Klán: Romok Klánja: LINKApám, ha nem is látszik rajta szíve olyan, mint az enyém. Folyton úton lenne, s kalandokat keresné. Ám anyám családot, s nyugalmat akart így nem engedett szíve vágyának.
A látszat ellenére, nagyon ügyes harcos. Tőle tanultam mindent, amit eddig tudok, de még is óvott engem és soha nem szánta nekem a harcosok útját.
Nomád életet folytatunk, ám mégis egységben tesszük ezt páran. Klánunk vezetését mindig a családom látta el, így jelenleg Nykon a "vezető", s öröklődött ez ám mégis megmaradtak szabad népnek, amiről a Eviran híres. Hogy miért, és hogyan lehetséges ez?
Családom sose kényszerített senkit maradásra, sose parancsolgattak, szimbiózisban éltek, s élünk. Sosem ettek más ételt, sosem viseltek más vászont, miből ruháik készültek. Vannak, kik régóta köztünk élnek, mások elmentek. „Szabad népnek nem parancsolhatunk!” Folyton ezzel kezdi.
Jelleme:Erős, empatikus. Mindig számíthat rá mindenki. Talán hiányzik neki a harc a vándor élet. Biztosan soha nem hagyná el a népet.
usernek:@Nissa Bellissa Másik lányod,(fogadott) akinek a lapjában szintén szerepelsz.
Remélem hamar megérkezel, ha esetleg a play by nem nyeri el tetszésed természetesen lehet cserélni, de egyeztessünk pmben. ^^
A leírtakhoz ragaszkodnék, de ezen felül nyugodtan lehet hozzá tenni dolgokat. Bátran keress fel, ha megérkeztél.