Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Szántóföldek - Page 3 KaDiPE5
Szántóföldek - Page 3 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Szántóföldek

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
Utolsó Poszt Vas. Okt. 24, 2021 12:37 am
Ősök/Holtak éjjele

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit; Új válasz küldése 1f383   »
 
Hagyta, hogy megöleljem, és megpaskolt.
- Hát jót tett neked pár ránc mit ne mondjak. – Mosolyogtam el szelídül, az ital leverte azt a nagy gátat, amit ilyenkor hordok magammal. Talán Aikennel is ez a baj, a gát és az, hogy nem állok elé és mondom, mit akarok.
- Örülök. – Válaszolom neki már komolyabban.
- Ne is kérlek. Nem akarok többé a klán rabja lenni. – vetem oda neki még utolsónak mielőtt helyet foglaltam. Rám kacsint, én pedig kislányosan belepirulok. Enye Deedra ne igyál többet! Szólt bennem egy hang.
Fél szememmel Thorán vagyok, nem hagyom azt, hogy elmenjen, vagy egy pillantra is szemem elől tévesszem.
- Őrök? – Pillantok oda rögtön. Miért reménykedik még mindig a rendszerben? Eviranban az volt a jó, hogy nem kötött semmi, hogy mindent magunk oldottunk meg vezetések nélkül. Apám se vezeti a klánt, csak utat mutat.
Arhus rám parancsol, én pedig kihúztam, és felszívtam magam. Thorára nézek, aggodalommal tel. Most el akar menni? Mi lesz, ha baja lesz?
- Nem! – Jelentem ki, hogy nem engedem, hogy elmenjen.
- Maradj velem. – Mondom, és talán semmi haszna, nincs hiszen ugyan olyan önfejű, mint én.
- Jobban bánok a karddal, mint korábban! – Jelentem ki határozottan, ám térdeim remegnek. Erősen fogom a markolatát a kardnak.
- Nem vagyok gyerek! – Vetem oda ismét neki. Sajnos hiába minden, még mindig gyermeket látja bennem.

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Okt. 24, 2021 12:34 am
Ősök/Holtak éjjele
Mindenki
• Zene: LINK • SZÓSZÁM: IDE
A kis békés esténket már nem csak a fekete árnyak, vagy suttogások zavarják meg. Egy sikoltás, utána még egy és elszabadul a pokol. A megjelenő lények egyikét sem ismerem. A tenger mélyén ilyennel nem találkozni. Fogalmam sincs, hogyan kell velük harcolni, de a többieket figyelve úgy hallom szerencsénkre van, aki viszont tudja. Először az íjamat veszem a kezembe, majd becélzom az egyiket és el is engedem a nyilat, ami célba is talál. Bár hiába áll ki a homloka közepéből a vessző pár másodperccel később feláll és folytatja az útját. Szóval ezzel semmit sem érek el, így inkább a kardra váltok, de mielőtt azzal esnék neki előveszem a najádok egyik titkos fegyverét, ami nem látható, sőt sokak számára még nem is hallható. Lehet nem is hat úgy rájuk, mint egy sima emberre,de talán valamennyire lelassítja, vagy megzavarja őket.
Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
800
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Okt. 24, 2021 12:26 am


Holtak éjjele
Mindenki &  @Calypso&  @Arthus Nendrac  
«  Szószám; ide • Zene; ide »
 
Calypso mögött állva figyelem tovább az eseményeket. A csontomig hatoló rosszérzés tovább fokozódik, ezért csak némán árnyékként vagyok jelen addig a pillanatig míg zöld villámok nem hasítják végig az eget. Egy pillanatra kapom el Nindaer pillantását, látom tekintetében ugyanazt a felismerést, mely az enyémben is ott ragyog. A csend mely momentumokig telepedik az embertömegre éles sikoly szakítja széjjel, hogy aztán felülkerekedjen a vigadalmon az őrület. – Ezek azok és dézsmálók. – helyeslek és közlöm a másik förmedvény nevét. - … ezüst kell. – fejezem be a jósnő mondatát. – Gyere boszi, és te is! – fonom az ujjaim a fiatal lány csuklójára, kinek a neve talán Thora. – Keressünk linrooq, különben sokan itt fognak veszni. – indulok meg az erdő felé. Pár lépés után azonban megtorpanok útjára engedve a fiatal lányt, hogy kövesse Wynvát. – Szerezzetek ezüstöt a dézsmálók ellen csak az hasznos és döfjétek a szívükbe!  És lehetőleg tartsátok vissza a sugákat, hogy a harcképtelenek el tudjanak menekülni, ne engedjétek őket vérhez jutni, attól csak megelevenednek. Ha bejutnak a városba pusztítás lesz. – fordulok vissza, s kiáltom el magam. Anyám feljegyzései most igazán hasznomra válnak. Nem tétovázok tovább, követem a két nőt.


Vendég
Vendég
Anonymous
Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Okt. 24, 2021 12:19 am
 
Ősök, holtak éjjele
Mindenki
──────────────── ─────────────────
« Comment; ide • Szószám; ide • Zene; ide »
« "A szerencsejátékosok úgy játszanak, ahogy a szeretők szeretkeznek, és az iszákosok isznak - vakon és szükségből, egy ellenállhatatlan erő uralma alatt"»

Hagytam, hogy Dee megöleljen, és én is a karjaimba zártam, jó szorosan megszorítottam.
- Azért még mindig jól tartom magam – borzolom meg a haját. – Hú de megnőttél. Nem, apád nincs itt. És szerintem nem is fogunk róla szólni neki – kacsintok rá.
A kiáltások egy pillanat alatt törték meg a mulatozók forgatagát. Az éjszakát pedig zölden izzó lovas szaggatta szerte. A picsába is, én csak inni akartam egy jót. A kültér felé kaptam a fejem, ahol pánik támadt. Az asztaloktól egymás után ugráltak fel az emberek, egymást taposva menekültek. És azok az izék…
Sok mindenhez volt már szerencsém, ilyenekhez még nem.
- Igaza van – pillantok a mellettem lévő férfira, aki már elővonta a kardját.
- Te azt mondtad, tudod mi kell hozzá! – nézek a barna hajú nőre, akivel még nem volt szerencsém szótváltani. – Tudsz szerezni belőle?
Közben én is felemelkedem az asztaltól, az oldalamon logó szekercéhez nyúlok.
- Fel kéne tartanunk ezeket – bökök fintorral a lények felé. – Dee, te pedig mellettem maradsz, értetted? – fordulok a lányhoz. – Apád megnyúzz elevenen ha bajod esik. Előbb téged. Azután engem.


 

Thora Haleye and Nîndaer Kedvelték

Boszorkánymester vagyok
Arthus Nendrac

A sors vezeti azokat, akik követik, de magával hurcolja azt, aki ellenáll.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
62
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol, amerre a lába viszi
❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Okt. 24, 2021 12:08 am
Ősök éjjele
Mindenki


Kissé elcsendesedtek, páran ismerősre akadtak, vagy éppen karddal hadonászó mellé álltak és próbálták nyugtatni. Ian pedig az égre tekintett, és nem nyerte el a tetszését az, amit látott, majd lenézett a kupájára és vissza az égre, miről már eltűnt a jelenség. Megvonta a vállát, elhúzta az ajkait és megitta a maradék sört. Pont időben, mert ha kicsit később tervezi, lehet ki is köpte volna a meglepetéstől. De így még félrenyelnie se sikerült, szerencséje van.
- Jap… ezt már nem lehet a piára fogni.- kifújta a levegőt és felállt a padról, lassan, ráérősen húzta elő a kardját, hegye a földet nézte.
- Éééééééés… kezdődik.- sikoltás törte meg a mulatozást, rémült, az életéért könyörgő hang. Megindul a tömeg, ilyenkor ember az embernek farkasa, nem érdekli őket, hogy kin kell átgázolni, kit taposnak el, a saját életükért fútnak, és meg is érti őket Ian, ő is így tenne, ha egyedül lenne. De sajnos túl sokan vannak itt, és bizony, ha túlélik, akkor nem engedheti meg magának, hogy esetlegesen rossz hírét kelthessék, gyávának nevezzék. Nem fogadná fel többé senki se.
- Miért is ne lennének emberek? Tsk… remek.- mondta nyugodt hangnemben.- Akkor aki tisztában van azzal, hogy ezek ellen mi is kell, az kapja a nyakába a lábait és kerítse elő azokat, amikre szükségünk lehet, még mielőtt én fogom a seggükbe dugni a sajátomat. Addig is marad a régi módszer, fejek, végtagok levágása, vagy felgyújtás.- harci állást vett fel, és amilyen unalmasnak indult az az egész mulatozás, éppen olyan éles fordulatot váltott az éjszaka.

//Köszönöm a játékot, élveztem, sajnos részemről csak eddig tartott, NJK-ban Nin irányítására bízom magamat
Sziasztok és jó éjt  Sleep
Szántóföldek - Page 3 2392699629//

Deedra Gindrian, Arthus Nendrac and Nîndaer Kedvelték

Harcos vagyok
Ian Gray

You need the three W in life; Wine, Women, Wealth


❖ Történetem : ❖ Ulron :
535
❖ Tartózkodási hely :
Ahol az urlon, ott vagyok én is
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 11:44 pm
Ősök éjjele
Mindenki || ZENE
──────────────── ────────────────
Hihetetlen milyen gyorsan változni tudnak az események egyről a kettőre. Az előbb még mindenki mulatozott és beszélgetett, most viszont vágni lehetett a félelmet és a pánikot körülölelő csendet, amelyet a hatalmas paripa a semmiből előbukkanása hozott magával. Remegő kezekkel néztem végig, ahogy a két lábra ágaskodott, majd ahogy előbukkant, úgy tűnt el a semmiben.
A néma csend továbbra is az embertömegen ült, egészen addig… míg egy nő meglehetősen közel onnan, ahol mi álltunk, de még kint a standkörön kívül, egetrengető ordítása meg nem törte azt. Még jó, hogy állva maradtam. A sokaság egyszerre váltott pánifélelembe és megindult egy emberként az ellenkező irányba, egymást lökdösve, ordítva, áttaposva. Kihúztam a kardomat a tokjából és magam előtt tartottam, ahogy Deedra is. Kissé remegett a kezem. Bevallom őszintén, az utolsó gondolatom volt az, hogy a legelső éles csatám nem élő lények ellen lesz, de ha a sors így akarja, hát legyen.
A tömeg nagy része kijutott a körből, a lények viszont egyre jobban közeledtek felénk, és ahogy körbenéztem a megmaradtakon, nem sokan álltunk fel ellenük.
- Az egyik? És a többi? – kiáltottam a csuklyás alaknak kicsit kétségbeesetten. - És ilyenkor mégis hol vannak az őrök? – Az utóbbi kérdésem inkább az égnek szólt mintsem a köreinkben levőknek.

Deedra Gindrian and Nîndaer Kedvelték

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
953
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 11:40 pm
Akit láttál? - elgondolkodva simogatok az arcára. - Később elmondod. - Nem akarok túl sokáig itt időzni, de ezen a konkrét helyen éppenhogy semeddig sem.
Nagyon úgy tűnik, én már akkor érkezem, amikor Cate lenyugszik kicsit. Mivel a kardot már eltette, így gondolkodás nélkül lépek közelebb hozzá. Nem igazán tudom, mit kellene még mondanom, de ő hamar eltereli a témát. - Nem csak halásztam, meg is nyertem! - felelem mosolyogva. - Ő itt Ron. - végignézek az asztaltársaságon, és kicsit habozok válaszolni. Ronra pillantok, aztán megint Cate-re. - Csak egy ital erejéig. Utána még dolgunk van. - A kürtszó azonban megállít, és leülni már sem lehetőségem, sem pedig kedvem nincs, miután az égen megpillantottam a fura lóalakot. Arról pedig még fogalmam sincs, miért ordít a nő, aki mindenkibe beléfojtja a baljós gondolatokat, de hamarosan kitör a hisztéria, és a mellettünk elrohanó népek mögött azokat is megpillantom, akik miatt mindenki más futva menekül. - Suga? ahhoz linrooq kell! - szétnézek és megrázom a fejem, miután behúzódtam Ron mögé, tőrömmel a kezemben. A hullabűz úgy facsarja az orrom, hogy szinte öklendezni tudnék. Ezekhez ezüs..... - elhallgatok. Végülis átmeneti megoldásnak egy lefejezés is megteszi.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 11:28 pm
Arra azért nem számít, hogy szó szerint a nyakába ugrik a lány, de azért állja a sarat. Biztos kezekkel kapja el, és segít neki megtalálni a biztos talajt a lába alatt, de persze nem ereszti el egyhamar, ha már így alakult.
-Nekem nem tűnt trükknek. Sőt...akit láttam.....igaz volt...
Elhúzza a száját. Másnak még ilyen félszavakkal sem utalna rá, kit látott. De az érintése gyorsan meggyőzi, hogy igaza van. jobb, ha húznak innen. Követi is, a karddal hadonászó nő láttán pedig Wyn  mögé áll, és hagyja ugyan, hogy tegye amit jónak lát, de azért a közelben marad.
-Hmm? Ó...Szia Thora. - Egy pillanatra néz csak rá, és mosolyog is, de amíg "Cate" nem teszi el a kardot, ő sem veszi le róla a szemét. Akkor azonban már ő is nyugodtabban fordul Thora felé.  - A küldetésemben akadt pár bökkenő....a Calden-i kovácsok a legjobbak a kontinensen, és visszatértünk ide, mert kell egy olyan páncél ami nem csak egy ing...hát te? Prion azt mesélte, sebtében hagytad el a várost.
Már éppen elfogadná a nő ajánlatát, és leülne, mikor felfigyel a zajra, és őszintén, mélyen megbánja, hogy nem hallgatott a bölcs szóra, és tűntek el innen akkor, amikor még lehetett. Ezúttal már nem csak készenlétben van, elő is rántja azt a kardot, és várja, hogy  a menekülő tömeg elhaladjon mellette, mielőtt az egyik büdös, undorító lény fejét próbálná venni egy erős vízszintes csapással.
Vendég
Vendég
Anonymous
Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 11:25 pm

Holtak éjjele
Mindenki & Nîndaer
As the sun goes down, far to the west, our ancestors watch over us as we rest.
Elhúzott szájjal pillantok a nagyszájú férfi felé, miként ismét rajtam köszörüli a nyelvét, azonban nem fűzök több gondolatot a panaszkodásához többek között a kardot rántó fehérnép okán. Őszinte megrökönyödésére ráncok telepednek meg a homlokomon, ám nem marad idő bővebben kifejteni a gondolatait, hiszen az újabb, általa is ismert jövevények mindenki figyelmét elterelik. Az egyetlen valós érzés, mi jelenleg a bensőmben elegyedik, az a merő frusztráltság az asztalunkat körülölelő tömeg okán, s a vágy, hogy végre a magam módján tölthessem el az éjszaka maradékát. Egyébként sem köt semmi a társasághoz, kik olyannyira elmélyülnek az egymással való beszélgetésben, hogy észre sem veszik a halk morajlást, mi az ég felől érkezik.
Leplezett érdeklődéssel pillantok fel az égboltra, melyen furcsa fények cikáznak végig, s addig a pontig, míg egy kürt hangja meg nem töri a zsibongást és mindenki fel nem kapja a fejét a Hold irányába, már-már meggyőződésem, hogy ezúttal engem érnek csúfos tévképzetek. De szó sincs ilyenről, s kérészéltű momentumokon belül a lassan csordogáló vér is megfagy az ereimben a szellem-ló láttán. Nem kellene semmi ehhez hasonlónak történnie ezen az éjjelen, s az a zöldes ragyogás… Óhatatlan elpillantok Lepke felé, hátha az ő arcán is feltündököl a felismerés nyoma, ám nem időztetem rajta túlzottan soká a szemeimet, hanem az idő közben felcsendülő sikoly felé kapom a fejemet.
Vélhetően a többiekkel egyetemben felpattanok a helyemről, és gondolkodás nélkül vonom ki a kardomat, igyekezve felmérni, miféle jelenség tartja iszonyban a menekvésre kelő népeket. A sötétben akadályozott a látásom, de előbb-utóbb ráismerek egy bestiára. S most nincsen nálam a linrooq tinktúra...
- Az egyik egy suga, ebben biztos vagyok – osztom meg a megfigyeléseimet feszült hangon, hátha akad még a környezetemben, aki egy csöppet is ért a szörnyekhez és azok likvidálásához. - Megfelelő felszereltség nélkül esély sincs ellene – teszem hozzá.

Fejvadász vagyok
Nîndaer

I like muted sounds, the shroud of grey, and silence that comes with fog.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
525
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás); Kezdő (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 11:05 pm
Ősök/Holtak éjjele

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit; Új válasz küldése 1f383   »
 
Oda érve egy csuklyás férfi ki szótlanul, némán bámult ránk, a férfi kinek neve számomra ismeretlen várt ránk. A többieket még nem figyeltem meg jól, de lassan végig futotta a szemem a két hölgyen is, és ekkor hallottam meg egy duruzsoló férfihangot. Oda kaptam a tekintettem a férfi szemébe, s elmerülök benne, ha engedi.
- Az istenekre Arthus! – Csattanok fel, és elengedem Thorát, majd oda lépek a férfihoz. Ha engedi, megölelem, és majd végig nézek rajta.
- Nagyon rég nem láttalak, megöregedtél. – Nevetem el magam. Ám arcomra ugyan akkor rémület is ki ült.
- Mond, hogy apám nincs itt kérlek. – Mondom rémülten, hiszen attól tartok, hogy egyszer csak eljön értem, s a hajamnál fogva rángat vissza. Soha nem bántott, tán nem is tenne, de ki tudja. Megloptam, hazudtam, elhagytam. Sok mindent, amiért elég zabos lehet.
- És mi jót csináltok itt, mi a beszélgetés? Valamibe bele avatkoztunk? – Kérdezem, majd leülök, ahol helyet kapok. Remélem Thora nem veszi zokon, és remélem, jön velem és leül mellettem.

❖❖❖

Hirtelen a semmiből egy hang szólal meg. Felpattanok, és a kardomhoz kapok, és össze visszapillantok. Zöldes fény táncol, villámlik az égen. Nem tudom mit láttam, de azonnal minden csendbe borul.
- Mi.. volt ez?? – Kérdezem remegő hangon. Egy nő siktsa rázza meg a csendet, majd menekülés.
- Thora! – Keresem barátnőmet, és megragadva magamhoz húzom, előkapok a kardom és magunk elé tartom. Figyelem a többieket, és remélem, nem hagynak itt minket.
Bestiák kerülnek a szemem látó távolságába. Nem tudom, mihez kezdjek, földbe gyökerezik a lábam. Soha nem láttam még efféle lényeket.
- Merre? – Kérdezem rémülten, hiszen nem vagyok ehhez hozzászokva.

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 10:57 pm

Ősök éjjele
Második felvonás

A forgatag meglehetős zsivaja, a bőséggel folyó ser s a különböző játékok, elfoglaltságok végett meglehet, eleinte fel sem tűnik senkinek, amint a tiszta égboltra felkapaszkodó teliholdat ölelgető felhők között néhány villanás végigmorajlik. A jelenséget kísérő hang sem biztos, hogy a vájt fülűeken kívül eljut bárkihez, hiszen a bárdok zenéje és az ittas népek lármázása bőven eltompítja a sötét duruzsolást, ami egy-egy fényjelenséget követ. Azonban, miként egy kürt mélyen búgó, behatárolhatatlan irányból érkező s vészjósló hangja végighasít az égen, kétségtelenül megkapja még a legrészegebb mulatozó érdeklődését is.
Aki ösztönösen feltekint a magasba, szemtanúja lehet, hogy a lágyan fodrozó felhőkből zöldes villanások közepette kibontakozik egy köd-hátas, melynek szemei csakugyan zölden izzanak. Egy momentumra akárha lovasa is volna, ám a következő pillanatban már senkit sem látni illékony szőrét megülni.
A magasztos lény rövid vágtát követően megtorpan, s mellső lábait megemelve, balsejtelmet ébresztve felnyerít. Aztán, mintha mi sem történt volna, szélsebesen tovaüget, eltűnve a fekete égbolt homályában.
A történést vélhetően mély csend követi. A többség elméjének lankáin végigfuthat a kérdés; vajon álmodtam vagy mások is ezt látták? Ha nem vagyok egyedül, mégis mi volt ez? Szinte késsel lehet vágni a felvetődő gondolatfolyamok sűrű masszáját, míg végül egy velőtrázó sikoly a kör széle felől keresztül nem hasít a levegőn.
Újabb néma milliszekundumok telnek el, mielőtt igazán elszabadulna azt alvilág; azok, kik a felsikító nő közelében vannak, csakugyan üvölteni kezdenek, aztán fejvesztve menekülni. Ami nem csoda, hiszen az ünnepség színterétől néhány méterre, a szántóföld letaposott talajának bizonyos pontjai eleinte zölden felizzanak, majd színüket vesztik, s minden egyes kis elfeketedő részből, a föld mélyéről szem és fülkagyló nélküli, holtsápadt bestiák bújnak elő, továbbá rettenetesen ocsmány társaik, kik orrfacsaró hullaszagot árasztanak magukból. Szerencsére az előbbiekből pusztán három bukkan fel, ám az utóbbiakból négy-öt is előkeveredik, nem fukarkodva az idővel, hogy a vendégseregre támadhassanak.
A pórul járt nőre éppen a szemek nélküliek közül rontott rá az egyik, feltépve a húsát és magába szipolyozva a kiontott vérét… A többiek is persze áldozat után kapnak a rettegve kiabáló és menekülő sereglet közül, kik felborítják a standokat, sátrakat, olykor pedig még egymást is.
Ezek után ki is venné észre, hogy a magasan ragyogó Hold vörösbe hajlik…?

Deedra Gindrian, Thora Haleye and Arthus Nendrac Kedvelték

Tulveron főkrónikása
Kalandmester

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
153
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
❖ Szintem :
Mester
Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 10:53 pm
Ősök/Holtak éjjele
Mindenki
• Zene: LINK • SZÓSZÁM: IDE
Ahogy az egyik idegen férfi szól hozzám miután ijedten pattantam fel az asztaltól. Felé emelem a tekintetem, de cseppet sem nyugszom meg.
-De ők nem lehetnek itt…-Csúszik ki az ajkaim közül. Látszik rajtam a zavarodottság. A mi szellemeink a tengerhez tartoznak, nem ide. De az megnyugtat, hogy nem hallucinálok. Tényleg láttam és éreztem valamit. Csak attól félek a legjobban, hogy az a valami inkább valaki, aki nagyon közel áll a szívemhez. A kardomat lassan helyezem vissza a hüvelyébe. Wyn érkezése kissé meglep engem. Nem hittem volna, hogy itt is összefutunk.
-Szia!-Kap egy apró mosolyt tőlem, majd a vele érkező férfira pillantok, ő csak egy biccentést kap tőlem.
-Mitől vagy csurom vizes? Csak nem almát halásztál?-Direkt próbálom a terelni a gondolataimat. Nem akarok a szellemeken gondolkozni.
-Gyertek üljetek le közénk.-Állok kicsit félre és csak ekkor veszem észre, hogy mások is csatlakoznánk hozzánk. Milyen sokan lettünk így hirtelen. Kicsit úgy érzem magam, mint Ylore-ban. A végén itt is rendezünk egy random ivós versenyt.

Nîndaer Kedvelte

Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
800
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Szántóföldek - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
3 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom-
Ugrás: