Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath

Asztalok - Page 3 KaDiPE5
Asztalok - Page 3 KaDiPE5

Asztalok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Utolsó Poszt Kedd Feb. 16, 2021 6:41 pm

Drága, zsémbes rokonom
Címzett •    @Rognus   
Hangulat zene • DRINK
Credit •
m
iután csodás időt töltöttem a söntésben, és tele tömtem bendőm, s kebleket is bámulhattam elégedetten dőltem hátra. Ám sokáig ez nem tartott. Mellettem megcsapta a fülem, hogy egy zsémbes törpéről csacsognak. Bizonyos voltam, hogy nem én volnék az egyetlen Törpe e vidéken, ám mikor a hangot is meghallottam, tudtam.  Hangja átható, s az egész fogadót belengte. És a napokra beszéltük meg a találkát levelünkben. Felpattantam, de inkább gurultam tele hassal, mint lépkedtem. Próbáltam igyekezni, hogy meglássam igazam van-e.

A
hogyan belépek, már látom is a sok sert, mi mögött elbújva, de megismerem kicsinyke lábait.
- Rognus, édes rokonom!  - Kiáltok hatalmasat, mi ugyan csak bezengi a helységet. Elindulok felé, s hatalmas mosollyal köszöntöm.
- Jaj, de hiányoztál, drága rokonom. – Remélem örvend nekem, de ahogyan ismerem bizonyosabb egy mogorva fintor, vagy egy böfögés a képembe. Mindennek ellenére hihetetlen boldog voltam, hogy ezt a napot együtt tölthetem unokatestvéremmel.
- Feltételezem egyik sem az enyém. – Nevetek fel, s ha csak nem marasztal, vagy szól olyat, mire reflektálok, elindulok, s felcsapok nem egy, hanem két jó nagy seritalra. Ledobom az ulront, s visszasietek hozzá. Természetesen igyekszem úgy sietni, hogy egy egérfarknyit se lögyböljem azt ki.

Rognus Kedvelte

Daldram
Harcos vagyok
Daldram

The dwarves, they heard the tramp of doom.

❖ Történetem : ❖ Ulron :
500
❖ Tartózkodási hely :
Eviran
❖ Keresem :
Asztalok - Page 3 Tumblr_n2ud1buxd01siubc3o1_250
Nijana • Leányom
"Csodálatos szépség, bár a modorán van mit csiszolni. Olyan a szíve akárcsak az enyém. Tűzről pattant, koránt sem nőies, előbb üt aztán kérdez típus. Heves természete, de annál nagyobb szíve van."

❖ Szintem :
Kezdő (Fegyverforgató)

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Feb. 16, 2021 10:56 am
Kocszás
Daldram & Rognus
──────────────── ────────────────
« taggeld; @Daldram • Szószám; ide • Zene; ide »
Söröd sose bízd másra! Főleg ne egy caldeni jött-ment kocsmárosra. Ebben a városban nem lehet bízni senkiben. Milyen hely az, amit ikercsászárok vezetnek?!  Tán gazdagabbak, mint Ylore, de a sör biztos keserűbb.
Fel nem fogható épp ésszel, hogy az unokaöcsém, hogy keveredett ide. Miért választotta éppen Caldent, amikor elhagyta a hegységet?  Másodszor látogatom meg, mióta itt él és első alkalommal ráborítottam az asztalt egy csapat elfre, a Fekete Holló Fogadóban. Onnan ki is tiltottak azonnal. Nyavalyás hegyesfülű népségek hangoskodtak és én lettem száműzve. Felháborító.
Ezért vagyonom tetemes mennyiségű részét a Szárnyas Csikóban fogom beváltani alkoholra, aztán ha itt is problémáznának, átbattyogok a Pajkos Mókusba. Egy jó azért van Caldenben; Több helyen is árulják a keserű sörüket.
Emelt állal, délcegen kicsaptam magam előtt a kocsma ajtaját, a hangra mindenki figyelmes lett.
- Mi van? Nem láttak még törpét? - kérdeztem fennhangon. Nem volt senki, aki kötözködni akart volna. Fintorogva elfordultak inkább.
Sebes léptekkel a bárpulthoz léptem, kikértem négy korsóval, majd egy közeli asztalhoz egyensúlyoztam őket. Előbb érkeztem, mint Daldram, de eszem ágában sem volt megvárni az ivással. Egyik korsó felét már fel is hajtottam. Fárasztó utam volt idáig. Több napig tartott az út lovaskocsival, megérdemlem a söröm.

Deedra Gindrian and Daldram Kedvelték

Rognus
Világi vagyok
Rognus

Rózsamézzel harmatoznak csókra termett ajkaid.

❖ Ulron :
125
❖ Tartózkodási hely :
Ylore

Asztalok - Page 3 Empty
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 07, 2020 4:25 pm
Krónikás
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them

❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron

Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok - Page 3 Empty
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Asztalok - Page 3 Empty

Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Calden :: Szárnyas Csikó fogadó-
Ugrás: