Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath

Éjszakai pillangó szoba KaDiPE5
Éjszakai pillangó szoba KaDiPE5

Éjszakai pillangó szoba

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Utolsó Poszt Kedd Júl. 26, 2022 11:12 am

Szabad a játéktér

❖❖❖

Krónikás
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them

❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Éjszakai pillangó szoba Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 21, 2022 10:55 am

what the hell
« taggeld;  @Edeyra Rolar  •  Zene; My mother told me  »
- Nem elég ideig - feleltem és megigazgattam magamon a ruháimat, mintha azzal időt nyernék. Erre persze nem sok esély volt, tényleg mennünk kellett. - Vegyél fel valamit... a kabátot és induljunk. - Tettem hozzá és a tekintetemet nem vettem le a férfiról, aki egyelőre hangos horkolással hevert a poros padlón. Használtam már ezt a varázslatot egyszer-kétszer, nem volt oly' tartós, hogy az megnyugvást hozzon. Láttam, ahogy mozdulnak az ujjai, ahogy a teste szép lassan arra készteti, hogy ébredezzen és essen nekünk megint.
- Elbír. Ne aggódj a kristály miatt, csak bízd rám magad. - Sutyorogtam felém, miellőtt még a hangom megzavarja őt.
Nem volt alkalmam már válaszolni a lány kérdéseire sem bővebben. A férfi mind jobban mocorgott. Így amikor végre rajta volt a kabátom, megfogtam a kezét, hogy biztosan ne szakadjunk el egymástól, úgy húztam ki az ajtón. Azt azonnal bezártam mögöttünk, bár olyan szerencsém nem volt, hogy odakint kulcs is akadjon. Aztán már vontam is le a lépcsőn a táncoló tömegbe. Tudtam, hogy abban elvegyülni is lehet.
- Utánunk fog jönni. - Közöltem vele a megérzéseimet, de nem engedtem el továbbra sem. Kiverekedtem magam a tömegen, figyelve, hogy végig mögöttem legyen. Sokaknak segítettem már, de ezt a lányt különösen sajnáltam. Nehéz élet lehet az övé, ám most adtam neki némi ulront, amit remélhetőleg magával hozott, és lehetőséget kap megszabadulni innen. Ezekkel a reményekkel vontam őt a korallbeli szobám irányába.

/ Köszönöm ezt a csodás kört  Éjszakai pillangó szoba 3138061344 /

Vendég
Vendég
Anonymous

Utolsó Poszt Hétf. Júl. 18, 2022 8:52 am
don't be afraid dear elf
Folrandír && Eyra
« taggeld;  @Folrandír Ceilteach  •  Zene; ide • credit; »
M
ég mindig nem értem, nem értem miért késztet valakit e fajta cselekedetre. Tán olyan lehettem, mint egy értetlen kisgyerek, hiszen nagy szemekkel bámulta vissza.
Nem is azért tette, mert a testem kell neki, nem is a pénzért csak mert önzetlen volt.
- Meddig tart ez az izé? - Kérdeztem tőle, kissé félve, mert ha most felébred akkor nagyon haragossá válik.
Fizetnem se kellett, nekem ez nagyon gyanús volt. Kérdő pillantásom nem lankadt, hiszen nem tudtam elképzelni azt, hogy valaki csak pusztán úgy segítsen nekem.
- Reméljük nem. - Pillantottam le a férfira, majd vissza a fiúra. Csak remélni tudom, s majdan kérem az istenek segítő kezeit, hogy óvják meg, ám oly furcsa nekem egy embertelen fajért imádkozni. Hiába tán megtürt még az Elf, úgy érzem atyám ki akarja majd szorítani őket is a világunkból, s tán őket is majd leigázni.
- Megbeszéljem vele? - Kérdeztem. Ám félelem volt bennem, hogy ez az alvás nem sokára végéhez ér.
- Teleport kristály? Az elbír kettőnket? - Kérdeztem furcsálva. Már biztos ráncos leszek. Még nem volt dolgom efféle mágikus eszközökkel. Természetesen tudom, hogy léteznek, s tisztában vagyok mindennel, ami a világon van - remélem mindennel - ám még kezembe nem került. Nem volt rá szükségem ez idáig.

- Rendben. - Mondom, s megkeresem a kabátot, majd magamra borítom. Csupasz keblekkel mégsem mehetek ki. Kell egy ruhát szerezzek, mert túl feltűnő leszek.
- Induljunk. - Mondom ellentmondást nem tűrően.

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

there was more to you than the insipid whore you present yourself to be

❖ Történetem :
₰ Maybe just an average whore?
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Szer. Júl. 06, 2022 7:26 pm

what the hell
Engem nem sokan bántottak fizikálisan, leszámítva a névtelen támadókat, akinek legfeljebb az arcára emlékeztem. Mégis, ahogy a lányra pillantottam, úgy éreztem, legalább annyira értem a helyzetét, amennyire ő érthetné az enyém, ha mélyebben avattam volna be abba, honnan is jöttem. Talán őt is sokan nézik ostobának, mert itt dolgozik, mert fiatal.
– Mert… senki sem érdemli, hogy ilyen rosszul bánjanak vele. – Suttogtam csendesen és ahogy felállt, megint ráterítettem a kabátomat, nem akartam, hogy fázzon, vagy kényelmetlenül érezze magát a fedetlensége miatt. Én zavarban lennék fordított helyzetben. – Van egy társam. Egy zsoldos, de neki nem kell erről tudnia. – Feleltem és valóban az volt a legjobb döntés, ha Iant nem vonjuk ebbe az egészbe bele. Nélküle is elhagyhatom a várost egy időre, csakhogy segítsek a lánynak.
– Nem kell fizetned. – Ráztam meg a fejemet, de még nem festettem amúgy sem fel neki a pontos képet arról, miképpen tervezem a kimenekítését innen. Mindenesetre meghallgattam hova menne: Ylore-ba. Nem lepett meg, minden szépséges teremtés odavágyakozik – közöttük Rilrion is, akire bár egyre kevesebb gondolok, jól esik néha elidőzni közös emlékeinken.
– Remélem az a valaki nem fog megütni… – feleltetem csendesen, a hangom hideg és nyugodt volt. Most nem akartam utat engedni a zaklatottságomnak, hogy ilyen nagy szarba keveredtem. Elég lesz majd akkor a fejmosás, ha Ian véletlenül tudomást szerez róla, bár ezt minél jobban el akartam kerülni, így kidolgoztam egy többé-kevésbé egyszerű tervet.
– Van teleportkristályom. Azzal könnyedén el tudlak vinni Yloréba. – Magyaráztam, aztán kicsit zavartan végig túrtam a hajamat. – Csak annyi a bökkenő, hogy a Korallban maradt a táskám, amiben van. – Tettem hozzá és reméltem, hogy ma már nem tör ránk senki, persze a fickó előttünk bármikor felébredhetett. – Mennünk kell, mielőtt ő… – Böktem a fejemmel az áldozat felé.

Vendég
Vendég
Anonymous

Utolsó Poszt Hétf. Júl. 04, 2022 10:39 am
don't be afraid dear elf
Folrandír && Eyra
K
érdésemre egy erősebb választ ad. Vagy is számomra úgy hatott, ám lehet ő azt nem ennek szánta. Még mindig nem tudtam titkolni a meglepettségemet.
Megvédtelek. Visszhangzik a fejemben a mondata.
- Miért tetted? - Kérdezem még mindig meglepve. Engem nem szoktak megvédeni, soha senki. Talán Nindaer az, ki védelmemre kellne, de korántsem aggódva az épségéért, hanem az feladatunk védelmében.
Ezután segített nekem felállni, s még oly meglepett ábrázatom nem tudom elrejteni.
Kérdést teszek fel, s választ is kapok. Ám valahogyan kételkedem ebben, s talán ez az arcomra is kiül.
- Egyedül vagy? - Kérdezem, de akkor már érkezik is a másik válasza, hogy annak dolgozik, aki megfizeti.
- Én nem tudok fizetni.- Mondom. Még mindig nem értem, hogy miért akarna engem, pont engem. Nem tud rólam semmit.
Körbe nézek, s elfog a kétely. Mennék én, de nem rég kaptam Nindaertől egy levelet is, amiben a segítségem kéri. Talán addig kísérhet.
- Yloréban. - Mondom magam elé nem pislogva.
- Oda mennék. - Mondom, s remélem azt, hogy igent mond.
- Ott van valaki. - Mondom, majd rá pillantok már nem gondolkodva, csak remélem igen lesz a válasza. Egy varázsló jó lenne. Ám fogalmam sincs, hogyan jussak oda. Ott még emlékeim szerint nem jártam, aztán lehetséges csak nem emlékszem.

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Vas. Jún. 26, 2022 10:49 am

what the hell
A hatalmas test nagy puffanással ért földet. Tudtam, hogy nincs sok időnk. Ez a varázslat legfelejebb percekig hatott, órákig biztosan nem. A por kicsit felszállt, így végig kellett dörzsölnöm az orromon, hogy ne szaladjon ki egy tüsszentés a csiklandozó érzés következtében.
- Azt csinálom, hogy megvédelek...- válaszoltam aztán kisvártatva a kérdésére és felé fordultam. Elfogadta a felé nyújtott kezet és segítettem neki felállni. Addig tartottam, míg meg nem találta az egyensúlyát.
- Most éppen nem dolgozom senkinek - feleltem. A munkánkat letudtuk Arienthe kisasszonynál, így valójában csak vártam, hogy távozzunk ebből a mocskos városból. Egy részem nagyon szeretett volna elmenekülni, jó messze kerülni a sok kellemetlenségtől, amit itt kellett átélnem. - Máskor annak dolgozok, aki megfizeti a szolgálataimat, de lojális csak magamhoz vagyok - szinte úgy beszéltem, mint Ian, ami kissé ijesztő volt.
- Nem tudom. Nem sokára elhagyom a várost... elkísérhetlek bárhova - suttogtam csendesen, nehogy valaki az ajtó túl meghallja a szavaimat. Tudtam, hogy nem vagyok bizalomgerjesztő társaság egy fiatal nőnek, hiszen már elmondtam neki miféle vágyaim vannak. De úgy éreztem, segítenem kell rajta.

Vendég
Vendég
Anonymous

Utolsó Poszt Csüt. Jún. 23, 2022 11:21 am
don't be afraid dear elf
Folrandír && Eyra
H
iába minden szó, nem tágított. Olyan fiatal, s mégis oly buta vagy nem?  Fenyegetőzik, én pedig csak szemlélni tudom az eseményeket. Tanácstalan vagyok tán először. Hiszen eddig mindenki távozott legyen akármennyire is kívánós, nem szálltak szembe se szóban, se máshogyan soha.
Csitításom nem használt, hiszen szavaival nyugtázta, hogy már pedig tudja azt, hogy ő mit is tesz.
Felvontam a szemöldököm, s éreztem, hogy a szám az ütés következményétől felhasadt. Oda nyúltam, s kis vér serkent onnan ki. Nem sok, de elég lesz ahhoz, hogy a férfit tán lefejezzék. Nem a bántásomért, hanem azért, mert nyoma maradt. Eddig csak úgy bánthattak, ha az láthatatlan, ami néha lehetetlen.
- Tudod? – Kérdeztem vissza halkan, s tán meg se hallotta. Hiszen utána szavakat motyog, amik számomra idegenek, s nem értem mi történik.
- Mit csinálsz? – Kérdeztem rémült hanggal, de a válasz azonnal érkezett is. A férfi hatalmas puffanással érkezet a földre, felverve a port maga körül.
Oda nyújtja a kezét, s felállok. Kicsit rémült vagyok. Varázslat, hmm.
- Kinek is dolgozol? – Kérdeztem vissza. Kérdésem olyannak tűnt, hogy te a jó fiúk közé tartozol e, vagy sem. Pedig nem ez érdekelt.
- Elmenni? – Kérdeztem, s egy pillanatra azonban meg is fontoltam, hiszen lássuk be, talán olyanokat ismer, akik a hasznomra lehetnek.
- Hova mennénk? Hogyan? – Tettem fel még több kérdést.

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Szomb. Jún. 18, 2022 6:31 pm

what the hell
A gusztustalan alak tenyere hangosan csattant a lány arcán. Láttam, ahogy annak erejétől a földre rogy az ütés erejétől. Nem értettem, hogy bánhat valaki így vele… „csak egy szajha” – ezt mondta fickó. Az én szememben azonban egy nő volt, aki valamilyen oknál fogva kénytelen volt árúba bocsátani magát. Ezt senki sem tenné a szórakozás kedvéért. Ezért hát, amikor a az ajtó bezáródott, elé léptem. Talán egy gyenge kis vacaknak tűnök, de nem fogom hagyni, hogy megverjék, főleg nem miattam.
– Takarodj te, azt tanácsolom. – Feleltem a fenyegetésre. Készen álltam rá, hogy olyan tegyek, amit nem sok nőért tennék meg ebben az életben, legfeljebb a nővéremért, de ő meg távoli földeken volt és talán nem is emlékezett rá, hogy van egy ostoba öccse. Már visszavettem a kabátomat, így az egyik kezem az alatta rejtőző tőr élére fogott rá. Nem érdekelt az sem, ha meglátja. A másikkal viszont készen álltam arra, hogy az arcát olvasszam le egy Csillagfény varázslattal, ha az kell – bár kételkedtem benne, hogy ekkora hőt termelne az a sápatag fény, de fejben jól hangzott.
– Nyugalom, tudom, mit csinálok… – mondtam a lánynak, de nem pillantottam rá. Nem. Szemmel kellett tartanom azt a seggfejt. Felemeltem a kezemet és ha meg is próbálta elütni, nem sikerülhetett neki, túlságosan koncentráltam, miközben szavakat mormogtam magam elé, talán neki ismeretlenül. A bamba feje persze a következő pillanatban oldalra billent, majd mint egy nehéz krumpliszsák csattant a padlón.
– Mennyivel izgalmasabb lett volna ráijeszteni egy árnyalakkal. – Sóhajtottam és kihúztam a tőrt a biztonság kedvéért, hátha idő előtt magához térne. – Ha szeretnéd, velem jöhetsz. Nem kéne hagynod, hogy ilyen seggfejek bántsanak. – Fordultam a lány felé, majd odanyújtottam a kezemet, hogy felsegítsem a földről.

// #varázslat: Szendergés //

Vendég
Vendég
Anonymous

Utolsó Poszt Szer. Jún. 15, 2022 1:19 pm
don't be afraid dear elf
Folrandír && Eyra
M
ellettem álló úr kifejezte a gondját, hiszen elmondta neki azt is, hogy elfogyott az idő. Szavak nem jöttek a számra, tudtam azt hogy tiszteletben kell tartanom, hogy ő felettem áll a Rendben, vagy is mondhatjuk így is.
- Érdekel is az engemet, nyögés nem jött ki, az idő lejárt. – Mondta erőteljesebben.
- Köszönöm a kifizetett összeget, legyen szép napod. – Mondom mosolyogva a kis Elfnek.
- Mi közöd hozzá, ez csak egy szajha. Azt teszek vele, amit akarok. – Mondja, majd arcon csap engem bizonyítéknak, amire én a fölre rogyok. Fülem cseng, s erre abszolút nem számítottam. Az ajtó még nyitva volt egy kicsit, és aki mellette elhaladt Kurtizán csukta be azt. Itt nincs „jaj segítség” itt tudod meg igazán, hogy a testedről, amit az istenek adtak, s formáltak neked, arról te nem rendelkezel.
Tudom ezt már gyermekkorom óta. Az Elf szavai a sértetlen áru előtt hangzottak el, még mielőtt csattant volna a pofon.
- Takarodsz, vagy én cibáljalak?  - Kérdezte. Még mindig a földön ülök, s elém lép, mint ha megvédhetne.
- Elfem, távozz. – Noszogatom, hogy valóban fogadjon szót, s nem kell nekem a védelem.
Egy áru vagyok, akiben vannak érzelmek, de nem számura az nem jelent semmit.
Bár Atyám bizonyosan megdorgálja az arcon ütésem miatt, de nem azért mert megtette, hanem mert nyoma marad, így el kell rejtőznöm a vendégek, elöl.
Mindig azt mondja tartozásom van neki, de valójában a pénzemből veszi a finom kelméket, s borokat magának. Neki ez csak haszon, hiszen kémkedem, de mellette pénzt is viszek haza.

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Szomb. Jún. 04, 2022 7:50 pm

what the hell
Nem kellett volna ilyen játékba belemennem… de kíváncsi voltam. Érdekelt, hogyan néz ki egy ilyen jelenet, hogyan érjek ahhoz, aki tetszik. Bátortalan és szerencsétlen voltam a csábítás terén. Bár nem reménykedtem benne, hogy egy rögtönzött bemutató segített volna ezen, de azért… serdülő voltam. Minden érdekelt, ami a testiséggel kapcsolatos. Tudtam, hogy előbb-utóbb ez majd elhűl és már talán nem is fog érdekelni. Lehetőségem egy ilyen helyen kívül, amúgy sem volt, kipróbálni.
Csakhogy amikor a nő visszajött, nem egy másik kurtizán volt vele. Egy termetes, szakállas, undorítónak tűnő alak. Nem úgy tűnt, mintha kedvesen bánt volna a lánnyal, szinte láttam, ahogy az ajtó felé fordítva tessékeli be.
– Valami gond van, uram? – kérdeztem, mielőtt még megszólalt volna. Újra végig néztem rajta, nem tetszett az ábrázata, valahogy furcsa, baljós érzés fogott el, így a jobb kezemet a hátam mögé rejtettem, hogyha védekeznem kell, hát az váratlanul érje.
– Gondolod, nem fizetném meg, jóember? – érdeklődtem, ezúttal már nem voltam olyan zavarban, mint kettesben a lánnyal. A férfiakkal szemben, ha csak nem csábítottak oly’ módon, ahogyan arról álmodoztam, nem voltam távolság tartó. – Remélem nem bántottad őt. – Böktem a fejemmel a lány felé. – Én ugyanis egészen hajnalig használni akarom. A sértetlen árut kedvelem. Talán így világos. – Feleltem, még mindig érezve azt a nem tetsző, furcsa, feszült érzést, amit eddig is. Nem volt rendben a dolog, kicsit úgy éreztem meg kell mentenem a kurtizánt tőle.
– Távozz. – Jelentettem ki és úgy sétáltam a lány elé, mintha megóvhatnám tőle. A kezem még mindig a hátam mögött volt, készen álltam varázsolni, ha szükséges, de nem akartam harcot kezdeményezni.

Vendég
Vendég
Anonymous

Utolsó Poszt Szer. Jún. 01, 2022 5:21 pm
don't be afraid dear elf
Folrandír && Eyra
E
lmosolyodom.
- A változass mindig jó, az istenek nem hagynak unatkozni. – Felelem neki. Megnézném, s tán jól is lehetne keresni ezzel a fiúval. Megvan minden végtagja és foga, ezüstös haj és az ártatlan arc. Egzotikus főleg, hogy Elf. Ám nekem nem ez a küldetésem, nem ez az ami engem előre hajt az életben.
Nem szabad elfelejtenem a célom, hogy miért is vagyok itt. Kémkedés, és kapcsolatszerzés semmi másért.
Már egészen belelkesültem, persze igyekeztem ezt nem mutatni, így nem láthatta. Furcsa és kissé hátborzongató, hogy ilyennek képes vagyok örülni, hogy át adhatok olyan tudást, amit magam tanultam meg.
- Rendben. – Mondom nyugtázva, hogy bele egyezett.
Elindultam az ajtó fele, s ekkor érkezett a kérdése. Visszapillantottam.
- Ahogyan jól esik. – Mondottam.
Kiléptem az ajtón, s már fejemben megannyi név volt, hogy kit is hozhatnék ám gondolkodásomba egy férfinak ütköztem. Már éppen sajnálkoztam volna, amikor is felpillantva megláttam. Rendünk egyik tagja.
- Mit keres maga itt? – Kérdeztem.
- Van már valami információd? – Kérdezi. Visszapillantok és pillantásomból tudja, hogy semmi.
- Indulj, és informálódj. Nem a kurtizánkofás a legfontosabb, fizetett? – Kérdezett.
- Igen. – Válaszolom.
- Akkor induljunk. – Mondja, s visszafordít a szobába, ahol a fiú várta a csinos férfit. Gondolni tudom, csak miféle arcot vághat egy pocakos, szakálas férfin.
- Lejárt az idő fiúcska. Távozhat, túl sok időt volt már a Kurtizánunkkal, másnak is kell a hely. – Mondja, én pedig csak állok.

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Szer. Május 25, 2022 7:52 pm

what the hell
– Még hozhatja úgy az élet… épp elég változás volt mostanában körülöttem. – Ismertem el. Nem néztem le a munkáját, sőt még az én gondolataimon is átfutott, hogy az első bordélyban keressem a túlélés kulcsát. Azizi mester szavai sok mindent elvettek tőlem, s kilátástalan volt a helyzet. Ian nélkül talán már itt ülnék én is aranyra festett mellbimbóval.
Borzasztó kellemetlenül éreztem magam, de közben ott volt az a kíváncsiság. Érdekelt a test, mások teste… az, ahogyan érinteni szabad és kellemes. Voltak, akik tetszettek, de még csak megszólítani sem tudtam őket, elcsábítani sem, nemhogy simogatni. Talán sosem lesz ebben részem és bár nem terveztem azon az éjszakán senkivel sem ágyba kerülni, érinteni meglehet, na meg eltanulni ezt-azt.
– Ha szükséges. – Bólintottam.
Nem bántam, ha behoz valakit, és csak reménykedtem benne, hogy legalább egy férfiasabb kurtizánt hoz be. Nem vonzódtam az olyan testhez, amilyen magamnak is volt. Szerettem az izmokat, a nyers vonásokat, a barna hajat, a sötét tincseket a világos bőrrel. Így hát megvártam, míg visszajön.
– Ugye nem baj, ha én ruhában maradok? – kérdeztem, de a kabátot közben letettem valahova, nem is figyeltem hova. Elég szégyellős voltam, az ing és a nadrág pedig éppen eléggé kiemelte a vézna testemet. Nem akartam, hogy lássák, mert… nem. Csak olyannak akartam megmutatni, akivel tényleg együtt akartam lenni.

Vendég
Vendég
Anonymous

Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Tarad szoba
» Teknős szoba
» Agancs szoba
» Vörös szoba
» Első emelet, tízes szoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Selyem Görény-
Ugrás: