Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Holtak erdeje - Page 6 KaDiPE5
Holtak erdeje - Page 6 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Holtak erdeje

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Utolsó Poszt Vas. Jún. 27, 2021 8:43 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Kissé megdöbben, amikor csak úgy édinek titulálja őt Wynva. Álmában sem gondolta volna, hogy a boszorkány ismeri ezt a szót. De ezen gyorsan túlteszi magát, és csak bólint, mert ő azt komolyan gondolta, amit mondott. Oké, nem ingyen csinálja, de az orvos sem. Még a pap is pénzt kér, amikor feladja az utolsó kenetet.
-Most azt próbáltad közölni nagyon finoman, hogy ki szeretnéd tekerni a nyakam, és levest csinálni belőlem?
Újabb szelíd mosoly, és most már tényleg megy. A kardját persze viszi magával. Nem árt letakarítani, és akad pár dolog, amit szívesen kimosna. Talán majd most. Csak egy pillanatra torpan meg, amikor megérzi a ragu illatát. Hogy miért nem ezt emlegette Wyn? Nem fog sokáig elmaradni, az egészen biztos!
A patakot könnyedén megtalálja. Még ő is meglepődik ezen, de visszafele végülis még eltévedhet. Gyorsan levetkőzik, majd gondol egyet, és két tenyerét a szája köré téve háromszor utánozza a fácán hívását, amilyen hangosan csak tudja. Ez után letakarítja a kardját, és magát is, majd átöltözve siet vissza a házhoz, és biccent a nőnek. Tényleg nem volt sokáig távol. És amíg Wynva nincs itthon, hozzálát a lepény sütéshez. Tej nélkül nem az igazi, és lekvárja is alig van, de az út közben összeszedett málna csak feldobja mad egy kicsit. Mire hazaér a nő már a kész tál édesség várja őt. És csak egyszer égeti meg magát Ron sütés közben. Új rekord.
Párszor finoman belerúg Kevin-be, de barátja nem nagyon akar felkelni. A saját lepényét szívesen befalja, de aztán halkan hortyogva pihen tovább. Ez után idegesen dobol ujjaival az asztalnál, majd felkapja megint a kardját, hogy Wynra keresésére induljon...és kis híján rányitja az ajtót, pont, ahogy hazaér. Hát igen...ennyit a híres elf hallásról.
-Jó estét...khmm..és jó étvágyat.
Félre áll az útból, és elteszi a fegyvert.

Vendég
Vendég
Anonymous
Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Jún. 27, 2021 8:18 pm


Lehunyom a szemem, és kisvártatva megrázom a fejem.  Nem felelek semmit inkább az újabb bókra, és erősen próbálok nem zavarba jönni. Nem adok még több lehetőséget, hogy próbára tegyen. Csak megforgatom a szemeimet, és inkább ott hagyom, s közben csak annyit morgok:  - persze-persze, Celadon...- ciccentek egyet, és inkább a dolgommal törődöm, már amennyire tudok. Elég sok mindenben akadályoz, hogy a műhelyem használhatatlan, de azt hiszem, még hálásnak is kellene lennem, hogy ez pont most történt, s van, aki megjavítsa. Majd megkeresem valahol magamban énem azon darabkáját, aki tudja, hogy kell hálásnak lenni egy viharért, ami tönkre teszi hónapok munkáját.

Estefelére azért még így is sikerül elfáradni. Ronannak persze gondolom, jobban, tekintve, hogy amit többnapos munkának saccolt, egyetlen nap alatt befejezte.  Meg is lep. Ezzel is, meg a teljesen más hangvételű megjegyzesével. Hirtelen nem is tudom, mit mondjak erre. Fontos munkát végeznék? Nem hiszem. Igényt elégítek ki...főként. Hogy fontos-e? Ki tudja? Én megélek belőle, az a lényeg. Kicsit megilletődve biccentek egyet és elmosolyodom. - Olyan édi, hogy  így látod. - van egy kevéske gúny a hangomban, de az csak annak a romantikus elképzelésnek szól, hogy én itt társadalmi munkát végzek szép mosolyokért és hálás köszönetekért. Na persze..
Pislogok kettőt, míg feldolgozom az ajánlatot, aztán  akaratlanul is elmosolyodom. -  Ha eltévedsz, csak rikolts hármat, mint a fácán, és megkereslek. - kacsintok egyet, aztán úgy teszek, mintha tovább csinálnék valamit, amit eddig sem csináltam, jelezve, hogy jobban teszi, ha elindul.
Wynva
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Jún. 27, 2021 6:43 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
-Hmmm...azt hittem ezt már tisztáztuk. Ha varanggyá változnék, csak odaugrálnék hozzád, hogy visszavarázsolj, szépséges boszorka. - Feleli, aztán úgy csinál, mint aki elgondolkodik valamin, és közben halkan kérdez: - Ja és mondtál valamit a szemtelenségről...de elfelejtettem mit akartam felelni rá. Á, annyi baj legyen.
És vigyorog megint. Pedig egyébként ha tudná Wynva, mennyire látta, hogy ez tényleg nem egy tündérmese. Ha huzamosabb ideig egyedül marad a gondolataival, nagyon is jól tudja ezt. Nem vallaná be, de mg hálás is a banyának, amiért itt van, és őt sértegeti. Addig sem kell másra gondolnia. Sajnos a tető javítása közben bőven akad erre alkalma. Azt remélte, a társaik is ide menekülnek majd de...erre egyre kevesebb esélyt lát. Újra és újra kizárja ezt a gondolatot a fejéből, és inkább arra koncentrál, hogy megtartsa minden ujját...kivéve, amikor percekig ellenőrzi, hova menjen a következő léc, véletlenül pont akkor, amikor a boszorkány odalent válogat.

Egy jó fürdő gondolata kimondottan fellelkesíti. Mostanáig óvatosságból kerülték az ilyesmit, és csak a zuhogó esőben éltek ilyesmivel, de úgy tűnik, ezen a környéken alig fedezhetőek fel a vadállatok, és szörnyek nyomai. És mintha a varangyosbéka is több lenne úton útfélen, de ez biztosan csak véletlen.
-Este meglátjuk beázik-e, de szerintem jó lesz. És igen, siettem. Nem egészen értem, mit keresel itt, de láthatóan nagyon fontos munkát végzel...gondoltam így kicsit tudok segíteni benne.
Bólint a kapott útbaigazítás hallatán, és már épp indulna a kardjáért, mely még mindig ott hever Kevin mellett, amikor meghallja a  további utasítást, megtorpan, és a válla felett visszafordul.
-Akkor gyere velem. Én kifejezetten örülnék a társaságodnak.
Természetesen nem gondolja ezt komolyan, sőt ellenáll í kísértésnek, hogy felajánlja, megmossa a hátát. Az már talán túlzás lenne. Meg sem várva a választ fordul előre, és indul meg megint a felszereléséért, igaz elég lassú léptekkel.

Vendég
Vendég
Anonymous
Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Jún. 27, 2021 3:49 pm

Leginkább azt, hogy a szemtelenséged fog a sírba vinni. - felelem, ahogy felpillantok rá, aztán még hozzáteszem: - vagy békává varázsolni.
Az, hogy kényelmetlenül érinti a kíváncsiskodásom, nem zavar különösebben. Nem esik bántódása, úgyhogy biztosan hamar helyre jön a kezénél is finomabb lelkivilága. - Az élet nem tündérmese. Azt hittem, már kezded látni. - mondom neki furán grimaszolva hozzá. Értékelem az olvasottságát persze, de ez is csak azt bizonyítja, hogy nem tévedek vele kapcsolatban. Vagy legalábbis nem akkorát. Egy egyszerű halandó ritkán olvasgat.
Meglep a kijelentése. Talán a kovácsfiúnak nézett Hófehér valójában pék? Azt hiszem, ez hamar ki fog derülni. - Alig várom, Hófehér! - Azt már színtiszta kedvességből nem teszem hozzá, hogy ha még valaki idetolja a képét, világgá megyek inkább, minthogy a tömeget viseljem.

Amíg ő a tetőt javítja, én összeszedek mindent a műhelyből, ami még menthető, és egy kupacba gyűjtöm azokat a dolgokat, amik már nem. Az üvegcsék szilánkjait és egyéb nem természetes dolgokat egy külön vödörbe gyűjtöm, de elodázom a döntést, mihez kezdjek vele.
Még egy borsós, fűszeres ragut is összedobok, mire Ronan befejezi a munkát. - Máris? - kérdezem meglepetten. - Az északi ösvényen indulj el, úgy ezer lépés, és meghallod a kis patakot a zúgóval a balodon. - Ha úgy látom, hogy nem teljesen van képben, akkor kilépek a kunyhóból, és megmutatom neki, melyik ösvényen induljon el. - De igyekezz, mert én is szeretnék sötétedés előtt hazaérni. - teszem még hozzá gyorsan, aztán visszamegyek a konyhába. Nem hiszem, hogy valaha képes lennék megszokni, hogy magamon kívül másra is gondolnom kell. Nem tudom, mások hogyan csinálják ezt életük végéig. Talán ezért élnek olyan rövid ideig a városi népek...
Wynva
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Jún. 25, 2021 1:06 am

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
-ÉS nekem mit jósolnál? Már a következő pár napon túl. Azt én is elég tisztán látom.
Picit kezd zavarban lenni azért attól, hogy a kezét taperolják a végére. Mégsem sürgeti a dolgot, és próbálja is ezt titkolni...rosszul. Még együtt is mosolyog a nővel. Aztán picit közelebb hajol, és mint aki titkot kérdez súgja:
-Hát melyik mese?
Aztán rákacsint, és elhúzódva felnéz a tetőre, amivel lesz még munkája bőven. El is indul a létra felé, közben pedig próbálja felidézni, mit csinált, amikor nem volt tej a fogadóban hónapokig. De igaza van a nőnek, meg lehet oldani, és úgyis a lekvár a lényeg. Meg talán a málna, ha tényleg talál még azon a bokron.
-Akkor este megkóstolhatod a szárnyas csikó messze földön híres lekváros Elf lepényét. Tej nélkül...de ezúttal csak nem lesz belőle kocsmai verekedés.
Felállítja a létrát, és könnyedén szökkenve veszi a fokokat, majd újra a tetőn is van, és megint fűrészelni kezd, közben pedig lopva próbálja a nőt nézni. Mert természetesen muszáj őt szemmel tartania. Greg-re ilyenkor szólt rá az ácsmester, hogy egy ujjába fog kerülni, ha nem arra figyel, amit csinál. Greg....csak reméli, hogy megúszta egy ujj elvesztesével.
Sötétedésig dolgozik. Amikor eltávolította a romokat elkezd fát vágni, majd léceket gyártani, aztán újra a tetőn találja magát, és fűrész helyett a kalapács hangjától zajos a környék. Legnagyobb meglepetésére ezúttal egyszer sem sóz rá a saját ujjára. Szerencsés nap lehet ez a mai. Legnagyobb meglepetésére mg el is készül a tetővel. Volt lyuk, nincs lyuk. Fáradtan huppan le, és az égre nézve megállapítja, hogy még van pár órája napnyugta előtt. El is pakol, és megkeresi a boszorkát.
-Készen van. Akad esetleg egy patak vagy ilyesmi a környéken, ahol megfürödhetnék?
Beszéd közben megvakarja a fejét, és kipöcköl egy faforgácsot  a hajéból.
Vendég
Vendég
Anonymous
Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Jún. 25, 2021 12:03 am

Nem teljesen értem, miért találja annyira viccesnek, amit mondok. Én nem tréfának szánom a legtöbb dolgot, amit mondok. Talán csak azt próbálja elhitetni velem, hogy szórakoztatja a társaságom? Nem értem, miért tenné....
Megvonom a vállam, és elhúzom kicsit a számat. - Mindig igazam van. Ez ilyen jósbetegség. -
Látom, nem érti, mi történik, de én nem sietek felvilágosítani. Csak arra voltam kíváncsi, vajon milyen munkákat végzett eddig, s erről a legjobban a tenyere árulkodik. Ha tényleg valami puccos városi tündeúrral van dolgom... de nem hinném. Dolgos kéz ez, igaz, nem kovácskéz, ahogy a testalkatából gondoltam volna. Remélem tényleg ért a tetőkhöz. Félmosoly villan az arcomon és megrázom a fejem. - Ez még mindig nem az a mese. -
Közben, amíg ő arról próbál meggyőzni, hogy szegődjek cselédnek, szinte oda is készítem a főzetet, így már van időm Ronanra figyelni, s észrevenni a görbe kis vigyort a képén. Inkább nem kérdezem meg, mire gondol.
A lepényt illetően viszont nem igazán tudok a segítségére lenni. - Ez itt nem egy tanya, csak egy viskó az erdő közepén.- megkavarom gyorsan a főzetem, és le is húzom a tűzről, s mostmár csak hagyom ázni a gyógynövényeket. - De lehet tej nélkül is lepényt sütni, ha meg akarod mutatni, mit tudsz...- a szemöldökömet emelgetve mutatok a konyha felé, hiszen alapvetően odavagyok az édes dolgokért. De azért mégiscsak jobban örülnék, ha inkább a tetővel foglalkozna Ronon, hiszen sütni én is tudok, de tetőt javítani nem.

Mylla Eroltsdottir Kedvelte

Wynva
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 24, 2021 3:44 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Ma már sokadszorra neveti el magát. Ezúttal közvetlen Wyn mormogása után arról, hogy mert nem is kérdezte. Bezzeg, ha ő hozta volna ezt fel mint magyarázatot a saját modortalanságára...
-Nálad nem lehet nyerni mi? Sose változz meg...
Még mindig vigyorogva rázza meg a fejét, miközben a kezét nyújtja, de aztán gyorsan elhallgat, és csak nézi, mit művel vele a boszorka. Oldalra is dönti a fejét ide oda, hogy jobban megnézze, mit kereshet. Vajon azt gondolja, álnevet mondott most neki, és tenyerébe írta fel, nehogy elfelejtse? Vagy a Ronan ősi ork nyelven "hatujjút" jelent, és most utána számol? Netán megsaccolja a hüvelykujja és a mutatóujja hegye közti távolságot mert...istenekre, miket gondol???
-Már azt hittem jósolni akarsz nekem. Többek között...Na mindegy, ha hófehér hát hófehér, de az almádból nem eszem az tuti.
Hátra tekint az erdőre, és megadóan sóhajt. Ezek szerint a koszt mégsem lesz benne az alkuban. Annyi baj legyen. Eddig sem haltak éhen. Egyesek híztak is az úton. Ami lehet nem bölcs dolog, de ez van. Aztán visszafordul Wyn felé, végig méri, és a szája széle egy apró sejtelmes mosolyra húzódik, de nem válaszol arra, háziasszonynak néz e ki.
-Akkor majd megsütöm én...de nem kell hozzá hús, inkább édességre gondoltam. Kevin örülne neki, rád pedig szabályosan rád fér...khmmm...apropó...van tejed itthon?

Vendég
Vendég
Anonymous
Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Jún. 24, 2021 12:15 am

TEgy zsák ulront is megadnék most, hogy tudjam, mi jár a fejében. A gondolatolvasás tehetsége sajnos nem adatott meg, így csak tippelhetek. Fel akar dühíteni? Vagy csak így próbál barátkozni? Egyáltalán mi értelme, hogy bevackolja magát hozzám jópár napra, de közben mintha szánt szándékkal akarna az agyamra menni? Nem is tudom, hogy fogom kibírni ezt a néhány napot.
Veszek egy nagy levegőt, és csak azután felelek neki. - Gondolom, mert nem kérdeztem... - Automatikusan lépek egyet hátrébb, ahogy előttem a földre huppan, de meg kell hagyni, azért elég hatásosra sikerült az érkezés. Csak egy-két pillanatig hezitálok, aztán kinyújtom felé a kezem, és megrázom. - Ronan?-  elgondolkodva méregetem, aztán a tenyerét felfelé fordítva vetek egy pillantást a kezére is. - Maradok a Hófehérnél, ha nem bánod. - Tekintetem azt üzeni, akkor is így lesz, ha bánja, de ezt nem mondom ki hangosan. - Az valahogy jobban illik hozzád, és már meg is szoktam. -  
Ezzel ott  hagyom, és csinálom a dolgom. Feltételezném, hogy ő is teszi az övét, de amikor megszólal mögöttem, rá kell jönnöm, hogy ez csupán hiú ábránd volt. - Gombát az erdőben találsz, málnát azon a bokron ott -  mutatok egy satnya kis bokor felé, amin mostanra biztosan megérett egy újabb adagnyi gyümölcs. -  Lepényt meg csak akkor sütök, ha hozol bele húst... Talán még akkor sem. - vonom meg a vállam, és vetek rá egy pillantást. - Úgy nézek ki, mint egy háziasszony? -  hangszínem nem bántó, de nem is kedves.

Mylla Eroltsdottir Kedvelte

Wynva
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jún. 23, 2021 2:34 am
Ronan Gallaway írta:

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
Az, hogy zavarba hozta a boszorkát borzasztó elégedettséggel tölti el. Még akkor is, ha továbbra sem igazán tűnik banyának. Tényleg inkább olyannak nézné, akit a hős kiment a sárkány tornyából. De persze nincs itt se sárkány, se hős, és őszintén szólva, kissé fél, mit reagálna a nő, ah ezt hangosan is kimondaná. Pedig tényleg érdekelné, hogy került ő ide.
-Inkább csak szólíts a nevemen...amit jobban belegondolva, azóta sem árultam el, nem igaz?
Megkapaszkodik fél kézzel, és leengedi magát, hogy aztán azt leengedve pár méterrel Wynra előtt huppanjon a műhelyben, mint valami jólnevelt majom. Ez után felegyenesedik, és a kezét nyújtja felé.
-Ronan Gallaway. Őszintén örvendek...és elnézést. Gondoltam ha én tudom a neved, akkor te is az enyémet.
Ezek után a létra helyett inkább azzal foglalkozik, mit művel a nő, és csak nézi, ahogy kisüti a főzetet. Vagy főzi? Logikusabbnak hangzik.
-Egyébként, utálom a gombát. Inkább a lepénnyel enném azt a málnát.
Vendég
Vendég
Anonymous
Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jún. 23, 2021 2:16 am

Tágra nyílnak a szemeim és egy-két szívdobbanásnyi ideig csak pislogok rá. Most tényleg bókolni próbált? Kacsintott is hozzá? Megrázom magam, és vetek egy pillantást a ruháimra. Talán hercegnőnek öltöztem, és nem tűnt fel? Ennyi alvás után még el is tudnám képzelni...ha lenne hercegnős ruhám. Tényleg el kellene már mennem arra az ostoba piacra! - Ez nem az a mese, kedvesem! - igyekszem úgy mondani mindezt, hogy fel se merüljön benne, hogy ezt szó szerint kellene értelmeznie.
Inkább a műhelyemmel kellene foglalkoznom. Megmenteni, amit lehet, és kipakolni, mielőtt Hófehér tényleg megnagyobbítja a lyukat a tetőn és rám szakad az egész.
- Nevezzelek talán én is keveréknek? Mintha csak valami utcai korcs kutyáról lenne szó? - kérdezem most hirtelen komolyra váltva, de igazából nem is várok választ a kérdésre. Talán csak azért húzom fel magam ezen is, mert Hófehér minden megjegyzésemre visszavág valamivel, és képtelen vagyok elviselni, hogy ne az enyém legyen az utolsó szó.
Mindenesetre összekapkodom a szükséges alapanyagokat, és a tűz mellett készítem elő őket. Innen szemmel tarthatom Hófehért, és a főzetemet is.

Mylla Eroltsdottir Kedvelte

Wynva
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jún. 23, 2021 1:37 am

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Wynva
──────────── ────────────
-Békává? És akkor addig kell majd ugrándoznom, amíg egy szépséges hercegnő meg nem töri az átkom, és visszaváltoztat....erre.
Végignéz magán, kissé lemondóan sóhajtva, de aztán a boszi felé fordul, és rákacsint.
-Legalább nem kell majd messzire mennem.
Ez után visszafordul az arcára dárdaként mutató letört lécdarabhoz, és nagyobb tempóval fűrészeli azt, közben pedig csak halkan mormogva válaszol, a fűrészre nézve, nem a hölgyre. Mozgásközben haja is ide oda mozdul, így aki figyel, láthatja Ronan nagyon is emberszabású füleit.
-Nem vagyok tünde.
Kis híján megkérdezi, hol találja a piacot, miután kiderül, hogy neki kell húst szereznie, de még időben észbe kap. A vadászat annyira nem az ő világa. És ez csak rosszabb, amióta tegnapelőtt "megölt" valakit.
Megáll a keze, és lepillant a nőre. Hátra is dől az egyik épp lécnek, és úgy nézi, miket gyűjt össze. Pontosabban, inkább a nőt figyeli. azt rövid úton be kell ismernie, hogy még távolról sincs fogalma róla, mi ez a sok holmi idebent. A seprűt kivéve, azt még használta is, épp eleget.

Vendég
Vendég
Anonymous
Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Jún. 23, 2021 12:57 am

Sóhajtok egy óriásit és megrázom a fejem. Nem, mintha nemet akartam volna mondani neki, de ez az újult erővel a képembe tolt pimaszság felpezsdíti a reggeli komótossághoz szokott véremet. -  Békává változtatlak, mielőtt a fűrészed foga beleakadhatna bármibe is. - Talán érezhető a hangomból, hogy nem gondolom komolyan, de nem ismerjük még eléggé egymást, hogy elvárjam tőle a dolgot. Így aztán, ha komolyan veszi, akkor ... nos akkor azzal majd kezdenem kell valamit. De addig is itt az újabb pimaszság. Komolyan, hogy a fenébe veszi a bátorságot?  A létra puffanására ugrom egyet ijedtemben, úgyhogy talán kicsivel morcosabban reagálok, mint azt terveztem.
- Mutatnék valamit, amit a városi tündenépek is ismernek talán... -  mondom fanyar képpel, de végül nem emelem felé a középső ujjamat. inkább eldugom mindkét kezem a köpenyem zsebébe és megrázom a fejem. - Ha hozol húst, talán lehet róla szó... vagy ehetsz gombát málnával.-
közelebb megyek, és bekukkantok a műhelybe. Lelombozó, amit ott látok, de ahogy felpillantok a tetőn tátongó lyukon át Hófehérre, kicsit összeszedem magam.  - Ha meg tudod állni, ne üss agyon, amíg összeszedek néhány dolgot a barátodnak! - Keresgélni kell kicsit, de azért hamar megtalálom, amire szükségem van, így megfőzhetem azt az elixírt a kinti tűzön, akárcsak egy jó boszorkány tenné.

Mylla Eroltsdottir Kedvelte

Wynva
Sámán vagyok
Wynva

There ain't no such thing as a free lunch.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
286
❖ Tartózkodási hely :
Holtak Erdeje
❖ Szintem :
Mester (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Holtak erdeje - Page 6 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
6 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» 1173. Elmúlás hava, Silmë erdeje
» Ősök/Holtak éjjele
» Ősök/Holtak éjjele [Vége]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Eviran-
Ugrás: