Ismét mesélői a láthatáron! ^^ 2 egységgel Nakennek és Rhysnek is nőtt az életereje a kis pihi és a sebek ellátása okán. Deedráé viszont nem lett kimaxolva az általa leírt kifáradás, megterheltség végett, de a sebei gyógyultnak tekinthetők Még legfeljebb egy-két kört szeretnék erre az etapra szánni, így kérlek titeket, ennek tükrében írjátok meg a következő reagotokat, avagy, ha terveztek valamit cselekedni is, akkor most vagy soha ^^ Nyugodtan lehet az idővel is játszani, mivel koradélutánig van idejük a karaktereknek IC összeszedelődzködni. Továbbá szószám határ sincs most.
Újabb mesélői a porondon ^^ Deedra, a gyíkotokban a szentlélek tartja az erőt, így a kinyiffantását nyugodtan részletezheted anélkül, hogy cselekvésnek számítana. Illetve Naken, amíg a pajzs nálad van, a védekezésed +2-vel módosul.
Újabb mesélői a láthatáron ^^ És most a tudnivalók :'D
❖ Mivel harchelyzetbe léptünk, reagsorrend van érvényben, ami a dobások (+módosítók) alapján a következő:
Rhysand -> Deedra -> Naken -> Kalandmester
Naken, ha visszatértél, kérlek, te is dobj D20-al egyet, hogy a következő körben igazságosan kerülhess a sorrendbe ^^ Most az egyszerűség kedvéért a mesélői elé engedtelek, hogy ne származzon hátrányod azért, mert elutaztál
❖ A gyíklények egyelőre nem kerültek támadó helyzetbe a távolság miatt, de a szituációt folyamatában kell elképzelni, vagyis a leírt távolságban ők nem álltak meg várakozni. Ezt a cselekvésetek ideje miatt éreztem fontosnak kiemelni, avagy túl sok tanakodásra nincs idő. Természetesen a lények további mozgását a következő körben fogom megírni.
❖ A harcokat illetően az alábbi posztokban minden tudnivalót leírtam, ha valami mégis kimaradt vagy kérdés merül fel, sikítsatok.
❖ Az egyetlen változás, hogy körönként eddig max. két támadást határoztam meg, ez két cselekvésre módosul. Mi tekinthető cselekvésnek a harc tükrében? Támadás, elbújás vagy nagyobb táv megtétele, például ha valaki most nekilódul megkerülni az Örökkévaló kezének hüvelykujját, az igen sok időt emészt fel. A térkép alapján ez három négyzetnyi távot jelent.
❖Végül, de nem utolsó sorban az előző bejegyzésből kimaradt, ám Deedra is valamelyik dobását előnnyel ejtheti meg a meggyőzést illető kevés eséllyel bíró, de reményekkel teli próbája miatt :'D