Alig voltál kis totyogós 2 éves, amikor apám, Nykon megtalált téged Eviran mocsarában. A szüleid vagy meghaltak, vagy elhagytak, soha nem tudtuk meg. Nykon nevelt és egy nagyon kedves idősebb nő, kit anyának hívsz. Szinte a testvérem vagy, minden gondolatom veled osztom meg először. Bátor s egyben lehengerlő személyiséged van. A családunknak s a harc tudományának élsz, nem foglalnak le különösebben a lányokat/nőket hasonló korban foglalkoztató dolgok, mint a szerelem vagy a családalapítás, hiszen fel akarsz érni Nykon tekintélyéhez.
Régen együtt mentünk az erdőbe és kergettük a nyulakat, később együtt tanultunk meg vadászni. Hihetetlen vadász vagy és íjász, s a lovaglásban is otthon érzed magad. Nagyon irigylem a tehetséged. Egyikünk sem járt még messzebb Evirannál mindeddig.
Én viszont elmentem, és tőled el sem köszöntem. Remélem, hogy te méltó leszel a helyemre és majd vezeted a klánunkat, ha apám nem lesz.
Úgy döntöttél utánam jössz, hiszen a klánt nekem kellene vezetnem Nykon után, és persze biztosan az is benned van, hogy hiányzom. Ám lehet a haragod most nagyobb irányomba.
Caldenbe jöttél először, hiszen tudtad azt, hogy itt élnek anyám ágáról rokonaim. Itt kezdted el a kutatásom. Vajon megtalálsz?
//Vezetéknevet adhatsz, ám indokold meg, kitől kaptad. Ha vannak kérdéseid szívesen válaszolok. ^^
A faj esetében annyit kérek, hogy nekem ne mond el, nem mondtad el. NAAAAGYOOOON várlaaak ^^//
Ahronit részéről: Nem hittem, hogy létezik még bármilyen rokonom, hiszen az egész települést kiírtották az elfek, ahonnét származom. Azonban az apámnak volt egy megvetett testvére, akiről soha nem beszélt, mivel idejekorán elhagyta a családot egy közönséges embernő szerelméért. Hogy mi történt velük azóta, senki nem tudja, ahogyan arról sincs tudomásom, hogy létezik egy unokahúgom. A sors fintora, hogy Nykon és Deedra révén mégis csak összetalálkoztunk, noha a kérdés adott; a vér tényleg kötelez?
//Túl sok mindent nem szeretnék meghatározni a két karakter kapcsolatáról, mivel ennek az alakulását teljesen a játéktérre bíznám ^^ Persze nyitott vagyok bármire, nyilván szeretném, ha előbb-utóbb kiderülne a rokoni kapocs is, de részemről rugalmas a történetük. Én is nagyon várlak! *-*//