Tulveron Krónikái
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Men echenim
sí derthiel ne chaered hen nu 'aladhath


 
Asztalok KaDiPE5
Asztalok KaDiPE5
Üdvöznk
dicső lovag szép a ruhád, szép a lovad
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Üdvözlünk Tulveron mágiával átszőtt világában!
Oldalunk középkori körülmények között játszódik, és ötvöződnek benne számtalan fantasy mű elemei.
Regisztráció előtt kérünk, mindenképpen olvasd el a Törvénykönyvünket és Világleírásunkat, melyek az oldalon való könnyebb kiigazodást szolgálják, illetőleg az alapok megismerését.
Oldalunk 2021.01.08-án nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt.
Várunk sok szeretettel egy igazán nagy kalandra!

 

 
Asztalok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Utolsó Poszt Pént. Május 13, 2022 8:08 pm

Szabad a játéktér

❖❖❖

Krónikás
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Pént. Márc. 04, 2022 7:15 pm
Egy kalóz, két kalóz...

« taggeld;   @Ivy Reaves  •  Zene; ide • credit; »
 
Jag éppen bután meredt a távolba, amikor Ivy megszólalt. Csak ekkor tért vissza térbe és időbe.
A felszolgálóra pillantott, aki úgy tűnt, kissé zokon vette a tűzről pattant leány nyers stílusát, és továbbra is kérdőn meredt párosukra.
- A hölgy azt akarta mondani, hogy két kupa bor lesz – mondta Jag, s nyomatékosításképpen két maszatos ujját is felmutatta a fiú felé. Majd ezzel kielégítve a felszolgáló kíváncsiságát az tovább állt, hogy teljesítse a rendelést. Azon már meg se lepődött, hogy asztaltársa ismét nem volt arra kíváncsi, hogy ő mit inna. Na meg, hogy meg is hívja! Chö! Még szerencse, hogy úriember volt, így figyelmen kívül hagyta ezt az illetlenséget, ami már sokadszorra történik meg vele.

Csak ezután jutott eszébe, hogy nem is rajong a borért különösebben. Mindegy is, megzavarta a vörös nőszemély igencsak szúrós tekintete, és még annál is szúrósabb nyelve.
- Nos, ha már itt vagyunk… Ideje feltölteni az igencsak megcsappant legénységet, nem gondolod?
Jag teljesen nyilvánvaló dologgal huzakodott elő, hátha oldhatja Ivy – szinte állandó – feszültségét. Persze ezesetben teljesen megvolt az oka a letargiára. Jagnek is meglett volna rá, de ő szerette mindennek a pozitív oldalát nézni. Életben volt, és csak ez számított. Az égiek kedvelték, ezt ő már nagyon régóta érezte. S hogy háláját kifejezze, alkohollal és fehérnéppel áldozott az istenek oltárán.

Meghalt társai miatt sem csüggedett sokáig. Ma ő, holnap én, ez volt Jag hitvallása. Az élet nem állhat meg, és hát ahhoz, hogy az élet valóban haladjon alapvető feltétel a pénz, aminek általában híján volt. Így neki is érdekében állt, hogy a Fekete Démon minél hamarabb újra kifuthasson egy fosztogatásra kész legénységgel.
Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Feb. 22, 2022 12:08 am
there's a blood in the wine

« @Jagger Fenton  • credit; »
 
Willoughby halott. Beamish halott. Aiken Hackney alig mászott elő a tengerből, máris halott. És, ha eddig nem ez lett volna Nulport sava-borsa, a rejtélyes felbukkanások és eltűnések pöcegödre, most aztán kegyetlenül hullámzani kezdett a szar. Bár Hackney maradványaihoz nem fújt el a szél, a híre megcsapott. Mind érezzük a csontjainkban, melyik az a szóbeszéd, amiben kilyuggatták, eldobott, ócska tésztaszűrőként végezte valamelyik sarkon, de olyan kurva könnyű a pletyka másik résztvevőjének lenni, mintha jó pofát vághatnánk, pusztán mert élünk és virulunk - pedig kiráz a hideg, mikor arra gondolok, a támadói azzal se fáradtak, hogy a testét zsákba húzzák, csak a biztonság kedvéért, mielőtt elégetnék vagy behajítanák a folyóba. Nyílt titok, hogyan fest Aiken hullája.
Én sem jósoltam neki a szívélyes elválásunkkor szebbet, Drest ellenlábasaként várható volt, kiért jönnek el, de bassza meg... Legyen könnyű az árulásod, Hackney. Valahol örülök, hogy a véred mégsem hozzám tapad.
- Kisasszony?
- Nem. Egy kupa bor - a kalapom alól éppen csak észreveszem a strázsáló felszolgálót, aki élénk érdeklődést mutat irántam, ki tudja, mennyi ideje. Mármint, a rendelésem iránt. - Jag, szólhatnál, hogy ne álljon itt, mint egy fasz.
Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Csüt. Júl. 08, 2021 12:07 am

Szabad a játéktér

❖❖❖

Krónikás
Tulveron főkrónikása
Krónikás

Great stories happen to those who can tell them


❖ Ulron :
2128
❖ Tartózkodási hely :
Tulveron
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Júl. 07, 2021 10:05 pm

Knock, knock. Who's there?
Ronan & Rilrion
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure. Life is either a daring adventure or nothing.
- Szóval nem vagy a becenevek híve… Ahh, semmi móka – csóválom meg a fejemet teátrálisan, noha egyhamar visszakapaszkodik az ábrázatomra a jó kedv, és egészen addig ott is székel, míg elő nem szükséges hozakodnom az aprócska bökkenővel. Meglehet, arcátlannak és gyanakvást keltőnek hatnak a feltételeim, de mit lehet tenni, ha a vivern fattya egy roppant mód elfoglalt bárd!
Meg sem lep a tény, puszta megfontolás erejéig sem volnának hajlandóak bevárni Nulportban, elvégre én erőszakoltam magamat rá erre a társulatra, s amiként nekem, úgy nekik is akadhatnak elintézni való ügyeik. Mondjuk a Leerya szépét kinevelő bordélyház megtekintése…
- Teljes mértékben érthető, alkalmazkodom – biccentek, mielőtt ismét széles vigyorra rándulnának az ajkaim. - Kedvelem a leleményességedet Ronan. Noha azt feltételeztem, a neked címzett dalom kellően bizonyította a rátermettségemet – évődők vele szemrebbenés nélkül, aztán egy apró szusszanást követően néhány momentumra elcsendesülve figyelem, amint előszed vajmiféle jegyzetfüzetet. - A humort félretéve ott leszek. Egy efféle kalandot holtomban sem hagynék ki – teszem hozzá, elégedetten konstatálva, hogy legalább az egyikük írástudó. Kíváncsi lennék, egy hozzá hasonló férfit, ki vélhetően többet rejt magában, mint amit megmutat a külvilágnak, mégis mi vett rá arra, hogy egy csapat bugrissal ossza meg az éjjeleit és nappalait egy ilyen közel sem egyszerű úton, ám ennek a felderítésére még bőven akad időm és lehetőségem a későbbiekben.
- Hogyne, kedves Ronan – viszonozom a mosolyát, éppúgy a kézfogást, melynek ezúttal udvarias volta újabb szeletkéjét fedi fel előttem ennek a sejtelmes idegennek. - Alig várom, hogy jobban megismerjük egymást! Pihenjétek ki magatokat, hatalmas út vár mindannyiunkra – biccentek a többiek felé is búcsúzóul, noha a magam részéről nem bontok asztalt. Fiatal még a nappal, s olybá tűnik, horogra akadt egy történet, melynek a kezdetét haladéktalanul papírra szükséges vetnem.
- Isilmë vigyázzon titeket, hamarosan találkozunk – intek feléjük, a távozásukat követően pedig nem késlekedek felcsapni a jegyzetekkel telefirkált füzetemet. A cím szinte felvési magát a pergamenre;
Az elveszett Fényesség.


Ahronit
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1168
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Szer. Júl. 07, 2021 6:51 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Ahronit
──────────── ────────────

-Ronan. - Csak ennyit mond, mielőtt megrázná a bárd kezét. Rögtön a "Fehér" megszólítás után. Próbálja éreztetni, hogy nincs oda ezért különösebben. Jó, hogy nem mindjárt "Hófehér"-nek szólítja, vagy ilyesmi. Ami a többit illeti, nem ellenkezik. Ő is úgy gondolja, hasznos lesz. De legalább is haszontalanabb nem lehet, mint a csapat többi tagja. Ezt azonban inkább nem reklámozná, így minél kevesebbet beszél annál jobb. Reméli, hogy azt még mindig sokan a keménység jelének veszik.
-Ó?
Az, hogy a csapatban senki sem gondol rá, hogy a bárd azért nem akar azonnal indulni annak a jele lenne, hogy csapdába akarja csalni őket, vagy másképpen elárulnia csapatot egy újabb intő jele annak, mennyire nem rutinos kalandor itt egyikük sem.
-Hmmm...nos, ez valóban kellemetlen. Nekünk mindenképpen indulnunk kell holnap reggel.
Igazat mond egyébként. a kereskedőnek, akivel eddig jöttek még tartoznak egy úttal, amit nem is bánnak. A kevéske ulron, és a társaság is bőven rájuk fér. Mondhatni, neki köszönhetik, hogy eddig ennyire könnyedén ment ez az egész, és megúszták a kalandot épp bőrrel.
-De talán ez kapóra is jön. Ha valóban oda tudsz jutni a segítségünk nélkül, egyértelműen bizonyítod rátermettséged, és talán a vevő keresését is meg tudod kezdeni...csak finoman persze.
Bólint, és egy másik könyvet elővéve feljegyzi magának az Arany Bogár fogadó nevét. Az ország idegen, de a fogadó az fogadó mindenütt, így talán egy kicsit otthon érezheti magát majd ott is.
-Nos, kedves Rilrion...ha nincs semmi más, ideje lenne, hogy társaimmal nyugovóra térjünk. Remélem megérted.
Újra a kezét nyújtja felé, és most egy halvány mosolyt is megenged magának. Van benne némi bizonytalanság de...van valami furcsa ebben a férfiban. Hogy ez jó vagy rossz, még nem tudja, de abban egyetért vele, hogy semmiképpen sem lesz unalmas útitárs. És azt az egyet elhiszi, hogy nem akar szándékosan ártani nekik. Ha ez nem bizalom, akkor nem tudja, mi az.
-Sok szerencsét, míg újra találkozunk.
 
Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Júl. 06, 2021 12:25 am

Knock, knock. Who's there?
Ronan & Rilrion
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure. Life is either a daring adventure or nothing.
Meg kell valljam, némiképp mulattat a többiek eddig magabiztos ábrázatára kanyarodó elképedés, csakúgy az ősz hajú csöndes zsörtölődése, amiért óvatlan kívánsága valóban teljesült. Nem is üt szíven különösebben az előadásom végére kanyarintott megjegyzése, sőt, szélesbíti inkább a vigyoromat.
- Egy igazi, valamirevaló bárd nem éri be kevesebbel. S máskülönben az improvizálás hatalmát nem szabad alábecsülni, főként éles helyzetekben – kacsintok egyet, és már fordulok is a többiekhez, akik jóval nagyobb lelkesedéssel fogadják a kurta nótámat. - Ugyan, uraim, túl kedvesek vagytok, bár kétségkívül remek hallással ajándékoztak meg benneteket az istenek. A második helyet is szerényen elfogadom, hiszen az első helyezett előnyeivel valóban nem kélhetek versenyre – vonogatom meg a szemöldökeimet csillapíthatatlan szórakozottsággal.
Vélhetően egy ideig még folytatnám is a bolondozást és a morcos óriás kompániája fejének elcsavarását, azonban a határozata hallatán rögvest neki szentelem a figyelmemet.
- Tisztességes ajánlatnak hangzik, Fehér. Meglásd, hasznos tagja leszek a társulatotoknak, ha más nem, az esti szórakozásban és unaloműzésben. Bár úgy vélem, a tudásom éppúgy előnyünkre lesz – magyarázom lelkesen, s mikor a kezét nyújtja, gondolkozás nélkül simítom bele a tenyeremet az övébe, hogy ekképpen is megpecsételhessük az alkunkat. Szinte túl szép, hogy igaz legyen, s éppen ennek apropóján szökken a tudatomba a tény, hogy már elígérkeztem El' Alorába, azt a kerülőt pedig nem volna előnyös visszamondanom. Gondterhelt sóhaj szakad fel a mellkasomból.
- Egyetlen problémám volna mindössze. Egy efféle úthoz alaposan fel kell készülni, s míg láthatóan ti számoltatok mindezzel, nekem még időre lenne szükségem hozzá. Egy hét, ha nem kevesebb – jelentem ki határozottan, s bár ténylegesen fel kell vérteznem magamat ellátmánnyal, a szigetre szóló utamat is el szükséges rendeznem. - Két lehetőséget látok magam előtt. Az egyik, hogy lesztek kedvesek megvárni, s bővíteni az ellátmányotokat, kipihenni magatokat az út előtt. Vagy elindultok, és találkozunk a birodalom határánál. Az evirani kikötő környékén találni az Arany Bogár fogadót, ott kényelmesen lehet várakozni, illetve gyülekezési pontnak is tökéletes. Nekem bármelyik opció megfelel, időben jelen leszek – nézek végig rajtuk kíváncsian, noha a pillantásom végső soron Ronanon állapodik meg. Nyilvánvalóan ő a csapat esze és kimondatlan vezére, így ebben is az övé lesz a döntő szó.

Ahronit
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1168
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 05, 2021 5:19 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Ahronit
──────────── ────────────
Egy sokatmondó biccentéssel köszöni meg a felé idézett kedves szavakat, és azt, hogy igyekezett nem túlzásba vinni a hozzájuk társuló gúnyt. Cserébe teljességgel szándékában áll, hogy ő is értékelje az igyekezetét, bármit is fog előadni itt nekik. Talán szomorú, de egyáltalán nem ez az első alkalom, hogy valakit a rászegezett fegyverek fakasztottak dalra a társaságukban. Általában az "Á Bé Cé Dé" világslágert próbálja valaki elkornyikálni ilyenkor, és tekintve mennyire kevés az írástudó az ő környékükön, a többség már az "F" betű előtt kereket old.
Rezignált arccal, és összefont karokkal kénytelen tudomásul venni, hogy talán elhamarkodott volt azt feltételezni, hogy lódít a bárd. Mert, bizony ez egy bárd, afelől semmi kétség. Összeszorított fogakkal morgolódva fohászkodik az istenekhez azért, hogy tegyék láthatatlanná, mint mindig, amikor ő a figyelem középpontja, bár ez finom káromkodásnak tűnhet a közelében...okkal.
-Azt mondtam énekelj, nem, hogy költs is... - Jegyzi meg aztán, ahogy a dal véget ér, és két ujjal a halántékát kezdi kicsit dörzsölgetni.
-Te vagy a második kedvenc dalnokunk! Talán első is lehetnél, ha volnának melleid!
Két kézzel kezdi masszírozni a halántékát. Aztán halkan szólal meg, amikor a társai megint a kupák alján lévő habot kísérlik meg felszürcsölni.
-Ám legyen. Tarts velünk. Ha pedig megtaláljuk a kincset, egyenlő részt kapsz belőle, mint mindenki.
Hátra pillant, és mindenki bólint erre. Van aki gyorsabban, van aki lassabban. Na nem azért, mert elfogadnák, hogy Ronan a csapat vezére, és az ő szava szent. Ó nem. Egyszerűen csak, amíg ő hozza a döntéseket, addig másnak nem kell gondolnia. Ez után bólint ő is, és Rilrion felé fordulva kinyújtja a kezét.

 
Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Júl. 04, 2021 2:07 pm

Knock, knock. Who's there?
Ronan & Rilrion
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure. Life is either a daring adventure or nothing.
Ezúttal már nem tudom visszafogni, hogy leheletnyire ne emelkedjenek meg a szemöldökeim a professzor sietős vélemény nyilvánítása, kifizetése és távozása láttán. Egy momentumra még a szám is elnyílik, hogy kifejezzem az aggályaimat a Ronan háta mögött lezajló arcátlan komédia okán, azonban végül visszafogom a szavaimat. Ha olyannyira fontos neki engem vizslatni s faggatni, hát ki volnék én, hogy visszatartsam eme tevékenységétől? Szó, mi szó, a szemeinek egyértelműen van min megpihenni, ch.
Néma zsörtölődésemből a felkérése ránt vissza, s miként az előbb az ő tekintete csillant, most rajtam a sor, hogy kifejezzem a lelkesedésemet.
- Ahh, micsoda csalafinta elme! Nos, egy ilyen felkérésnek képtelen volnék ellenállni. Csupán egy fél pillanat – emelem meg a mutatóujjamat, jelezvén, hogy ne türelmetlenkedjenek, amíg megköszörülöm a torkomat s sietősen összepakolok néhány rímet a fejemben. - Méltó címmel nem tudok szolgálni, ám bizton veszem, hogy a kedves egybegyűltek majd előrukkolnak valamivel – kacsintok a társulatra, s bár sajnálom, hogy az Edellyn kisasszonytól kapott lantomat az emeleten hagytam a szobámban, nem kísérelnék meg felsietni érte, máskülönben félő, ezúttal is hazugsággal és menekvéssel billogoznának, amiért még csak nem is hibáztatnám őket. Szóval a húrok keltette csodás dallam helyett az asztalon kezdek az ujjaimmal ritmust dobolni a légből kapott  ének mellé.
- A távolról érkezett jó urak
Most lettek igazán gyanakvóak.
A gyanakodás persze lételem,
E világban érthető is hiszen!

Itt egy pillanatra megállok, kétkedőn nézve végig a kompánián. - Ám az egyik mindnél körmönfontabb… - sutyorgom magunk közé, majd visszaegyenesedve ültömben, folytatom a bolondos dalt.
- Borostyán szeme mindég figyel,
Ősz haja akár a téli lepel.
Engem csalfa bárdnak titulál,
Pedig ily csodát rég nem hallott már!

Fejezem be a komponálást jó kedéllyel, mit sem törődve a rímek kurta voltával és a szakértő fülnek kusza hatásával, a cél végtére is nem a Három Művészet Tornáján való megfelelés, hanem az igazam maradéktalan bizonyítása volt.
- Reményem, sikeredett meggyőznöm titeket. Vagy szeretnétek még egy dalt? - billentem oldalra a fejemet egy elégedett mosoly kíséretében.

Ahronit
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1168
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Júl. 04, 2021 12:07 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Ahronit
──────────── ────────────
Ronan merev pupillákkal bámulja a bemutatkozó férfit, aztán pislog egyet, mint aki szédülésével küszködve mászik le egy mozgó malomkerékről, és eddigre biztos benne, hogy társai számára az elhangzott név feledésbe merült. Őszintén szólva ő maga is elfelejtené, ha nem tenné hozzá, hogy mások csak Rilrion-nak szólítják.
-Hát ezt nem csodálom.
Továbbra is gyanakvóan néz rá. Oly feszülten figyel, hogy észre sem veszi, amikor az igazi mester távozik, a finoman erotikus regénnyel, az után, hogy jelezte, valódinak tűnik a napló. a napló, amit Greg tesz el ezúttal a zsákjába. Ron szeme felcsillan, ahogy Rilrion azt állítja magáról, bárd. Túlságosan lelkesnek tűnik, még hátra is dől a székben, és a kihúzott tőrök is fényesebben csillognak, ahogy a fémtestük egyre nagyobb felülete válik láthatóvá.
-Ha valóban bárd vagy, és nem csak valami jöttment csaló, aki át akar ejteni, könnyen tudod igazolni magad. Énekelj valamit!
Összefonja a karjait, és türelmesen vár. Feltehetően arra, hogy a vele szemben ülő felpattanjon, és elszaladjon, vagy valami hasonló. Nem tartja valószínűnek, hogy tényleg dalra fog most fakadni ez a "bárd".

 
Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Kedd Jún. 29, 2021 4:56 pm

Knock, knock. Who's there?
Ronan & Rilrion
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure. Life is either a daring adventure or nothing.
Habár a felhorkantás kényszere változatlan bennem kucorog a professzor kérése nyomán, ezúttal bölcsebbnek tartom mélyen hallgatni. Ami lássuk be, nem megy olyan nehezen, mihelyt vetek egy-két pillantást az előkeveredő kések és egyéb fegyverek széles garmadájára. Pusztán remélhetem, hogy az előadásom és az érvelésem meg fogja győzni őket, s nem fogom a kedves kis buzogányaik meg pengéik túloldalán végezni egy eldugott sikátorban, ahol még az Oz'herithi mesterem sem ismerne rám. Bár elnézve, milyen vajszívvel nyújtja át Ronan a köpcös alaknak a könyvet, amiért még csak meg sem dolgozott, némiképp csökken a feszültségem.
És már tegeződünk is! Voltaképpen meg kellene sértenie a hangnemváltásnak, azonban cseppet sem bánom, ha közvetlenebb módon oszthatom meg velük a ragyogó elméleteimet és indokaimat.
- Rilrion Eadun Ferdpegrim – felelem meg a kérdését szemrebbenés nélkül, szándékkal választva a cifrább verziót. - Noha általában csak Rilrionnak szólítanak – biccentek feléjük illemtudással, mielőtt nagy levegőt véve belekezdenék a monológomba, melyen úgy hiszem, jelenleg minden esélyem nyugszik a közös kalandozásra.
- Szívet melengető az elismerésed, azonban az ylorei tanulmányaim és minden tudományom dacára a világjárás mellett döntöttem, ugyanis bárd volnék. S egy dalnoknak honnét eredhetne az ihlet a mesteri szóvirágokra, ha nem saját tapasztalatból? Az egyik indokom nyilvánvalóan egy fergeteges, megéneklésre ildomos történet reménye, nem több – osztom meg velük ezúttal őszintén. - A másik, hogy mint művészlélek, rendkívül érdekelne Hagen Crara hagyatéka. Akár csak egyszer rápillantani is bőven elégséges volna. Bár nem tagadom, szívéjjel dörgölném az Akadémikusok orra alá a kivételes lehetőségemet – mosolyodok el cinkosan, remélve, hogy az őszinteség mellé a roppant emberi megközelítésem a kedvükre fog tenni. Hisz mindenkinek jól ismert és gyakran űzött szórakozása a káröröm.

Ahronit
Bárd vagyok
Ahronit

Our deepest fears are like Dragons guarding our deepest Treasures


❖ Történetem : ❖ Ulron :
1168
❖ Tartózkodási hely :
Ylore
❖ Keresem : ❖ Szintem :
Kezdő (Szabadmágia); Tanonc (Tolvajlás)
Teljes feljegyzés
Karakter bejegyzés:
Felszerelés:
Mesélői jegyzet:

Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt Vas. Jún. 27, 2021 6:39 pm

Történetem Címe
Zene: Zene  • szószám: ide •  @Ahronit
──────────── ────────────
-Ebresqin mester, ha kérhetném! - Csattan fel, emelt fővel a professzor, mikor a csapat kórusban kiabálja, hogy hát akkor ő az Igazi Pornuncher! Greg még a buzogányát is megpörgeti a feje felett, míg rá nem szólnak, hogy tegye el, mielőtt kiböki valaki szemét. Kis szerencsével a sajátját. A bunkók dörömbölnek az asztalon, kések csillognak az asztal pereme mentén, ahogy előkerülnek tokjukból, egyedül csak Ron nézi továbbra is csendben a vendéglátójuk, és legalábbis úgy tesz, mint aki figyel arra, amit mond neki.
-Felettébb...érdekesen érvel.
Közben hátra nyújtja a könyvet a könyvet az igazi professzornak, anélkül, hogy ránézne. Továbbra is kifejezéstelen arccal néz maga elé, és csak egyetlen szemöldökét emeli meg kissé, amikor jóformán szóról szóra ugyanazok hangzanak el, mint amiket korábban mondott. Újra kinyújtja a kezét, és visszakapja a naplót, amit aztán el is tesz a táskája mélyére, és mindez alatt sárga tekintete egy pillanatra sem mozdul a rejtélyes idegenről. Mély levegőt vesz, és úgy tűnhet, ez az egyetlen hang, amit kiad hosszú percek óta. Hogy mi járhat a fejében? Jelenleg az, hogy reméli nem hat nagyon erőltetettnek, ahogy megjátssza a sztoikus, keménykötésű férfit.
-Mi a neved? - Kérdez rá aztán, nem törődve vele, hogy a nemes vendégük kissé fennhordja az orrát, amiért nem rá figyelnek.
-Mond el, miért érdekel ez az egész valójában. Nem érdekel, nekünk miért lenne áldás a társaságod. Te miért akarod ezt? Könnyen meggazdagodhatnál anélkül is, hogy egy pillanatig vásárra vinnéd a bőröd...

 
Vendég
Vendég
Anonymous
Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
Utolsó Poszt
Ajánlott tartalom

Asztalok Empty
Vissza az elejére Go down
 
Vissza az elejére 
1 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok
» Asztalok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Tulveron Krónikái :: Korall Vendégház-
Ugrás: