi az igazság. Nem tudom, hogyan csinálják ezt mások, és ha tudnám, az sem segítene rajtam, mert még én magam sem tudom, hogy mit is érzek ezzel kapcsolatban. - Nem vagyok teljesen hülye, csak nem tudom, hogy mihez kezdjek ezzel. - felelem végül elgondolkodva, aztán, csak, hogy csináljak valamit, eszem egy falatot.
- Előbb még megvacsorázom, ha nem bánod. - felelem teli szájjal, aztán szándékosan komótosan falatozom tovább, igaz, csendben. Így üldögélek még a tűz mellett egy ideig, mielőtt aludni térnék. - Holnap vár ránk egy kis füvészkedés. Aludd ki magad! - mondom neki, ahogy felállok, és megveregetem a férfi vállát. Leszórom a morzsákat az ölemből, és elteszem magam.

Másnap korareggel arra ébredek, hogy a tűz helyén már csak néhány szem parázs füstölög a hamu alatt. Nincs túl nehéz dolgom a felélesztésével, és szerencsére még a tegnap gyűjtött fából is maradt valamennyi. Felteszek egy adag vizet forrni, aztán előbányászok három almát a táskámból. Nem valami nagy reggeli, de semmi kedvem a tegnap meghagyott kígyóhoz. Annyira azért nem volt jó. Mikor felforr a víz, dobok bele néhány levelet, és megütögetem a két férfi sátrának bejárati szárnyát. - Ébresztő hétalvók! ideje megmászni az utolsó kaptatókat! -
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
825
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 30, 2021 4:28 pm
Újra nevetnie kell, és nem is próbálja ezt titkolni.
-Lábbal pofozni... - Ismétli halkan, de egyébként nem felel semmit a nő szurkálására, csak mosolyog rá, miközben végre rendesen is tud enni.
Egy több kígyó csont kerül a tűzbe, ő pedig figyelmesen hallgat. Számított rá, hogy semmi köze a történethez, de valamiért nem gondolta, hogy ezzel véget is ér. És igaza lett.
-Ó...
Lehervad a mosoly az arcáról, és megpróbál közelebb húzódni, és együtt érzőn megérinteni Wyn vállát.
-Tehát, Bryna is tényleg létezett. Furcsa, hogy a legendák ezt kivéve mindenben tévednek.
Látja ugyanis, hogy nem lehet igaz, hogy ő egy gonosz boszorka volt. Legalábbis, gyerekeket tuti nem evett, ha ez a nő fel tudott nőni a házában, sőt...úgy beszél róla, mintha hiányozna neki. Ami érthető. Túlságosan is át tudja érezni.
-Amikor anya meghalt, én is sokáig elveszve éreztem magam. A nagyvárosban persze más. Sosem vagy igazán egyedül de...őszintén szólva, néha szívesen megszöktem volna az erdőbe. Azt hiszem, meg is tettem végül...na mindegy, csak azt akartam mondani ezzel, hogy nehéz lehetett, és megdöbbentő, hogy milyen jól átvészelted.
Eredetileg azt akarta mondani, csodálatra méltó, de azt már talán túl nyálas. El is engedi a nő vállát, és megvonja a sajátjait.
-Ami pedig az utolsó kérdésed illeti...nem érdekel különösebben a jóslás. Illetve...azért érdekel, mert hozzád kötődik. Úgy is mondhatnám, hogy te érdekelsz. De, azt hittem ez nyilvánvaló...ezek szerint annyira mégsem.
Megköszörüli a torkát, és újra a tűz felé fordul. A kenyérből a héja sem maradt meg, így csak megtörli a kezeit, és újra egy bottal kezdi el piszkálni a parazsakat.
-Vigyázok én a tűzre, menj csak aludni, ha szeretnél...
Vendég
Vendég
Anonymous
Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 30, 2021 3:54 pm
- Hát persze. A te magasságodig simán lábbal pofozok. - jegyzem meg kissé epésebben, mint szerettem volna, de csak azért, hogy a saját gondolataim okozta zavart leplezzem. legyintek is egyet, hogy jbob, ha hanyagoljuk a témát. Nem is értem, hogy hogy jutunk mindig ilyen helyzetekbe. Kezd kicsit az agyamra menni a folyamatos társas élet, és hogy nem lehetek egyedül egy percre sem.
Attól kell tartsak, hogy megbolondulok, mire Ylore-ba érünk? Édes szellemek! mit vállaltam?

A jóslás a másik olyan téma, amihez állandóan vissza-visszatérünk. Nem tudom, miért érdekli Ront ennyire, hogy magamnak tudok-e jósolni, de nincs mit titkolnom. - Miért is láttam volna? Senki életében nem játszom komoly szerepet. - erre mindig is nagyon ügyeltem, és ezután is ezt tervezem. Jobb kimaradni az emberek és más lények mocskos ügyeiből és zűrös életéből. A nyugalom mindennél többet ér.
- Nem titok, de nincs is közöd hozzá. - mondom először teljesen közönyös hangon, aztán, mielőtt még bármit is mondhatna, tovább beszélek. Magam sem értem igazán,hogy miért. - Tudni akartam, hogy képes vagyok-e meggyógyítani Bryna betegségét. És hogy mi lesz velem őutána. A szellemek nem feleltek. Bryna egy héttel később meghalt, én pedig azóta is egyedül élek a házában, végzem a munkáját, gyógyítom a betegeit, és jósolok mindenkinek, aki meg tudja fizetni. De miért érdekel ez téged ennyire? - Lefejtem az utolsó falat húst is a kígyó bordáiról, s a tűzbe dobom a csontokat, hogy nekilássak a kenyérről megenni a kevéske húst, amihez hozzájutottam.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
825
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Aug. 27, 2021 11:01 pm
Csak a szemével fordul vissza Wyn felé, ahogy lenyel egy újabb falatot. Csendben nézi, mintha jól megfontolná mit felel arra, hogy ő nem is annyira magas, de nyilván nem ez történik, hisz aztán ezt bírja mondani neki:
-Valóban, ha szeretnél simán felérsz hozzám.
És még rá is kacsint. Sajnos túlságosan tetszett neki, amit korábban látott, és nehéz ellenállni, hogy ne tegyen rá még egy lapáttal.

A tanácsot viszont megint megfogadja, és tényleg lassít, illetve jóval többet is rág, mint szokott. Igaz mormog kicsit. "Nem is kígyó ez, csak hal, ami nem tanult meg úszni, a sok rohadt szálkával."
-Sejtem a választ, de ezek szerint olyan sem volt még, hogy magad láttad mások jóslatában, igaz? - Kérdi aztán, és pár apróbb csontot pöcköl be a tűzbe. Mindennel együtt egyre kevésbé érzi pazarlásnak levadászni egy vaddisznót a következő vacsorára. Vagy egy hegyi kecskét. A kígyó hús minden esetre nem lesz a kedvence a továbbiakban, az bizonyos.
-Miről próbáltad kérdezni a szellemeket?
Egy másodperc hallgatás után még hozzáteszi sietve:
-Nem sértődőm meg, ha nem válaszolsz, csak tényleg kíváncsi vagyok. Sosem találkoztam még igazi sámánnal.
És ha találkozott volna, akkor sem faggatta volna ennyit. De talán ez nem annyira evidens...ugye?
Vendég
Vendég
Anonymous
Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 26, 2021 7:42 pm
Kevin arckifejezései és látványos undorodása továbbra sem érdekel. A Ronnal való aprócska közjáték sem igazán mozgat meg bennem semmit. Tényleg egészen kevés dolog és lény van, ami kevésbé tudna érdekelni, mint ez az előember, aki éppencsak, hogy megtanult beszélni, de beszélni és gondolkodni egyszerre már túl nagy falat neki.
Hófehér szavait sem kommentálom. Elteszem magamnak, s bár valamiért úgy érzem, jól esne, most nem mosolygok, csak vállat vonok. A hitetlenkedő hümmögésre még ennyit sem. Örülök, hogy kezdünk egy nyelvet beszélni végre.

Az, hogy a kiszemelt növények megszerzésében mennyire lesz hasznomra, még elválik, de végülis a tetőmet már megjavította. Akkor tényleg nem úgy nézett ki, mint akit zavar a magasság. Azért nem tudom mégsem szó nélkül hagyni és felé fordulva megrázom a fejem.  - Nem a padlásra kell felmászni. És egyébként sem vagy annyira magas. - Nálam jóval magasabb, persze, de nem lehet több 6 láb és egy-két hüvelyknél. Nem, mintha szívesen boncolgatnám a témát, hiszen én látványosan kisebbre sikerültem; aranytálcán kínálja magát az esély a visszavágásra.

