Megérkezett az újabb mesélői ^^ Mivel van igény arra, hogy a tovább haladás előtt legyen egy kis csivitelés, ezért ez egy rendhagyóbb kör lesz, hogy ne húzódjon el nagyon ez a rész se, de ne is maradjatok lehetőség nélkül.
Szóval ez a "kör" 4 napos lesz, és mindenki annyi reagot ír bele, amennyit szükségesnek érez. Ebben a 4 napban tehát azt kérem, legyenek levezetve a személyes dolgok, beszélgetések, akár rövid, pörgős reagokban is. Én is írok többet, ha van igény Raabra, a karaván egyéb tagjaira vagy bármiféle közreműködésre mesélői oldalról
Természetesen ha 4 napnál korábban sikerül lerendezni, amit szerettetek volna, folytatjuk a következő állomással ^^
Megérkezett az újabb mesélői ^^ Ha szeretnétek kicsit magatok között ismerkedni, itt a lehetőség
+ Mivel Naken és Rhysand belevalósága mesélőségemnek is a tetszésére lett, az elkövetkezendő dobásaitok valamelyikét előnnyel ejthetitek meg ti ketten ^^
Megérkezett az újabb mesélői ^^ És újfent infóbomba, mert még nekem is ki kell tapasztalnom, mint hogy fognak működni a harcok
❖ Ne feledjétek, amennyiben támadtok, akár pusztakézzel, D20-al dobni szükséges.
❖ Harchelyzetben mindig reagsorrendet fogunk tartani (jelenleg csak Naken és Rhysand), és ennek az igazságos eldöntését kivétel nélkül a kockára (D20) bízzuk. Jelezni fogom mindig, ha szükség van rá ^^ (A mostani sorrendet kiírom, mihelyt mindkét fél dobott)
❖ Annak érdekében, hogy haladjunk a harcokkal és ne körönként derüljön ki, kinek a támadása volt sikeres, azonnal a reag után (időmtől függően) jelezni fogom a sikerességet vagy a sikertelenséget. Méghozzá úgy, hogy a támadó fél reagjának a végére fogom beírni szerkesztésben az eredményt. Ezt kérem, mindig várja meg a másik harcoló fél!
❖ Hogy tiszta legyen és reális, körönként maximum két cselekvést lehet megkísérelni! Mi tekinthető cselekvésnek a harc tükrében? Támadás, elbújás vagy nagyobb táv megtétele (a térkép alapján három négyzetnyi). - szerk.
❖ Végül, de nem utolsó sorban... Korábban kimaradt az előny-hátrány dobás fogalma (?). Erről annyit kell tudni, hogyha olyan helyzet alakul ki, amiben valaki előnyt vagy hátrányt élvez, kétszer kell dobni a kockával, és vagy a jobbik, vagy a rosszabbik értéket választani. Az ilyen dobásokat kérni fogom, nektek nem különösebben kell vele foglalkozni! Csak ne lepődjetek meg, ha előfordul ^^
❖ A jelen szituációjában sebzéseket nem fogok figyelembe venni, mert amolyan "baráti" viadal ez, kivéve, ha valami nagyon szerencsétlen dolog történik.
Ha bármi kérdés ezeken felül felmerülne, írjatok nyugodtan ahol értek
Megérkezett az újabb mesélői ^^ Mint tapasztalhattátok, sajnos Ivy kimesélésre került, viszont nem maradtatok felmentősereg nélkül, ugyanis Veleris mégis csak be tud hozzánk csatlakozni, Rhysand karakterével A mesélői végén őt látjátok előbukkanni
Közérdekű infó: Arthus egészen augusztus 25-ig jelezte a távolmaradását, nem tudja megoldani az írást, így rá ne várjatok!
Végül, de nem utolsó sorban Naken a pihenésből 2 életerőt visszanyert, és egy térkép is mellékelődött a szituációhoz a könnyebb átláthatóság, elképzelhetőség érdekében
Megérkezett az újabb mesélői ^^ Az iménti infókat kiegészítendő: a rövidebb pihenésekkel is vissza lehet nyerni valamennyi életerőt, a mértéke a pihenés hosszától függ.
Adós vagyok néhány röpke infóval a harcok tekintetében, szóval ezt sebtében korrigálnám a számotokra <3
❖ Amennyiben valamit vagy valakit megtámadtok, D20-al dobjatok kérlek (varázslatoknál nem kell)
❖ Minden ellenfél rendelkezik életerővel, ahogy nektek is meghatároztam egyet. Erről nemsokára küldök pm-et ^^
❖ Ugyanígy minden ellenfél és ti is rendelkeztek védekezéssel, ennek az értékét is szívesen tudatom veletek
❖ A sebzéseket mindkét oldalról én dobom ki az egyszerűség kedvéért, és a reagok végén mindig leírom, kit mi ért
❖ Röviden és tömören, harchelyzetben (fegyverforgatók ne feledjék a #harc tagget ) nektek csupán a feltételes módra és a D20-al való dobásra kell figyelnetek
Kalandmester
Tulveron főkrónikása
Great stories happen to those who can tell them
❖ Ulron :
153
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
❖ Szintem :
Mester
Utolsó Poszt ∞ Szomb. Aug. 13, 2022 10:40 pm
Mynzashi Zsiványok
és a karaván
Drága Kalandoraim!
A kaland a Karaván út helyszínen folytatódik, reppent számotokra a mesélői ^^
Itt is kérnélek titeket, hogy a körből való kimaradás szabályát, feltételét vegyétek komolyan!