Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath

Éjszakai pillangó szoba - Page 2 KaDiPE5
Éjszakai pillangó szoba - Page 2 KaDiPE5

Éjszakai pillangó szoba

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
Utolsó Poszt Szer. Május 25, 2022 1:00 pm
don't be afraid dear elf
Folrandír && Eyra
« taggeld;  @Folrandír Ceilteach  •  Zene; ide • credit; »
M
Elmosolyodom, nem válaszolok a buta feltett kérdésre. Nem hagyok kiülni mást az arcomra csak kedvességet.
„Ha maradok..” kezdi el. Tekintetemről visszacsillan az érdeklődés. Elmosolyodom habozásán. Látszik, vagy csak tán én hiszem, hogy elgondolkodik rajta.
- Ezt is meg lehet szokni. És a pénz jó. – Mondom neki kissé elbiccentem a fejem.
Ajánlata nem titkolom meglepett, s hagytam is arcomon tükrözni ezt. Hogy is ne lepett volna meg? Egy szúz fiúcska ilyet kér. Mit tudnék neki tanítani, ami még oly finom? Vannak ötleteim, de ahhoz engednie kellene, hogy hozzá érjek, és azt kétlem, hogy megtenné. Nos, ebben az esetben, ha még fizetne is, akkor tán tudnék egy kis segítséget hívni. Bár figyelembe kell vennem, hogy most magam is férfi szerepben kell tetszelegnem.
- Nos, ha valóban így gondolod, abban az esetben hívok egy kis segítséget. – Pásztázom végig a szememmel, és addig nem hagyom el a szobát, amíg nem mond rá valamit.
Amennyiben bele egyezik, és benne van abba, hogy egy férfi kurtizánt hívjak, akkor elindulok az ajtó fele majd, és kilépek rajta. Amennyiben nem lesz a válasza, úgy csak leülök, és tán majd azt felelem, hogy itt mindig megtalál, ha válaszokat keres.
Miért szűz még, ha ennyire mozgatja a fantáziáját a vágy? Már rég engedtem volna a kísértésnek.

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

there was more to you than the insipid whore you present yourself to be

❖ Történetem :
₰ Maybe just an average whore?
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Éjszakai pillangó szoba - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Május 23, 2022 7:10 pm

what the hell
« taggeld;  @Edeyra Rolar  •  Zene; My mother told me  »
- Talán simogatásokkal jóvá tenném, hogy… nem megy veled? -kérdeztem. Pont elég képtelen ötletnek tűnt ahhoz, hogy olyasmi legyen, amiket az asszonyok szeretnek… azokhoz nem értettem igazán. Ezért kicsit tétován álltam az ajtóban, hogy most akkor nyugtot akar, vagy hogy maradjak vele itt… és nem tudom, simogassam.
Éreztem, hogy megnéz magának kicsit. Meglehet csak bolondnak nézett azon a finom módon, ami igazán illet hozzá… az viszont bizonyos, hogy az ismeretlen elfről, kit emlegetett, a szó könnyedén terelődött rám.
- Ha maradok… - kezdtem, ám a ténytől, hogy azt mondta, lenne hely számomra itt, a magafajta között, elpirultam. - Hát… igazából. Talán. Egyszer. Valamikor… szóval kénytelen leszek ilyen munkát is elvállalni. - Nyeltem egyet. Tudtam, hogy Ian mellett most biztos helyem van, de az élet és a körülmények könnyen változtak. - Nem tanítanál meg most ezt-azt… anélkül, hogy itt dolgoznék a jövőbenk? Érdekel, mi okoz örömet a férfiaknak. Ha úgy gondolod adhatok még némi ulront is érte. - Tettem hozzá. Aztán persze a saját szavaimtól elpirultam. Nyilván nem úgy képzeltem el, hogy ágyba bújunk, egyszerűen csak szavakat, egy-egy mozdulatot akartam kapni.

Vendég
Vendég
Anonymous

Utolsó Poszt Csüt. Május 19, 2022 3:27 pm
don't be afraid dear elf
Folrandír && Eyra
M
egismétli a szavait, és csak mosolygok, választ pedig nem kapok egy harmadik félre.
Ám, amikor azt mondja, megsértett elnevetem magam. Belül igen, ám nem mondhatok azt neki, hogy igaza volt.
- Ugyan kérlek. – Mondom.
- Csupán egy trükk lett volna a maradásodra, ám látom ezzel üldöztelek el. Tudod ilyenkor a férfiak óvni akarják a nőt, s cirógatni. – Hazudom oly tökéletesen, ám tán még sem hazudok, hiszen valóban gyakran alkalmaztam ezt a trükköt.
- Ám, ha menni óhajt a kis Elf, akkor nem tartom vissza. – Mondom elbiccentem a fejem, s végig mérem úgy, mint ha még mindig kívánnám őt.
Ahogyan az Elfet említi ismét nem válaszolok, csak mosolygok. Hagyjuk már, azt hiszed komolyan kiszedsz belőlem valamit? Nem.
- hmm.. köszönöm. – Mondom ezúttal a bóknak. Kisfiú, oly sok mindent tanulhatna nálunk. Remek kurzitán is lehetne. Biztosra veszem, hogy kapkodnának utána. Ez a kis pofi, a finom hamvas bőre, és az ezüst fürtjei.
- Inkább az a kérdés, hogy maratsz e vagy nem? – Kérdeztem vissza. Hiába minden nem felelek kilétére többet.
- Ám, ha jól akarnál keresni itt lenne hely számodra. Megtanítanálak mindenre. – Biccentem a fejem el. Bár persze nem mindenre, hiszen vannak olyanok, amiket csak én ismerek.

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Kedd Május 17, 2022 7:39 pm

what the hell
Kényelmetlenül éreztem magam. Kényelmetlenül, zavartan… és még számos olyan negatív jelző jutott eszembe, amit bizonyára mások nem egy bordélyban kezdenének felsorolni, ám nekem nagyon is a nyelvemre álltak. Jobbnak láttam fizetni és távozni, lassan már annak árán is, hogy hamarosan valaki egy pár mellett ráz majd odalent az arcomba.
– Igen. A férfiakat. – Ismételtem meg, még mindig kellemetlenül érezve magam azért, mert megsértettem. Ő ajánlott beszélgetést, mostanra meg már azt akarta, hogy valaki szálljon be hozzánk harmadiknak. Eddigre olyan annyira zavarban voltam, hogy inkább felpattantam ültömből és menekülőre fogjam. Nem így akarom az első alkalmat. Talán egy-két esztendő és nekem is a szex csak testiség lesz, amihez nem kellenek érzelmek, de egyelőre túlzottan is romantikus voltam.
– Úgy érzem akkor is, hogy a társaságom kezd terhes lenni. Hisz látom, hogy megsértettelek. – Nem voltam jó társalkodó, sem empatikus, de a szemében nagyon is láttam a változást. Az előtt pajkos volt és kíváncsi, most viszont összetört kis fény ült meg a sötét lélektükrökben. Fizettem hát neki, hogy legalább kárpótoljam mindazért, amit én nem tudtam megadni… bár nem hittem, hogy egy kurtizán valóban élvezné vagy akarná ezeket az együtt léteket. Neki csak munka volt ez.  
– Ám gyanítom, ha az említett elf az ügyfeled volna, talán nem feltételeznéd szűznek. – Tettem hozzá, ahogy ujjaim a kilincsen játszottak. Le akartam nyomni, míg egy más részem maradt volna beszélgetni. – Túl szép nő vagy te ahhoz, a magamfajtából meg kevés fordul meg csak úgy nálad, ha jól hiszem. – Feleltem, ezúttal visszafordultam az ajtó felől és végig néztem rajta. Egyelőre elnapoltam a távozást, ha csak nem ki akar dobni, akkor kénytelen voltam menni, mielőtt valami verőlegényt a nyakamra sikít.– Vagy őt is csak beszélgetni hívtad magadhoz, mint engem?

Vendég
Vendég
Anonymous

Utolsó Poszt Vas. Május 15, 2022 11:16 am
don't be afraid dear elf
Folrandír && Eyra
S
óhajtok egyet.
- Pedig a fajodban talán ezt szeretem a legjobban. A megfontoltságot, érdekes az, hogy belőled hiányzik akkor mind ez. Vagy nem így van? – Kérdeztem vissza. Talán csak találgatok, vagy talán nem.
Büszke szavaira meg sem rándulok. Édes, azt hiszi ettől jobb lesz. Hát kétlem. Megvetendő minden nem emberi faj, ami Tulveron világát szennyezi. Bár késem márthatnám bele, ám tudom azt, hogy atyám nem lenne elégedett egy Elf hullával.
Ám következő szavai, már feletében rosszul esnek, s gondolataimban megannyi bosszú kering most.
- Férfiakat.. – Arcom megváltozik, s próbálok egy mosolyt engedni, és minden sértettséget nem mutatni felé. Ismétlem el már más arccal.  Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miféle Elfek nemzették ezt itt, hogy oly különböző, értetlen és még sorolhatnám.  
- Tán akkor más is beszállhatna a mókába. – Mosolyodom el, hiszen nem vagyok semmi elrontója. Biztosan találunk lent egy kedves fiúcskát neki.
Figyelem mozdulatait, amiből arra következtetek, hogy távozik. Itt lenne az alkalma, hogy megtörje a szüzességét, talán nem akarja?
Felveszi a kabátját, némán nézem azt. Pénzért kutat, s meglepődtem amikor elővette azt, s leteszi a kisasztalra.
- Nem pazaroltam semmit sem. – Mondom kedves hangnemmel, s remélem marad. Ám nem úgy érzem, hogy akarna. Majd az Elfről kérdez.
- Nem adhatom ki az ügyfeleim, nem de? – Kérdeztem vissza.
- A pap sem adja ki a gyónást. – Mondom hozzá téve a mondanivalómhoz. Miért érdekli? Amúgy se tudom hány éve az a pókbarlangos.

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Hétf. Május 09, 2022 10:06 am

what the hell
A szavaira kicsit elmosolyodtam, akármennyire is zavarban voltam. A fajtám nem merül el úgy az élvezetekben, mint a többi, ám én mindig is rácáfoltam származásomra. A bölcsesség, az a különös, ájtatos nyugalom mindig is hiányzott belőlem.
– Én más vagyok. – Feleltem, kicsit talán túl büszkén is. Néha-néha persze rám tört, hogy bár olyan lennék, mint apám vagy anyám, s tartoznék a saját klánom hoz, akik Täwaren erdejében élnek. Csakhogy nem így volt. Ez új élet pedig mindennél érdekesebbnek bizonyult a maga terhei ellenére is.
Éreztem, hogy megsértettem az elutasítással. Bár megérintette az arcomat, mintha máris dologhoz akarna kezdeni velem… a testemmel. Aztán beállt az a fagyos hangulat. Meg sem fordult a fejemben, hogy rosszat mondjak. Mégis mi okom volna rá? Még a munkájáért sem ítéltem el, hiszen Ian nélkül talán nekem is ez lett volna sorsom.
– Sajnálom… – dünnyögtem, majd kihúztam magam. Nagy nehezen felkeltem, mert éreztem, ki akar dobni innen. – A férfiakat szeretem, nem a szépséged vagy a kívántosságod a gond. – Meglepően határozott volt a hangom, aztán odaléptem a kabátomhoz, hogy felszedjem és leporoljam az agyagot. Csak ezután nyúltam az erszényhez, hogy kivegyek belőle harmincöt ulront.
– A rám pazarolt idődért. – Böktem a pénzre, amit az egyik kisasztalra tettem le. Aztán léptem volna az ajtó felé, intve, hogy nem kell kikísérnie. Nem volt szükség rá, hogy egy sértett nőszemély legyen a közelemben. – Az elf, akit említettél és talán szűz… mennyi idős? – Fordultam vissza, ez ugyanis szöget ütött a fejemben. Ujjaim lustán pihentek a kilincsen.