Nem gyakran kérdezik, hogy jósoltam-e már magamnak, de a válaszom mindig ugyanaz. Semmi közöd hozzá. Most azonban csak bólintok és tépek egy darabot a kígyóhúsból magamnak, az ölembe rakva addig a kenyeret. - Nem működik. Pedig mindenhogy próbáltam már. -  elkezdem közben lefosztani a húst a csontokról, aztán Ron felé bökök az egyikkel. - Jobb lenne, ha óvatosabb lennél. Van vagy ezer bordája és jobb, ha nem nyeled le egyiket se. - Olyan hangosan mondom ezt, hogy még Kevin is hallhatja a sátrából, s ha van egy kis esze, hallgat is rám. Még nekem sincs mindenre varázsszerem.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
825
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 26, 2021 11:05 am
Kezében látványosan ott a mozdulat, hogy a kenyeret a nyárs alá tartsa, és abba csepegjen a zsír. Meg is próbálja párszor, de persze minduntalan hoppon marad. Talán nem a kígyó a legideálisabb szalonna, de mégsem vághatott le egy disznót az erdő közepén. Ha találna is a hegyekben, hármukra is pazarlás lenne.
Míg Wynva reakcióját figyeli, lábával a tűz melletti egyik elszenesedett, és már kihűlt fadarabot piszkálja ki, és húzza közelebb magához. Anélkül, hogy egy pillanatra odanézne hajol le érte, és veszi fel, kezében méregetve annak súlyát, mielőtt egy erőteljes dobással hajítaná át a tűz felett, a hányós arcot imitáló Kevin vállának.
-Nem hazugság.
Csak ennyit mond, és visszafordul a saját nyársa felé. Arra, hogy a nő imádna társaságban utazni, csak egy amolyan "hát hogyne" hümmögéssel reagál. Próbálja megütni a szarkazmusnak azt a szintjét, amit a nő képvisel, de nem biztos benne, hogy sikerrel járhat. Ma este semmiképpen. Abban viszont semmi kétsége, hogy ha ő kész van, akkor neki is ideje levenni szegény kígyót a tűzről, és meg is teszi.
-Elég modortalan tréfa lenne a sorstól, ha irtóznék a magasságtól, lábra állni sem mernék.
Reméli ez elég bíztató volt. Abszolút szándékában áll megszerezni neki azokat a füveket...vagy miket. Nem engedheti meg magának, hogy ne legyenek kvittek a nővel az út végére. A világ minden ulronja is kevés lenne rá. És egyébként is...
Ráfúj párszor a húsra, de nem köti le a figyelmét különösképpen. Egyértelműen sokkal jobban érdekli a mellette ülő. Halkan kérdez csak, bár társuk addigra visszavonult táljával a saját sátrába.
-Volt már, hogy magadnak jósoltál?
Tényleg kíváncsi. És kivételesen nem arra, hogy lehetséges-e ez egyáltalán. Wynva egészen biztosan hallott minden idióta kérdést, amit valaki feltehet a szellemeknek. Ezek után érdekes lehet, mit tartana ő jó kérdésnek. Olyasmit, amiért érdemes zaklatni a természetfelettit.
Míg a válaszra vár, beleharap a húsba, és elismerően hümmög.
-Egész jó szakács lennél...
Vendég
Vendég
Anonymous
Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Aug. 25, 2021 8:23 pm
Elveszem a kenyeret és egy biccentéssel köszönöm csak meg. A húsról nem fog semmi sem csöpögni, de ezzel legalább laktatóbb lesz az a kevéske hús, amiket a számtalan bordáról le tudunk majd szedegetni. Kellemes meglepetés, hogy még mindig van kenyerünk. Vagyis..Ronnak. Volt.

Egy ideje már csak a tüzet bámulom és a nyársat forgatom, alig-alig pillantok Ron felé, Kevinről pedig olyannyira megfeledkeztem már, hogy az sem tűnne fel, ha meztelenül ordibálva tűztáncot járna körülöttünk. Egyébként sem nagyon veszek róla tudomást, mióta útra keltünk, hacsak nem épp a vérét szívom, vagy rendre utasítom, de most aztán végképp teljesen kizáródik valahogy a gondolataim közül.
Ron mondatai azonban nem. Persze, nem nagy dolog, hogy sikerült rájönnie, hogy a szóbeszédek nagy része ökörség, de az utolsó mondatát újra és újra visszapörgetem az agyamban , mielőtt felé fordulnék, és mosolyogva megráznám a fejem. - Még soha senki nem mondott ilyen szépet erről a bazilikakilincs méretű orromról. Ami... nagyon kedves, azt hiszem. Még ha szemenszedett hazugság is.- fel sem tűnik, hogy elfelejtettem morogni hozzá,míg a végére nem érek a mondandómnak. Ettől kicsit el is pirulok, úgy érzem, bár abban biztos vagyok, hogy ez legalább nem látszik. Ami meglehetősen megnyugtató. - Szeretek idegen férfiakkal átcaplatni az Evirani hegységen, úgy tűnik. - na ehhez már sikerül fintorognom egyet, és ettől kifejezetten büszke vagyok most magamra. Hogy tegyek valami mást is, kiemelem a nyársam a tűzből, és  átlósan a földbe szúrom a végét, amit eddig fogtam. - Az enyém elkészült. - sóhajtok egyet, és szedegetek kicsit a kenyérbélből, míg várom, hogy hűljön kicsit a hús. - Nem titok. Vásárolni szeretnék néhány dolgot. Nem mindennap járok a városban, és vannak dolgok, amiket ott tudok csak beszerezni. És közben néhány füvet, gyümölcsöt is begyűjthetek, főleg így, hogy segítségem is akad. Remélem, nem irtózol a magasságtól. - pillantok rá jelentőségteljesen. Azt már eszemben sincs közölni, hogy én viszont nem vagyok jó barátságban a sziklamászással, és ha csak lehet, kerülöm.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
825
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 16, 2021 10:40 pm
Picit elmosolyodik megint. De úgy dönt, kivételesen nem hívja fel a nő figyelmét arra, mennyire szinte úgy hangzik, mintha aggódna érte. Megforgatja a nyársat, de csak a nőt nézi, ahogy a lángot tükörképe táncol a nagy barna szemeiben, aztán gondol egyet, és a zsákjából előkotor egy kis csomag kenyeret, ami még éppen nem száraz. Nem tudja, mennyi zsír csöpöghet le a kígyó húsáról, de hátha jó lesz. Minden esetre egy szeletet a nőnek ad.
-Nem tudom...de eddig minden legenda ami rólad szólt, hamis vagy. Egyedül élsz az erdőben, de egy takaros, normális házban. Nem támadsz az utazókra, sőt, segítesz is. És csak az orrod szebb, mint a legtöbb nő egész arca...
A végét picit halkabban mondja, de lehet csak úgy tűnik, mert addigra visszafordul a tűz felé.
-Mellesleg, ha csak úgy meg tudnál jelenni, miért járnál gyalog a városba? - Teszi még hozzá, mert érzi, hogy lehet kissé zavarba ejtő volt a korábbi monológja, és talán jobb, ha valamivel eltereli a nő figyelmét. Kevin már rég eszik, ő viszont addig a tűz felett tartja a húst, amíg Wyn is, szinte pontosan leutánozva minden mozdulatát. Hiába...hosszú évekig volt kukta, megmaradt a beidegződés.
-Tehát...te miért utazol Ylore-ba? Már ha nem titok...
Vendég
Vendég
Anonymous
Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Aug. 15, 2021 8:42 pm
Nem aggódom. - felelem közönyös arccal, és próbálok nem elfintorodni. A rossz híremet biztosan nem kell féltenem senkitől. Nem tűnik az csak úgy el.
Az, hogy a küldetése mennyire veszélyes, valószínűleg csak számomra világos, Hófehér azt hiszem, csak nagyjából sejtegeti, mi mindent rejthet a Holtak erdeje. Felé fordulok, és felvonom a szemöldököm. - Ha nem tudsz aludni, igyál levendulateát. Vagy csinálok neked valami erősebb keveréket, amitől biztosan aludni fogsz. Jobb pár ulrontól megszabadulni, mint néhány végtagtól. - legyintek egyet, mintha ezzel fel is adnám rögtön a győzködést. Férfiak... Ha valami ostobaságról azt gondolnád, hogy nem lehet elkövetni, egyikükről úgyis kiderül, hogy már rég megtette, vagy ha nem, hát ez minden vágya.
Igazából tényleg fel is adom. Nem vagyok se az őrzője, se a védelmezője Ronnak. Ha a halálba akar rohanni, hát én nem fogom tudni megállítani. Kár lenne érte, az igaz, de nekem most a kígyóhusimmal kell törődnöm, nem ilyen zagyvaságokkal! Fordítok egyet a nyárson, és csak akkor nézek vissza Ronra, mikor egy újabb legendává duzzadt pletykával szembesít. Elmosolyodom, és megvonom a vállam. - Honnan tudod, hogy ez csak mese? Talán tényleg megjelenek a tükörben, ha hívnak. - kiemelem a nyársat és óvatosan megtapogatom a húst rajta. Még kell neki egy kis idő, de az illatától már most összefut a nyál a számban.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
825
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 12, 2021 10:15 pm
A szeme sarkából figyeli csak, hogyan őrlődik a nő a hallottakon. Csak nagyjából sejti, mi járhat a fejében. És, valahol meg is érti. Ha belegondol, ő maga is rosszul szokta viselni, ha bókolnak neki. Hülye dolog.
-Ne aggódj, megőrzöm a titkod. Ha bárki rólad kérdez, majd azt mondom, neked ígértem a hercegnő szívét a segítségedért. Már csak azt kell kivárni, hogy betöltse a hat esztendőt, mert utálod az anyatej ízét.

-Mázli, hogy nem herceg szívet akar, akkor a felnőtt példánynál sincs garancia, semmire.
Ron sóhajt erre, de biccentése jelzi, hogy kivételesen egyet kell értenie Kevinel. És még csak nem is szidhatja le. Végtére is, ő volt az, aki vacsora előtt szóba hozta az uralkodói családot. Fúj.
És sajnos tudja, hogy igaza van a nőnek. amire vállalkozik veszélyes. És őrültség. És bár nem mondja ki, egészen biztos senki sem tenné meg fordított helyzetben. Talán még Kevin sem. elkeserítő gondolat. De azért próbál mosolyogni hozzá.
-Szó sincs hősiességről. Abszolút önös érdek...nem tudok aludni a gondolattól, hogy ez miattam történt, és hiányzik az alvás.
Figyeli, hogy csinálja Wynva, aztán a nyársát követve felejti megint a nő arcán a tekintetét, és nézi, ahogy a szemeiben csillog a tábortűz fénye. Gyorsan visszafordul a tűz felé, remélhetőleg, mielőtt még lebukna, és megpróbál inkább témát váltani.
-Tudtad, hogy Nulport-ban úgy tartják, ha sötétedés után ötször a neved suttogják a tükör előtt, megjelensz? A gyerekek állandóan ezzel heccelik egymást. Páran azt állítják láttak is...
Vendég
Vendég
Anonymous
Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 12, 2021 8:13 pm
Nem igazán tudok mit kezdeni a bókkal. Nem tudom, hogy mit kell ilyenkor mondani, de nem is érdekel. Nem akarom azt mondani, amit illik. Azt akarom mondani, hogy teljesen megőrült, ha ő ezt könnyűnek nevezi, mert nekem nem az. Nem könnyű a nap minden percét más emberekkel együtt tölteni. Nem könnyű úgy tennem, mintha nem kívánnám folyamatosan azt, bárcsak otthon maradtam volna, egyedül, biztonságban, csendben. Csak azért nem mondom ezt, mert nem Hófehér személyének szól ez az egész. Egyszerűen ilyen vagyok. Senkivel sem szeretnék egész napokat együtt tölteni. Sóhajtok egyet, és vállat vonok. - Ha bírod a kiképzést... - kap egy félmosolyt, többet nem. És kap egy viszonylag kielégítő választ a jóslataimmal kapcsolatban, de úgy tűnik, csak nem akarja feladni. Pedig nem akarom még jobban kifosztani valami olyanért, ami nem éri meg még a rá fordított gondolkodási időt sem. - A szellemek nem ilyen egyértelműek. Néha hasznos dolgokat mutatnak, máskor haszontalanokat. Legalábbis ott és akkor haszontalannak tűnhetnek. -

A parázs föl tartom a nyársam, amit az előbb kaptam, és szinte azonnal megérzem a balzsamfű illatát, ahogy pirulni kezd a hús.
- Ha meg akarod találni a barátaidat, felteheted a kérdéseidet. Én nem javaslom, de persze...itt nincsenek kőbe vésett szabályok. Ha annyira akarod, én nem foglak visszatartani egy hősies öngyilkos küldetéstől. - fordítok egyet a nyárson, és a tűzbe bámulok.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
825
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Gyilkos ösvények - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Eviran-
Ugrás: