Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Brendadirk & Iloniel - évekkel ezelőtt KaDiPE5
Brendadirk & Iloniel - évekkel ezelőtt KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Brendadirk & Iloniel - évekkel ezelőtt

Go down 
Utolsó Poszt Pént. Szept. 17, 2021 12:02 am

Lezárt játék

❖❖❖

Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Brendadirk & Iloniel - évekkel ezelőtt Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Aug. 14, 2021 12:04 am


Tell the Truth
@Iloniel && Én zene  • Credit:

Itt az idő.
Ezek voltak az utolsó szavaim Sillához, mielőtt újra elnyelt volna a sötétlő tenger. A nap már régóta lebukott a horizonton, mikor elváltunk. A hideg, sós víz körbeölelte minden porcikámat amint átváltoztam, és vissza se pillantva kezdtem úszni A’le Anore királysága felé. Nem búcsúzkodtam túl sokat, feleslegesnek éreztem. Hamarosan újra találkozunk, és egyszerűen nem akartam megnehezíteni az elválás pillanatait.
Már egy ideje úszom a vízben, a mélységét ítélve a középrészén, mert semmilyen fény nem hatol át már. Szörnyen nehezemre esik tájékozódni a sötétségben, aligha van bármiféle élővilág a víz alatt ilyen közel a partokhoz, ami segítene, egyedül a nulporti világítótorony ad valamiféle támpontot. Óránként többször úszom fel a felszínre, hogy megbizonyosodjak a helyes égtájról, bár már lassan csukott szemmel is leutaznám ezt az ingázó távot, annyiszor megtettem az elmúlt hónapok során. Hihetetlen, de már hónapok teltek el, mióta megmentettem a nőt… a nőt, akit teljes szívemből szeretek, és rettentően fáj, hogy nem tudunk együtt lenni. Ezek az apró találkák tartják meg bennünk a reményt. De az még jobban fáj, hogy erről senki se tudhat, még a tulajdon testvérem sem. Egyszerűen nem fogná fel, mert annyira fiatal, annyira erős benne a fajunk iránti szeretete, és talán annyira erős az emberfajúak elleni gyűlölete. Nem tehetem meg ezt se vele, se Sillával szemben.
Már hajnalodik, legalábbis a lassan beszűrődő fények alapján, mire hazaérek. Óvatosan, bujkálva úszom a lakóbarlangok között, nehogy felkeltsem az alvó népet, és főképp ne lássanak meg az őrök, akik a város körül menetelnek. Könnyedén csusszanok be a vájt sziklák, korallok és apró kishalak között a barlangomba, és már megkönnyebbülnék, de a húgom alakja sejlik fel a fénylő korallok között, ráadásul karddal a kezében. Egy pillanatra hátrébbhőkölök, amikor megpillantom.
~ Mit csinálsz itt? ~
Egy sima „Szervusz, bátyám, jó reggelt” -re számítottam, de a határozott, már-már követelő arcából ítélve több is rejlik a mondanivalója mögött, mint azt abban a pillanatban gondolom. Itt az idő? Nem, nem hiszem, hogy tudna a titkomról, elvégre mindig gondosan, és előre tervezve próbálok elmenni.
~ Hölgyeké az elsőbbség ~ jelelem számára, és oldalra fordulok, hogy ki tudjon menni előttem. Megvárom míg kiúszik a barlangból, majd követem oda, ahová neki jól esik. Vajon megint szeretne abból a korallból, amit annyira vadászott a múltkor? Egyelőre nem jut eszembe semmi más indok, viszont a fáradtság annál inkább próbál legyűrni. Remélem gyorsan elhadarja, amit szeretne mondani, vagy esetlegesen mutatni, mert aznap estére engem tettek be a keleti sziklákhoz őrségre, és jó lenne aludni is előtte.

