Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Ezeregyéjszaka Örömház KaDiPE5
Ezeregyéjszaka Örömház KaDiPE5

 

 
Ezeregyéjszaka Örömház

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
Utolsó Poszt Kedd Nov. 22, 2022 5:58 pm

Szabad a játéktér

❖❖❖

Krónikás
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Nov. 22, 2022 5:57 pm

Mynzashi Zsiványok
- Csupán annyit tudok, hogy óvatosan szükséges kezelni. Az érintése legjobb tudomásom szerint nem okoz problémát, de azért a körültekintés nem árt – feleli meg Deedra kérdését Jalm, mielőtt Naken összegezné a tervüket a holnapot illetően. A java részére mindössze bólogatni tud, hiszen nem a körmönfontságáról híresült el.
- Voltaképpen tudom. Néhány évvel ezelőtt, amikor elkezdtem kutatni, jártam az egyik aukcióján. Akkoriban az emeleten tárolta a ritkaságokat vitrinekben. Hogy bármiféle védelem gátolja-e az… eltulajdonításukat, arról nem tudok biztosat állítani. Ahogyan azt sem, hogy az ősi tekercset a legutóbbi érdeklődésem óta nem helyezte-e át – magyarázza készségesen, majd minekután mindent átbeszéltek, elkíséri őket a szobája ajtajáig. - Akkor holnap napnyugtakor az obeliszknél. Hálás vagyok, amiért segítenek! Hiszek benne, hogy nem lesz hiábavaló – búcsúzik el tőlük egy szívélyes mosoly kíséretében, aztán visszatér a vacsorájához, míg Naken és Deedra az esti zsivajhoz. Kifelé menet nem ütköznek akadályba, egyedül az épp velük szemben haladó, korábban kint csicsergő lányok néznek furcsán rájuk, amiért már is távozóra fogják, de hát nem ők lennének az első fellépők, akik az örömház előadásait túlzónak ítélték...
A holmijaikat is ott találják, ahol hagyták, így hát a fogadóba már a saját öltözékeikben térhetnek vissza.

« Zene; Gardens Of Delight • credit; »
Kalandmester
Tulveron főkrónikása
Kalandmester

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
153
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
❖ Szintem :
Mester
Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Nov. 22, 2022 9:04 am


Mynzashi zsiványok
« taggeld; @Deedra Gindrian  »
Deedra kérdésére majdnem elmosolyodtam, de inkább nem reagáltam. Ő velem ellentétben a korábbi munkákat komolyan vette, ám én sem a gyűrűt nem óhajtottam visszaszolgáltatni, sem a tudósunkat megölni. Persze az lett volna a kulcs a lány fenyegetőihez. Azonban, a kíváncsiságom és a kalandvágyam most mindezt kicsit elnyomtam. Máris mesés kincsek között láttam magamat.
- Örvendek Jalm. - Biccentettem a varázsló - aki persze nem is az - felé. Nem tűnt rossz embernek, de ismertem az álarcokat, én is magamra erőltettem egyet, mikor találkoztunk szőlőevés közben. Meg kellett valahogy győznöm, hogy érdemes velem foglalkoznia és ha még nem is volt egy vén kéjenc, a kedvesség hatásos volt.
- Azt gondolom reggel kéne odamennünk, nem most azonnal. - Mondtam, ahogy nekem szegezték a kérdést. - Ha Murmisnaz vagy valamelyik ember ott is lesz az üzletben, mert mondjuk nem tivornyáztak az este, Deedra megpróbálhat alkudozni vele valamilyen tárgyra, én pedig besurranok és megkeresem a tekercset. Esetleg tud róla, Jalm, hogy hol vagy hogyan tárolja? - Kérdeztem, bár nem bíztam benne, hogy válasz is lesz rá. Csak egy aprócska remény volt. - Reményeim szerint, ha más előnyünk nem is lesz, a város elég tompa lesz a mai esti ünneplések után. - Tettem hozzá.
Ha útnak engedett minket, úgy elbúcsúztam tőle én is és követtem Deedrát kifelé a szobából és remélhetőleg az épületből is. Egy percnél sem akartam tovább itt maradni. Na nem csak Keriim miatt, egyszerűen a mellek látványán kívül, nem igazán szimpatizáltam ezzel a hellyel. Kész rejtély volt, hogy Jalm mi a fenének van itt. Ő sem tűnt annak a fajtának, aki itt múlatná az időt önszántából.
- Talán a legjobb lenne már az ima előtt megébredni - Feleltem nagyon halkan, hogy tényleg Deedra hallja csupán. - Korán összeszedni magunkat... és még egy levelet is kell írnom. - Köszörültem meg a torkomat, hogy a lány is értse, mire gondolok. Sumirazra... vagy mi volt a neve az alaknak, aki az életét akarta.
Ha kijutottunk, a ruháink és fegyvereink visszaszerzése után, mindenféle kitérő nélkül igyekeztem magunkat visszaterelni a szálláshely felé. Most én sem szerettem volna erszényeket leakasztani, karkötőket elcsenni vékony csuklókról. A tekercs ellopása még nekem is nagy feladatnak ígérkezett.Vendég
Vendég
Anonymous
Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 21, 2022 5:54 pm
MYNZASHI  ZSIVÁNYOK
«  szószám: 305 • Öltözet • Credit: »
C
sak legyintettem, ahogyan kérdezett. Valóban nem volt túl okos gondolata a férfi előtt megszólalnom.
- Munkából soha nem elég mondjuk. – Mondtam, mintha csak erre gondoltam volna. Megráztam hozzá a fejem, hogy semmi gond sincs.
Valójában szerintem Naken is tudta jól, hogy mire is gondolok.
- Vagy is nem érhetünk hozzá, vagy miféle átok, vagy miféle óvatosság szükséges? –Kérdeztem vissza gyorsan, hiszen ezt elfelejtettük megkérdezni. Esetleg énekel, és veszélyes dolgokat suttog a fülünkbe? Akkor be kell tömnünk a fülünket, vagy zsákba kell tennünk.
Még mindig sajnáltam, hogy tudja a nevemet, de nem fogok le állni, szabadkozni.
Elfogadom a kezét, és megrázom azt.
- Üdvözletem Jalm. –Szólítottam most a nevén. Még mindig nagyon érdekelne, hogy még is hogyan is okozott másoknak ekkora galibát.
- Ám legyen. – Mondtam a búcsúra, és visszaadtam a kendőt.
- Rendben legyen így. – Mondtam kissé izgatottan, de igyekeztem leplezni. Ez jobban tetszik, mint holmi gyűrű visszaszerzése.
- Akkor reggel neki vágunk a dolgoknak. – Mondtam, majd megvártam, hogy Naken akar e valamit hozzá fűzni, amennyiben nem úgy elköszöntem, és elindultam lefele remélhetőleg Nakennel az oldalamon.
- Akkor vissza a fogadóba reggel indulunk, bár úgy is ébreszt minket ez az ima mizéria. – Súgtam neki a füleibe nagyon halkan, már mikor nem halhatta a másik férfi.
Elindultunk lefele, reméltem semmi nem fog történi, amennyiben senki nem állja utunkat, vagy nem kerül elénk a ma délelőtt vagy nem is tudom mikor megismert férfi, úgy tán kijuthatunk és elindulhatunk vissza a jól megszokott helyünkre.


Kalandmester Kedvelte

Deedra Gindrian
Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 10:28 pm

Mynzashi Zsiványok
- Egy újabb micsoda? - kérdez vissza kissé megilletődötten a tudós, ugyanis a kis szobában elég nehéz olyan halkan szűrni a szavakat a kettejük közötti távolságból, hogy más bent tartózkodó ne hallhassa meg. - Netán valami gond adódott? - puhatolózik fokozódó elbizonytalanodással. - Sajnos a tekercs megszerzéséhez nincs semmiféle tehetségem, amit latba vethetnék. Korábban tárgyaltam Murmisnaz egyik emberével, innét tudok az átokkal kapcsolatos félelméről és a képtelen árairól – szabadkozik, igyekezve megtippelni, mit nehezményezett a leány. Persze meglehet, nem fog rá feleletet kapni, vagy olyan homályosat, mint ami a korábbi foglalkozásukkal kapcsolatos. Egyrészt végtére örül, hogy rugalmasabb emberek segítik a munkáját, másrészt kicsit aggódik, mennyire lesznek megbízhatóak. De ők az egyedüliek, akik minimális érdeklődést vagy lelkesedést mutattak a kutatása iránt, nem fog válogatni… S máskülönben is, szimpatikusnak találja kettejüket.
- Rendkívül örülök kedves Deedra és Naken – ő is felkel a helyéről, hogy kezet foghasson velük. - Én magam Glaiverből származom, szólítsanak Jalmnak – mutatkozik be ő maga is, megint csak szégyellve magát, hogy mindeddig eszébe sem jutott eme formaiság, bár az is igaz, ebben a városban kifejezetten ügyelnie kell rá, kinek és mit mond.
- Rendben van, bízom a tudásukban – biztatja őket, érezve, hogy itt az ideje búcsúzóra fogni a megbeszélésüket. - És egyetértek, máshol kell találkozzunk. Mit szólnának az obeliszkhez? Mondjuk este, naplementekor. Akkor is jöjjenek, ha nem jártak sikerrel, ott fogom várni magukat – pillant rájuk elszántsággal, igaz, a Nakenhez fűződő kérdése az eviraninak őt is gyors átgondolásra sarkallja. - Nem hiszem, hogy elérhető volna ilyen késői órán… Ám ha… szóval… - kezd bele nehézkesen, nyilvánvalóan ki sem tudva mondani, mire következtet egy éjszakai látogatásból. - Abban az esetben találkozhatunk reggel is, és ha szerencsénk van, útnak is indulhatunk holnap – osztja meg velük a meglátásait.

« Zene; Gardens Of Delight • credit; »

Deedra Gindrian Kedvelte

Kalandmester
Tulveron főkrónikása
Kalandmester

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
153
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
❖ Szintem :
Mester
Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 10:12 pm
MYNZASHI  ZSIVÁNYOK
«  szószám: 305 • Öltözet • Credit: »
E
rre is felcsillant. Eszembe jutott, ahogyan egy férfi játszott vele az utcán. Vagy is, azt hiszem az volt.
- Én maradok ebben, még kibírom köszönöm. – Mondtam, bár tudom, hogy nem nekem szólt, vissza kell amúgy is térni a kardomhoz.
Ám a kendőt még is elfogadtam, és azonnal magam köré tekertem.
Ahogyan hallgattam, tudtam itt még valami feladatunk lesz. Rá pillantottam ismét Nakenre.
- Egy újabb? – Súgtam oda, de tán a másik is hallotta. Újabb küldetés még mielőtt a nagyobb küldetés elérkezne. Túl sok már, de érdekel még mindig mi lesz a vége.
- Ezzel is azzal is. – Mondtam, majd hozzá tettem.
- Meggyőzésem remek azonban. – Mondtam, majd elbiccentettem a fejem.
Egyre jobban éreztem, hogy kezdünk a férfival összecsiszolódni. Ám még mindig voltak pillanatok, amikor meg tudtam volna verni.
Főleg azok után, hogy kimondja a nevemet. Szerinte miért hazudtam Caldennel, majd pont a nevem akarom megadni, főleg hogy keresnek az emberek. Ki tudja, lehet a varázsló, tudós vagy akárki hallotta és kiad engem jó pénzért. Kissé csúnyán néztem rá, főleg a szárnysegéd miatt, ám lenyeltem.
Ő is megadja a nevét, majd az igazi várost is, már ha emlékeim nem csalnak.
- Nos, akkor holnap megszerezzük ezt a tekercset. Hol érjük el önt? Ugyan itt? Bár nem lenne szerencsés, főleg mivel ezen a helyen akkor felmondunk. – Tettem hozzá még a maradék hazugságot őrizve. Egy újabb bordély? Nos, akkor a ruhák talán maradhatnak is.
- Vagy te már ma indulnál a megszerzésre? – Kérdeztem Nakent. Ha azt akarja, úgy legyen, de akkor nem ebben a ruhában.


Kalandmester Kedvelte

Deedra Gindrian
Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 10:05 pm


Mynzashi zsiványok
« taggeld; @Deedra Gindrian »
– Ó– Ennyit tudtam kinyögni a meglepetéstől, ahogy felém nyújtott egy fekete ruhadarabog a tudós. Nem számítottam ilyen nemes gesztustra. Azonnal magamra is öltöttem, hogy eltakarja a feleslegesen látszó bőrferleületet. – Köszönöm. – Dünnyögtem és összehúztam magam előtt az anyagot, hogy kicsit rendbe szedjem magam.
A tekercs megkeresésén kívül az is érdekelt, hogy mennyi időt szánna rá az indulás előtt. Deedra pedig helyettem is rákérdezett, hogy hol kéne keresnünk azt. Ezért voltunk jó csapat… míg engem az indulás és az új kaland izgalma kötött le, na meg, hogy esetleg tevén utazhatok, ő praktikusan szólalt fel ez ügyben. Nekem a lelki szemeim előtt már az a kép táncolt, hogy értékes kincsekkel térek vissza Ylore falai közé és a többi tolvaj irigykedve bámul… na jó, még Arth is, aki a fickó megölésére küldött, ahelyett, hogy maga szerezte volna meg a kincset.
Én persze azt gondoltam, hogy a tekercs a városban lehetett. Ezért volt itt a tudós ember nyilván, vagy legalábbis az én fejemben ez tűnt a logikus magyarázatnak. Ha máshol kellett volna keresni, hát máshol szállt volna meg és máshol keresett volna helyieket a feladatra.
– Nem mondanám, hogy volt kifejezett foglalkozásom korábban. De jól értek tárgyak megszerzéséhez. – Próbáltam a lehető legdiplomatikusabban fogalmazni és a fekete anyagú ruhát közben igyekeztem még szorosabbra húzni magamon.
Végül bólintottam a holnapra. Talán az a Múmiás vagy ki is kifárad az esti dorbézolástól és fényes nappal meg tudjuk szerezni a tekercset. Engem az sem zavar, ha már attól átkozott leszek… ennél nincstelenebb már úgysem lehetnék.
– Ezt rám bízhatja azt hiszem. Deedra pedig lesz a szárnysegédem. – Mondtam a lány felé mutatva, és hirtelen észbe is kaptam, hogy még a nevemet sem mondtam el, pedig most ajánlott munkát nekünk. – Naken vagyok, Ylore városából. – Nyújtottam kezet felé. Mégis csak bemutatkozással kéne megpecsételnünk a dolgot.
Vendég
Vendég
Anonymous
Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 9:54 pm

Mynzashi Zsiványok
- Éppenséggel a sekat macskákra gondoltam, gyorsabbak és ruganyosabbak a tevéknél, de a diinwak is szóba jöhetnek. Mindössze a tériszonyomat kell leküzdenem – fordul elmosolyodva feléjük még a haladásuk közben, és csakugyan, nem kerüli el a figyelmét, mennyire takargatja magát Naken. Ő már hozzászokott a szinte pucér testek látványához, de belegondolva ő sem érezné jobban magát hasonló öltözékben. Ezért hát, mielőtt még leülne a szobájában, előkotor a ládájából egy fekete, vastagabb szövésű kaftánt.
- Ha elfogadja. Attól tartok egyetlen csere nadrágom van, így azt nem tudok kölcsönözni, de ez is jobb, mint a semmi – nyújtja át a számára a földig érő darabot, s ha már ilyen adakozó kedvében van, Deedrának is felkínál egy nagyobb kendőt, ha netán ő is szívesebben rejtené el a testét. A viszonylagos melegben bizton nem fog jól esni neki, ám a célra mindössze ennyivel tud szolgálni.
- Nos, nem gond, ha minden igaz, a tekercs használatához nem szükséges varázserő… De ha mégis, akadna erre is megoldásom – magyarázza eltöprengőn, megvakarászva az állát. - Igen, másként értelmetlen volna elindulnunk – bólint Deedrának. - A tekercs ha jól tudom, egy aukciós házban rejlik, egy Murmisnaz nevezetű ember tulajdonában. Mindamellett, hogy képtelen árakat kér el, el sem adja az átok miatt – csóválja meg a fejét, noha egykettőre elbizonytalanodik. - Nem éppen lenne tiszta munka megszerezni, hacsak nem tudják rábeszélni, hogy mégis eladja tisztességes áron. Mivel is foglalkoztak korábban? - kíváncsiskodik, elvégre fegyverekről is szó esett Naken jóvoltából.
- Holnap is megpróbálkozhatnak, ha készen állnak rá, s amint megvan a tekercs, egyeztetünk a használatáról és az indulásról. Amennyiben tényleg nem szükséges más, csak a varázsige, úgy rögvest indulhatunk utána – osztja meg velük a gondolatait, elképzeléseit. - Az aukciós ház a templomtól körülbelül öt utcányira, keletre található a borbély szomszédságában. A tekercset illetőn viszont legyenek körültekintőek, állítólag veszélyt hordoz magában.

« Zene; Gardens Of Delight • credit; »
Kalandmester
Tulveron főkrónikása
Kalandmester

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
153
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
❖ Szintem :
Mester
Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 9:34 pm
MYNZASHI  ZSIVÁNYOK
«  szószám: 305 • Öltözet • Credit: »
H
átast?
- Én mindenképpen szeretnék olyan repülő lényt. Vagy azok nagyon drágák? – Kérdeztem izgatottan, s szemem felcsillant.
Idő közben felértünk.
- Köszönjük. – Mondtam, s elhelyezkedtem az egyik széken. Kellemes volt  hangja, olyan búgó vagy is számomra, így oylan volt, mint ha csak Eviranból az egyik öreget hallgatnám.
- Energia mező – Kérdeztem, majd elvettem a kendőt a szám elöl.
- Sajnos nem. – Mondom, ám nyakamban ott volt Rhysand medálja. Nem tudom szóljak e róla, ám nem érzem olyan megbízhatónak. Talán van benne mágia, vagy ez butaság lenne. Nakenre pillantottam, hogy tán eszébe jut e a medál, de erre kevés esélyt adtam.
- Vagy is elöbb a tekercset kellene megtalálnunk? – Kérdeztem, bár ez a kérdés felesleges is volt, hiszen úgy van.
- Hol van a tekercs? – Kérdeztem. Naken nagyon mozgatta az esemény, kérdezte is azt, hogy mikor is indulhatunk. Lassabban, nem tudunk mindent, talán ez is egy csapda lenne? Kissé gyanakodom.
Ám nagyon érdekel, minden ilyen dolog. Ha nem harcos lettem volna, bizonyosan tudósnak áltam volna, vagy valamiféle kutatónak. Érdekel Tulveron világa, s fajai.
 

Kalandmester Kedvelte

Deedra Gindrian
Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 9:20 pm


Mynzashi zsiványok
« taggeld; @Deedra Gindrian »
– Mármint azt a tevefélét? – kérdeztem. Ó, milyen gyönyörű teremtmények voltak. Legszívesebben egész nap simogattam volna őket, de Fiziam már így is rosszallóan nézett rám.
Örültem, hogy Deedra sem mondott nemet. Elképzelhetetlen lett volna a sivatagot megjárni nélküle, ám hiába érdekelt a beszélgetés, egyre inkább próbáltam magam a karjaimmal takargatni. Talán mostanra már a tudósnak is feltűnhetett, hogy nem vagyok hozzászokva az ilyen munkához. Ráadásul a hajam is kiráztam úgy, hogy eltakarja a füleim hegyét. Láthatóan nem volt perverz, akit a tökénél fogva kellett magunkhoz édesgetni.
Az egyszerű szobába érkezve lehuppantam az egyik székbe. Próbáltam kényelmesen ülni és figyelni a nekünk mesélteket. A tekercsek alapján, amik az ágyon hevertek, na meg az asztalon is, sokat foglalkozott a kérdéssel. Nem vakon sétált bele a helyzetbe.
– A mágiához nem értünk sajnos – ráztam meg a fejemet. – De biztos vagyon benne, hogy az ön tudásával és a mi kíváncsiságunkkal megoldjuk a bejutását. – Tettem hozzá. Túlságosan is tetszett ez a történet, na meg az, hogy végre van lehetőségem valami tényleges kalandba belefogni. Fiziam mellett ilyen lehetőségeink nem voltak, csak mindenféle vérontásba keveredni. Ősi kincsek. Ez már egy tolvajhoz illő dolog.
– Mikor volna célszerű indulnunk? Milyen előkészületeket tegyünk mi? – kérdeztem, hiszen ezt a részt is tudnunk kellett. – Már azon kívül, hogy magunkhoz vesszük a fegyvereinket és a ruhánkat. – Mutattam végig magamon. Na nem, mintha eddig nem vehette volna észre, hogy feszengünk.
Vendég
Vendég
Anonymous
Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 9:09 pm

Mynzashi Zsiványok
- Azt mindenképpen, és ha szerencsénk van, hátast is tudok szerezni, ha oda jutunk – ajánlkozik fel, és mivel mindkettejüknek megfelel az azonnali egyeztetés, hát nem kíváncsiskodik tovább az elhatározásuk bizonyosságáról, hanem felsétál velük az emeletre. Odafent már kellemesebb állapotok várnak rájuk, mint lent; díszes, rendezett falak aranyozott fáklyatartókkal, gondossággal szőtt szőnyegek a folyosók egészén és elegáns vázák, pálmák a fordulókban. Hosszan sétálnak, bőven elhagyva az előadók szobáját, meg még pár másikat, amelyek közül jó néhányban már zajlik az élet. A mámor és a gyönyör hangjai kúsznak ki az ajtók mögül, amire a tudós rendszerint megszaporázza a lépteit.
A körfolyosó végén áll meg aztán, a legutolsó helyiség bejáratánál. A könyökével nyomja le a kilincset, s előre sétál, hogy az asztalra helyezve a vacsoráját, végre felszabadíthassa a kezeit és becsukhassa a vendégei után az ajtót.
- Kérem, foglaljanak helyet az ágyon vagy a széken – kínálja őket ülőhellyel a Naken tippjeivel egybevágó, egészen egyszerű szobában. Ő maga is leül, és amennyiben a két szabad széket elfoglalták, ő csüccsen le az ágyára, ahol halomnyi pergamen, tekercs hever, éppen, mint az asztalán. - Nos, elég régies dialektusban íródott a legtöbb feljegyzés, ám ha minden igaz, ez a menedék az égen pihen, és valamiféle átjáró, térkapu szerűség vezetett hozzá. A diinwak mellett, de ő velük nem próbálkoznék, több forrás is említi, hogy Zunmonah úgy zárta le a szentélyt, hogy képtelenség áthatolni a körülötte elterülő energiamezőn – magyarázza körültekintő részletességgel. - Nézzék el, ha nem jól használom a szavakat, egy mágusember ebben jártasabb volna. Véletlen nem értenek a mágiához? - pillant fel rájuk a papírok közül, mielőtt folytatná a részletek ecsetelését. - Nos, a portál megnyitásához úgy vélem, egy tekercs vezet, csakhogy az nem az én birtokomban leledzik – szusszan fel gondterhesen.

« Zene; Gardens Of Delight • credit; »
Kalandmester
Tulveron főkrónikása
Kalandmester

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
153
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
❖ Szintem :
Mester
Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 8:52 pm
MYNZASHI  ZSIVÁNYOK
«  szószám: 305 • Öltözet • Credit: »
E
zek után nincs bennem gondolat sem, hogy megöljem. Sokkal inkább akkor lenne, ha átverne, de egyenlőre még el is mondja, hogy nem garantált a siker semmire. Már majdnem gördült le a nekem tetszik mondat ajkaimról, mármint értettem volna ezt Naken öltözékére, mint sem a kényelmetlen ruhámra.
- Megfelel nekem az is. – Mondtam. Tényleg igyekszem kitalálni, hogy mi is lehet a bajuk vele, ám tán az, hogy többet tud, mint itt sokan mások és ez tán valakik szemét szúrja.
- Akkor legyen így. – Teszek le mindent a kezemből és készülök, hogy mikor indulunk meg a szobába, amennyiben elindul a férfi, úgy követem és biztosra veszem, hogy Naken sem fog máshogyan tenni.
Ez is történt, Naken elöl ment én pedig szorgalmasan követtem. Lépcső nem volt túl bíztató számomra, már bármi jöhet. Ebben a kalandban, amibe keveredtem már mindenre számítok, még arra is kell, amire nem számítanál.
- Talán. – Mondtam, mint aki valóban így gondolja, ám természetesen tudtam, hogy azt sem tudta, hogy itt vagyunk.
- Nos, kérem meséljen még. – Mondtam neki.  

Kalandmester Kedvelte

Deedra Gindrian
Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Ezeregyéjszaka Örömház Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Qiesea-
Ugrás: