Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Szántóföldek - Page 5 KaDiPE5
Szántóföldek - Page 5 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Szántóföldek

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 8:55 pm
Az első kör az enyém, de még van kettő, ami alatt bármi megtörténhet. Eddig nem nyomtam bele annyira az arcom a vízbe, hogy a szememnek bármi baja esetett volna, de a következő kör második almájával rendesen megszenvedek.  Valahogy nem hajlandó megadni magát egyik sem, és végül felemás eredménnyel zárul a második forduló, amiben Thora felzárkózik mellém, Dee pedig nagyon igyekszik. Tényleg. Látom rajta, hogy mindent bele is ad. Végül annyira felszívja magát - vagy az alkoholt?-  hogy majdnem behoz minket. Végül nagyon is szoros verseny lett, de legalább nem a semmiért küzdöttem. A döntő körben már csak Thora és én állunk a hordók mellett. - Győzzzön a jobb! - fordulok felé mosolyogva, de a tekintetemben elszántság villan. Mindenre felkészülten már várom a versenybíró jelét. Nem nézek oldalra, és próbálom kizárni a tömeg hangjait, és azt is, hogy Thora sikerrel jár-e vagy sem. Kizárom a több ízben nyeldekelt alkoholt is. Végül saját magam is meglepve két sikeres alámerülés után kikiáltanak győztessé. Elégedett kis vigyorom mellé némi értetlenség is társul. királynő? én? ne nevettessetek!

Deedra Gindrian Kedvelte

Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 8:48 pm
Ősök éjjele
Mindenki || ZENE
──────────────── ────────────────
Az első kör után felgyorsultak az események. Egymás után hajolgattunk az almákért, én pedig minden idegszálammal arra koncentráltam, hogy több almát szerezzek, mint Deedra. Nem tudom honnan jött elő belőlem ez a gyermeki versenyszellem, de nagyon jól esett az utóbbi kemény időszak után. Itt végre nem kellett azon gondolkodnom miből fogok megélni és hol, hanem kicsit elengedhettem magam és csak egy dologra fókuszálhattam, minél több almát kiszedni az ajkaimmal a vízből.
Gyorsan túltettem magam a kellemetlen alkoholkortyon, és miután kiköhögtem magam, újult erővel és elszántsággal hajoltam a víz fölé. A második kör mindkét próbálkozásánál sikert arattam, egymás után vettem ki a fogaim közül az almákat. S bár a harmadik kör első nekiveselkedésénél elvétettem a célt, és megint sikerült a színtiszta vízbe harapnom, a legeslegutolsó esélyt kihasználva újra almába harapva egyenesedtem fel, s most már utoljára.
Gyors zihálással kitisztítottam az orromat a benne eltelítődött vízcseppektől, majd elismerően számoltam össze az almáimat az emelvényen. Egy, kettő… há…öhm, hol is tartottam? Valahogy sikerült elkalandoznom, szinte rá kellett közelítsek a szemeimmel az almára. Mintha többet látnék belőle, mint amennyi? Megráztam a fejem, és újfent nekiálltam a számolásnak. Pár nagyon nehéznek tűnő másodperc után diadalittasan húztam ki magam a vödör mellett, és büszke voltam magamra, amiért az összesen hat próbálkozásból négyet sikerült kiszednem. Végül kíváncsi tekintettel fordultam Deedra felé, hogy őneki mégis mennyit sikerült összeszednie.

Deedra Gindrian, Wynva and Nîndaer Kedvelték

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
953
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 8:42 pm
 
Ősök, holtak éjjele
Mindenki
──────────────── ─────────────────
« Comment; ide • Szószám; ide • Zene; ide »
« "A szerencsejátékosok úgy játszanak, ahogy a szeretők szeretkeznek, és az iszákosok isznak - vakon és szükségből, egy ellenállhatatlan erő uralma alatt"»

- Ugyan - ülök vissza a söröm felé, egy elégedett mosoly kíséretében - tiszta módon már nem is lehet tiszta csizmát szerezni?
A sikolyra egy kicsit magam is megderemdtem.
- Esküszöm nem én voltam - emeltem fel a kezem.
Beleittam a korsómba, fél füllel hallottam meg az asztalnál ülő férfi megjegyzését, és valahonnan, távolról a szitokszavakat.
- Valakinek igazán balszerencsés a ma este - jegyeztem meg, rásandítva a mellettem ülőre, és lehúztam a sört. Ahogy intetettem a következőért a szemem sarkából egy árnyat láttam elsuhanni. A zsivajban visszhangot vertek a szavak.
Fiam.
Arthus.

Mi van ebben a lőrében?
Amikor lerakták elém a második korsóval, kicsit haboztam. Nem vagyok az a beszari fajta, de az este kezdett egyre érdekesebb lenni. Ezek szerint ami elkapott az imént az valóban nem a lelkiismeret volt, hanem valami túlvilági sugallat. Még egy ilyen marhaságot.
Fiam.
Arthus.


 

Nîndaer Kedvelte

Boszorkánymester vagyok
Arthus Nendrac

A sors vezeti azokat, akik követik, de magával hurcolja azt, aki ellenáll.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
62
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol, amerre a lába viszi
❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 8:39 pm
Vigyorog továbbra is, és kiáltva bíztatja Wyn-t, hogy ne fogja vissza magát, nyerje meg azt az ingyen sört, már ha igaz, amit a mellette állók mondanak, és tényleg ez a díj. Nem lesz könnyű dolga persze. Mellette egy amazon áll, aki úgy tűnik , jól bírja a józanság hiányát, ő mellette pedig....Thora???
-Mi a szösz...?
Integet neki is, ha esetleg ránézne. Jobban belegondolva talán nem olyan furcsa, hogy itt látja. Mégis, mintha egy egész életet leélt volna, mikor utoljára hallotta őt énekelni.
-Hmm.
Furcsa érzés keríti hirtelen hatalmába. Nem tudná megmondani, mi az, de mintha mindenki más is észlelné. Gyorsan körbe kémlel, majd ledermed. Üveges szemekkel néz maga elé, és mozdulni sem mer, sem szólni. Az egésznek vége egyetlen pillanat alatt, Ronan pedig pár ujjával megtörli az arcát, mielőtt visszafordulna a pódium felé.
Vendég
Vendég
Anonymous
Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 8:38 pm
Ősök/Holtak éjjele

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit; Új válasz küldése 1f383   »
 
Még se hallotta? Beleborzongok ismét, de csak próbálom magamban nyugtázni a tényt, hogy ezeket valaki úgy is csak ijesztgetésünk miatt csinálja. Nem válaszol, de az arca elárulja, hiszen olyan furcsán pislogott rám, vagy újra hallucinálok? Egyre jobban éreztem, hogy mintha valaki állna mögöttem, s a hátamat érintené, vagy a vállam. Folyton oda kaptam a tekintettem, se semmi. Még egy bogár sem pislogott vissza rám, semmi nem volt, ami ezt az érzést kelltette volna.
Elindult a játék, s összekötöttem a hajam, majd bele nyomtam az arcom. Megcsapott a hideg alkohol? Ki kapom a fejem és köhögök, csípett.  Hallottam, ahogyan Thora felkiált, hogy ebben alkohol van. Muszáj vissza tennem a fejem, hiszen nem veszíthetek. Nagy levegő, és most nem nyitom ki a szemem, ami lángolt a fájdalomtól.  
Próbáltam elkapni egyet, nem sikerült. Már zihálva kaptam ki a fejem, annyira nem tudtam a tudattal élni.
- Istenekre.. – Köhögök, majd visszateszem a fejem elszántan. Ismét nem sikerül, sehogyan se akart sikerülni. Így az első kört elvesztettem, maradt még kettő.
Wynva and Nîndaer Kedvelték

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 8:31 pm
Ahogy újra végigsöpör a pillantásom a tömegen, megakad a szemem Hófehéren. Nem nehéz kiszúrni még ennyi ember között sem. - Nézd, hogy nyerek! - kiáltom vissza neki, bár nem jutnak el tisztán hozzám a szavai. A nyaklánc láttán azonban felvidul az arcom. De csak egy pillanatra. A túlvilági hangok mellé a köd is csatlakozik, és bár az emelvényt még nem érte el, szinte a bőrömön érzem a különleges energiák jelenlétét. Ha ez valami vásári trükk, akkor az okosabbik fajtából való. Erre csak abból következtetek, hogy senki sem menekül sikoltozva...egyelőre. Ahogy Dee sem teszi, pedig látom az arcán, hogy ő is hall és lát. - Sebaj, valahogy túlteszem magam rajta. - felelem mosolyogva, s közben elhessegetem a fura érzéseket. Elvégre ez mégis csak a holtak éjjele. Hátrateszem hát a kezem és amikor Dee és Thora is megteszi, én is belehajolok a hordóba, hogy megpróbáljak elkapni egy trükkösen menekülő almát. Az elsőt viszonylag hamar sikerül elkapni, és a fogaim közt szorongatva emelkedem fel vele. Vigyorogva a kezembe fogom, amit ismét hátra teszek, és hosszas halászgatás után újra egy szép piros almával gazdagabban, meg némi rémes pálinkával a gyomromban egyenesedem ki. Remélem, hogy az összes fognyom az enyém, amit a második almán látok, bár az egyik foghíjas mintázat alapján azt mondanám, valaki már tesztelte a játékot, mielőtt elkezdtük volna. fúhjjj!

Nîndaer Kedvelte

Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 8:29 pm
Ősök éjjele
Everyone


- Úgy, hogy még nyerni is lehet vele, igen, akkor sokan szeretik játszani, mint légy a trágyára, úgy szálnak rá a népek. De ha eleget isznak, akkor még fizetnének is érte, csak hogy ostobát csináljanak magukból.- ha eleget ivott volna, akkor elképzelhető, hogy már derékig vizes lenne, de szerencsére nem öntött fel a garatra, csak is módjával iszogat… még.
- Hm… ez fura.- csak egy árnyat látott, semmi mást, éppen a szemének sarkából, ismerős volt valahonnan, de hiába tekintett felé, már nem volt ott. Aprót vont a vállán és figyelmét a táraságra irányította. Lehet csak az elméje játszik egy apró játékot, talán mégis túl sokat ivott.
- Unalom csupán és semmi más.- felelt a szaros csizmás hölgynek a kérdésre, és így tett Keserű is, muszáj lesz valami nevet adnia, mert még mindig nem mutatkoztak be egymásnak. S nem lepi meg Iant, hogy nem szórakozás hozta ide, munka és mindig csak a munka.
- Van egy érzésem, hogy valahol, valaki, tippemre egy részeg férj, most nagy fejmosást és verést kap.- szélesen elvigyorodott, már is szimpatikusabb ez a Szaros fickó mint Keserű.

Calypso and Nîndaer Kedvelték

Harcos vagyok
Ian Gray

You need the three W in life; Wine, Women, Wealth


❖ Történetem : ❖ Ulron :
535
❖ Tartózkodási hely :
Ahol az urlon, ott vagyok én is
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 8:17 pm
Ősök éjjele
Mindenki || ZENE
──────────────── ────────────────
A halk suttogásokon és a szél lágy süvítésén kívül nem hallottam semmit. Aggódva néztem Deedrára, aki mégis sápadt tekintettel vizslatta körbe a maga elé táruló látványt. Vajon ő mást is hall, mint amit én, vagy ugyanazt, viszont őt sokkal jobban félemlíti meg ezek a hangok, mint engem? Saját magamon is meglepődtem, amiért nem úgy reagáltam, ahogy azt egy ilyen helyzetben elvárná magától az ember. Sokkal… nyugodtabb voltam, mint azt elvártam volna magamtól, és nem értettem miért. De nem volt időm ezzel foglalkozni már.
A játékmester elordította magát és a verseny megindult. A víz fölé hajoltam és elszántam nyomtam lefelé az arcomat, hogy kikapjam az első almát a fogaimmal, viszont amikor az ajkaimat megérintette a víz, fintorogva rántottam magam vissza. Hé, ebben alkohol van. Hitetlenkedve néztem fel a játékvezetőre, de az csak otrombán vigyorgott rám. Alig láthatóan megingattam a fejem, majd visszafordítottam a tekintetemet a vödörre. Kinéztem magamnak az egyik almát, aztán felhúzott orral hajoltam mélyen a vödör felé. A következő másodpercben az almával a fogaim között emelkedtem újra fel.
Megrebegtettem a pilláimat Dee felé, hogy henceghessek az első almával, de utána köptem is ki, hogy a második próbálkozást is végrehajthassam. Újra belemerültem arccal a vízbe, de itt valahol célt téveszthettem, mert alma helyett csak egy nagyobb kortyot sikerült az alkohollal teli vízből nyelnem, ami miatt végül köhögve egyenesedtem fel, hogy levegőt kaphassak.

Nîndaer and Ian Gray Kedvelték

Varázslónő vagyok
Thora Haleye

Skill and confidence are an unconquered army"


❖ Történetem : ❖ Ulron :
953
❖ Tartózkodási hely :
El'Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok); Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 8:16 pm

Holtak éjjele
Mindenki & Nîndaer
As the sun goes down, far to the west, our ancestors watch over us as we rest.
Egyetértő hümmentéssel biccentek a férfi tósztjára, aztán sokak példáját követve szinte egy szuszra kiiszom a kupám habzó tartalmát. Végül a kézhátammal megtörlöm a számat, noha a mozdulatban megakadok, miként egy rég elfeledett simítást érzek a vállamon megülni. Elébb a tekintetemet vetem oldalra, majd apránként a fejemet is a hátam möge felé fordítom, azonban hiába várom Aelneth alakját felderengeni, nem fogad más, mint az ivósátor színes, forgalmas volta. Mégsem tudom megállni, hogy kezemet ne egyengessem a vállamhoz, hátha az érintés melegségét még sikeredik utolérnem. Langyosan nyúlik el a tenyerem alatt a köpenyem ütött-kopott valója.
A felismerésből s a feltörekedő emlékek viharából Veleris hangja ránt fel, amint kérdést intéz felénk. Akárha rajta kaptak volna, szigorúan elemelem a kezemet, és visszafonom az ujjaimat a kiürült korsó oldalára.
- Valami más – felelem szürke, távoli hangon, hatása alatt az imént tapasztaltaknak. Szinte bosszússá tesz a tény; mikor egyszer igazán egyedül kellene lennem, képtelen vagyok a lényemhez ölelni a magányt s teret adni az őseim közelségének. - Megbíztak az ünnepség felügyeletére – teszem hozzá a lelkesedéstől igen messzire esve, s míg a velem szemben ülő férfi az idegen nővel társalog, én az idő közben visszakeveredő alakra vetem a tekintetemet. Kezei között új csizma bukkan fel, s noha mindeddig csupán fél-füllel hallgattam a beszédüket, elég erős meggyőződésem van arról, miért és milyen úton-módon jutott a lábbelihez.
- A helyedben vigyáznék – vetem oda neki érdektelen ábrázattal, különösebb magyarázat nélkül. Ha magam is oly buzgó tagja volnék a kékeknek, már bizonyosan vádaskodások és kilátásba helyezett büntetések zömével fárasztanám a törvényekre siket füleit.

Fejvadász vagyok
Nîndaer

I like muted sounds, the shroud of grey, and silence that comes with fog.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
525
❖ Tartózkodási hely :
Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás); Kezdő (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 7:52 pm
Ősök/Holtak éjjele

« taggeld; Mindenki •  Zene; ide • credit; Új válasz küldése 1f383   »
 
A láthatólag ideges féri csábító ajánlata engem nem vonzott. Nagyon nehezen viselem az italt, így nem csábított a gondolat, ám a gyermeki énem le akarta győzni Thorát, persze mind ez csak a barátság kereteink belül. Ha én nyernék, az orra alá dörgölhetném, és elosztogatom a sert.
Már nem hajtogatom, hogy igaza van, pedig újabban ez jött volna a számra.
- Fúúhh jaj.. - Lassan egy imát kellene elmormognom magamban a szellemeknek, isteneknek.
Eközben Wynva is becsatlakozott. Örömmel fogadtam, hogy emlékezz rám, és a nevemen szólított.
- Tévedtem. – Nevetem el magam, és figyelem, ahogyan hátra teszik a többiek a kezüket. Olyan viccesen mondta Wynva, mint aki vágyódik az ilyesfajta cselekedetre. Egy férfi hang is megcsapja a fülemet. Valamiért úgy érzem, mint ha anyám velem lenne, de lehet csak ismét a képzelgésem az, ami hatalmába kerített. Libabőrös vagyok.
A hang félelmetes volt, és körbe néztem más is hallotta-e. Ha jól láttam a lányok is hallották, nem hallucináltam. Még jobban kezdtem bepánikolni.
- Mi volt ez? – Kérdezem cérnahangon, egészen halkan, de azért reméltem ők is hallották.
- Akkor kezdünk? – Kérdeztem körbe pillantva? Bizonyos vagyok benne, hogy a hangokat valaki szórakozásra csinálta, hogy a nép majd jól megijedjen.

Nîndaer Kedvelte

Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 7:47 pm

Ősök éjjele
Második felvonás
Cold is the earth as we celebrate the cycle of death and rebirth.
Tonight we speak to those through the veil,
The lines between worlds are thin and frail.
Ghosts and spirits in the night...

A nap már alábukott a horizonton, az est dermesztő sötétje pedig apránként ereszkedik le a szántóföldekre a hűvös, őszi idővel karöltve járó, tejfehér köddel egyetemben, mely egyelőre a talaj közelében fodrozódik. A vigadó tömeg hangulatát igaz, nem sokban zavarja a rettegett éjjel gondolata; mihelyt lángra kap az ünnepi máglya s a körben elhelyezett fáklyák, a zenészek ismét rázendítenek, míg a habzó serrel, netán forralt borral csordultig töltött kupák nagyot koccannak. Az egyre pityókásabb és vidámabb vendégek hangos kurjongatása vagy egymás ijesztegetéséből fakadó sikongatása töri meg a környék csendjét, ami sokak szerint messzire űzi az ártó szellemeket.
Noha akadnak, kik ezzel kevéssé értenek egyet, miként a nyüzsgéstől kicsit távolabb esve halk suttogásokat tapasztalnak az erdő irányából, s egyesek talán elhunyt szeretteik jelenlétét is megérzik maguk körül. Meglehet, pusztán az egyre hűvösebb levegő játszik velük csalfa tréfát... Mégis különös, fekete árnyak rebbennek a tekintet perifériájáról, kósza, láthatatlan simítások és érintések borzongatják a testet és a lelket, viszonozni azonban nem érdemes egyetlen jelenség közeledését sem, ugyanis aki túlzottan kapaszkodik a túlvilág lakóiba, maga is könnyedén azzá válhat.
Akadnak, akiknek a mosolya nem őszinte, de a poharát még az is megemeli az őseire, ki egyébként nem hisz a visszatérésükben.

Thora Haleye and Arthus Nendrac Kedvelték

Tulveron főkrónikása
Kalandmester

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
153
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
❖ Szintem :
Mester
Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 23, 2021 7:46 pm
Ősök/Holtak éjjele
Mindenki
• Zene: LINK • SZÓSZÁM: IDE
A kérdésemre az egyik idegen fickó válaszol. A homlokomat összeráncolva hallgatom őt. Megkötik az ember kezét és szájjal kell kihalászni?? De ez miért jó?
-És ezt ilyen sokan szeretik játszani?-Értetlenkedem egy sort. Bár tény, pénzért, meg alkoholért igen könnyen rá lehet venni bárkit bármire. Szóval igazából nem is meglepő a dolog. A söröm második fele is igen hamar eltűnik, de ahogy koppan a korsóm alja az asztalon kirázz a hideg. Körbe vezetem a tekintetem a tömegen, majd csak az erdő felé figyelek. Mintha hallanék valamit, de a nagy zaj miatt nem mondanám biztosra. A kezem automatikusan kúszik a kardon nyelére. A lovas papas visszaérkezése zökkent ki engem. Érdekődve fordulok feléjük és veszem szemügyre én is azt az új csizmát. Valóban szép darab. De ez a minimum azok után,hogy miatta lett piszkos az előző.

Wynva and Nîndaer Kedvelték

Vándor vagyok
Calypso

Great stories happen to those who can tell them


❖ Történetem : ❖ Ulron :
800
❖ Tartózkodási hely :
Bárhol
❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Szántóföldek - Page 5 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
5 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Qerilyan Birodalom-
Ugrás: