Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Edeyra "Eyra" Rolar KaDiPE5
Edeyra "Eyra" Rolar KaDiPE5

 

 
Edeyra "Eyra" Rolar

Go down 
Utolsó Poszt Szer. Aug. 25, 2021 11:32 am

Kedves Edeyra Rolar, üdvözlünk Tulveronon! Ne felejtsd el felkeresni foglalóinkat, hogy utána te is felfedezhesd terebélyes világunkat!
Krónikás
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Edeyra "Eyra" Rolar Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Aug. 25, 2021 12:14 am

Edeyra "Eyra" Rolar

Ha van rá idő, a tévutakat is be kell járni.

Születési hely
Ismeretlen információ. Silmë Sötét erdejében találtak rám.

Születési idő
Nevelőim 989. Árë Havának 12. napját jelölték meg. (32)

Családi állapot
hajadon

Családom
Családom nem ismerem, még kis gyermekkoromban vett magához a Rendem. Nevelőm egy kedves asszony volt Alicia, aki minden este mesélt nekem a Rend hódításairól.
Apámnak kell őt neveznem. Ő felelős ezért a Rendért, nevemet tőle kaptam. Ő az, aki figyelemmel kísérte a tanulmányaim és mindig ott volt szemmel tartott engem. Néha elcsattant egy, két pofon, néha pedig cirógatott, becézgetett. Soha se értettem még is mit lát bennem, vagy akar tőlem. Miután át estem az avatáson,  éjjelente ő is meglátogatott, suttogta a nevem, néha kedvesen néha pedig erősszakkal ért hozzám. El kellett viselnem, és soha nem nevezhettem a nevén.

Foglalkozás
Kurtizán, kivégző

Klánom
Kék sólymok

Keverék (Ember, elf)
Kezdő alkimista
Alkimista
Bruna Marquezine 
Deedra

Karakterem képessége
Hozzászólás szerkesztése Tumblr_inline_oe3t9sVKId1tw2m0e_250
Hol is kezdjem el mihez is értek? Egyszerű lánynak gondoltam magam, akit szárnyaik alá vettek az istenek, és elvezettek egy legfőbb célhoz, a kék sólymokhoz. Hálás voltam, hogy itt lehettem, és oktattak, szerettek.
Hat esztendős koromban megkezdem tanulmányaim, én és még pár lány.
Írni, olvasni tanultam. Megtanultam a legszebben kifejezni magam a közös nyelvben, és tanítóim kérésére betekintést nyertem más fajok nyelvébe is.
Elsajdítottam Tulveron összes beszélt nyelvét, amit ismerünk, és tíz évesen kitűnően társalogtam, és jeleskedem az etikettben is.
Lovagolni, úszni tanultam.
Tizenkét esztendős koromban meg tanultam nagyon alap szinten a tőrrel bánni. Meg tanulta hova kell szúrni, hogy sok vér sarjadjon ki az áldozatból, nem csak tőrrel, de olyan hétköznapi holmival is, mint egy hajtű.
Ereket tanulmányoztam, fojtási technikát akár csupán egy szalaggal. Először álatokon teszteltek minket. Volt egy nyulam, kit hónapokon át kellett gondoznom szeretnem, majd egy nap arra kényszerítettek, hogy hidegvérrel kínozzam, s fojtsam meg.
Majd a vágyak tengerébe merítkezdtem alig tizennégy esztendősen. Csábítást minden részletét, mozzanatait ismerem. Illatok, érintések, minden ami ehhez kell.
Magam se értem okát, de lépteim nessztelenek.
Lassan elsajátítom az alkímia művészetét is. Kezdetben csak finom anyagokkal dolgoztam, illatokkal, amik mindenre képesek. Garantáltan színt vallasz, miközben a nadrágod a földön.
Majd jöttek a mérgek, amikkel kísérleteztem.
Vannak a csendben, álmában halált okozó, de vannak a saját véredben fuldokló is. Mindig más, mit kér atyám, és a Rendem.


Karakterem felszerelése
Elsődleges fegyver: tőr
Másodlagos fegyver: dísztőr
Vért: -
Védekezés: -
Egyebek: -

Mindenkinek van egy története
Hozzászólás szerkesztése Tumblr_inline_oe40pqZBGU1tw2m0e_250

Rémálmaimban
❖ ❖ ❖

Folyóvá duzzadt vér csurog végig az erdőn, hol Erdei elfek éltek. Egy anya kétségbe esett zihálása és egy kisbaba sírása hallatszik. A nő minden erejével próbál lóra szállni, ahogy a kis ded a jobb kezében fekszik. Nem nyugodt, ám ezen a tragédiás napon ki volna az? Anyja próbálja csitítani, majd a ló csak-csak megindul az irányba, és vágtázni kezd. De még is ki lenne ez a gyermek, és ki ez az elszánt nő, akinek hirtelen egy lándzsa átfúrja mellkasát? A gyermek épségben a földre kerül halott anyja testén, ahol egy férfi veszi magához. Megvizsgálja a dedet, rá pillant a nőre, majd magával viszi, a Kék sólymok otthonába az áruló szeretője gyermekét.

❖ ❖ ❖

Szeretett leányom,
Újra itt az idő, hogy tested a kék sólymok szolgálatába állítsd. Ezúton a célpontunk egy ritka példány lesz, fajtájáról rég azt hittük sikerült elpusztítanunk, ám a fertő utat engedett magának.
Menj Caldenbe, ott már helyet szereztem neked a kurtizánok között. Eleget fizettek érted, de tud még tartózásod van irányomba, nem pihenhetsz. Fél esztendőt szánok neked ott, majdan úgy hozza kedvem több lehet belőle. A gyík ember nem tudhatjuk, mikor érkezik, meg kell ölnöd. Fájdalmas, és látványos legyen, ahogyan az istenek is akarnák. Hagy legyek reád büszke!


Hozzászólás szerkesztése Tumblr_inline_oe3t9sVKId1tw2m0e_250
Ahogyan végig futott a szemem a sorokon sírás mardosott, és egy hatalmas sikítás szökött ki, amibe bele adtam egész testemet.
Rabszolga vagyok, egy senki, ki férfiakat tesz boldoggá, és úgy érzem a testem egyre jobban a semmivé válik.
Néha csak napok kellenek, hogy elfeledjem azt, hogy hány izzadt és büdös test simult már hozzám, néha van azt, hogy rémálmaimban zihálva kellek fel. Azt hiszik egy szajhának nincsenek érzései, amikor is neki van a legtöbb, mit az istenek adhattak.
Felborítom az asztalt, és a levelet összegyűrve, szétcincálva vetem a tűzre, ami gyorsan felemészti a papírt. Leborulok a kandalló elé, könnyeimtől alig látok.
Ilyenkor gondolkodom az életemnek mikor lesz vége, vagy miért erre a sorsra szántak engem az istenek.

Visszagondolok az itt eltöltött időre. Talán azzal a nappal kezdődött, amikor alig tizennégy évesen rá kellett döbbenünk, hogy miért is neveltek, szerettek ennyi időn át.
Minden leány külön szobában kapott helyet, megmosdattak minket, és finom selyemháló ruhát adtak ránk. Az ágyon kellett ülnöm és várnom. Emlékszem lassan nyílt a fa ajtó, amin egy ápolatlan, középkorú férfi lépett be hatalmas mosollyal. Gyermeki tudatlansággal léptem át azon az éjjelen a nővé vallás rögös útján. Megerőszakolt, majd alig pár órára rá jöttek többen. Fájdalmas volt, nem csak testileg, lelkileg is. Ekkor tanultam meg az első leckét, a férfiak bármire képesek.
Azt mondták szoknom kell, hogy így tanulom meg, néha egy nő is csatlakozott, ki tanított engem, és elmondta mit tegyek és hogyan.

És persze az első alkalom, azt soha nem felejtem el, amikor először léptem át a bordélyok küszöbét. Calden a legszebb és legtöbbet felkeresett helyem, talán atyám ismeri a madamot, talán csak szereti, hogy sok pénzt hozok, és hoztam.
Hozzászólás szerkesztése Tumblr_inline_oe3t9sVKId1tw2m0e_250
Ám minden ott kezdődött. Egy félvért kaptam, egy vidáman a szórakozó alig múlt húsz esztendős délceg ember volt. Emlékszem szemei csak csillogtak, először kedvére kellett tennem, nem egyszer, nem kétszer, majd a szívével kellett hazatérnem.

A friss csordogáló vér mindig oly meleg, olyan csillogó, mintha csak az istenek üzennének vele, hogy dolgom jól végzem. Mikor mögéjük kerülök, ők az ágyon ülnek én térdelek, nyakukat csókokkal hintem, majd lassan s mélyen húzom végig a kék sólymok pecsétjével ellátott tört a nyakukon.
Egy fajta mámort ad, ha a kezem a vér alá tehetem, s rácsuroghat. Védekezni képtelenség, hiszen mit gondolnak rólam? Egy egyszerű szajha, se több, se kevesebb. Ám mikor tőröm vértől ázott, finoman nyalom azt le a pengéjéről, s elégedetten pillantok a lassan elvérző áldozatomra.
Hiszen én vagyok a nő, kitől egy kellemes estére vágysz, kéjes nyögésekre, vágytól nedves ágyékot, ám koránt sem gondolod, hogy én vagyok a te hóhérod…

Ahronit and Nykon Gindrian Kedvelték

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

there was more to you than the insipid whore you present yourself to be


❖ Történetem :
₰ Maybe just an average whore?
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Edeyra "Eyra" Rolar Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Edeyra szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Keverék-
Ugrás: