Bár nem teljesen úgy alakult a menet, mint megálmodtuk, azonban rettentően örülünk, hogy összességében sokan megfordultatok a játékban és hozzátettetek az ünnepléshez! *-* Mindenkinek köszönjük a szokás szerint élvezetes és szórakoztató játékot, a következő RT-n ismét találkozunk
Természetesen figyelembe véve a kéréseteket, a helyszínt nem zártuk le! Aki még nRT-ben szeretné folytatni a mókázást illetve méltó zárást adni neki, megteheti ^^
Krónikás
Tulveron főkrónikása
Great stories happen to those who can tell them
❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés Karakter bejegyzés: Felszerelés: Mesélői jegyzet:
Utolsó Poszt ∞ Vas. Dec. 19, 2021 2:24 am
Amanar ünnep
Össznépi játék decemberben
Drága Kalandorok!
Az RT holnap kap folytatást, így aki szeretne még jönni vagy a mostaniról lemaradt, bátran csatlakozzon hozzánk! ^^
Helyszín továbbra is: El' Alora - Titkok kertje Időpont: 14:00
Természetesen, mint mindig, később is lehet csatlakozni ^^
Reinaakviin Kedvelte
Krónikás
Tulveron főkrónikása
❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
További infók: (a fix infókról, szabályokról az első posztban lehet értesülni)
❖ A játék alapja egy bál a mágustornyok kertjének egyik külön épületében. Bővebben a kezdő reagban lesz ismertetve a helyszín és a körülmények.
❖ Ilyetén ez egy kötetlenebb RT lesz zabával, ivással, tánccal és mulatsággal
❖ Persze ez nem jelenti, hogy plusz móka nélkül hagynánk benneteket :'D Két játék lesz elérhető az RT ideje alatt:
I.)Végzet kockája (Ald ötlete alapján, ezúton is köszönjük neki )
El' Alora erős mágikus ereje meglehet, hatással van a bálon kihelyezett puncsos tálak némelyikére, így aki iszik belőle, annak meglepetésben lehet része.
❖ Értelemszerűen aki részt szeretne venni a játékban, IC innia szükséges a puncsból (más alkoholra nem érvényes)
❖ Ezt követően D6-al szükséges dobnia, és az eredmény tekintetében az alábbiak szerint eljárnia:
Dobás eredménye
1-es dobás
A következő körben ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy szerelmet vallj a beszédpartnerednek/melletted ülőnek.
2-es dobás
A következő két körben mindent ellentétesen teszel, mint azt elhatároztad.
3-as dobás
A következő két körben még a levegőnek is elviselhetetlenül csípős az íze a számodra.
4-es dobás
A következő két körben meggyőződésed hogy a valódi nemeddel ellentétes nemű vagy! (Női kari esetén férfinek hiszi magát, férfi esetén nőnek).
5-ös dobás
A következő két körben tökéletesen érintetlen virágszirmokat böfögsz fel.
6-os dobás
Megúsztad, nincsen rád hatással az ital!
❖ Többször is lehet élni a lehetőséggel
II.)Részeg hócsata
❖ Amennyiben marad rá idő és van kedvetek, a kültéri részen sort keríthetünk egy hócsatára, melyben két csapat küzdene meg egymással.
❖ Természetesen a dobókocka döntene a találatokról ^^
❖ Értelemszerűen a több találatot bezsebelő csapat lesz a nyertes, akik jutalomban részesülnek.
❖ Végül, de nem utolsó sorban a helyszín könnyebb elképzeléséhez itt egy hozzávetőleges térkép ^^ :
[nagyobb méretért kattints a képre]
Gyertek minél többen!
Deedra Gindrian Kedvelte
Krónikás
Tulveron főkrónikása
❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Utolsó Poszt ∞ Vas. Dec. 12, 2021 9:23 pm
Előreláthatólag ráérek; ha addig kész lesz az előtörténetem, akkor jönnék én is.
Vendég
Vendég
Utolsó Poszt ∞ Vas. Dec. 12, 2021 8:37 pm
Nem tudom, hogy előtörténettel vagy anélkül, de én is szeretnék jönni!
Vendég
Vendég
Utolsó Poszt ∞ Vas. Dec. 12, 2021 7:07 pm
Vélhetően már senkinek sem titok, kit hozok, de jöttem díszelegni
(Ui.: akinek szüksége van a manikűrösöm elérhetőségére az ünnepségig, küldjön tűzlevelet xD)
Calylenia Kedvelte
Ezaras Azildor
Varázsló vagyok
There is a crack in everything. That's how the light gets in.