Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Gyilkos ösvények - Page 4 KaDiPE5
Gyilkos ösvények - Page 4 KaDiPE5
  • Bárdjai
Lelkes firkászok
Deedra Gindrian
52 Hozzászólások - 20%
Kalandmester
45 Hozzászólások - 18%
Naken Forerion
37 Hozzászólások - 15%
Krónikás
32 Hozzászólások - 13%
Folrandír Ceilteach
31 Hozzászólások - 12%
Ezaras Azildor
26 Hozzászólások - 10%
Llyris Tiell
11 Hozzászólások - 4%
Raghat
8 Hozzászólások - 3%
Neqhiret
8 Hozzászólások - 3%
Vahriinvol
5 Hozzászólások - 2%
A próba
Bátor kalandorok figyelem!
Esőzés havi Hőseink
Jutalmuk a próba függvényében
●●●●●●●●●●●●
Aktuális kétheti kihívás
Posztolj számodra tetszőleges bejegyzést a Karakteraplók topikba!
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!
ChatBox
Üzenj nekünk


Friss Krónikák
Ahol még nem száradt meg a tinta
Yesterday at 8:33 pm
• Utcák

Yesterday at 6:59 pm
• Szólánc

Vas. Nov. 27, 2022 7:33 pm
• Kockadobó

Bátor kalandorok
Oldalon settenkedő sötét árnyak

Nincs

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot

A legtöbb felhasználó (70 fő) Pént. Jan. 08, 2021 6:26 pm-kor volt itt.
Isilmë kegyeltjei
Fajok, nemek aránya
Faj
Férfi
Elf
0
2
Ember
8
8
Ork
0
1
Törpe
0
1
Najád
2
0
Vivern
2
4
Keverék
1
2
Kalendárium
oldalunk időszámítása


 

 
Gyilkos ösvények

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 12, 2021 12:33 pm
-Akkor majd most én mondom. Szerintem könnyű veled beszélgetni.
Semmi jele annak, hogy tréfálkozna. És egyébként tényleg teljesen őszinte. Halkan azért még hozzáteszi némi szünet után:
-Persze be kell gyalogolni hozzá a holtak erdejének szívébe...Ami éppen eltántoríthat egyeseket, de úgy tűnik engem nem.
Csillogó szemekkel hallgatja, hogyan is működik a jóslás. Ezer és egy kérdése lenne, de igyekszik megőrizni a hidegvérét, de legalábbis annak látszatát, amíg megfontolja mit hallott, és lassan bólogat, mielőtt újra szóra nyílna a szája.
-Azt hiszem értem. Ha azt jósolod nekem, kudarcot vallok, akkor lehet elvesztem az önbizalmam...vagy épp, bizonyítani akarok, és elhamarkodottan cselekszem, és ezzel váltom valóra. Persze...ha azt jósolnád, győzni fogok, és elbízom magam, az ugyanúgy kudarchoz vezethet, így feltehetően a szellemek csak ritkán jósolnak győzelmet...
Közben átveszi a két kis csomagot. Nem is tudja, hogy csodálkozzon, vagy meghatódjon, hogy máris tudja Wynva, mi a kedvenc fűszere, míg ki nem bontja az elsőt, és meglátja, hogy só van benne. Mosolyogva forgatja meg a szemeit. Nos, az egészen biztos, hogy odafigyelt. A mézfűre pedig elismerően bólint, és megmutatja Kevin-nek is. Mindketten pályát tévesztettek...bármi is az amit dolgoztak. Az erdei boszorkának sokkal jobban megy, ez egyértelmű. Meg is ízesíti jó alaposan a húst. Mondhatni hozzáértéssel.
-Köszönöm.
Átadja a fűszereket társának, ő pedig az utasításokat követve kezdi el sütni a parázs felett.
-És más jövőjére lehet jóslatot kérni...például...ha nem akarom azt tudni, sikerrel járok-e, csak azt, hogy hol lesznek pár hét múlva? Az még talán elég semleges...
Vendég
Vendég
Anonymous
Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 09, 2021 12:16 pm
Vállat vonok és apró mosolyt ültetek az arcomra, csak azért, hogy lássa, ilyet is tudok, ha akarok. - Sosem mondta senki, hogy könnyű velem beszélgetni. De legalább azt sem mondhatod, hogy unalmas volt. - Kellemetlen? Kínos? kényelmetlen? Lehet, hogy mindezek együtt, de legalább nem unalmas. Az is valami.
Kedvem lenne megkérdezni, hogy mit bámul, de végül is úgy döntök, jobb, ha nem feszegetem ezt a témát. Két férfi társaságában utazom egyedül. Valójában az lenne a legokosabb döntés, ha messzire elkerülnék minden olyan témát, ami csak nyomokban tartalmaz bármiféle szexuális utalást. Ha jobban belegondolok, ez nem is olyan könnyű feladat. Felmerül a gyanú bennem, hogy túlságosan gyakran teszek magam is olyan utalásokat, amelyek zavarba ejtően áthágják a női illem határait. A jóslás mondjuk pont nem ilyen téma szerencsére, úgyhogy nem kell nagyon sokat agyalnom, hogyan fejezzem ki magam. - Semmi sincs kőbe vésve. De a jóslatoknak megvan az a szemtelen szokásuk, hogy saját magukat teljesítik be. Sokszor épp azért, mert az aki nem bírt a kíváncsiságával éppenhogy megmásítani igyekszik őket. -
Valahogy sejtettem. A társait akarja hát valóban megkeresni. Áldozatok és szellemek segítsége nélkül is meg tudnám jósolni neki, hogy ez lesz a veszte, de nem fogok semmi ilyet mondani. Meglehetősen sokan szokták minden szavam valami isteni sugallatnak tekinteni, ezért általában tartózkodom a kéretlen tanácsok osztogatásától. Inkább leülök a zsákom mellé, közel a tűzhöz, és a térdeimet felhúzva bámulok a lángokba pár pillanatig. Beletelik némi időbe, mire megtalálom, de végülis két aprócska bőrerszényt nyomok Ron kezébe. - Az egyik a kedvenc fűszered. A másik mézfű. Mindkettővel bánj óvatosan, mert a kígyónak vékony és kevés húsa van, ellenben sok bordája. Hamar meg fog sülni, de inkább a parázs fölé tartsd, mint a lángokba. - Hangosan mondom, hogy Kevin is hallja, aztán ha mindketten befűszereztük a húsainkat, ő is megkapja a kis zacskókat. Elvégre a látszat ellenére nincs kőből a szívem, csak az ostobákkal kicsit nehezen jövök ki.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
825
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Aug. 08, 2021 2:40 am

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Bután pislog, és tátog, de erre nem igazán tud mit mondani. Egy ideig áll csak, mint aki félrenyelt egy üstöt, de aztán összeszedi magát, és mosolyog a nőre.
-Te aztán tudod, hogy izzaszd meg az embert... - mondja elismerően.
A zokni dolgon már gyorsabban túlteszi magát. Legalábbis, nem mond rá semmit egy halk hümmögésen kívül, közben pedig újra megnézi magának a nőt. Nem gondolná, hogy maga készítette a ruháit. Ahhoz túlságosan tetszetősek. Bár lehet csak azért, mert nagyjából felveszik a viselőjük alakját. Nem kapja félre a tekintetét, mikor Wynva újra szembefordul vele, és azonnal elveszi a húsokat, majd elsétál a három nyársért, és rá is szúrja őket.
-Attól függ...ha megjósolsz valamit, az feltétlen valóra válik, vagy még meg lehet változtatni? Mert ha a jövő kőbe vésett onnantól, hogy kimondod...akkor jobb, ha a szellemek segítsége nélkül vágok bele.
Mivel még mindig beszélgetnek, közvetlen a nő mellé ül le, és átnyújtja neki a harmadik nyársat.
-Szóval, van tipped számomra, hogy kell ezt jól megsütni?
Vendég
Vendég
Anonymous
Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Aug. 08, 2021 2:15 am
Nem tartom magam ártatlan nebáncsvirágnak, sem pedig tudatlan szűzleánynak. Utóbbiban mondjuk biztosabb vagyok, de csak egy hajszállal. Valahogy mégsem számítok az utólag egyébként egyértelmű pöcspoénra. Legszívesebben csak sóhajtanék egyet, és megráznám a fejem, hogy lássa, ez kevés ahhoz, Ron lássa, ezzel nehéz zavarba hozni, inkább tovább értetlenkedem, hogy felé fordítsam a kés hegyét. - Ha mindenki félméteres pöccsel rohangálna a világban, sokkal kevesebb boldogtalan asszony lenne... De legalább már értelek. -
Megmerevedek egy pillanatra, amikor Hófehér túl közel jön, de szerencsére csak egy pillanatig tart az egész, így megpróbálhatok úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. Csak egy gyors pillantást vetek a kígyóbőrre és elhúzom a számat. - Hidd el, nem akarsz abból zoknit. - Nem vagyok nagy szakértője a bőr kikészítésének, bár ismerem azokat a vegyszereket, amiket használni kell hozzá. Egyszer még próbálkoztam is vele, de a szagok hamar eltántorítottak, a gusztustalan munkáról nem is beszélve. Inkább veszek meg a városban bármit, minthogy ilyennel foglalkozzak, annyi szent.
Gyorsan végzek a kígyóval, Kevinre ügyet sem vetve, és az ivóvizünk egy kicsiny részét felhasználva meg is tisztítom. A vizes kendőbe bugyolált húst Ron kezébe adom és elteszem a késemet. Húzza csak nyársra a húsdarabokat, ha segíteni szeretne. - Ezt a szerencsétlen kígyót? Nem. A szellemek az életet ajánljuk fel, nem holmi szagos húst. Szeretnéd, ha jósolnék neked? - kérdem tőle kíváncsian, miközben a kezemet szárítgatom, ami még mindig vizes kicsit. Kíváncsi vagyok, áldozna -e pénzt azért, hogy megtalálja azokat, akik cserben hagyták őt, és azt a félidióta Kevint.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
825
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 05, 2021 1:13 am

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Megadón csendesedik el inkább. Ahonnan ő jött, ott nem épp a kígyó ízéhez szokták hasonlítani a többi ételt. Sőt, a kutyakígyó olyannyira ismeretlen, hogy ha ezt kimondaná, feltehetően a négylábú állat hímjeinek legjobb barátjára gondolna inkább a többség egy csúszómászó lény helyett. Ám hiába minden kísérlet az illemre, csak nem ússza meg a boszi a kötelező péniszviccet, így mikor rákérdez, a kibelezett kígyó felé biccent.
-Nos tudod...az angolnának olyan formája van, mint egy faroknak. És ha mellé raksz két szép nagy mogyorót...á, fog a tököm sejtelmeskedni, olyan, mintha péniszre utalnék.
Egy pillanatig kétkedéssel vegyes csodálattal néz rá. Nem hiszi, hogy az angolnát el lehet készíteni jól, és ha Wynra képes rá, akkor tényleg varázsló. Hát, vagy nem. Neki olyan érzése volt amikor bele harapott, mintha szilárdra sütött volna egy marék vizet...valahogy. Aztán a nő válla felett átnyúlva megfogja a lehúzott bőrt, és megemeli egy pillanatra, majd el is ereszti.
-Kár, hogy ilyen gyenge...egész szép zokni lenne belőle.
Míg beszél, vet egy pillantást Kevinre, akinek így torkán akad a szó, és feltart két kész nyársat, majd megint hátat fordítva nekik elkezdi a harmadikat faragni. Ron ez után ellép Wyn háta mögül.
-Segítek ám, ha gondolod. Amúgy...hogy működik ez a jóslás dolog? Ezt a kígyót már nem tudnád feláldozni, ugye? - Teszi fel a kérdést, újra rá nézve. Mindig is érdekelte a mágia, meg úgy minden ami varázslatos, de ritkán volt csak alkalma találkozni olyannal, aki műveli is ezeket. Egy részeg mágus a fogadóban elég ijesztő lenne, így ez talán nem is csoda.
Vendég
Vendég
Anonymous
Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Aug. 03, 2021 11:49 pm
Élesen beszívom a levegőt és bent is tartom egy-két pillanatig. Igyekszem kedves lenni. De tényleg. Megrázom a fejem, és a nyakamban lévő kígyóra mutatok. - Ez itt egy kutyakígyó. Így aztán jó eséllyel kutyakígyó ízű is lesz. - aztán csak megforgatom a szemem a kacsintásra, és visszaindulok a tűzhöz. Kevin megjegyzésére csak mosolyogni volna kedvem, de ha már ilyen ijedős, akkor kap egy gyilkos nézést. El is húzza a belét máshová, nyársat faragni. Még jól is járok. Addig se kell a buta képét lássam.
Nekiállok kígyót nyúzni, és csakhamar megjelenik mellettem-mögöttem Hófehér is. Belepillantok a zsákba, aztán viszont értetlenül, sőt! megkockáztatom, hogy bután pislogok rá.  - Min vihogtak? héjastúl etted a mogyorót? -  kérdezem kissé bizonytalanul, meglehetősen értetlen képet vágva még mindig. És a szörnyű az egészben, hogy ebben semmi színjáték nincs. Tényleg nem értem, mire akart utalni Ronan, bár ha jól sejtem, az angolna és a mogyoró nem feltétlenül a legjobb együtt. De ha a többiek is ugyanezt ették, akkor nem hinném, hogy vihorászni lett volna kedvük.  Gondolatmenetemet persze nem osztom meg Ronannal. Ha akarja, elmagyarázza, ha nem, hát nem. A kíváncsiságom volt az első ösztön, amit le kellett gyűrjek, tekintve, hogy nem kóborolhattam el mindenféle érdekes szag után az erdőben , amíg Bryna a konyhában főzögette a bájitalként árult főzeteit. Sóhajtva fordulok vissza a kígyóhoz, és két-három határozott mozdulattal lerántom a bőrét, miután sikerült fogást találnom rajta.
- Az angolna? Csak akkor rossz, ha nem értesz az elkészítéséhez. - felelem nagy bölcsen a megjegyzésére, de aztán gyorsan hozzá is teszem még: - Sajnos én sem tartozom a hozzáértők közé...  de a kígyóhúshoz értek. -  abból van több mint elég Eviranban, és azt Ron is láthatja, hogy nem ez lesz az első kígyósütésem. Miután a zsigereléssel is végeztem, nagyobb darabokra vágom a húst, és odakiáltok Kevinnek. - Mi lesz azokkal a nyársakkal? Beleültél egybe vagy mi? -
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
825
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Júl. 28, 2021 5:39 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Oly csendben, és odafigyelve hallgatja Wynva csirke monológját, hogy szinte már azt hihetné a szemlélő, hogy Ronan később papírra akarja majd vetni a nő minden szavát, nehogy elvesszen a bölcsesség, amit mondott. De nem tesz ilyet, csak bólogat, majd a kígyó felé biccent.
-Tehát...gondolod patkány íze van?
Aztán a nőre kacsint, a tábortűznél pedig szó nélkül vesz ki pár nagyobb botot a rőzséből amit gyűjtött. Nagyobbat, és egyenesebbet, mint a többi. Nyársnak pont megteszik, ha csak ma kell használni.
-Aha, de neked könnyű, téged biztos nem lep meg az erdei boszorka!
Ezt persze Kevin mondja. De utána rögtön vállalkozik is, hogy kifaragja ő a nyársakat mindenki helyett szívesen. Messzebb vonul a tábortól, és háttal nekik lát munkához. Csak néha vet egy óvatos pillantást rájuk.
-Csodálatos...
Miután rak még egy kis fát a tűzre, amit Kevin a távollétükbe gyújtott meg visszasétál Wyn mellé, és a válla felett érdeklődve nézi a műveletet. Egy idő után előkapar a táskájából egy kisebb zsákot, és megmutatja a nőnek.
-Gyűjtöttem mogyorót még az erdőben. Amikor a múltkor angolnát ettünk, ugyanezzel a körettel csak az ebéd felénél döbbentem rá, min vihog mindenki más...
Sóhajt, és a távolba néz, abba az irányba, amerre talán a társai mentek...de az igazat megvallva, fogalma sincs. Lehet, hogy jól tippelt, és a rablóbanda is pont arra ment, amerre ők. De az is lehet, hogy most csak egyre messzebb mennek tőlük.
-Egyébként, az angolna borzalmas.
Vendég
Vendég
Anonymous
Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Júl. 28, 2021 2:37 pm
- Ritkán eszem csirkét. De meggyőződésem, hogy a városi népek is, csak épp nem tudják, hogy nem azt eszik. Ha meg épp tudják, azt hiszik, olyan, mint a csirke a múltkorról, ami nem is csirke volt, ugye... - felelem gonoszul, ahogy megigazítom a nyakamban a kígyót. Nem mondom, hogy ez lesz a legjobb vacsora, amit csak ettek, hiszen az izmos kígyóhúst nem épp egyszerű ehetőre sütni. De időnk az van, hiszen meglehetősen korán vertünk tábort. Azazhogy a beszari Kevin. Ő állította fel a sátrakat, bár nem vagyok benne biztos, hogy mindent jól csinált. És még egy ostoba kígyófejtől is halálra rémül. El sem tudom képzelni, hogyan élhetett túl bármilyen utazást, bármiféle terepen.
Ledobom a tűzifát, és leülök a holmim mellé a sátram előtt. - Egyedül. Gyerekkorom óta ismerem már az utat és a legtöbbször egyedül jártam erre. - felvonom a szemöldököm a megjegyzésére és kicsit oldalra is biccentem a fejem, ahogy Hófehér arcát tanulmányozom. - Elég szörnyű hely lehet. vagy arrafelé mindenki ilyen gyáva? - jelentőségteljesen Kevin felé pillantok, aztán viszont inkább legyintek egyet, és előveszem a késem. A kígyóval együtt odébb állok, hogy megnyúzzam és kibelezzem a vacsorának valót. - Faragjatok, ha tudtok nyársakat! - szólok oda a túlélőmestereknek. Ma este nyárson sült kutyakígyót eszünk, ha minden jól megy.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
825
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 26, 2021 5:23 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Biccent. Szép nagy kígyó ez, kár lenne veszni hagyni. És a patkánynál nem lehet rosszabb az íze. Bár éppenséggel jól átsütve az sem volt rossz...
-Észrevetted, hogy minden állatra azt mondják, olyan az íze, mint a csirkének? Bár, lehet nyersen tényleg mind egyforma, de gondolom nem úgy kell érteni...
Elteszi a kardját, és felszed többek között még pár ágat a gyújtósnak szánt bokor mellé, aztán szorosan a nő mellett elindul vissza, igaz nem valami sietősen. A táborhoz érve meglendíti a karját, és a kígyó levágott feje az egyik rönkön ülő Kevin lábai közt landol, ki úgy rándul össze tőle, mint egy macska, akire egy vödör vizet öntöttek, aztán pedig a szemeit forgatva kíván további boldog nemi életet Ron-nak egy kézjellel, és vigyorogva piszkálja arrébb a fejet a botjával.
-Egyébként, te általában egymagad szoktad megtenni ezt az utat? - kérdi, de ez persze költői kérdés. Nyilván nem rejteget egy hadsereget, arra az esetre ha kíséretre lenne szüksége. - Kevés nő ilyen bátor. Calden-ben sokan az utcára sem merészkednek este.
Vendég
Vendég
Anonymous
Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 26, 2021 4:32 pm
Elhúzom a számat Ron mentegetését hallva. Nem mondanám, hogy túl hihetőnek tűnik, hogy ez az ostoba fráter tud máshogy is viselkedni, mert én még egyszer nem hallottam a szájából, hogy hálás lenne az életéért. Vagy, hogy még mindig van lába. Vagy, hogy befogadtam éjszakára, ahelyett, hogy az erdőben kellett volna szenvednie a lassan lerohadó lábával. De ez persze csak apróság. Ettől még lehet remek ember, gondolom. Valójában nem számít. Nem is érdekel. - Ha te mondod... - vállat vonok és inkább elindulok tüzelőt gyűjteni. Itt a fák alatt még könnyebb is ezt megtenni, mint a hegyen nagyjából bárhol, ezért természetesen nem valami nehéz munkáról van szó. Fel is kapkodok néhány kisebb gallyat, és aztán már lépek is tovább, remélve, hogy tényleg nem kell messzire menni. - Persze, bi... - elhallgatok. Én is hallottam, amit ő, de vele ellentétben engem nem zavarnak a közelemben tartózkodó állatok. Főleg, ha oly ártalmatlanok, mint az a szerencsétlen kutyakígyó, akit Hófehér, mire kettőt pisloghatnék, szimplán lefejez. Nem mondom, elég fájdalmas tud lenni a marása, de azért ebbe még senki sem halt bele tudtommal. Pislogok néhányat, majd lehajolok, és felveszem a kígyó fejetlen testét a földről, s lerázom róla a leveleket. - Én szeretem. Csak kevés a hús rajtuk. De ez egy egész szép példány. Vacsorára jó lesz. - a vállamra csapom a tetemet, felszedek még egy-két kisebb ágat, és elindulok visszafelé a tűzhöz. Elvégre megígértem, hogy főzök, ha lesz miből.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
825
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 26, 2021 3:45 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Majdnem meghatódik azok, mennyire aggódik érte a boszorkány. Még a szívére is teszi a kezét, hogy ezt kellőképpen kimutassa, kissé sem túljátszva ezt. Menet közben lehajol, és egy rég elkorhadt és kiszáradt bokrot, melynek egy levele sem maradt tövestől tép ki a földből.
-Mindig így viselkedik egy hölgy társaságában. - Mondja viccelődve, de ő is érzi, hogy most ennyi kevés lesz. - Nem a legjobbkor ismerted meg. Nagyon hűséges barát, mindig igyekszik támogatni, és feldobni a hangulatot.
Hátrapillant a Wynva sátrával bajlódó társukra. Az útjuk első napjain többször is belegabalyodott a kötelekbe, és megütötte magát a sátorrudakkal, arról nem is beszélve, amikor ráesett az egész, és úgy rohangált körbe körbe, mint egy megkergült szellem. Viszont, nélküle meghátrált volna az egész csapat, mielőtt még belevágtak volna ebbe a kalandba. És, most, hogy biztos benne, ott maradt, hallótávolságon kívül, folytatja mondandóját:
-Ha tudná, hogy én maradok megkeresni a társainkat, ő sem akarna hazamenni. Egyébként ha...
Megtorpan. Összehúzott szemekkel néz körbe, és letéve zsákmányát guggol le, közben pedig már húzza is elő a kardját. Csendben kémleli a bozótot egy darabig, aztán lesújt a fegyverrel. Na nem valami elegánsan. Úgy csapkodja az előtte lévő fűcsomót, mint aki egy régi szőnyeget akar kiporolni. Dolga végeztével előre nyúl, és egy kar vastagságú kígyót emel fel...igaz a feje hiányzik az állatnak.
-Utálom a kígyókat...
Vendég
Vendég
Anonymous
Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 26, 2021 3:20 pm

Ahogy azt sejteni lehetett, Kevin sebe gyorsan és szépen gyógyult, így a megegyezést követő második napon el is indulhattunk Ylore felé. Tudtam, hogy ez nem lesz egy rövid utazás, de a város meglátogatása már nagyon is időszerűnek mutatkozott, ahogy a hegyekben található növények begyűjtésének is éppen itt volt már az ideje.
Magamban fel is jegyeztem, mikre van feltétlenül szükségem. Zúzmó, moha, nyúlfarkfű. Alapvető fontosságú, hogy ezekkel jól megszedjem magam, ahogy a kövi rózsából is muszáj hazavinnem, mert az én telepeimet kipuszította valamiféle betegség. A legtöbbjük beszerzése nem lesz nehéz. Egyelőre azonban csak arra koncentrálok, hogy utunk első nagyobb szakaszát épségben megtegyük. Nem haladtunk annyit, mint szerettem volna, s máris tábort akarunk verni? Talán Kevin miatt ezt most még hajlandó vagyok benyelni. Bár igazság szerint nem is miatta, inkább csak annak nem látom értelmét, hogy holnaptól Hófehér cipelje a seggét.
Barátok sosem leszünk, az már egészen biztos, de ha továbbra is ilyen pillantásokat vet rám, fontolóra veszem, hogy megmérgezem a teáját.
- Ott a fák alatt jó is lesz. -  bólintok végül a kérdésre, a néhány fából álló kis csoport felé mutatva, és aztán a pakkomat ledobva elnézem, hogyan szorgoskodik Kevin. Előszedem a kis sátramat, és otthagyom neki azt is, állítsa csak fel, ha már ilyen ügyesen megy neki a táborverés. - Persze, segítek, nehogy eltévedj! - felelem Ronnak, ahogy mellé lépek, és már csak azért is felkapok egy száraz ágat. - Azt ugye tudod, hogy a kis barátod egy igazi taplógomba? - kérdezem a férfitől egy fintor kíséretében.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
825
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Gyilkos ösvények - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Eviran-
Ugrás: