Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Azildor hálója - Page 9 KaDiPE5
Azildor hálója - Page 9 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Azildor hálója

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Utolsó Poszt Kedd Nov. 30, 2021 9:45 pm

Wizard of my answers
Ismét megállok egy pillanatra, és figyelem a macskát, illetve a szavakat amiket nekem intéz a mágus.
- Szóval szolgái vagytok? – Nem értem miért etetik, mi készteti erre.
- Vagy később megeszitek, és hizlaljátok? – Kérdezek újra, micsoda különös dolog ez. Van egy állat, a malac, amit így szoktak tartani, még egy gyerek mesélte el nekem. Büszkélkedett, hogy milyen nagy már a disznó, és milyen jót esznek majd Amnar ünnepén. A macska körbe, körbe megy a helyén a szememmel követem, majd bele is szédülök, közben figyelem a férfi válaszát, miután ő is falatozik.
- Értem. – Mondom egyszerűen és lényegre törően. Nem is tudom miért kérdeztem, hiszen ennyire nem érdekel. Azonban a macska ismét valamit produkál, s rémülten kúszik fel a szemöldököm:
- Azt hiszem valami baja lenni a macskának! –Jelentem ki rémülten, s a kezemből is kiesik az étel. Ez valami mágia lenne? Vagy éppen eljött az ideje annak, hogy megegyék a macskát, lehet így jelzi azt, hogy eleget evett? Ám nem kerüli el a figyelmem a kérdése, és később ám igyekszem válaszolni.
- Vannak, akik igen. Hím csak párzásra jó. Van, akinek még is kell hím. Nekem egész najád lenni családom. – Válaszolom, s figyelem a macskát, aki már a mágus ölébe ugrott, s úgy bámul engem, mint aki meg akar szólítani. Kissé frusztrál az állat, meg kell mondanom.
Elgondolkodom a szavain. Nem tudom mennyi időm van, így inkább vissza megyek magamtól a vízbe.
- Jó lenne víz igen. – Bólintok.
- Ha nem bízni abban, visszajönni akkor szerezni nekem sós víz nagy. – Gesztikulálok, és próbálom körül írni, olyan tó szerű dolgot.
- Amiben elmerülni, és nem szökni meg. – Nem, mint ha meg akarnék szökni, de azt akarom higgye is el. Újra gondolkodóba estem.
- Meg próbálni, és majd meglátni. – Jelentem ki, hiszen valóban fogalmam sincs róla, de nem rossz gondolat.
« taggeld; @Ezaras Azildor ,  @Rhysand Earhgaze • credit; »

Ezaras Azildor Kedvelte

Sámán vagyok
Calylenia

Let the sea set you free


❖ Történetem : ❖ Ulron :
920
❖ Tartózkodási hely :
♒︎ Bárhol
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Nov. 30, 2021 9:11 pm
Me, the girl and the wizard
A hangok és az idegen szag felkelti a kíváncsiságom, annyira, hogy magam mögött hagyjam nyughelyem. Még pofámra kiülő félálommal bújok elő a függöny alól, hogy szemügyre vegyem azt, ki íly izgalomba tartja a tanácsost. – A sok hátrány mellett van némi előnyei eme formának. Nem tudnak neked hazudni. – Hátsómat az égnek dobva, mancsról mancsra nyújtózom előre. Csak arra a pár pillanatra hagyok fel vele, míg tágra nyílt szemekkel pislantás nélkül mérem fel az idegent. Előre húzva magam kepeszkedek, hogy hátsó részemből is kiálljon a kanyar. Kissé óvatosan közelítem meg a jövevényt, kinek kisugárzásában van valami… fenyegető. Egy báránybőrbe bújt farkas. De a királyi falatok, melyet egyre csak az arcába tol, felülírják ösztöneimet. ~ Bezzeg nekem volt képed kiszúrni a szemem, az esti maradékkal.~ Nagyot ásítva foglalok helyet a széke mellett, s kigúvadt szemekkel fixírozom a nyálkás jószágot a kezében. – Miau, mauu. – mi van, tán süket vagy? Éhezem. Azidor cicegésére fordítom a fejem, s mélyről jövő megvetéssel oldalgok tovább. ~ Nem tehetek róla, amilyen gyorsan megy be, olyan gyorsan is jön ki.~ A heverő sarkába húzódom, ahova egy eltévedt fénysugár vetül, ám mielőtt kényelembe helyezném magam, háromszor járom körbe a helyet, mancsaimmal meggyúrva a finom kárpitot. Pilláimat meg-megemelve tartom szemmel őket, hegyezve fülem a szájukról legördülő szavakra. Az étel, s becses személyem mellett szóba kerül Azildor párzási szokása, melyre egy szőrgombóc szökik torkomra, pillanatokig tartó néma tátogást követően rakok ki magam elé. Az egyre érdekesebb fonalat felvevő beszélgetés nem hagy nyugodni, s minél közelebbről akarom hallani a részleteket. Suhanva szelem át a métereket, hogy a mester ölébe ugorva csapjam fel a farkam végig cirógatva orrát. Meg lehet, finoman tessékel arrébb, de makacsabb vagyok én annál, hogy csak így mellőze jelenlétem. Amennyiben maradásom biztosítva van, halk dorombolással jelzem elégedettségemet, miközben óvatosan emelem fel tekintetem az asztallap felett, sárga szemeimet pedig a szembe ülő szőkeségre vetem. ~ Beszélj! ~ - „szólok” hozzá mélyen jövő kandúrhangon.

Vendég
Vendég
Anonymous
Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Nov. 28, 2021 9:24 pm
The order of the Sea

« taggeld; @Calylenia •  Zene; Awake • credit; »
A mosolyom tovább szélesedik a kérdései hallatán, melyek tán most először irányulnak olyan dolgok felé, amelyek nem a saját küldetésével és a tőrrel kapcsolatosak. Ki hitte volna, hogy mindehhez Káosz professzor közbenjárása szükségeltetik.
- Valószínűleg tudna, ha rá lenne kényszerülve. De itt, a tornyokban tőlünk kapja az eleséget, vagy aki épp megszánja – magyarázom türelmesen, mielőtt leheletnyire megingatnám a fejemet. Visszahelyezem az asztalra a poharat, felegyenesedek ültömben és egy újabb sajtdarabkát tüntetek el a számban.
- Nincsen. Nem egyszerű velünk lenni, mágusokkal – felelem meg a következő kérdését a lehető legőszintébben. Persze nekünk is fontos, hogy továbbadjuk az örökségünket, hogy legyen valaki, akit a vérünkből valónak nevezhetünk, ám ritkán esik ez a megszokott kerékvágásban. Az anyám és az atyám ritkán töltöttek időt egymással, hisz mindig akadt egy újabb küldetés, egy újabb cél, egy újabb kutatás, ami előrébb való volt a szerelemnél. Számomra sem tagolódik másként a prioritásaim csúcsa. - Odalent párban éltek? - pillantok fel rá némi töprengést követően, még mielőtt az egybefonódott nyomozásunkra helyeződne a beszélgetésünk súlya.
Nyilvánvaló, hogy nem mindig esik könnyedségére megérteni a bő lére eresztett magyarázataimat, de el kell ismernem, a gyakorlatlansága ellenére így is remekül eligazodik a társalgásban. Érdekelne, vajon mennyi ideje járja a szárazföldet, s milyen ütemben sikeredett magára szednie a közös nyelvet.
- Nos, nem éppen ebben a minutumban, feltételezem szükséged van előkészületekre. Akár a víz közelségére? - kíváncsiskodok, elvégre a reggeli olvasmányomban nem értekeztek a najádok jósló tehetségéről, s annak módszereiről. - De igen, erre céloztam. Meglehet, rajtam keresztül láthatnád a saját jövődet is vagy a társaidét. Elképzelhetőnek találod?
Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Nov. 28, 2021 8:30 pm

Wizard of my answers
Figyeltem, ahogyan egy pici mosoly húzódik a szájára, és próbálja elmagyarázni nekem, hogy mi a baja ennek az állatnak. Jaj az előbb még tudtam, macska! Igen, megvan! Figyeltem, ám nem értettem teljesen miért vetemedik ilyenre.
- Talán nem tud már vadászni? – Kérdeztem felvont szemöldökkel.
- Akkor nincs asszonyod? – Tettem fel egy újabb kérdést felé, ami valóban még érdekelt is, hiszen eddig nem igen láttam volna ennek bármi jelét. Úgy tudtam az emberek társas lények, és szeretnek szerelemben, a párjuk mellett élni. Ránk ez nem igazán jellemző, vannak ugyan akik nem csak párosodnak, de ugyan akkor inkább a párosodás miatt kell nekünk a hím. Természetesen nem csak egy hím mellett lehetsz, nőstények is van, hogy nevelik a kicsiket együtt. Bonyolult, de nem a légszükségletünk a szerelem, és az egyetlen pár, mi inkább mindenkire támaszkodunk, és egységesen szeretjük egymást. Az embereknél ez máshogyan van.
Aztán hosszabb szövegbe kezd, amit figyelmesen hallgatok. Nagyon sebesen szállnak a szavak, és igyekszem tartani a tempót, és amit nem értek próbálom a környezetből kitalálni, hogy mire gondolhat. Véglegesen? Bólintok válasza, majd folytatja.
- Most akarni jósoljak belőled? – Kérdezem picit értetlenkedve, ha azonban így van az megoldható, ám rengeteg energiát emészt fel, és nem vagyok benne biztos, hogy sikerül.
- Belőled látnám, hogy mire jó a tőr? – Kérdezem, azt hiszem talán kezdem érteni mire is célozhat.« taggeld;  @Ezaras Azildor   •  Zene; ide • credit; »

Ezaras Azildor Kedvelte

Sámán vagyok
Calylenia

Let the sea set you free


❖ Történetem : ❖ Ulron :
920
❖ Tartózkodási hely :
♒︎ Bárhol
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 27, 2021 7:41 pm
The order of the Sea

« taggeld; @Calylenia •  Zene; Awake • credit; »
Hintésnyi mosoly kapaszkodik fel a számra a kérdése okán. Néhány kitartott momentumig a heverőre kucorodó cirmost figyelem, tűnődve, vajon milyen érzés lehet a tenger gyermeke számára ennyi újdonságot megtapasztalni. Míg nekünk, földi létformáknak van elképzelésünk a vízi élővilágról, hisz kiapadhatatlan kíváncsiságunk minduntalan az ismeretlen felé egyenget bennünket, addig róluk nehezen tudom elképzelni, hogy örömmel pillantgatnának a felszín felé. Máskülönben többet hallanánk róluk.
- Semmi baja nincsen, mindösszesen megpróbált némi eleséget kicsalni tőled. És bizonyára kíváncsi is rád, nem sűrűn akad vendég a szobámban – tekintek vissza Calyleniára, ki újabb információval lát el a képességével kapcsolatban. Apró hümmentéssel fogadom az elképzeléseim elé gördülő akadályt, noha azt nem állíthatnám, hogy jelentősen visszavetett a terveimet illetően. Ha valamit képtelen vagy az elképzelt úton megvalósítani, keress mellékösvényeket a célod elérésére.
- Rendben, akkor közelítsük meg másként. A jelen állása szerint felkerestél engem, én pedig elfogadtam, hogy segítek neked felgöngyölíteni az ügyedet. Ilyetén a te sorsod összefonódott az enyémmel. Hogy ideiglenesen vagy véglegesen, azt pusztán az idő tudja megmondani – összegzem számára a nyilvánvalót, csakhogy követni tudja a felvetésemet. - Ha feltételezzük, hogy idő közben nem válok képtelenné a megsegítésedre, a jövőmben látnod kell, merre vezet az utunk – osztom meg vele az elméletemet, melynek eredményében nem tudnék maradéktalanul megbízni, de hátha hozzájuthatunk némi támponthoz. Máskülönben pedig rendkívüli módon kíváncsi vagyok az élményre.

Calylenia Kedvelte

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 27, 2021 5:25 pm

Wizard of my answers
Az eddig megtanultak alapján egy macska kerül elől, ki a mégis meg is etet. Kissé viszolygok az ismeretlentől, főleg az ilyen állatoktól. Próbálok nem rá figyelni, és folytatom a saját ételeim elfogyasztását. Néha megkóstolok mást is, amit nem próbáltam még, ám néha ott hagyom, vagy ízlik akkor megeszem. Pazarlás, így inkább arra koncentrálok, ami igazán kedvemre való.
Szavaira, csak bólintok, nem tudok mit felelni igaz, amit mond. Valóban itt kell maradnom a közelben, és remélem, ennek eleget is tesz. Nem tudom, mennyi időm van vissza, de soha nem akarnám azt az érzést, amiről mindig is hallottam megtapasztalni. Elég nekem az átváltozással járó borzalmak átélése.
- Köszönöm. – Felelem neki, hiszen nem tudom mit is feleljek. Zavaros az egész emberi lét, amit ahogyan előbb megállapítottam nem is akarok megszokni.
A macska még mindig bámult, de ismét igyekeztem nem figyelni rá.
– Mi baja? – Kérdezem nem megértve a nézésének az indokát. Ám ahogyan furcsa hangot hallat az állat elindul a helyére. Helyes, ne is bámulj! Véletlen megeszlek. Mester kortyol, majd elhelyezkedik, s kérdést szegez nekem.
- Nem. – Válaszolok egyszerűen, hiszen nem is menne, vagy is legalább is ezt gondolom.  
- Ez lenni nem ember, nem lény amiből tudnok jósol. – Mondom, hiszen eddig azt tanultam csak is személyből tudok jósolni, és előre látni annak cselekedetét, a múltba nem mehetek vissza egy tárgy érintésével.


« taggeld;  @Ezaras Azildor   •  Zene; ide • credit; »

Ezaras Azildor Kedvelte

Sámán vagyok
Calylenia

Let the sea set you free


❖ Történetem : ❖ Ulron :
920
❖ Tartózkodási hely :
♒︎ Bárhol
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Nov. 26, 2021 10:00 pm
The order of the Sea

« taggeld; @Calylenia •  Zene; Awake • credit; »
Csendben hallgatom az ifjú hölgyet, noha nem kerüli el a figyelmemet a szoba privát részeit leplező függönyök mögül előandalgó Káosz professzor, ki a maga reggelijét, illetve az azt követő szunyókálását letudva méltóztatik elénk járulni. Némi megakadással fogadja a vendégünket, de ez nem tántorítja el attól, hogy hatalmas szemeket meresztve könyörögjön némi potya falatért tőle. Az egyik szemöldökömet megemelve nyelem le a villámra tűzött sajtdarab és szőlő párosát, mielőtt visszaegyengetve a tekintetemet Calyleniára válaszra nyitnám a számat.
- Sok minden képes rá. Hogy az ízlésednek mi felel meg, egészen más történet. Noha feltételezem, kénytelen vagy a tenger közelében maradni, ami egyúttal azt is jelenti, mindig rendelkezésedre fog állni az, amit most fogyasztasz – mutatok végig az asztalon. - Nyers ételek, ám frissen nem okoznak semmiféle betegséget – teszem hozzá, ráciccenve a cirmosra, hogy legyen szíves nem gyakorolni a kiéheztetett macska szerepét. Kelletlenül ugyan, ám arrébb vonul a heverőre, így a reggelit békességben folytathatjuk.
Feleletét ezúttal is figyelmesen hallgatom. Hátradőlök a székemben, és a poharamért nyúlok, melyben frissen facsart narancslé pihen. Diszkréten kortyolok belőle, tanakodva mindez idő alatt, milyen úton-módon tudnánk a leghatékonyabban kihasználni a képességét.
- Meg sem próbáltál esetleg a tőr jövőjébe belepillantani? - billentem oldalara leheletnyire a fejemet, arról nem kezdve értekezésbe, milyen rendkívül ingatag és bizonytalan fürkészni mindazt, ami még meg sem történt, s amelynek az alapját éppen csak lesimítjuk.

Calylenia Kedvelte

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 25, 2021 6:05 pm

Wizard of my answers
Kérdésére pillanatra abba hagyom a polip elfogyasztását, és megpróbálom azt megválaszolni.
- Érdekes volt. – Mondom neki, majd lenyelem a falatot, és az kezemmel törlöm meg a kicsapott nyálam, amit a beszéd okozott. Érdekes volt valóban, hiszen az alvás a vízben elég rövid, és nem annyira pihentető. Lebegsz egy helységben ide s oda, hiába akarnál egyhelyben maradni.
A hal valamiért nem volt jó. Nem tudom pontosan a okát. Ez a test máshogyan viselkedik. Mikor nyersen fogyasztottam el egy szarvas nagyon beteg lettem. Hánytam, és rosszul voltam, csak akkor lettem jobban miután visszaváltoztam najádnak. Minden olyan más, és nem tudom mik az emberi étkezési szokások, amiket ehetnék.
- Meg kell tanulnom mi táplálja ember testem. – Mondom kicsit zavarodottan. Ám nem ő az aki erre megfog tanítani, és nem is akarom. Nem szándékozom nagyon megtanulni az emberi dolgokat, és azt sem hogyan kellene emberként élnem. Ahogyan kimondtam a szavakat rá is jöttem erre.
Megpróbálkozom azzal is amit mutat. Bele eszek, különleges íze van sokkal másabb. Nem volt annyira hányingerkeltő, mint az őz, amit najádként finom csemegének gondoltam volna.
Ő is evésbe kezd, s egy darabig csendben voltunk, ám a nyamogásom bizonyosan nem volt előkelő, és emberi. Látszott a vadságom.  Felpillantok, ahogyan kérdezni kezd. Nagy levegőt vettem, és ittam az előttem lévő vízből. Újra beszélnem kell, nagyon kimerít ám meg kell tennem.
- Szellemeket kérem, hogy mutassanak utat, és feltenni kérdés, amit tudni akarni. – Mondom.
- Még nem lenni benne jártas, volt tanárom. – Mondom szemeibe nézve.

« taggeld;  @Ezaras Azildor   •  Zene; ide • credit; »

Ezaras Azildor Kedvelte

Sámán vagyok
Calylenia

Let the sea set you free


❖ Történetem : ❖ Ulron :
920
❖ Tartózkodási hely :
♒︎ Bárhol
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Nov. 23, 2021 9:40 pm
The order of the Sea

« taggeld; @Calylenia •  Zene; Awake • credit; »
Meg kell vallani, előnyére válik az ifjú hölgynek a tisztaság és a rendezett küllem a tegnapi elcsent, túlméretezett ruhák s a mocsok helyett, ami sokat tompított a haja vagy a bőre színén. Ha nem izzana kristályos tekintetében az a csillapíthatatlan vadság, könnyed volna összetéveszteni a szépek népének egy példányával.
- Kipihentnek tűnsz. Remélem kellemesen telt az éjszakád – szólalok meg nyugodt hangon, melyet szinte rögvest a gyomrának kordulása követ. Apró mosolyom kiszélesedik, meginvitálom hát az asztalomhoz, melyen ügyeltem, hogy az otthonában megszokott eleségekhez leginkább hasonuló fogások sorakozzanak. Magam is helyet foglalok, a teámat gondosan félre csúsztatva. Már éppen nyitnám a számat, hogy bátorítsam az étkek megkóstolására, mire azonban felpillantok, gond nélkül szolgálja ki magát és habzsolja a reggelijét. Apró hümmentéssel vonok vállat, s szedek a tányéromba a gyomrom által megtűrt ételekből.
Pusztán akkor akadok meg, miként az egyik halat félreteszi, és meg is magyarázza ennek az okát. Leheletnyi hunyorral nézek végig az asztalon, hiszen kifejezetten kértem, hogy nyersen szolgálják fel a tengeri kincseket.
- Bizonyára a szakács úgy vélte, nem árt, ha megkóstolsz különféle ízeket. Nyugodtan tedd félre – biccentek bátorítólag, kést tartó kezemmel a sült felé intve. Egy kis ideig aztán csendben maradok, magam is a reggelimmel foglalkozva, s csak miután úgy érzem, már engem sem fenyeget az éhhalál, szólalok meg újfent.
- Gondolkodtam a képességeden. Meglehet, hasznunkra fog válni, viszont meg szeretném ismerni a működését. Mesélhetnél, mit tudsz róla, hogyan működik, mire van szükséged hozzá? - tekintek fel rá a tányéromból érdeklődéssel.
Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Nov. 23, 2021 9:16 pm

Wizard of my answers
Éjjelem felettébb furcsára sikerült. Mikor bekísért engem a szolgálónő a kezembe adott különféle dolgokat. Volt valami dörzsölő izé, egy csúszós izé, és sok rongy. Azt mondta fürdenem kellene, és megkért arra, hogy mezítelen testtel martozzam meg. Először hezitáltam, majd sokszoros unszolása hatására beleléptem, ami iszonyatosan meleg is volt. Felszisszentem, de azt mondta jobb lesz. Hallgattam rá, és mivel nem az én vizem volt, még az átváltozástól sem kellett tartanom.
Segített megmosdanom, amit igen furcsa szokásnak vélek, ám még is meg tette. Olyan erővel mosta meg a hajam, hogy már könyörögtem a halálomért. Hiába szisszentem rá, és vicsorogtam válaszul azt kaptam, hogy a gyermekei jobban viselik, és azt is, hogy nem tudom elrémiszteni ilyenekkel.
Kedves volt, de igyekeztem nem érzelmeket táplálni egy alattam lévő fajú nő irányába.
Majd az alvás. Van az embereknek egy ágynevező valamijük. Sok puha dolog van a fejed alatt, és egy nagy puha dolog rajtad, ami melegen tart éjjel.
Először nem tudtam aludni, majd pár pillanattal később már arra eszméltem, hogy újra a nő kelt, hogy a mágus látni akar. Kérdeztem, hogy átaludtam az éjszakát. Válasza pedig egy igen volt.
Különös, ám éhség gyötört.
Valamiféle szűk ruhát kaptam, vagy is lehet csak nekem az, és még a hajamat is megfésülte, majd befonta. Már azon gondolkodtam még egy fájdalmas dolgot nővel velem, és tőből letépem a karját. Ám, olyan volt, mint ha élvezné.
A nő sietetett, de egyszerűen nem jöttem rá, hogyan működnek ezek a ruhadarabok. Aztán már nagy nehezen sikerült elindulnunk.
Nyílik az ajtó, ahol a mágus áll egy nagy mosollyal. Félelmetes. Belépek, ahogyan azt kéri. Egyelőre nem szolok semmit. Meglátom a sok ételt, és hangosabban mordul a gyomrom. Felismerem a kagylót, a halat, a polipot, azonnal rá vetném magam. Mutat egy helyre, ahova leülök, és azonnal a polippal kezdem, amiből rögtön kettő is megeszek, majd a kagyló jön. Amikor a halhoz érek, furcsa ízt tapasztalok. Elfintorodom, ez nem nyers. Leteszem, és a mágusra nézek.
- Más gyomor, más szokás. – Mondom, majd még egy kagylót eszem. Vadállat módjára ettem, de nem tudhatom mi az illem, és nem is áll szándékomban megtanulni.
« taggeld;  @Ezaras Azildor   •  Zene; ide • credit; »

Ezaras Azildor Kedvelte

Sámán vagyok
Calylenia

Let the sea set you free


❖ Történetem : ❖ Ulron :
920
❖ Tartózkodási hely :
♒︎ Bárhol
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Tanonc (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Nov. 23, 2021 8:31 pm
The order of the Sea

« taggeld; @Calylenia •  Zene; Awake • credit; »
Elmerengő ábrázattal pillantok ki az ablakon, melyen keresztül az ébredező nap fénye téli, hűvös eleganciájában aranyozza be a szoba minden egyes pontját. Innét, a torony magasából általában tökéletes rálátás nyílik a tengerre, ám ezúttal az egyetlen tenger, mely a szemeim elé tárul a végtelen, tejfehér köd, mely óvón öleli körbe a szigetet. Bámulatos látványt nyújt, mégsem hajtana a vágy odakintre sietni. Szívesebben élvezem a tenyereim között gőzölgő zöldteát, s az olvasmányomat, melyet néhány momentummal ezelőtt hagytam mindössze cserben. A sámánok képességét vitatja az egyik fejezete, amellyel kapcsolatban a tegnapi váratlan felbukkanó vendégem okán meglehetős lett az érdeklődésem. Viszont az éhség nagy úr, az ifjú hölgy pedig nem siet a szobámba igyekezni. Bizton veszem, nem a szolgáló sara, kit megbíztam a felkísérésével, inkább lehet mindennek köze egy hozzá hasonló faj eltérő életritmusához. Vadászok hiszen, s a ragadozóknak általában éjszaka szokása az aktív élet.
Mégis, elnézve a megterített asztalon, melyen a megszokott sajtok, gyümölcsök, pogácsák mellett a tenger gyümölcsei nyers pompájukban sorakoznak, kezd megfogyatkozni a türelmem. Végül apró sóhajjal megadom magamat, és újabb szem szőlővel csillapítom rendkívül egyszerű, emberi szükségemet. Pontosan ekkor tárul ki a szobám ajtaja, túloldalán a nyughatatlan lélekkel.
- Fáradj be kérlek – invitálom egy leheletnyi mosoly kíséretében, s amennyiben eleget tett a kérésnek, biccentek a szolgáló felé, hogy csukja be az ajtót nyugodtan. - Foglalj helyet, bizonyára az éhségedet neked is csillapítanod szükséges – egyik kezemet megemelve a velem szemben helyezkedő szék felé intek.

Calylenia Kedvelte

Varázsló vagyok
Ezaras Azildor

There is a crack in everything. That's how the light gets in.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
580
❖ Tartózkodási hely :
El' Alora
❖ Szintem :
Haladó (Fénymágia, Független varázslatok)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Nov. 23, 2021 6:37 pm
Edeyra Rolar Kedvelte

Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Azildor hálója - Page 9 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 Similar topics
-
» Nykon hálója
» Azildor levelei
» Ezaras Lanoran Azildor

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: téktér :: Fehér-tenger :: El' Alora :: Mágus tornyok :: Hálókörletek-
Ugrás: