Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 KaDiPE5
Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Ezeregyéjszaka Örömház

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 8:48 pm


Mynzashi zsiványok
« taggeld; @Deedra Gindrian »
Talán Deedrát is magával ragadta a történet Zunmonah-ról… na meg a mágikus eszközökről, amiket a sivatagban találhatunk. Persze ott voltak azok a gyíkszerű lények, de jó eséllyel nem gabalyodtunk volna újra bele.
– A lehető leggyorsabban. – Bólogattam Deedra szavaira. – Csak előtte öltözzünk át valami normálisabb ruhába… – Tettem hozzá és összefontam magam előtt a karjaimat. Nem szerettem ennyire sokat mutatni a testemből. Vézna voltam és hát nem annyira szép.
– Szerintem egyelőre azzal is megelégszünk, ha étel és vizet biztosít nekünk – feleltem. A fizetségemet én magam óhajtottam megoldani, úgy, ahogyan jön. Ha más nem kirabolok még néhány embert a városban, itt úgysem ismerik még annyira az arcomat, kivéve, ha ebben a zöld szépségben kiszúrtak.
Így hát követtem fel a varázslót a szobájába. Hátra pillantottam Deedrára, ő is így tesz-e, reméltem velem tart… nem akartam elválni tőle. Habár sejtettem, mi játszódik le a fejébe. A levelek tulajdonosa ráadásul még választ sem kapott tőlem, hogy mit művelünk ma. Hazugság lenne azt állítani, hogy nem feledkeztem meg róla s a levélpapírt is hátra hagytam a holmimmal együtt.
Odafent, a rozoga lépcső felé haladva reméltem, hogy nem fogad minket már semmi meglepetés és csak egy kellemes fekvésű, kevés csicsa szobába találjuk magunkat. Valahogy ilyet tudtam volna elképzelni a tudóshoz.
– Keriim talán a nagy forgatagban észre sem veszi az eltűnésünket. – Jegyeztem meg, kissé megkésve a válasszal.
Vendég
Vendég
Anonymous
Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 8:40 pm

Mynzashi Zsiványok
Csakugyan nem kerüli el a tudós figyelmét Naken szemének megcsillanása, bár különösebben nem lepődik meg; megannyi lelket hoz lázba a páratlan kincs ígérete, és ez alól a férfi sem kivétel. Viszont legalább ugyanennyit szokott eltántorítani a bizonytalanság, no meg a baljóslatú elbeszélések ténye.
- Pontosan. Rendkívül hithű és babonás népség a mynzashi – mosolyodik el, változatlan csöndességgel mérve a szavait mintegy zárógondolatként. Azzal számol, hogy a kis történetet követően elköszönnek egymástól, és ő maga visszatér a szobájába, ehelyett azonban egészen más történik, aminek okán meg sem próbálja elkendőzni a megilletődöttségét.
- Nem is tudom, mit mondhatnék hirtelen – mukkan meg kisvártatva, kortyolva aztán a borból egyet. - Azt tudniuk kell, hogy nem biztos a siker… És nincs miből fizetnem a munkájukat, legfeljebb jelképes összeget tudnék kínálni, ha nem jutunk semmire – magyarázza, ugyanis úgy érzi fairnek, ha nem kendőzi az igazságot és a valóságot. - De ha ennek ellenére is csatlakoznának, rendkívül boldogan fogadnám a társaságukat – pillant rájuk őszinte hálával és kiapadhatatlan lelkesedéssel. - Akár fel is kísérhetnek a szobámba, és elmondom a részleteket, továbbá, hogy mire jutottam. Feltéve, ha nem lesz gondjuk belőle, Keriim igen szigorú tud lenni az alkalmazottjaival – teszi hozzá némi bizonytalansággal, mindenesetre, ha nincsen ellenvetésük, megindul kifelé, majd fel, a rozoga lépcsőn.

« Zene; Gardens Of Delight • credit; »
Kalandmester
Tulveron főkrónikása
Kalandmester

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
153
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
❖ Szintem :
Mester
Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 8:27 pm
MYNZASHI  ZSIVÁNYOK
«  szószám: 305 • Öltözet • Credit: »
I
gazán kedves embernek tűnik, nem értem még mindig miért kellene nekünk bántanunk?
Egyre érdekesebb és érdekesebb.
Szót ejt Caldenről is, de ami igazán érdekes volt, az a meséje. Megálltam a banánszeletelésben és csak figyeltem.
Minden szó, amit mondott izgalmas volt számomra, és sokkal jobb kalandnak ígérkezne, mint egy kedves ember leölése.
Hirtelen azt vettem észre, hogy Naken már fel is ajánlkozik neki. Akkor már nem csak az engem meg akaró ember üldöz, hanem Naken társai is, hiszen megloptuk őket, és még apám elrablóit is meg kell találnom.
Remek.. gyűlnek itt a dolgok.
Bár nagyon jól hangzik, de megfordult a fejemben, hogy semmit nem fejezünk be, JA! És a törpét kihagytam, akinek a gyűrűjét kellene vissza vinni.
Azt hiszem ez a város élve felfal minket nem sokára.
- Szívesen csatlakoznánk igen. – Már nem volt mint mondani, nem akartam elismételni Naken gondolatait, így inkább bele mentem, de a fejemben volt még, hogy bizony sok embernek tartozunk már vagy pénzzel vagy szívességgel, vagy élettel.
- Akár már ma is. – Mondtam, hogy biztosítsam a szorgalmunkról, bár nem tudom, hogy hat neki, hogy ma kezdtünk itt és már is le akarunk lépni innen.

Kalandmester Kedvelte

Deedra Gindrian
Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 8:20 pm


Mynzashi zsiványok
« taggeld; @Deedra Gindrian  »
Deedra könnyen becsatlakozott mellém. A frissen érkezőt játszva egészen jól eljátszottunk egymás mellett… bár kicsit féltem, hogy túl kedves leszek, aztán majd rám mászik a pojáca. Azonban az ilyesmi helyett inkább egy történetet mondott el. A kincsek hallatán pedig bizonyára elkaphatta, ahogy felcsillan a szemem.
– És az átok miatt nem jelentkeznek a munkára… – bólintottam, ahogy befejezte Zunmonah menedékének történetét. Nem érdekeltek többé a tolvajok, sem az, hogy meg akarják velünk öletni a varázslót… viszont a kincs annál inkább. Én, ahogy nem voltam helyi, nem is érdekelt semmiféle átok. Ha léteznek egyáltalán átkok, azok már amúgy is körbe lengtek, mit számított volna még egy.
– Bocsáss meg, uram, nem akarok tolakodni, de ha akadna két helyi, aki inkább menetelne a sivatagba, minthogy ilyen selyem öltözékben parádézzon, úgy szívesen fogadnád a jelentkezésüket a munkára? – Kérdeztem, kissé még mindig a szégyenlőst adva… bár abban a ruhában annyira játszani sem kellett. Talán érezhette rajtunk, hogy nem illünk igazán ide, ám a szegény vándornak néha nem akad jobb munka. – Itt csupán egzotikus kincsek vagyunk, ám melletted hasznos munkát is végezhetnénk. – És megszerezhetnénk egy jó nagyadag, sokat érő kincset. Egy percre még a fenyegető levelekről is megfeledkeztem, annyira beleéltem magam a vagyonszerzés lehetőségébe.Vendég
Vendég
Anonymous
Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 8:13 pm

Mynzashi Zsiványok
- Nem hiszem, hogy volna miért aggódniuk, ha egy kóbor jószággal ilyen kedvesen bánnak – mosolyogja, megvakarászva rövid, barna hajjal fedett tarkóját. Tincsei közé ősz szálak keverednek, és arcán a ráncok száma s mélysége is arra utal, bőven a középkor derekán lépdel. Melengető, kedves a tekintete, akár egy szeretetteljes apának vagy tanárnak, aki szívét-lelkét a tudásnak és a jövő generációjának szánja. - Rendkívül köszönöm – fogadja el a tálat, miközben felkel az ülőhelyéről, láthatóan készen arra, hogy távozzon a szobájába. Persze a feleleteiket érdeklődéssel kivárja.
- Ó, Calden! Összemérhetetlen a két város, de mindkettő az élet nyüzsgő középpontja – bólogat, elfogadva a kínált bort is, amibe egyelőre nem kortyol bele. Helyette kíváncsian hallgatja Nakent, bár látható kényelmetlenség ül ki a vonásaira a téma okán.
- Nos, nem tudom, mennyire volna illendő a munkáról beszélni a szállásadóm friss dolgozóinak. De higgyék el, jobban járnak a biztos megélhetéssel, hiszen a kutatás iránt elkötelezett lelkeket keresek magam mellé, meglehet, a várt gyümölcs learatása nélkül – magyarázza, fél lépéssel közelebb araszolva az ajtóhoz, ám szerencséjükre olyannak faragták a férfit az istenek, aki a szenvedélyét nehezen rejti véka alá. - Viszont a kedvességükért egy kis történettel lefoglalhatom Önöket, hogy addig is pihenhessenek – kacsint egyet, nekidöntve a hátát az egyik stabil szekrénynek.
- Bizonyos feljegyzések alapján van okom hinni, hogy a sivatagban nem is olyan messze a várostól megbúvik egy szentély, ahol úgy vélem, pazar kincs vár a világra. Úgy nevezik a feljegyzésekben, hogy Zunmonah menedéke. A név azt jelenti a sárkányvérűek nyelvén, hogy a fegyverek anyja – itt kicsit halkabbra veszi a hangját, ugyanis egy ideje már Qieseában sem tűrik meg olyan lelkesen a viverneket, mint egy időben. - Állítólag annak idején, még a háborúk előtt egy zseniális asszony, maga Zunmonah birtokában volt ez a szentély, ahol a tanítványaival mágikus eszközöket kovácsoltak. De aztán a háború alkalmával túl sokan kívánták maguknak az eszközöket, amiért a nő lezárta a szentélyt, s azóta a feledés homályába veszett. A helyieknek meggyőződése, hogyha létezik is, átok száll alá belőle, ha bárki megnyitja – meséli csöndesen, noha nem kevesebb lelkesedéssel.

« Zene; Gardens Of Delight • credit; »

Deedra Gindrian Kedvelte

Kalandmester
Tulveron főkrónikása
Kalandmester

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
153
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
❖ Szintem :
Mester
Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 7:57 pm
MYNZASHI  ZSIVÁNYOK
«  szószám: 305 • Öltözet • Credit: »
H
mm, kezd érdekes lenni. Mi az, hogy kényszerű? Ám nem merek rá kérdezni, remélem Naken megteszi.
- Ugyan kellemes egy kis nyugalom. – Mondtam kedves cisllingelő hangon.
Ám érdekeset ejt el. Akkor valóban ő lenne az, akit keresünk? Miért akarnak egy ilyen embert megöletni, hogy fog erre vinni a lélek?
- Nem, jó magam Caldenből érkeztem ide, erre a csodás helyre. – Hazudtam könnyeden. Mondjuk, anyám onnan származik, így tán nem is hazudtam oly akkorát.
Felkínált bort kéri, így oda is nyújtom neki, amint kitöltöttem. Naken szavaira nem akartam én is kontrázni, elég az, ha most egy ember beszél. Reménykedem benne, hogy most átgondol minden kimondott szót, bár nem lehetek ilyen. Biztosan nekem is voltak olyanok, hogy nem gondoltam végig, vagy badarságot beszéltem.
Még mindig kényelmetlenül éreztem maga, fázni nem fáztam, de nem voltam hozzászokva, hogy a hasam szabadon legyen.
Olyan támadási felületnek érzem, mint ha bármikor leszúrhatna valaki egy tőrrel.
Kalandmester Kedvelte

Deedra Gindrian
Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 7:46 pm


Mynzashi zsiványok
« taggeld; @Deedra Gindrian  »
Deedra közelsége jól esett, habár ebben a ruhában olyan férfiatlannak éreztem magam a társaságában, amennyire csak lehetett. A szoknya továbbra is kényelmetlen volt, ám ahogy a gyümölcsöt vágtam fel apró kockára, a monotonitás adott valamiféle nyugalmat.
– Ugyan. A fizető vendégek egész éjszaka itt lesznek. És tudja, mivel még újak vagyunk, kicsit nehezen is mozgunk a köreikben. – Folytattam, finoman jelezve, hogy tényleg nagyon kezdők vagyunk az itteni munkában.
A kérdésem csak olyan csevegés féle volt. Akár el is téveszthettem, hiszen ma kezdtem, nem láttam még az arcát. Ha nem is tudós volna, akkor azt mondhatná, hogy nem, ő nem az a vendég és letudnánk kellemetlenkedés nélkül. Beszélgetés közben a tál is elkészült, ám reméltem a csevegés folytatódik tovább.
– Parancsoljon, uram. Egy kis gyümölcstál – mutattam neki az ételre, amit készítettem. Csak ezután feleltem neki a korábbi kérdéseire, míg Deedra bort töltött. – Nem éppen. Csupán nem rég érkeztünk a városba és ez a munka volt az első, amihez jutottunk. Itt hallottunk először önről és erről a rejtélyes munkáról. – Tettem hozzá, kicsit tovább húzva a gondolatot. Reméltem, hogy magától kérdezi meg, nem volna-e kedvünk esetleg csatlakozni hozzá.Vendég
Vendég
Anonymous
Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 7:41 pm

Mynzashi Zsiványok
A férfi illedelmesen bólogat, mosolyog, örülve, hogy nem maradnak reakció nélkül a szavai. Akadnak olyanok, akik inkább csendben somolyognak, ezzel tudatva az egyetértésüket, ám a néma-beszéddel lassabban telik az idő, legalábbis ebben a szituációban.
- Inkább kényszerű vendége, bár ehhez semmi köze az új otthonuknak, a maga nemében elragadó – feleli, hol Deedrát, hol pedig Nakent méricskélve, de puszta kíváncsiságból, semmint más indíttatások apropóján. Közben újabb kérdések bontakoznak ki az ylorei oldaláról, amire az egyelőre ismeretlen alak zavartan legyint egyet. - Különlegesnek nem mondanám magamat, komoly túlzás. Mindenesetre elnézést, hogy az első estéjükön velem kell foglalkozniuk a valóban fizető vendégeik helyett – szabadkozik újfent, bár a következő puhatolózás hallatán kissé megakad. Nem gyanakvó ember, mégis magára erőltet néhány másodpercnyi gondolkodást, de végül arra jut, bizonyára nem tudnának ennyi mindent, ha nem lennének valóban Keriim alkalmazottjai.
- Mondhatni. Kutatótársakat keresek. Valakinek munka, valakinek szenvedély, de azt kell mondjam, a városuk nem éppen a vállalkozó szellemű lakóiról ismert. Egyáltalán helyiek? - kíváncsiskodik maga is, alaposabb mustra alá vetve őket. - Igen, megköszönöm – bólint közben Deedrának a bort illetően.

« Zene; Gardens Of Delight • credit; »
Kalandmester
Tulveron főkrónikása
Kalandmester

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
153
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
❖ Szintem :
Mester
Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 7:29 pm
MYNZASHI  ZSIVÁNYOK
«  szószám: 305 • Öltözet • Credit: »
B
arackra igen is mond a férfi. Habár nem miatta kezdtem el, ám jobb őtlet volt kínálni. Talált tlra tettem, majd át nyújtottam neki. És most?
- Valóban. – Mondtam kedvesen, s bár a mosolyom nem látszik, hangomon hallani a mosolyt.
- Ugyan uram, ez a munkánk. Kérem, bármire szüksége van csak szóljon. – Mondtam nyájasan.
Ki ez a férfi? Remélem, táncot nem kér, de ha így lenne úgy oda dobom neki gondolkodés nélkül Nakent.
- És őn? Ezek szerint lelkes vendége az új otthonunknak? – Kérdeztem finoman. Tettem fel a kérdést, amikor is Naken vágni kezdett.
Nem mertem többet kérdezni, jött egy kérdés Nakentől, nem akartam azt, hogy tolakodónak nézzen, vagy olyannak, akik nagyon faggatóznak. Ez talán feltűnő lehet.
Ám elgondolkodtam a kérdésén. Szerencse, hogy eltakart volt az arcom. El is fordultam más gyümölcsöt keresve, majd egy banánnal tértem vissza, amit karikáztam és a tálcára tettem, amit „el akartam vinni”.
Jaj lehet ez nem volt átgondolt kérdés, hiszen most kezdtünk itt állítása szerint, akkor miért keresünk munkát. Remélem, a férfi nem veszi észre. Bort pillantok meg, megemelem.
- Egy kis bort uram? – Szegeztem kelemes kérdést neki. Jaj, kérlek istenekre. Vajon azt gyanítja, hogy ez a mágus? Valóban? Mondjuk, nem lenne rossz ötlet, de pont itt?Kalandmester Kedvelte

Deedra Gindrian
Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 7:20 pm


Mynzashi zsiványok
« taggeld; @Deedra Gindrian  »
– Akad, de szívesen teszem. – Feleltem, próbálva fenntartani a könnyed beszélgetést, miközben azon agyaltam, mi hol lehet ebben a kamrában.
Ahogy az ujjaim az étellel foglalatoskodtak Deedra is felbukkant. Egy részem tartott attól, hogy már le is bukott és az a Keriim éppen kitessékeli az örömházból. Akkor aztán egyedül kellett volna mindent megoldanom.
– Megfeledkeztek az úr vacsorájáról a lányok – mondtam olyan hangon, mintha mindig is idetartoztunk volna. Deedra pedig azonnal be is kapcsolódott a vacsora elkészítésébe. Szerencsére értette, hogy most puhatolózni próbálunk, tényleg azzal a tudós varázslóval van-e dolgunk, akire annyira számítottunk.
– A barack igazán kiváló ebben az évszakban. – Jegyeztem meg, bár fogalmam sem volt igaz-e. Inkább kedvesnek és előzékenynek akartam tűnni… egyelőre. Azonban, attól tartottam, hogy nem ezzel a beszélgetéssel fogjuk kiugrasztani a szöget a zsákból. Nem akartam túl erőszakos sem lenni, ezért csak csendesen bólintottam a kérdésről.
– Ami azt illeti csak ma este kezdtünk. De bizonyára ön a különleges vendég, akit a lányok emlegettek – folytattam és ha Deedra hozta barackot is, kerestem egy kést, hogy kis szeletekre vágjam a férfinak. Talán nem lenne rossz éppen most szóbahozni a munkáját. – Bocsásson meg a tolakodásért, de igaz, hogy munkát kínál a városban vállalkozó szellemű egyéneknek? – kérdeztem, csak úgy, mintha beszélgetni akarnék vele. Nem tolakodóan, vagy ilyesmi… bár legszívesebben megráztam volna, hogy most azonnal mondjon el mindent. – Olyan rejtélyesen emlegetik. - Pillantottam rá, egyelőre megjátszott ártatlansággal.Vendég
Vendég
Anonymous
Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 7:13 pm

Mynzashi Zsiványok
- Ugyan, semmi gond – mosolyodik el kissé még szégyenteljesen, majd óvatosan visszahelyezve a félig megmajszolt szőlőfürtöt, türelmesen figyeli, mint sertepertél Naken. - Igazán köszönöm, hogy fárad vele. Bizton veszem, hogy sok a munkájuk a nagy ünnepek és események alkalmával – jegyzi meg, könnyed csevejt kezdeményezve, hogy addig se méla csendben kelljen várakoznia. Habár Deedra felbukkanásával amúgy is megéledne az állóvíz.
A férfi udvariasan biccent felé köszöntés gyanánt, majd a barackot illetően is bólint, hisz tekintve, hogy már elkezdte összevágni, nem szeretne faragatlannak tűnni.
- Önök újak itt, ugye? Nem mintha mindenkit ismerhetnék, de még egyszer sem találkoztunk – állapítja meg, változatlan igyekezve könnyíteni a rezzenéstelen, noha bazsalyogó hangulaton. - Mindenki rendkívül kedves itt, ez Önökről is elmondható – beszél tovább, az ölében megpihentetett kezét kissé zavartan piszkálva a másikkal.

« Zene; Gardens Of Delight • credit; »
Kalandmester
Tulveron főkrónikása
Kalandmester

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
153
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
❖ Szintem :
Mester
Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 19, 2022 7:05 pm
MYNZASHI  ZSIVÁNYOK
«  szószám: 305 • Öltözet • Credit: »
R
eménykedtem benne, hogy nem bukunk le. A végén valaki felpendít minket egy magasabb helyre, és rophatjuk a kígyó mozgást, vagy valami iylesmivel próbálnak itt mulatni.
Kutatásom nem hoz eredményt, és Naken is kissé meszebb volt tőlem. Nem szabad elvállnunk pedig, nem tudom mi lehetne a kardom nélkül. Csak remélni tudom, hogy nem lesz baja, ahol hagytam a holmim. Azt még Aikennel együtt vettük.
Amikor Naken eltűnt a szemem elöl felhagytam a kutatással, és sietős léptekkel keresni kezdtem.
Nem sokára meg is hallottam azt a kellemetlen torz hangot, amikor is már én is csatlakoztam.
- Oh. – Mondom meglepett, hogy egy férfival beszélget. Lebuktunk? Ruhám megcsörrent ismét, ahogyan megálltam és csatlakoztam.
Nem jutott hirtelen semmi az eszembe, de ekkor megpillantottam egy kis barackot, mellette késsel, amit lekezdtem összevágni, és feltenni a tálcára, mintha csak ezért jöttem volna és az úr lepett volna csak meg.
- Parancsol egy kis barackot is? – Kérdeztem az úrtól oly kellemes, finom hangon, mint még soha sem. Gondoltam így beszélnek ezek a leányok itt.
Nem tudhatom, de igyekeztem nőiesen viselkedni, bármit is jelentsen az. Soha nem a virágokat, mindig a sarat kedveltem inkább. Fiúk verése kedvemre való volt Eviranban, és mindig e képpen viselkedtem.


Kalandmester Kedvelte

Deedra Gindrian
Világi vagyok
Deedra Gindrian

Every great warrior must learn to endure and overcome the adversities of life.


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1598
❖ Tartózkodási hely :
Ω Nulport
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Haladó (Fegyverforgatás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Ezeregyéjszaka Örömház - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Qiesea-
Ugrás: