A helyszínváltás apropóján ismét két mesélői érkezett felétek ^^ Továbbra is bátorítanálak titeket a terv lefixálására egymás között, mielőtt írnátok, jah, és ne feledjétek, még mindig rendelkeztek egy előny dobással!
Igazán köszönöm itt is a mai rt-t, mókás volt egy napot a kalandnak szentelni, máskor is csinálhatunk ilyet (khmmmdec.03. kmmm) Addig is mindenesetre visszatérünk a megszokott kerékvágásba, avagy;
Ismét dupla mesélői a láthatáron! A helyszínváltás és egyebek apropóján most sincsen szószám határ ^^ Még egyelőre nem írtalak be titeket konkrétan az örömházba, ha netán seftelnétek még az utcán valamit Magyarán kicsit szabadosabban kezelhetitek egyelőre a helyszínt.
Újabb mesélői a horizonton! ^^ Mivel beiktattam egy napváltást, ezért ebben a körben nincs szószám határ, nyugodtan kifejthetitek, miként telt a vacsora, éjszaka stb, ahogy szoktátok ügyesen Viszont arra megkérlek titeket, hogy a folytatásról egyeztessetek előre, hogy a következő körben már el is indulhassatok arra, amerre szeretnétek <3 Persze, ha még szeretnétek valamit a fogadóban az esti részben, akár magatok között lerendezni pár kör csivitelést, arra is van lehetőség, csak jelezzétek ^^
A kis késésemért cserébe dupla mesélőivel érkeztem; egy záróval az Utcákhoz, és egy kezdővel a Vörös Tarad; Pult és asztalok helyszínre ^^ Mindemellett a város helyszíneit is megnyitottam, hogy csemegézhessetek, tervezhessetek a következő nap kapcsán
A fogadót illetően egyelőre nyitva hagyom a lehetőséget a szabad játékra, akár kettőtök között megbeszélés gyanánt, vagy informálódás stb címszóval.