Vendég
Vendég
Anonymous

Utolsó Poszt Vas. Május 08, 2022 12:53 pm
don't be afraid dear elf
Folrandír && Eyra
F
elállok, s oda sétálok. Majd mivel bort kért, azt öntök neki. Talán ettől kellemesebben érzi majd magát. Tudatom vele, hogy elmehet, ha kellemetlen neki minden. És finom mosolyra húzódik a szám, amikor azt mondja, nem megy el. Oda adom neki, s ő lehúzza a felét, újabb mosoly húzódik végig a számom.  Visszasétálok, s leülök ismét.
Talán még sem veszett ügy. Nem halok bele, ha odaadom magam neki, bár a pénz jó lenne, hiszen tartozásom még akad. Ám jobb lenne egy kedves szűz Elf, mint egy büdös kalóz.
Kérdésére felállok, s közelebb sétálok pontosan elé.
Ha engedi, körbe sétálom, hogy szemügyre vegyem.
- Egy Elf amúgy sem arról híres, hogy falja az élvezeteket. Úgy hallottam ők megválogatják a párjukat. – Mondom, miközben lassan sétálok, visszautalok a szűziességére. Magam túl hamar vesztettem el az ártatlanságom, s nem is a legjobbal.  
- Ismerek egy mogorvát, talán még ő maga is szűz. – Kuncogom el magam, majd megállok előtte. Mennyibe kerülnék? Nos, csak még is csak érdeklődik? Elbiccentem a fejem.
- De, ha akarod, szívesen segítek mind a kettőn, s még egy ulronodba se fog kerülni. – Mondom, s le ejtem magamról a kabátját, ami a földre esik, s amennyiben hagyja a kezemmel megérintem az arcát. Mondom, még mielőtt elmondaná, hogy hosszú monológját.
Elszomorodom, s kezem magam mellé helyezem.
- Kár! – Mondom egyszerűen, s kissé megsértve. Visszautasított komolyan?
- Ha lekísérlek, és úgy távozol, nem zaklatnak. – Felelem már visszafogottabb hangon. Legszívesebben kifizetetném vele, s azt mondanám az őrnek lent, hogy nem akar fizetni és megvernék. Ám legyek iyl kegyetlen? Talán leszek.
- Szóval mi legyen? – Kérdezem, s már újra távolabb lépek tőle magára hagyva a kabátját a földön.

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Szer. Május 04, 2022 8:33 pm

what the hell
« taggeld; @Edeyra Rolar • Zene; My mother told me »
A visszakérdezésre egyenesen elpirultam. Éreztem szinte, ahogy a rózsaszín kis foltok megülnek az arcomon, hogy még nevetségesebbé tegyenek. Külsőre még szinte gyerek voltam, de pontosan tudtam, hogy az embereknél a húsz esztendő már távol áll a kamaszkortól.
– Még nem csókolóztam és nem feküdtem össze senkivel… és. Igen. Az vagyok. – pontosítottam válasz gyanánt. Persze elhadartam, mert addig sem remegett meg a hangom, amíg a beszédre és nem az elhangzottakra összpontosítottam. – Gondolom ezt nem sűrűn hallod itt. – Ráztam meg a fejemet.
Cseppet sem bántam, hogy a mágiára, Alorára, meg Caldenre terelődött a beszélgetés. Végül is ő mondta, hogy azt is lehet… nem csak elvenni, amit kínál. Engem a beszéd megnyugtatott, főleg, hogy úgy tűnt, ő is mondana magáról ezt-azt. Így hallgattam és bólogattam, bár az ízléses megjegyzésénél kicsit megint dobbant a szívem. Innom kellett, mert a torkom kiszáradt a feszültségtől.
– A bor jó lesz. Attól kevésbé érzem magam kínosan. – Aztán átvettem a poharat tőle és azonnal le is húztam a felét. Két nagy korty volt, aztán megint a nőre pillantottam. Végig néztem rajta és láttam, hogy túl csinos egy ilyen helyre. Ezt még én is meg tudtam állapítani.
– Nem megyek le. – Feleltem, ahogy erősen fülelve elemeztem az onnan érkező, túlzottan is kéjes, mulatozó hangokat. Nem akartam újra egy pár mellel az arcomban kikötni, hogy aztán menekülhessek vissza a Korallba, csak mert ilyen kellemetlen helyzetbe sodortam magam. – Ha egész éjszakára, amíg odalent nem lesz csend, akarom a társaságod, az mennyibe kerül? – kérdeztem, készen állva, hogy a zsebem mélyére kell nyúlnom a megfelelő mennyiségű ulronért. Ennyit megért a biztonságom.
– Nem hinném, hogy készen állok a testiségre. Főleg nem veled… mármint tényleg gyönyörű nő vagy, tényleg… de nekem a te fajtád ellenség, legalábbis bizonyos helyzetekben. Viszont szívesen beszélgetnék, míg odalent nem csendesednek el a dolgok. Az ablakon nem szívesen másznék ki. – Folytattam és most éreztem csak meg, a bortól valóban könnyebben beszéltem. Ellazított, kellemes bizsergést hagyva az ujjaim végén. – Akár a mágiáról, kiscicákról… bármiről…

Vendég
Vendég
Anonymous

Utolsó Poszt Hétf. Május 02, 2022 12:41 pm
don't be afraid
dear elf
Zene; ide • credit;  »  
Szavára felvonom a szemöldököm.
- Olyasmi? – Kérdeztem vissza, s pirul el. Furcsa egy férfit, fiút pirulni látni. Úgy éreztem nem akart erről beszélni, így amennyiben nem válaszol, akkor hagyom is. Mágia jobban érdekelt. Bár Elfeket kifejezetten nem akarnak begyűjteni, ám még is jók lesznek az információk Atyámnak erről az ifjoncról.
- Biztos izgalmas lehet a mágia. – Jelentem ki csillogó szemekkel.
- Magam soha nem kóstolhattam bele efféle dolgokba, csupán emberekkel találkoztam, akik képesek reá. – Mondom neki.
Kényelembe helyeztem magam, s nem éreztem azt tőle, hogy érdekelném. Ám még is miért jött akkor fel velem?
- Na, nos akkor tessék. Sokkal szebb asszonyok, vagy urak vagy lovak kinek mi az ízlése található ott meg. – Mosolyodom el.
- Nem untatsz. – Mosolyodom el, s keresem a tekintetét.
- Érdekelnek a régi történetek. – Teszem még hozzá.
Ám kérésére ismét meglep. Olyan volt, mint akit fogva tartanak. Felállok, s magamon hagyva a ruhadarabot sétálok az asztalhoz, ahol bor, és víz volt.
- Bort, vagy vizet? – Kérdeztem. Amennyiben kiválasztotta kiöntöm a kért italt, s felé lépek, és át nyújtom, majd visszasétálok a helyre, ha nincs más kérése, és leülök.
- lemehetsz, nem tartalak fogva. – Mondom neki komolyan.
- Fizetségedet meg majd levonatom a béremből. – Mondom.

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Kedd Ápr. 26, 2022 8:35 pm

what the hell
Túl sokat fecsegtem már megint. Nem gondoltam, hogy egy kurtizán bármit kiadhatna rólam… ha meg mégis, kinek lenne fontos mindaz? Nem voltam fontos ember s arról, hogy zsoldosmunkákat végzet Ian oldalán, nem került úgysem szóba. Mindössze egyetlen ilyen munkám volt eddig.
– Nem… de… az vagyok... vagy olyasmi... – pirultam megint bele a kérdésbe. Kissé kényelmetlenül fészkelődtem ültömben. A szűz olyan tiszta kifejezés volt, amit nem éreztem magaménak, de valójában igaz volt. Túlzottan is igaz, hiszen még csókolni sem csókoltak, én pedig mindössze egyszer próbáltam valaki felé tévesen közeledni.
Jobban örültem, hogy a származásunkról beszélünk… hogy beszélünk. Bár érdekeltek a bordélyok, de nem ilyen helyen akartam eltölteni az első éjszakámat. Egész egyszerűen nem illett hozzám.
– Megtanultam kezelni az erőmet. – Bólintottam lassan. – Nem vagyok mester, de képes vagyok rá. – Nyeltem egyet a mondandóm végén. Éreztem, milyen kacér az a mozdulat, amivel leült a vállán a kabátommal. Nem volt az esetem, mégis zavarba hozott.
– Calden. Ott még sosem jártam. – Ismertem el. „Eladták.” Ez a szó olyan erőszakosan hangzott, bár már engem is el akart adni egy iszákos kalóz egyszer. Csakhogy mellém szegődött a szerencse, így nem kényszerítettek semmi olyanra, amit én nem óhajtottam. – Valami sárkányos történet rémlik abból a városból, ám oly’ régen olvastam történelem könyveket… és amúgy sem akarlak a száraz tudományokkal untatni. – A beszéd közben éreztem mennyire ki van száradva a torkom. Mindig is ki volt, ha a zavarom eluralkodott rajtam. Ezért hát az ádámcsutkámon végig simítva néztem körbe.
– Kaphatnék valamit inni, kisasszony? - kérdeztem kissé remegve megint. Nem tudtam, hogyan kéne szólítanom.

Vendég
Vendég
Anonymous

Utolsó Poszt Hétf. Ápr. 25, 2022 4:48 pm
don't be afraid
dear elf
Zene; ide • credit;  »  
Félre biccentem a fejem, szavai egészen utalóak voltak, vagy tán én magam vagyok már a képzeleteim rabja? Még egyszer elbiccentem a fejem, de a másik irányba. Hallgatom, és azért még be kell valljam a sokk az arcomon volt, hiszen a maga biztos nőt, kinek kiadom magam, megingott. Nem gondoltam, hogy ilyen kis ténnyel meg tudnak zavarni, és azt sem gondoltam, hogy egy Elf lesz az.
Tudom, hogy a Rendemben az Elfeket nem tekintjük olyan nagyon tisztálatlan fajnak, ám atyám számomra mindig morgással fejezte ki nem tetszését, ha Nindaer is szóba került, vagy csatlakozott hozzám.
- Szűz vagy? – Teszem fel tán tolakodón, ám még is egyszerűen lényegre térve a dolgoknak.
Elmosolyodtam.
- Nos, igen. A leányok nagyon erőszakosak tudnak lenni. De nézd el nekik, ennyivel keresnek, s kik rabszolgák fizetik a bérüket. – Nyelek egyet. Tán magam is rabszolga vagyok, még ha az tán nemes célból is.
Elismétli a kérdésem, figyelem.
- Szóval mágiával is képes vagy bánni? – Vonom össze a szemöldököm. Hallottam már a helyről. A mágusok nem szólnak bele a politikába, s szigorú szabályok szerint élnek a tanoncok.
Sóhajtok egyet. Majd elindulok a karfa felé a kabátjával a vállaimon. Leülök, s lábaim összefonom. Fehérnemű alsóját viselem, így nem vagyok teljesen mezítelen.
- Calden. – Mondom egyszerűen.
- Ott vagyok a legtöbbet, ám most itt adtak el. – Mondom. Van benne némi igazság, de nem minden.

Edeyra Rolar
Alkimista vagyok
Edeyra Rolar

❖ Történetem :
❖ Ulron :
568
❖ Tartózkodási hely :
₰ Qerilyan Birodalom
❖ Szintem :
Haladó (Alkímia)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 23, 2022 10:29 am

what the hell
A zavarom nem látszott csillapodni, még akkor sem, amikor már a kabátom elfedte az előttem álló nő testét. Kedvesen megigazítottam rajta, hogy ne érezze a szoba hidegét, mert nem én leszek az, aki ma felmelegíti a tagjait.  Nem voltam rá alkalmas egész egyszerűen, hiszen a testétől inkább megijedtem, semmint hogy vágyakat keltsen bennem.
– Talán készen állok, talán nem… – válaszoltam a kérdésére, aztán elengedtem a kabátom anyagát. Rajta egy egészen leheletnyit nagy volt, de nem voltam olyan magasnövésű, sem vállas, hogy az feltűnő legyen. – Ha itt az ideje, hogy megtörténjen, bizonyára érezni fogom. – Megköszörültem a torkomat. Kellemetlen téma volt ez, melyet Ian mostanában sokszor feszegetett. „De ha húszig nem bújsz ágyba valakivel, akkor nincs vita, keresünk neked valami szemre és farokra való hímringyót.” – Mondta egy alkalommal, nem is oly’ rég, én pedig a puszta emlékétől zavarba jöttem. A húszadik évem itt várakozott a küszöbön, a nyár egyre közeledett.
Hogy ne tűnjek olyan elveszett léleknek, azt ágyhoz sétáltam és lehuppantam rá. Egyszerűen csak le kellett ülnöm, mielőtt elönt a szégyen. Nem egy kurtizánnak kellett volna bevallanom, hogy nem volt még dolgom senkivel az ágyban. A füleim hegye vörösben úszott. Az önbizalmam csak nem rég nyertem el, így ingatag lábakon állt s minden ilyen kis apróság visszazökkentettem.
– Nem tudom. Bármiről, ami távol tart odakintről… – Dünnyögtem és a fejemmel az ajtó felé böktem. Láthatta, hogy az a teltebb alkatú, formás kurtizán egészen megijesztett, amint az arcomba nyomta magát. Belőle még azt is kinéztem volna, hogy egyenesen leteper odalent.
– Honnan jöttem… – ismételtem meg a kérdés és megvakartam az arcomat olyan tanácstalanul, hogy erre mit mondhatnék. – Több helyről is, azt hiszem. Először is Täwaren erdejéből, ahol felnőttem, aztán El’Alorából, ahol tanultam. – Ismerkedjünk. Ismerkedni könnyű, csak magamról kell beszélnem és én nem vagyok érdekes… kivéve Ian szerint, aki mindig elmondja, milyen veszélyes is mások előtt cseverésznem.
– Te nulporti vagy? – kérdeztem csendesebbre véve a szót.

Vendég
Vendég
Anonymous

Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Tarad szoba
» Teknős szoba
» Agancs szoba
» Vörös szoba
» Első emelet, tízes szoba

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Selyem Görény-
Ugrás: