• Ami eddig történt: KATT • A karakterek arca, nevek cserélhető. Kérésem csupán annyi lenne, hogy najádra névre hasonlítson. TIPP!
Kleriope (?)
Szabad
Play by
katheryn winnick
Kora
160
Faja
Najád
Kasztja (opcionális)
Barbár
Ha rád gondolok, mindig a makacsságod, ami eszembe jut. Erős vagy, hiszel abban az értékekben, amiben én is, vagy is szerinted az emberek nem érdemlik meg az életet, és kiszorítják a felsőbb rendű fajokat.
Te már jártál emberek között, egyfajta testőrségi tag vagy, vagy is voltál, hiszen elhagytad az otthonunkat. Ha kereskedni ment a népünk, te ott voltál, hogy őrizd a biztonságukat. Elfek között akadnak barátaid, és az sem kizárt, hogy közeli rokonaik a Vivernek között is. Azt beszélik, hogy jelentesz nekik pontosabban Vörös kígyóknak a népünkről, és vannak közös üzleteid velük, ám tán ez csak szóbeszéd?
Meg tanultál járni, és a földön is kiképeztek téged a harcra, ám a beszéd még igen lassan alakul nálad, hiszen nem akartad megtanulni a közös nyelvet soha sem. Mikor elhagytam a népem a te elvesztésed is fájt, talán a legjobban. De szerencsére nem kellett sokig nélkülöznöm téged, és velem tartasz, hogy kiszabadítsuk a testvéreinket, és megfizessenek az emberek mind, azért amiket velünk tettek.
User infó: Szeretném, ha valóban nem csak szóbeszéd lenne, és valóban jelentene a kígyóknak.
Narena (?)
Szabad
Play by
Zoe kravitz
Kora
180
Faja
Najád
Kasztja (opcionális)
Druida
Téged mindenki csak úgy emleget a Vízi boszorkány. Félelmet kellesz az emberek szívében. Sokak szerint csak egy mítosz vagy, azonban nagyon is élsz. Druida vagy, egy elementáris mágiával bíró nőstény, a királynő egyik kedvence. Nem vagy még a legerősebb, ám gyorsan tanulsz, és fogékony vagy mindenre. Erős akaratos jellem vagy, és gyermekkori barátom. Bizonyosan fájt téged elveszteni a Najádoknak, de te is elvesztetted a fiad. Utolsó nőstények egyike vagy, aki még utódot hozott a világra. A fiad alig 18 esztendős. Mi nálunk nem számít a szerelem, így nem táplálsz érzelmeket az apja iránt, hiszen ez egy fajta ösztön mi nálunk. Ám a fiad, és a fajod számodra a minden. Az emberek nem érdekelnek. Nem kívánod a halálukat, ám mióta elrabolták a társainkat, és vele a fiad is méreg költözött a szívedbe. Voltál már a felszínen, így több ideig bírod, és beszéled az összes nyelvet is, ám lassan, bizonyosan hibásan. Közös nyelv már nem okoz neked problémát.
Arnav
szabad
Play by
Alex Høgh Andersen
Kora
170
Faja
Najád
Kasztja (opcionális)
Kereskedő / Barbár
Egy igazi egyéniség vagy. Közölünk, te beszéled a legjobban a közös nyelvet, ezeken felül pedig beszéled az Elf nyelvet is. Mély barátságban álltunk gyerekkorunk óta, pedig te teljesen máshogyan vélegetsz az emberekről, mint én. Szerinted az emberek nemes lelkűek is tudnak lenni, és nem mindegyik érdemli a halálát, én ezt másképpen látom. Ezek alapján csodálkoztam volna, ha többé nem látlak, de nem hagyhattál magamra, és a barátaidat sem. Tudod azt is, hogy akik ezeket tették halált érdemelnek. Azt remélem a királynő megbocsájtó lesz, ha felkutatjuk az elveszett najádokat. Azt beszélik, a fenti világban igazán jól meg tudod magad értetni, és már emberien is viselkedsz. A nők imádnak, a kereskedők mindig téged akarnak. Tudod hol a helyed, hiszen nálunk a hímeknek alig van szavuk, és felettük a nőstények állnak, talán ezért is vonzz téged a fenti lét? Nem akarsz ember lenni, családod, fajtád mindennél előbbre való számodra, de néha jól esik másnak tettetni magad. Kemény is tudsz lenni, oda csapsz ha kell, megvédesz minket minden áron is.