Vendég
Vendég
Anonymous
Brendadirk & Iloniel - évekkel ezelőtt Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Aug. 08, 2021 11:05 pm
Brendadirk & Iloniel
« taggeld; @Brendadirk • Szószám; 375 • Zene; Raindancer »

M
egígértem magamnak, hogy nem leszek csillaghal a bátyám hátán. Nem úsztam utána titokban amióta egyszer meglestem őt a nősténnyel. A következő eltűnésekor gyanítottam, hogy megint hozzá úszik a partra, mert sehol nem találtam a birodalmunk területén. Pár nappal később előkerült és mintha mi sem történt volna, folytatódott az életünk. Nem vagyok hínárral kitömve, bár reménykedtem benne, hogy egy najád társunkkal találkozik titokban, az kiderült volna, amikor holléte felől érdeklődtem.
Egy darabig nem zavart, azt hittem, hogy múló dologról van szó, de amikor már hónapok óta ismétlődött, és eltűnése másoknak is elkezdett feltűnni, akkor úgy döntöttem, hogy kérdőre vonom. Nem falazhatok neki nyugodt szívvel, amikor attól félek, hogy veszélyben van. Eddig azt hittem, hogy megbízhatok benne, de nem tudom, hogy bármit is titkolt volna előlem ilyen hosszú ideig. Ha veszélybe sodorja magát, akkor pedig mellette szeretnék lenni, hogy legyen esélyem megvédeni, nem úgy, mint anyánkat.
Amikor ismét eltűnt, gondoltam rá, hogy a barlangjában megvárom, mivel nagyjából tudtam, mikor jön vissza, de borzasztóan unalmas az idő múlása egy virágállat csápjait számolgatva. Elővettem a kardom és gyakoroltam, közben azt gyakorolva, hogy hogyan közelítsem meg a témát. Nem igazán beszéltünk a najád társainkkal egymás párzási szokásairól, szülők nélkül felnőni pedig egyet jelentett egy borzasztóan zavarba ejtő felvilágosítással Brentől.
Ha el lehetne pirulni najádként a víz alatt, most biztos ezt tettem volna, helyette csak egy hatalmas buborék szakadt fel belőlem, ami a szárazföldön valószínűleg nevetésként hangzott volna. Persze pont ezt a kép fogadta a bátyámat, kivont karddal a hirtelen túl szűknek tűnő barlangjában vigyorgok magamban, mint egy idióta.
Gyorsan eltettem a kardom, leolvasztottam a mosolyt az arcomról és határozottan jeleltem:
~Beszélnünk kell!~
Direkt mutattam beszédet. Nem akarom jelelve számonkérni. A közös nyelvet használva csak a víz fölött tudunk társalogni. Ami egyet jelentett a sziklákkal, ahol najád társaink nem hallgatózhatnak, azaz esetünkben, leskelődhetnek. A közös nyelv sokkal intrikáltabb, mint a mi jelnyelvünk és a fontos beszélgetéseket mindig is a közös nyelven preferáltam. Csak a helyet megadva ráadásul esélyt is adok neki, hogy megválaszthassa az időpontot. Egyrészről talán tekintélyparancsolóbbnak és összeszedettebbnek is tűnhetnék, ha most valami fontos dolga lenne és csak később érne rá velem beszélni. Másrészt viszont mihamarabb le akarom tudni ezt a beszélgetést. Nem akarom, hogy folyamatosan veszélybe sodorja magát, úgy, hogy azt se tudom, miért. Szóval kifelé mutatok:
~Mehetünk?~


Ahronit Kedvelte

Harcos vagyok
Iloniel

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
5
❖ Tartózkodási hely :
A'le Anore
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Brendadirk & Iloniel - évekkel ezelőtt Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Aug. 08, 2021 11:04 pm
***
Harcos vagyok
Iloniel

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
5
❖ Tartózkodási hely :
A'le Anore
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Brendadirk & Iloniel - évekkel ezelőtt Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Brendadirk & Iloniel - évekkel ezelőtt Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Szárnyas Csikó fogadó, egy héttel ezelőtt

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Egyéb síkok :: Múlt :: Lezárt múlt-
Ugrás: