Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Holtak erdeje - Page 4 KaDiPE5
Holtak erdeje - Page 4 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Holtak erdeje

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 02, 2021 1:00 am


- Köszönöm, de mostmár csak a készleteim pótlásával kell igazán foglalkoznom. Abban pedig most épp van segítségem. -  tényleg hálás vagyok, hogy szívén viseli a sorsom, még ha csak puszta érdekből teszi is. Nekem csak az a fontos, hogy tudom, számíthatok a segítségére, ha egyszer rászorulnék. Persze eszemben sincs senki segítségére fanyalodni, de időnként mindenki kerülhet kényszerhelyzetbe, s jó, ha ilyenkor van remény a segítségre.

Mylla említésére alig-alig rezdül Nykon arca, de biztos vagyok benne, hogy nem szívesen hagyja ennyiben a dolgot, mivel törődő jellemnek tűnik. Segítek hát, ne nyomassza a ki nem mondott kérdés. - A védelmezője természetesen tud a dologról. -

Gyorsan átfutom fejben, mennyi sebkenőcsöm van készen, beüvegezve, s közben bólintok egyet. - Három adagot tudok adni most, s szükség esetén további 4-5-öt 1 hét múlva, mikor meglátogatom a tábort. - kezdem az egyszerűbbel, majd egy picit elgondolkodva méregetem az arcát, mielőtt a másik, magán jellegű problémára térnék.
Nem tudtam, csak sejtettem, hogy valami nyomasztja, s nem csak kíváncsiságtól hajtva lovagolt idáig. Természetesen szeretnék segíteni, ha tudok, de neki is ugyanazokat mondom el, amit mindenki másnak. - Kérhetünk útmutatást a szellemektől. Talán kegyesek lesznek, és segítenek. De garanciáim nincsenek rá, hogy azt mutatják majd, amire most keresed a választ. -  nem akarom rábeszélni, mert annak soha nem lett még jó vége. Ha így is akarja a segítségemet, azt magának kell eldöntenie. Fölösleges lenne azzal traktálnom, hogy a legtöbb esetben a kérdések így vagy úgy, de megválaszoltatnak.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 02, 2021 12:28 am
The Prophecy
• Zene: LINK • SZÓSZÁM: 224

Az erdőbe meredt a tekintetem. A nap lenyugvó fénye halványan derengte be a fák közt a földet, s az egésznek így oly kísérteties látványt nyújtott, amilyennek most már elvártam a nő lakhelyét is. Teljesen máshogy képzeltem el őt és a házát is.
- Értem – feleltem. - Ha gondolja ide küldhetek valakit, aki segít magának helyrehozni a műhelyét, ahogy maga mondja, bár ahogy nézem, már volt segítsége – utaltam felpillantva a ház újonnan javított szerkezetére. Ugyan ki járhatott erre ilyen mélyen az erdőben, és segített egy remete asszonynak? Talán ő is jósoltatott, és számára ez volt a fizetség, hogy besegítsen a ház körül?
A kislányról való érdeklődésemre meglepő választ kaptam. Egy aprót rándult a szemöldököm, de az arcomat továbbra is közömbösnek mutattam. Vajon Aldrich tud erről az egészről? Elmélkedésemet a látószögembe ért nő törte meg. Másként láttam már magam előtt. Már nem ugyanaz a javasasszony állt előttem, mint akit időközönként láttam a tábor piacán. Egy rejtély állt előttem, akit most nem áll módomban megfejteni, inkább kihasználni a helyzetét. Ez a nő tud nekem segíteni, és most, minden reményemet elveszítve talán ő az utolsó esélyem, hogy Deedra nyomára bukkanjak.
- Elsősorban a kenőcs kellene – mondtam határozottan, majd egy halkabb hangsávra váltva folytattam. – Engem egyetlen személy érdekel. Egy a vérünk. Volna valami… fortélya arra, amivel csak egy jelet, vagy akár egy irányt mutatna számomra, hogy merre keressem őt?
Harcos vagyok
Nykon Gindrian

Behind every great man there is a powerful woman


❖ Történetem : ❖ Ulron :
420
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Szept. 01, 2021 9:07 pm


Bár ez a férfi volt, aki annak idején engedélyt adott, hogy kéthavonta meglátogassam a táborukat, s a portékáimat áruljam, ezen kívül még nem volt dolgom vele. Nem ismerem őt, így nem is tudom, mit várhatok tőle. Nem tudom, mi járhat most a fejében, ahogy a véres oltárra mered, s hogy nem gondolkodik- e azon, hogy jobb lenne neki és a klánjának nélkülem. Nem örülnék, ha egyetlen "szomszédaimmal" megromlana a kapcsolatom, de nem fogok hazudni senki kedvéért. Sosem tettem. Mindig vállaltam, ki vagyok, mi vagyok, még akkor is, mikor tudtam, hogy nem származhat semmi előnyöm belőle. Nem félek, ezt valahogy Bryna sem tudta belém nevelni, pedig okított eleget, míg élt, az emberek gonoszságáról.
Nykon Gindrian azonban nem ijesztő férfi. Sokkal inkább tiszteletet parancsoló megjelenésű, s a klánja szerint igazi vezető, ki mindig a legjobbat akarja népének. Úgy tűnik, most is pontosan ezért van itt. - Nemrég egy vihar kárt tett a műhelyemben és sok holmim kárba veszett. Jónéhány dolog van, amit csak most tudok pótolni a friss termésekből. De értékelem, hogy idefáradtál, Vezér. - felelem óvatosan, nem tudva, mi is a pontos és helyes megszólítása a klán főnökének. Néhány lépés után inkább megállok én is, épp csak megpillantva egy szívdobbanásnyi időre az arcát. - Mylla nekem dolgozik. Így fizet a jóslatért, amire annyira vágyott. - most megint közelebb, s oldalt lépek, így már ott állok mellette, s úgy nézek fel a marcona arcrú férfire. - Miben lehetek a segítségedre? - sebkenőcs, vagy bepillantás a jövőbe? Állok a rendelkezésére.

Nykon Gindrian Kedvelte

Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Aug. 31, 2021 11:06 pm
The Prophecy
• Zene: LINK • SZÓSZÁM: 202

Jó pár tucatnyi telet megéltem már, de még sosem találkoztam Igazi jósasszonnyal. Sosem gondoltam volna, hogy ez a magának való, bár aprónak igazán nem mondható nő nem csak egy sima remete az erdő fái közt, aki néhanapján kenőcsöket készít a közeli falvaknak, táboroknak, hogy valamiféle csekély bevételből megtudjon élni. Így végigmerengve a dolgokon, talán mégis lenne esély rá, hogy csak a saját eszemet akartam megvezetni, miszerint varázslat valójában nem létezik, és a förmedvényeket is csak az Istenek küldték ránk bosszúból, amiért nem voltunk engedelmes nyájuk az utóbbi pár évtizedben.
Továbbra is a kőoltárra meredtem.
- Nem jött el a szokásos időpontban a táborba – feleltem szenvtelenül, közömbösen. – Csak megszerettem volna tudni, hogy esetleg valami baja eshetett-e, amiért nem jelent meg.
Az ujjaimat újra végigsimítottam a kő barázdáin tudatosan kihagyva a vérrel szennyezett részeket. Jövendőmondás. Hirtelen azon kaptam magam, hogy a saját jövőm tudásának esélyein elmélkedem. Megtudhatnám mire szánna a sors a maradék időmben, megtudhatnám mi lenne a klánnal a földi létem távozása után. Vajon csak a jövőt tudná elmondani számomra?
Nem fordultam meg. A hátamat még mindig a nőnek mutatva egyetlen kérdés szegeztem neki.
- Miért van magánál Mylla?
A tenyeremet ráhelyeztem a kőre. Hideg és nyirkos volt a meleg idő ellenére is.

Wynva Kedvelte

Harcos vagyok
Nykon Gindrian

Behind every great man there is a powerful woman


❖ Történetem : ❖ Ulron :
420
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Aug. 30, 2021 3:35 pm

Napsütéses, békés nap ez a mai. Nem bánom, hogy így van, hiszen az elmúlt néhány mozgalmasabbra sikerült, mint azt eredetileg terveztem. Mylla nagyon hasznos, és jó segítség, gyakorlatilag bármit rá merek bízni, de emellett is akadt munkám épp elég. A tegnapi például egy kifejezetten nehéz és megterhelő nap volt, hiszen egy visszajáró vásárlót vesztettem el, egy asszonynak pedig a lánya haláláról kellett beszámolnom egy meglehetősen véres látomást követően. Ő egyszerre veszítette el a lányát és a férjét is. Tegnap volt először, hogy azt kívántam, bár ne láttam volna semmit. Még mindig meg tud lepni olykor, mennyire gusztustalan lény az ember. Ilyenkor mindig fölírok egy plusz pontot Brynának, amiért nem akart a városban, vagy valami faluban élni. Minél messzebb vannak tőlem ezek a rémségek, annál boldogabb vagyok.

Megmutatom Myllának azt a néhány erdei bokrot, amelyekről vadmálnát, áfonyát és egyéb finomságokat szüretelhet, és a lelkére kötöm, bármi történjen is, ne időzzön túl soká, és érjen vissza, mielőtt lemegy a nap. Alig öt percnyi séta csak a kunyhóig, ezért remélem, nem kell aggódnom. A leány egyébként sem tűnik egy elveszett báránykának, jól kiismeri magát az erdei ösvényeken, így nyugodt szívvel  térek vissza, hogy pihenjek egy órácskát csöndes magányomban. Még  ki sem érek a fák közül, már tudom, hogy ebből a pihenőből semmi sem lesz. - Egy szamár vére. -  szólítom meg a magas férfit, s mikor meglátom az arcát, kicsit meglepetten formál egy elnyújtott ó-t az ajkam. - Mi szél hozta ide a Romok klánjának vezérét? - kérdezem tőlem telhető kedvességgel, ami ugyan nem sok, de legalább nem teljesen barátságtalan. Elvégre két jó vevőmet is elveszítettem tegnap, a szomszédos klán vezérét nem lenne okos dolog magamra haragítani. - Az oltár a jövendőmondáshoz kell. Segít kapcsolatba lépni a szellemvilággal. - jegyzem meg kérdés nélkül, ahogy odalépek hozzá, hiszen tudom, hogy úgyis ez foglalkoztatja most. A róla hallott szóbeszédek alapján azt hiszem, joggal remélem, hogy nem az a típus, aki holnap egy csapat vasvillával felfegyverzett, felbőszült falusival tér vissza, hogy máglyára vessenek a bűneimért. Így aztán megkockáztatok ennyi nyíltságot. Egyébként sem ő lesz az első a klánjából, akinek megsúgtam a jövőjét.

Nykon Gindrian Kedvelte

Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Aug. 25, 2021 12:35 am
The Prophecy
• Zene: LINK • SZÓSZÁM: 464
Már hónapok teltek el, mióta a lányom elszökött. A napok múltak, a hetek teltek, és senki sem tudott semmit a hollétéről. Seravien se bukkant fel hírrel, de még egy levél formájában sem. Már tényleg nem tudtam, mit tegyek. Haraggal és szégyennel gondoltam magamra, amiért hagytam, hogy idáig fajuljon a helyzet, és szörnyű bűntudat űzött, amiért úgy váltunk el, ahogy. Az utolsó szavaim hozzá, ahogy reggel már csak arra ébredtem, hogy hűlt helye volt az ágyában. Tudtam jól, hogy az én hibám. Túlságosan szigorúan tartottam őt magamhoz, irreális elvárásaim voltak vele szemben, csak és kizárólag a klán jövőjét tartottam magam előtt, hogy ha én már nem leszek, és ez megrémisztette. Elüldöztem őt. És emiatt valószínűleg sosem bocsátok meg magamnak. De neki tartozom egy bocsánatkéréssel, és remélhetőleg most már hidegvérrel, nyomós érvekkel fogom tudni visszahozni őt ide. Senkim sincs rajta kívül, aki megfelelően, hűen, és kellő hozzáértéssel tudná vezetni a klánt. Be kellett valljam, hogy szükségem van rá, még ha most számára olyan is vagyok, mint akit messzire el kell kerülnie.
Kijjebb terítettem a bundás köpenyemet a hátamon, ahogy beértem az erdőbe a hegyi szerpentinről. Meglepően nagy hőmérséklet-különbség van, pedig egymást váltja a két terület. A javasasszonyhoz tartottam. Lassan egy hete el kellett volna jönnie hozzánk, hogy eladja a szokásos kenőcseit, de nem bukkant fel. Egyrészt a hogyléte felől aggódtam, másrészt pedig kifogytunk a portékájából, amikor az utolsó tégelyeket használtuk fel az újonnan érkezett embercsapat sebesültjeinek ápolására. Manapság kellően sok szabadidőm akadt, így gondoltam besegítek a klán ápolóinak, és magam jövök el felkeresni őt.
Már órák óta lovagoltam, mikor végre feltűnt a fák felett a halvány füstcsík. A házhoz érve meglepően figyeltem fel az ismerős lóra. Egy kislányhoz tartozott, aki azzal a férfival és csapatával érkezett hozzánk, akik miatt elfogyott a sebkenőcs. Vajon mit kereshet ő itt, ilyen messze Aldrichtól? Leszálltam a lovamról, és kikötöttem a másik mellé. Csendes léptekkel jártam körbe a házat. Még sosem volt szerencsém magam megnézni a nő lakhelyét. Kissé omladozó, bár itt-ott frissen újított tetőszerkezettel, fából épült… kalyiba. Késő délután volt, de az ablakban már egy gyertya pislákolt, jelezve a közeledő éjszakát.
Épphogy az ajtóhoz irányítottam volna magamat, amikor észrevettem valami érdekeset a szemem sarkából. Kíváncsian léptem a derékmagasságig érő kőépítményhez. Alapjában véve világos a kő, majdhogynem márványnak is mondható, ami felettébb érdekes kérdést vetne fel, miszerint egy közönséges javasasszony mégis hogyan juthat ilyesmiféléhez, de megakadt a tekintetem a kivájt vonalakban sötétlő, szinte már fekete odaszáradt dolgon. Belső, ösztönös módon megnyaltam az ujjam végét, majd végighúztam a csíkon. A hüvelykujjam segítségével szétkentem az ujjaimon a nyállal kölcsönhatásba lépő, folyékonnyá váló valamin. Vér.
Rögtön hátrébbléptem kettőt. Ez egy oltár, és nem is akármilyen. Legutoljára az orkportyákon láttam ilyet. Szinte minden táborukban, legtöbbször a sámánjuk sátra előtt állt egy hasonló. Ők javarészt áldozatszentelésre használták. Talán mégsem olyan átlagos ez a nőszemély, mint gondoltam?

Ahronit, Deedra Gindrian and Edellyn Arienthe Kedvelték

Harcos vagyok
Nykon Gindrian

Behind every great man there is a powerful woman


❖ Történetem : ❖ Ulron :
420
❖ Tartózkodási hely :
Nulport
❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Júl. 25, 2021 8:36 pm

Szabad a játéktér

❖❖❖

Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Júl. 25, 2021 8:18 pm
Nem vártam, persze, hogy ledobja a gatyáját is. Azt hiszem, zavarba is jöttem volna kicsit, ha csak így ,csettintésre megteszi. Tudom, hogy jól szórakozik, de amíg én is, addig ez nem zavar.
- Csak gyomrod legyen hozzá! - felelem vigyorogva, és megköszörülöm a torkom, hogy ne nevessem el magam. Meglegyezem kicsit az arcom, mert érzem, hogy kezdek kipirulni a nagy erőlködésben, aztán bólintok egyet a visszakérdésre. - Gyógyfüvek, amik a hegyekben teremnek. Csak össze kell szedni őket. Semmi különös. - legyintem szórakozottan. Tudom, hogy ez nem szép dolog, de ha már megmutatom az utat a városig, akkor ennyit igazán megtehet cserébe. Sóhajtok egyet és megrázom a fejem. - Ha lősz, főzök. - hagyom rá a dolgot nagyvonalúan, mielőtt felállok és otthagyom. Össze kell szednem néhány dolgot az útra, és meg kell keresnem a városi szépruhám, meg a bundás köpenyem. A csizmáról nem is beszélve.

//köszi a játékot! :*
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Júl. 20, 2021 12:45 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Semmilyen módon nem reagál Wynva mohó megjegyzésére. Hacsak az nem számít reakciónak, hogy háttal állva neki abbahagyja a pakolást egy pillanatra, és elmosolyodik, ügyelve arra, hogy ezt ne lássa.
-Belőle még akár szalonna is lehetne, könnyedén.
Persze nem gondolja komolyan, csak fel akarta vidítani. Valójában még a csacsit sem biztos, hogy levágta volna, bár igaz ami igaz, sosem éhezett még annyira. Pontosabban, nem olyan körülmények között. a nagyvárosban mindig akad más módja, hogy élelemhez jusson valaki. Tisztességesen...vagy máshogy. Ha olyan mázlista, mint Ron, akár a karjait is megtarthatja.
-Füvészkedés?
Nem teljesen ostoba. Tudja, hogy a nő is tudja, hogy ő még a szamócát sem képes megkülönböztetni az epertől, így bármiről is van szó, az vagy túl veszélyes, vagy túl nehéz, hogy saját maga csinálja. Vagy...lehet csak ő sem akar máris megválni tőle? Úgy dönt, talán ez nem annyira hiú ábránd. Akárhogy is, ide sem talált volna nélküle. Szüksége lesz rá kifelé is az erdőből.
-Legyen. De az élelemről is te gondoskodsz az úton.
Vendég
Vendég
Anonymous
Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Júl. 20, 2021 3:10 am
Egyelőre még nem avatom be a részletekbe. Félek, nem lenne túl sok kedve a hegyek közt bóklászva holmi virágok és füvek után kutatni. Ha beéri annyival, hogy elkísérem őket, akkor majd idejében megtudja, mi vár rá. A kis barátjára nem nagyon számítok, és nem is csak a sebesülése miatt. Nem nagyon értem, hogy két ennyire különböző ember, hogyan vállalkozhat közös utazgatásra. Ki tudja, mennyi időre ráadásul?! Sosem fogom megérteni az embereket. Ahogy a kis padomon ülve ezen merengek, Hófehér tovább piszkálja a fantáziámat. Elnézegetem egy ideig, aztán, csak, hogy inkább ő legyen zavarban, mint én, megszólalok: - úgy volt, hogy inged, gatyád... csak mondom... - felteszem a kezem, mintha csak az információt szolgáltatnám, habár valóban így van, ha jobban belegondolok. Semmi esélyem nem lenne lerángatni róla a nadrágját, ha tényleg meg akarnám tartani. Nem, mintha lennének ilyen irányú terveim...
Elvigyorodom, ahogy Kevint Bömbihez hasonlítja, de nem is én lennék, ha nem kérdeznék vissza. - Szóval te is kolbászt csinálsz belőle, ha derékig érő hó esne, és megéheznél? - én vele ellentétben nagyon is komoly képpel kérdezem ezt, bár alig tudom megállni, hogy elnevessem magam. Szegény Bömbi... nem érdemli, hogy viccet csináljak a sorsából, de Ronan arckifejezése azért megér egy misét.
- Csak egy kis füvészkedés... - legyintem a kérdésre, amikor már úgy érzem, nem áll fenn a veszély, hogy elnevetem magam. Már ennyiből is sejtheti, hogy nem olyan egyszerű azért ez a dolog, de ha nem kérdez vissza, én ugyan biztosan nem mondok többet. Talán akkor sem, ha megteszi. Hazudni nem fogok, de a választ kikerülni azért megpróbálom.
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Júl. 20, 2021 2:41 am

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Csendben várja, hátha beavatja őt is a nő, mitől függ, hogy megoldható e a dolog, és lesz e kísérője. Közben megrakja az első ládát, és meg is indul vele a műhelybe, majd nagy robajjal kiborítja azt egy sarokba a többi tűzifa mellé, és visszatér a következő adagért. A munkából kimelegedve leveszi a felsőjét, mielőtt újra pakolni kezdene. Az inget a kitámasztott fejszére akasztja. Amíg megkeresi az árát jó helyen lesz ott is.
-Ó...
Elhúzza picit a száját. Próbál együttérzőn nézni a nőre, és annyiban hagyni a dolgot, de a végére már legszívesebben megölelné. Persze lehet szegény Bömbi az akit inkább sajnálni kéne...
-Akkor átérzed miért ragaszkodom ennyire Kevin-hez... - Mondja, komolytalanul, és amikor megpatkolta a ládát, a nő felé fordul.
-Tehát, mi lenne az ajánlatod?
Vendég
Vendég
Anonymous
Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Júl. 20, 2021 1:51 am
Nem igazán tudom megállapítani, mire gondolhat most Hófehér, de annyi biztos, hogy ő sokkal jobban bízik a tudásomban és a jóindulatomban, mint én az övében. Idejét sem tudom, hogy mikor fordult elő utoljára, hogy bíztam valakiben. Azt hiszem, Bryna halála óta senkiben. És ez így is van jól. Ezért élek még mindig háborítatlanul, és épségben, bár a legtöbben tényleg elhiszik, hogy boszorkány vagyok, és gyerekeket eszem, amikor csak hozzájutok.
Ron szavain azért elmosolyodom kicsit. - Talán... - inkább nem fűzöm tovább a ruhátlan gondolatszálat, az a biztos. Helyette újabb ajánlaton törhetem a fejem. Egyetlen porcikám sem vágyik egy édeshármas utazásra. Már dörzsöltem volna a tenyerem, hogy hamarosan egyedül lehetek megint, erre tessék! Még én ajánlok megoldást a problémára, amit valójában azért kreáltam, hogy megússzam a nagy utazást. szörnyű vagyok!
Sóhajtok egy nagyot, mielőtt a kérdésre válaszolnék. - Volt egy szamaram, Bömbi. Gondolom, nem kell magyarázni. ... - elhallgatok, mintha azon gondolkodnék, folytassam-e, aztán még hozzáteszem, kis szünetet követően: - azért szerettem. Kezes jószág volt. Kár, hogy hosszú volt a tavalyi tél. -
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Holtak erdeje - Page 4 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
4 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» 1173. Elmúlás hava, Silmë erdeje
» Ősök/Holtak éjjele
» Ősök/Holtak éjjele [Vége]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Eviran-
Ugrás: